ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,358 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב חדש, התקציב הוא 3500 שקל פלוס מינוס. ביום יום אני משתמש במחשב בעיקר כדי לגלוש באינטרנט ולבצע עבודות תכנות ב,visual studio, matlab ומחבר את המחשב לטלויזיה לצפייה בסרטי HD. אני עובד עם שני מסכים ובנוסף חשוב לי להשאיר את הכבל של הטלויזיה מחובר למחשב בכל עת (לא רוצה לנתק את הכבלים כל פעם - לכן בחרתי כרטיס עם שתי יציאות DVI ויציאת HDMI בפרט שהצאתי למטה) לא קריטי אם יהיה צריך לכבות את אחד המסכים בעת צפייה בטלויזיה (הבנתי שזה בעיה בחלק מהכרטיסים). לעיתים אני משחק במשחקים, לא משהו שדורש את קדמת הטכנולוגיה. duke nukem 4 ever, starcraft 2 זה הכיוון. אני לא מתכנן OC. אני מתכנן שהמחשב לא יעבור עדכונים בעתיד אך יחזיק 4-5 שנים (אופטימי ) השקט ח…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תשובה: תכנות- Visual Studio 2010, Flash משחקים כבדים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio משתמש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, crysis 2, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך דל 23 אינץ המומלץ בפורומים. -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +\- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים \ עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 7. …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל באי הפורום שלום רב, רציתי לקבל את המלצותיכם לרכישת מחשב נייד בסכום של עד 3500 לצורכי עבודה משרדית. הדרישות מהמחשב הן כדלקמן: מסך - 13.3 משקל - פחות מ-2.4 עם עדיפות לכמה שיותר קל. דיסק קשיח - לפחות 300 ג'יגה. אורך חיי סוללה - לפחות ארבע שעות עבודה, אם אפשר יותר, מה טוב. אחריות - שלוש שנים. כרגע אני שוקל את ה-ThinkPad Edge אותו רכשתי לעצמי כסטודנט, אני חושב שהוא עונה לכל הקריטריונים הנדרשים מהמחשב החדש לו אני זקוק. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. שלכם בכבוד רב, ובתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש לקראת הזמנה של מחשב ורציתי להיסגר על עצמי לפני ההזמנה. מאיפה עדיף להזמין-RSM או TMS? אני מבאר שבע. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט, סרטים אונליין, סרטי HD וכ'ו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280 על 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, TEST DRI…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת למפרטים הבאים: מפרט ללא OC למעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5870 1GB Vapor X OC Edition GDDR5 HDMI, יחידות 2 ₪2504 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1431 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 ht…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי ומעוניין לקנות מעבד, זכרונות, לוח אם וספק חדשים. כל השאר כבר יש ואני לא צריך. רציתי לשמוע את הצעותיכם בעניין, בינתיים חשבתי על זה: קטגוריה פריט מחיר כמות אחריות ID מעבד INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX 1106₪ 1 ללא הגבלת זמן 7643 לוח אם ASROCK P67 EXTREME 4 730₪ 1 שלוש שנים 7760 זיכרון G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS 400₪ 1 ללא הגבלת זמן 7213 ספק כוח CORSAIR 750W TX 475₪ 1 חמש שנים *חשוב לציין שהיעוד הוא אוברקלוק מקסימלי (מצדי תקראו לזה "רצחני") ועל כן אולי אני גם אצטרך קירור אוויר טוב, אם יש לכם להמליץ משהו מעבר לתקציב אני אשמח לשמוע
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אני מעדיף יחס עלות/תועלת גבוה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג וכרגיל סרטים גלישה וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לכלול מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mafia 2, civ 5, dragon age, just cause, COD black ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות…
-
- 21 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מיועד בעיקר לגיימינג (במחשבה שהוא צריך גם להחזיק דיי הרבה זמן עד לשדרוג / קניה חדשה) בסכום של עד 6000 ש"ח לא כולל מסך, לאחר שביררתי קצת על מעבדות מצאתי את מקום שנראה לי טוב (לא אפרסם את שמו בשביל למנוע בעיות...), המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i5 2500 3.3GHz 6MB LGA1155 - TRAY קירור מעבד - Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler AM2 / 1156 / 1155 / 1366 לוח אם - GIGABYTE GA-PH67-UD3-B3 (H67) - ATX - 951000B3 זיכרון - G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 כ.מסך - GAINWARD GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI כונן קשיח - WD HD Caviar Green 2TB SATA II 64MB - WD20EARS ספק - seasonic M12ii 620w psu - MODULER מארז - Thermaltake V9 (VJ4…
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא - מכסימום 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי Office, צפייה בסרטים, עריכת תמונות "קלה" והמרה מ-RAW ל-JPEG, סריקת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות לעריכת תמונה - Nikon Capture NX2 ו-DXO - שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם התבקשתי לבנות מפרט מחשב לקרוב משפחה בתקציב כולל של 3K וללא ציוד הקפי בכלל. קצת רקע-ילד בן 15 משחק הרבה במשחקי מחשב שדורשים גרפיקה גבוהה,אינטרנט ועבודה משרדית,צפייה בסרטים. הסתכלתי במפרטים הממולצים בטווח המחיר שלי כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135014§ion=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 הייתי רוצה ממכם כמה שינויים כמו לוח אם של חברה אחרת,הארד דיסק של 1T ,מארז קצת פחות מפואר, כל דבר שיכול להוסיף למפרט בהתאם לתקציב. *מעדיף שתי חנויות לפחות.באזור המרכז. תודה והמשך יום נעים!!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התבקשתי ע"י קרובי משפחה לקנות עבורם מחשב שנועד למטרות כלליות ופוטושופ לא מקצועי. הם לא מבינים במחשבים ונאלצתי לסייע מדי פעם בעניני חומרה ומערכת הפעלה במחשב הנוכחי שלהם. חשבתי אולי לקנות להם מחשב מותג עם שלוש שנות אחריות באתר הלקוח כדי לקנות לי שקט נפשי. התקציב הוא כ- 5000 שקל, מספיק כדי לקנות מחשב מתאים לפי ההמלצה של האתר. השאלה אם שווה השקט הנפשי את ההבדל הכספי? תודה
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אני עוד לא יודע כמה אני מוכן להוציא, חשבתי על 3 אלף בהתחלה אם זה מספיק. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות הדמיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). RAVIT, AUTOCAD, SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי המחשב הבא בין 11 שנים: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC P182 3x120MM Black Corsair 450VX 33A @ 12V Seagate 500GB Sata II 32MB SSD Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX A-Data 8GB (4x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling AF12025 120mm LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti OC 4G GV-N105TOC-4GD N105TOC4GD אני רוצה להחליף לוח אם + CPU + זיכרון. כנראה ל intel i5/i7 במקביל אצטרך גם להחליף זיכרון למודול 8 או 16 GB קיבלתי הצעה: לוח אם Gigabyte B360H, מעבד i5-8400 או i7-8700 כולל עבודה ב1800 ל I5 ו…
-
- 21 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רוצה לשדרג תשילוש הוותיק שלי(סוקט 775) לשילוש חדש וחשבתי על השילוש הזה: *בעתיד יוסיף עוד זיכרון* והאם שווה להשקיע ל I7 8700 מה אתם חושבים?
-
- 21 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר שימוש עם תוכנות של adobe Ilustrator,indesign, Photosop, Dreamweaver וכנראה גם premiere בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באזור ה 32 אינץ שמתאים למעצב גרפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל שלא יהיה רועש מדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 21 תגובות
- 6.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, התבקשתי להביא מפרט מחשב לזוג מבוגר. המחשב ישמש עבור יישומי אופיס (ומעט גלישה), ושום דבר מעבר. עקב הדרישה לתמיכה טכנית קרובה אליהם, כנראה שהמחשב ייקנה מחנות מסויימת בירושלים שעובדת מול CD-LOG לכן ישנה עדיפות למפרט דרכם cd-log.co.il. המחשב ימוקם בחדר שינה לכן יש צורך במערכת שקטה ככל הניתן במגבלות התקציב. עדיפות למארז בגודל MIDI (ובלי חלון, אורות מיותרים ושאר ירקות). הכונן הקשיח (והDVD?) מהמחשב הנוכחי יותקנו במחשב החדש. לא בטוח שיש צורך בSSD בכלל - תלוי במחיר. לעזרתכם אודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ1700 ש"ח, ניתן למתוח עד 2000 ש"ח רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גר…
-
- 21 תגובות
- 5.4k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 +300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים שלי הם לא דורשים הרבה , בעיקר תכנות וגלישה יומיומית, גיימינג קל מאוד , משחקים שכנראה כבר יהיו ישנים ולא יהיה אכפת לי להריץ אותם גם בLOW , סתם דוגמא Call of Duty(אם הוא דורש מפרט חזק מדי אז הכוונה הייתה לmodern warfare נניח) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, בעיקר כשאין לו למה להרעיש אז שלא ירעיש (גלישה באינטרנט)…
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב מוגדר, אני רק בשלבים ראשוניים של החיפוש, אני מאמין שאי אפשר לעלות על 3K, אין צורך בציוד הקפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים רגילים (יוטיוב, אופיס, גלישה) + תוכנות קטנות רבות שיעבדו מבקביל כל הזמן (גם כשיושבים על המחשב וגם כאשר לא)+ אפשרות לגיימינג בינוני במקביל לתוכנות הפתוחות. יכול להיות שבעתיד יהיה רצון לשלב גם עריכת מוזיקה (חיבור לפסנתר חשמלי, עריכת midi... נושאים שעוד לא נגעתי בהם אבל ארצה כנראה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן…
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריכה מחשב נייד ללימודים, כבר הרבה זמן הייתי נעולה על macbook pro 13 אינץ׳, יש לי כזה כבר שנים וחשבתי להתחדש, לסטודנטים שבינינו- ובכלל לאלו עם נסיון- מה הייתם ממליצים? התקציב שלי הוא 5K בערך מועד קנייה: יולי 2019 (נסיעה לארה״ב) לא מתכוונת להשתמש בו לגיימינג או משהו כבד מדי רק רציתי לשאול מה דעתכם על השימוש במקינטוש כמחשב לסטודנט, האם זה נוח? האם יש כל מיני תוכנות שלא יעלו בו טוב?
-
- 21 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למפרט למחשב נייח לצרכי פיתוח תוכנה עם וירטואליזציה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000, מתאפשרת חריגה מוצדקת עד 8,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, הרצת מספר dockerים ו-VMs בכל רגע נתון, עריכה גראפית ווידאו בקטנה ממש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, יחסית קטן (עד 14'') שהתצוגת מסך שלו תהיה טובה לתמונות. (קיבלתי פירוט על התצוגה שאני יודעת שאני צריכה: לפחות 90% srgb, משמע לפחות 90% מהצבעים של תקן לוגי srgb דלתא 4.5 ומטה - זה סטיית צבע בעצם מצב אופטימלי זה דלתא 1 משמע המסך מסוגל להפריד צבעים בקפיצת מדרגה אחת בלבד. בהירות 280 ומעלה וחשוב חשוב חשוב אחידות של בהירות, תאורה לא אחידה גורמת לסטיות צבע.) אשמח להמלצות על מחשבים, ואם אני לא בתקציב או שיש לי בקשה שהיא לא הגיונית אשמח לפירוט והצעות חלופיות
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, צריך בבקשה ייעוץ בקניית מחשב לגיימינג עד 7700 שקל, רק מפרט/חלקים לא שום דבר מעבר, כולל SSD וHDD ומעדיף קירור נוזלי למעבד, חנות מועדפת רק KSP. מה שאני חושב על לקנות זה: זה יוצא 7514 שקלים, כרגע יש לי את הכרטיס מסך GTX 1070 ואני שוקל לקנות בלי כרטיס מסך ופשוט לשים את זה במחשב החדש, אבל אני חושב שהוא כבר עשה את שלו בשנים האחרונות ולא חושב שהוא מבצע טוב יותר כרגע
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לדעת מה חושבים בכללי על המפרט הזה. בנוסף האם מתאפשר קירור וזרימת אוויר טובה? לא רוצה בטעות לטגן את המחשב על השנה הראשונה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1748 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Shadow Rock 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 223 לוחות אם: Gigabyte H470 HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 559 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 692 מארזים: ANTEC P110 Silent Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 363 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX65…
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני חדש בכל התעשייה של המחשבים ולאחרונה ניסיתי לבחון לעומק איזה מחשב לקנות שיענה לצרכיי. חיפשתי באייבורי בKSP בTMS גם פה ובדקתי גם סרטונים של יוטיוב.. הכל מהכל עשה לי כאב ראש רציני של כבר שבועיים מתלבט מה לקנות בעיקרון מה שאני מחפש זה מחשב בתקציב של עד 3000 / או עד 4500 אבל כולל מסך שיריץ משחקים כמו just cuse c.o.d batllefield בנוסף אני רוצה ללמוד עריכת ווידאו אז חובה שיהיה לו לפחות 16gb זכרון ram. פלוס לפחות 1 טרה בייט זיכרון hdd פלוס ssd לפחות 250 איו לי בעיה לאסוף מאילת גם מחשב גם מסך וגם אם יהיה לכם עוד סבלנות להמליץ לי על רמקולים מקלדת ועכבר עד 400 שח תודה רבה מראש
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-