עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XPeriment,

הי אנשים טובים! כיום אני עובד עם טלוויזית HD המתחברת ל Popcorn streamer שמאסתי בו. אני זקוק למחשב עבור STREAMING של משחקי NBA וכו' - מה שהסטרימר אינו מסוגל לבצע מתברר. אין לי כל צורך במחשב עבור משחקים אלא תחנת עבודה שתציג סרטי HD ואוכל לגלוש בה דרך הטלוויזיה עבור STREAMING והורדת תכנים. כמובן שאם המארז נראה יפה עבור הסלון זה גם יתרון. ראיתי את המפרטים המומלצים בSECTION היעודי, וגם הם נראים לי OVERKILL עבור המטרות שלי - שכן אין לי צורך במשחקים. תודה על עזרתכם, אמיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by boten2,

שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב - תקציב - עד 4000 כולל מסך דק 17" מה שאני רוצה מהמחשב זה- מחשב חזק עם הרבה זיכרון, שיוכל להריץ הרבה יישומים במקביל, תוכנות עריכה, מולטימדיה. אין לי צורך שיוכל להריץ משחקים. בקיצור, שיהיה חזק, אני מתלבט בין פנטיום ל-AMD, כמובן שאני מעדיף את ה-AMD אבל אני לא יודע בדיוק מה היכולות שלו במולטימדיה ועריכות שונות של גרפיקה ווידאו. אין לי בעיה שכרטיס המסך יהיה מובנה על הלוח וכמו כן כרטיס הקול. אשמח לתשובות אופיר

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  3. קודם כל, שלום =) ועכשיו אני אענה על הדבר ההארוך הזה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב. אבל אני מחפש המקסימום שאפשר להוציא מ 3k. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf3, guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שאני לא בטוח. אני חושב 2048*1536 …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (דרוש רק הכונן עצמו ורמקולים). כמו כן,דרוש hard disk של סמסונג וספק 500WT אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של הרכיבים הבאים: hd, ספק,MB, CPU, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD, מארז ורמקולים בתקציב שכתבתי לעיל. אודה לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by joe123,

שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב בהשקעה של 6000 עד 6500 ש"ח כולל צג LCD. המחשב משמש ל-office, אינטרנט ולעריכת סרטי וידאו ביתיים. רצוי חומרה המאפשרת שידרוגים עתידיים. על מה אתם ממליצים? תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  6. תקציב - 5000 שקל לא כולל מסך

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dror_gh,

שלום. לחבר שלי יש הארד דיסק פנימי של 2TB הוא רוצה לעשות "מחשב רשת" או משהו כזה. הוא רוצה לשים את ההארד דיסק במיחד עם מעבד , לוח אם וזכרון במחשב (מארז כמה שיותר קטן , ולא קריטי שיהיה מכוער) שישמש מחשב מרוחק שממנו המחשבים האחרים מושכים את המדיה. שיהיה נגיש רק ברשת, עבודה פיזית לא תתבצע על המחשב הזה. כמה אמור לעלות כזה דבר הכי בסיסי ופשוט שיש? רק לצורך משיכת מדיה ממנו מהמחשבים האחרים. אפשר ומומלץ לתת המלצות מארה"ב ,כי הוא טס לשם מחר ויקנה משם כדי להוזיל עלויות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  8. שלום אני די חלש כבר בתחום המחשבים אשמח המלצה למחשב שיענה לדרישות שלי: דבר ראשון הצורך הוא רק במחשב עצמו (מארז בלבד) ללא ציוד הקפי הצורך שלי במחשב הוא למשחקים קלילים (גג כדורגל) וצפייה בסרטים HD וכמובן אינטרנט חנות ממומלצת לא כל כך משנה רק שיהיה לה סניף בתל אביב תודה רבה ! נ.ב יש לי דיסק אונקי של סנדיסק (קרוזר) 32G והוא על FAT32 יש דרך לפרמט אותו ולעבור לך NTFS ללא בעיות? תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, אינטרנט וכדומה) וגם בעתיד לתוכנות קצת יותר כבדות כגון Visual studio. התקציב הוא עד 2500 ש"ח וניתן לחרוג קצת (לא כולל היקפי), המסך ברזולוציית 1600X900. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. רמת רעש לא כ"כ משנה אבל אם בתוספת 100 ש"ח ניתן לשפר משמעותית... תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by shritis-w,

הי, אני מחפש מפרט למחשב רב שימושי, בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק, ללא תקיעות, לפחות שנתיים וחצי - שלוש. ולבקשת האשה - שהמארז יהיה (גם) יפה. תודה. מה התקציב המקסימלי? 3,000 ₪ 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך, לכיוון ה-2,500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית (70%) סרטים (15%) ומשחקים (15%) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו – אופיס, אינטרנט, הורדות, משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה – המחשב עובד מסביב לשעון, חלונות רבים ומשימות מרובות עובדות בו"ז, רובן לא תובעניות בפני עצמן. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח ג.
    Started by אורח ג.,

שלום לכולם, מחפש מחשב HTPC לסלון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות עד 2000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יושב בסלון מחובר לטלוויזיה (HDMI). קודי, סרטים לא בסטרימינג, מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קודי, דפדפן, נגן מוזיקה כלשהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

12. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב HTPC שישמש בעיקר לצפיה בסרטים HD ורגילים.סאונד 7.1. גלישה באינטרנט. ושיהיה אופציה בעתיד לשדרוג לכרטיס מסך יותר טוב. התקציב לא חייב להיות בדיוק עד 2000... תודה רבה, איתמר

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  13. אני מחפש לאח שלי מחשב HTPC - תקציב : עד 2500 גג - שימוש : מדיה סנטר -סלוני- (מסך 37" 720P כרגע, בעתיד מסך ל1080) 1) לראות סרטים באיכות טובה 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים ברמה גרפית נמוכה-בינונית (PES 11, Magicka וכדומה) - אין צורך בציוד היקפי - לא יודע על רכיב שאני זקוק לו - מפרט מלא - רמת שקט 6-8 (כמות רעש שלא תפריע לראות סרט שקט נראה לי סביר) - בלי OC - אין צורך במערכת הפעלה (יופעל על WIN7 רצוי 64BIT) - אין העדפה ברשת מסויימת, גר ברמת השרון - צריך HDMI OUT וOptic Out SPDIF וUSB קידמי - לא מתוכנן שדרוג מפרט בהמשך חשוב לציין שמהחשב יושב בתוך שלב במעמד בסגנון : http://www.bikudo.com/photo_stock/955833.jpg יש אפשרות לעשות חור מאחורה כדי לשפר את זרימת האוויר אז מומלץ שיהיה מאו…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Darkemor,

שלום רב, אני מחפש מפרט עד 6000 ש"ח העונה על הדרישות הבאות: * מעבד אינטל 4 3Ghz. * כרטיס קול איכותי להמרת קלטות אודיו אנלוגיות לשמע דיגיטלי. * מסך 19 אינץ'. * רמקולים איכותיים. * צורב DVD. * כרטיס מסך המתאים למשחקים (אני לא גיימר כבד). * הארד דיסק- 160 ג'יגה. * זיכרון- 1 ג'יגה. תודה מראש: Darkemor

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן וסהלן! אחותי היקרה והחביבה התחילה את לימודיה בבית ספר למוזיקה. אז נכון שהיא עושה לי הרבה רעש בחדר, אבל אני עדיין צריך לעזור לה. אז מה היא צריכה? ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח למחשב נייח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לדחוף עד הסוף, רק אם יש צורך כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו בלבד, שיוכל להריץ קיובייס עם VST ואפקטים בלי להתבלבל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: בהחלט, מיועד ל- Cubase 6 ו- Finale 2012. הרעיון הוא שהמחשב יוכל להתמודד בכבוד גם עם הגרסאות הבאות של התוכנות האלה, כלומר 2014 וצפונה. 3. האם יש צורך…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by alonfink,

שלום, אשמח לעזרה בבניית מחשב אודיאו לאולפן ביתי . מה התקציב המקסימאלי? 6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה בתוכנות שונות. הרצת פלאגינים רבים בו זמנית וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש תדיר בתוכנות כמו Cubase, ושאר ירקות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. צריך מחשב ב-3500 ש"ח בערך... שיהיה בעיקר למשחקים לא צריך איזה מחשב על אבל שיפעלו משחקים בסבבה יש לי התלבטות גם בין AMD לבין INTEL בעיקר עכשיו כשיש את ה-64 ביט של אינטל במחירים לא גבוהים מה אתם ממליצים? INTEL או AMD? ותבנו לי מפרט בבקשה על הדרך...

19. צהוריים טובים. אני מחפש בבקשה מפרט של מחשב שישמש לעבודה רגילה גלישה באינטרנט סרטים וקצת משחקים לא כבדים. שהמפרט יהיה עם ציוד הקיפי של מסך עכבר מקלדת. תקציב עד 3500 שקלים. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מחשב זה זמן רב וחיכיתי לסוף השנה לירידת המחירים. התכנון שלי זה לקנות מחשב עד 5000שח ולשדרג כרטיס מסך במחשב הישן (פעם אחרונה הציאו לי 9800 אולי עכשיו כדאי את AMD 4XXX הזול ? ) ראיתי שיש ירידת מחירים בגלל יציאת ICORE7 ושיצאו עוד כמה כרטיסים חדשים לשוק הבינוני השאלה היא האם יש עוד איזה ירידת מחירים רציני באופק או שאפשר לקנות מחשב כבר עכשיו??

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  21. אני יודע שהתקציב לא משהו, אבל בכל זאת מה שאפשר להכניס... תודה. ואיפה לקנות, בKSP?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by Jook,

אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא לא עושה אוברקלוק, מסך צריך 17 אינץ וכרטיס מסך ברמה של GEFORCE 4 TI ודיסק קשיח 60 גיגה. תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. רק כמה הערות 1. קודם כל המחשב מיועד למשחקים בעיקר 2. מסך כבר יש לי 3. אני רוצה את זה מ KSP ושיהיה כולל הרכבה שלהם 4. שיהיה מארז טוב ומאוורר 5.שיכלול כונן DVD וצורב DVD 6. 2G זיכרון זהו , תודה לכל העוזרים מכל הלב.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מחפש מפרט למחשב ב-6000 ש"ח למשחקים כבדים וגם לעריכה גרפית 2D/3D (פוטושופ/ 3Dmax) דברים שצריכים להיות: 1G RAM הארדיסק 120GB צורב DVD מסך לא שטוח 17" או 19" תלוי איך מסתדר עם הכסף מבחינת עכבר ומקלדת אני מניח שמה שיש במיפרטים המומלצים מספיק טוב קרי: Logitech MX510 Optical - 5Y Warranty Genius KB-21e Silver Black keyboard וגם אני צריך המלצות לחנות אמינה כמובן תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by XD-DRAGON,

ממצב אנשים? מבקש מפרט למחשב ביתי בשביל חבר. תקציב : 2000 ש"ח (עד 2500 ש"ח). אמור לכלול - מסך LCD (אם באותו מחיר, יש WIDE טוב, אז עדיף WIDE...אבל תרשמו גם את הLCD ליתר בטחון בנוסף) , עכבר ומקלדת אלחוטיים ותמיכה בWIFI. עדיפות להארדיסק של 250 ג'יגה...אם ההבדל בינו לבין יותר זה עד 50-70 ש"ח אז לשדרג . חובה - 2 ג'יגה זכרון (קינגסטון). מחשב חדש. לא משהו מפוצץ...אופיס, עבודה ושיוכל לראות תמונות שהוא מצלם ומעביר מהמצלמה (לא מדובר בעריכה גרפית). אם אפשר להביא קישור לאתר שממנו הרכבתם, תודה. תודה אנשים, מת עליכם .

• 2 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.