ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1300 (לא כולל הרכבה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קטנות (מאוד) - 10-30 שקלים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא ולא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? גרים בצפון (באיזור חיפה) אבל זה לא שיקול משמעותי.... 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן ? צריך שתהיה אפשרות…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
1)מפרט המחשב: ASUS N61JQ-A1 CORE I7-720QM 1.6G 4GB 500GB Intel Core i7-720QM 1.60GHz Processor · 6MB L3 Cache, 1333 FSB · 4GB DDR3 1066MHz RAM (2GB x 2) · 500GB (7200RPM) SATA Hard Drive · 16" HD (1366 x 768, 16:9) LED Display · Integrated 2MP Webcamera · ATI Mobility Radeon HD 5730 with 1GB DDR3 · Super Multi DVD±R/RW Drive with Double Layer · 802.11b/g/n Wireless LAN · 10/100/1000 Base-T Ethernet LAN · Built-In Bluetooth V2.1 + EDR · Built-in Azalia compliant audio chip, with 3D effect & full duplex (3D Stereo Enhanced Sound System) · Built-in Altec Lansing speaker and microphone · Express Card 34 · Card reader · Ports: 3 x USB (1 x…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מפרט בסיסי עם I3 יעלה בסביבות ה-2300. מפרט AMD עם מעבד בעל מהירות דומה, אבל עם כרטיס מסך חיצוני וחזק יותר יעלה בערך אותו דבר. מחשב מבוסס CORE 2 DUO יעלה 600 שקל פחות... היתרון של הI3 הוא שזו היא קנייה לטווח ערוך, בגלל לוח האם והסוקט החדש, אבל האם זה שווה את הכסף? מטרת המחשב היא עיבוד מסמכים, אינרטנט, משחקי מחשב ישנים, ומשחקי משב חדשים שלא דורשים יותר מדי (הגיימר בן 10...) על WIN 7 32BIT אז מה דעתכם? (אני יכול להרכיב את המפרטים הספציפיים, אבל השאלה היא ברמה העקרונית - 150 שקל לפה ולשם לא ישנו הרבה)
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספקתי להבין שRevit טוחנת את המחשב, ולמען האמת אני חושב שצריך לקנות מחשב נייח בשביל תוכנה כזאת. אבל, זה מחשב לבת דוד שלי והיא סטונדנטית אז היא חייבת לפטופ. אגב, אפשר לחרוג בכמה שצריך, אבל אם כבר חריגה, אז רק אם באמת צריך. בקשר למעבד, צריך Core 2 Duo לפחות. הבנתי שצריך כמה שיותר זכרון. 3GB זה המינימום שאוטודסק ממליצה, אז אני משער שזה ירוץ זוועה עם כמות כזאת. אני חושב שעדיף 4GB. הלכתי קצת לאיבוד בקשר למערכת הפעלה, 32bit או 64bit, אין לי מושג. בקשר לכרטיס מסך צריך שהוא יהיה דדיקייטד ולא מובנה של אינטל, המון רינדורים. גודל מסך צריך להיות 15.4 או 15.6 אין דרישה לקורא כרטיסים, בלוטות', יציאות HDMI וכו' וכו', אבל אם יש, מה טוב. המון תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
=== מחשב למשחקים (ומולטימדיה) 5.5-5.7K, ללא OC וללא ציוד היקפי. === מפרט למחשב חדש למשחקים ברמה בינונית ++, ציוד היקפי קיים, ללא אוברקלוק. תקציב מינימלי 5250 ש"ח, תקציב מקסימלי 5750 ש"ח (תשלום במזומן). ציוד היקפי קיים: מסך 19 אינצ' LG FLATRON L1960TR 1280X1024 רמקולים 5.1 מיקרולאב, עכבר לוג'יטק G5, מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט. הנחיות שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי ? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש עלות/תועלת טובה יותר (או חומרה חדשה) אז חריגה מקסימלית ל5800 ש"ח, אם זה רלוונטי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? ל- בעיקר למשחקים, תכני HD (וגם אופיס, מוזיקה, אינטרנט. גרפיקת/ע…
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט למשחקים ב-3000 ש"ח, אין צורך לחסוך, אני רוצה להשיג כמה שאפשר בתקציב הזה, חריגה עד 150 ש"ח. אני אשתמש במחשב בעיקר בשביל משחקים. משחקים כמו CALL OF DUTY, WORLD OF WARCRAFT, GTA IV אני צריך מסך חדש. אין צורך ברמקולים, בעכבר, במקלדת, בצורב וכונן קשיח. השקט לא הדבר החשוב ביותר (5 מתוך 10). לא יהיה אוברקלוק בכלל ואין צורך לכלול מערכת הפעלה.עדיף חנות באיזור המרכז, אין לי כוונה לשדרג שום חלק של המחשב בעתיד הקרוב. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים ומשרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. הכי רציני יהיה משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024X1028 * באיזה סוג משחקים תשחקו? gta iv, assassins creed * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש ומכיוון שאין לי מושג בנושא פניתי לפורום. התקציב הוא בעיקרון לא הכי מוגדר כי אני לא הכי מבין בנושא.. 3K זה הבסיסי, אם אפשר משהו שעונה לדרישות ב2000 אז בכיף, אם זה גולש עד 4000 גם סבבה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפיה בסרטים ומדי פעם אולי גם משחקים.. עיקר עבודת המחשב היא ללימודים כך שלא צריך משהו מטורף אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא הכי כבדים בהגדרות טובות... * גודל המסך? עד 15".. שלא יהיה ענק * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד אם לא מייקר את העניין * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם יש אפשרות לחצי טרה מעולה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות בנוגע למחשב זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OCE6G2963 מפרט טכני: # מעבד מדגם חדש Intel Core 2 Solo SU3500 1.4Ghz 3MB 800Mhz # חבילת זיכרון 4096MB DDR3 1066MHz # מסך רחב 1366x768 "13.3 כולל מצלמה מובנית # תומך Express Card # כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M # דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB ובחיבור SATA מהיר # תקשורת אלחוטית WIFI + Bluetooth Version 2.1 מידות: # משקל כולל סוללה (החל מ-):1.6 ק"ג # אורך:32.8 ס"מ # רוחב:22.8 ס"מ # עובי:1.7 ס"מ האם המעבד שלו עם ליבה כפולה? והאם מספיק חזק לתוכנות כמו PS CS4 , אופיס ומשחקים כמו GTA4? האם כרטיס מסך איכותי? כתוב שהעובי שלו זה 1.7 ס"מ האם זה מדוייק כי באתרים אחרים כ…
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
asus ul30vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m asus ul80vt-a1 - שח4900 - מעבד UL7300 אוברקלוק ל 1.6 - כ.מסך g.f 210m vaio z820 b/g - שח7999 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9300gs macbook pro 13" - שח7400 - מעבד P8700 2.53 - כ.מסך g.f 9400m כולם מגעים עם 4 ג'יגה זכרון DDR3 מטרות גרפיקה פוטושופ עריכת סרטים וניידות...(חיבור מסך חיצוני גם ) מאפיינים שהופכים הכל לקשה כל כך : סוללה - איכות מסך - איכות בנייה - כוח מעבד - ניידות - התחממות מקווה שיש מבינים בפורום הזה אני לא יודע מה להחליט...אולי מישהו יצליח לעזור
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד - המחשב מיועד לגלישה באינטרנט(כולל צפיה ישירה בתוכן), עבודה משרדית, צפייה בסרטי Full HD. המחשב יחובר רוב הזמן לטלווזית LCD 42 דרך כניסת HDMI,על מנת לצפות בסרטי Full HD, בשאר הזמן הוא ישמש כאמור לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית. נדרש מירב התכונות לתמיכה כ HTPC (יציאת HDMI,כרטיס מסך ומעבד מתאים, HD AUDIO) אשמח גם לכרטיס רשת אלחוטי בתקן n. אשמח לקבל הצעות לדגמים ספציפים העונים לנ"ל - יש אפשרות לחרוג עד 10% כלפי מעלה. בתודה,איציק
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
איך המחשב הנייד הזה? הוא טוב תכלס? הנה מפרט שלו מהמבצע של בזק: http://laptop.bezeq.co.il/ItemDetails.asp?id=9 תודה למי שיענה
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש במחיר מקסימלי של 3000 ש''ח המסך צריך להיות 20'+ וכולל כל הציוד ההקפי (רמקולים , מקלדת ועכבר) אין צורך ב OC אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור השרון
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מעבד CORE I5 750 לוח P55 של גיגבייט 4 ג'גיה DDR3 1333MHZ של קינגסוטן כרטיס מסך רדיון 5770 של ספייר דיסק 500 של WD מארז ANTEC TWO HUNTED ספק CHIEFTEC 550W קירור מארז ZALMAN 120NM SILENT קירור מאבד ALPINE 11 PRO עלה לי 3800 כולל הרכבה. ב KSP. בסך הכל קצת בשביל משחקים , סרטים ועבודות בפלאש.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מחשב נייד של LG העונה לדגם RD-580 UADKSE לא מצאתי באתר של LG (גם הגלובלי וגם הישראלי), תמיכה למוצר (דרייברים), עשיתי חיפושים נרחבים בגוגל, לשווא. זה תמוה לי שרכשתי מוצר באלפי שקלים, ואין תמיכה בכלל לדגם הספיציפי, כאילו לא היה ולא נברא. קניתי את המחשב מ-KSP, שהוא משווק מורשה של יבואן LG בישראל (ח.י.)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אוטוקאד, קצת פוטושופ. דו מימד בעיקר. * גודל המסך? 14.1 מאט בלבד * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נייד בהתאם למגבלות החומרה (2 קילו וקצת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? מן הסתם מעדיף כמה שיותר ולכן התקציב הוא גדול יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני קניה בחו"ל של dell studio xps 16 במחיר של 1400$ כולל שנתיים אחריות בינלאומית. מעבד core i7 720 כרטיס מסך ATI 4670 1 GB זיכרון פנימי 4GB DDR 3 דיסק קשיח 500GB 7200RPM סוללה 9 תאים רציתי לדעת האם עדיף ה core i5 540??? בנוסף אם מישהו יודע מהו המשקל הכולל שלו אני אשמח לדעת. תודה לכולם. אשמח לקבל את דעתכם על המחיר ועל המחשב בגדול.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לקנות לי ליומהולדת מחשב נייד בהפתעה הקטע הוא שמצאתי מפרט שלו ורציתי לשאול איך הוא אז מה אתם חושבים על המחשב הנייד הבא : lenovo G550 2958 5GG מעבד Intel® Dual Core T4300 2.10Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB בחיבור SATA מהיר מקלדת מלאה כולל מקלדת נומרית מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium תודה מראש למי שעוזר שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, 1.תקציב עד 3500 ש"ח (ניתן לחרוג עד כ100 ש"ח) כאשר ההתלבטות הרצינית שלי אם להשאר באיזור 2000 ש"ח או באזור 3500 ש"ח 2. א) המחשב בעיקר לצורך משרדי אבל אני מחפש מחשב משולב שיתאים גם למשחקים לצורך לימודי (סטודנט שנה ג' בתחום המדעים) אני נוהג להשתמש בנייח - שימושי אופיס, קבצי תמונות, אינטרנט וכו'. ב)לא צפויים שימושים כבדים כמו רינדורים. ג)כעת אני לא משחק כך שאני לא ממש יודע מה אני צריך אך אני מניח שארצה לראות את המשחק באיכות טובה. 3.אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. אין לי צורך בכונן 1.44 כמו כן ניתן לשלב את הציוד שבסעיף 5 במפרט.(אך לא חובה) 5. יש לי כרגע צורב LG בצבע בז' ודיסק קשיח 250 ג'יגה 16MB BUFFER. 6. השקט חשוב אבל לא הכי חשוב ז"א 6-7 מתוך 10. 7. אני לא יודע כיצד מבצעי…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
COOLER MASTER HAF 922 בכמות 1 ₪630 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4878 CORSAIR HX SERIES 1000W CMPSU-1000HX בכמות 1 ₪1304 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2074 ASUS P6T SE בכמות 1 ₪1235 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3661 INTEL Core i7 975 EXTREME EDITION BOX בכמות 1 ₪5335 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4237 ZALMAN CNPS9900 NT בכמות 1 ₪320 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4961 OCZ OCZ3G1600LV6GK 3X2GB 1600MHz CL8 בכמות 1 ₪1080 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2976 Western Digital WD10EARS בכמות 1 ₪475 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4926 SEAGATE ST31500541AS 1.5TB SATA…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חוץ מ $$$ כמובן ..... http://www.pc2.co.il/categories/32574 ? תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב שישמש בעיקר להצגת סרטי HD. אם אפשר להתאים את המחשב גם למשחקים, במסגרת התקציב. 1. יש לי שני דיסקים קשיחים וקירור למעבד שאני אשמח לשלב במחשב. התקציב (2500) הוא לשאר הרכיבים WD 10EADS WD 5000AAKS Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 2. המחשב יהיה בארון ולכן אין חשיבות למארז שוכב/יפה. 3. המחשב יחובר למסך פלזמה 50 HDReady ולמערכת רמקולים 5.1 (כנראה Logitech z5500). 4. המחשב יהיה דולק הרבה שעות ועדיף שיהיה חסכוני בחשמל ככל האפשר.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לאחרונה נדרשתי לעזור להרכיב מפרט למשפחה שלא שידרגה מחשב כבר קרוב ל7 שנים. השימוש הוא בעיקר כללי(אינטרנט, אופיס) ומכיל גם לילדה בת 12 שרוצה לעלות על גל ההייפ של להתעסק בפוטושופ ברמה בסיסית מאוד (סביר מאוד שתרד מזה כמו כל ילד לאחר תקופת התלהבות והצטננות), ילד בן 9 שמשחק משחקי רשת פשוטים מאוד(ברמת האתר של נענע) שלא דורשים כרטיס מסך מעל לONBOARD. הדרישת תקציב היתה לא לחרוג מגבול ה2500, לא כולל רכיבים מסביב שיצטרפו אח"כ למשוואה(מקלדת, עכבר, כרטיס אלחוטי ומערכת הפעלה). הסתובבתי לי בפורום מול כל מיני עצות של אנשים ומפרטים שונים מול הדרישות תקציב וראיתי שעדין לא מרכיבים מפרטים עם הI3 ולוחות H55 ונשארים נאמנים למפרטים מבוססי AMD כפולי ליבה או דורות של הסדרות E ו Q החלשות למפרטים ת…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- הרצת AutoCad, illustrator,Photoshop, בעיקר דו מימד. * גודל המסך-13-14 * משקל רצוי? אם זה הפרמטר הזה מול מחשב איכותי יותר-מחשב איכותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אפשרי לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כדאי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. הערות נוספות- אשמח להשוואה מה המחיר של המחשב בארה"ב, כי יש אופצייה שייקנה שם. אם צריך תשובה לעוד פרמטרים אשמח לענות. ד"א דף אקטיבצית החשבון בפורום מאוד מבלבל, הייתי מציע לערוך אותו מחדש.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, עריכות וגרפיקה. א) אפליקציות עיקריות. - photpshop וכדו' למטרות לימודים ופרוייקטים. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מע' הפעלה 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? skypc או איזור רחובות אבל זה לא ממש קריטי. 8. האם יש בקשות מיוחדות? על המחשב ישב כרטיס עם 4 מצלמות מעגל סגור. המ…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-