ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000(ערכתי: לא להתייחס לכותרת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצלהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריותספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשבמיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?.באטלפילד 3, קרייסיס ,3 , פארקריי 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ועוד)? …
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני וידע שזה די מעט כסף, אבל זה מה יש ;D בכל מקרה... זה בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים בינוניים ושאר פעילויות שותפות... ללא מסך! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מה עוד אפשר לשפר? המחיר שאני משקיע על המחשב זה עד 8000₪[h=1][/h] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1600Mhz KVR16N11/8 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX760 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Red WD10EFRX 1TB Sata III 2 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 25…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למערכת Value, בעיקר אינטרנט, מעט משחקים (בשביל זה יש PS2), אינטרנט, מוזיקה, סרטים... אני מוכן להשקיע במחשב אם זה שווה את זה...בו נגיד תקציב בין 3000-4000 אם יהיה אפשר לדחוס בכל זה אפשרות שידרוג לעוד שנתיים-שלוש זה גם יהיה סבבה. צריך מעבד, לוח, זכרון, כרטיס מסך, הרד-דיסק (160 לפחות), סי-די, מארז+ספק וקירור למעבד. אין צורך במסך וצורב DVD כי כבר קניתי לא מזמן. נקודה חשובה בקשר לקירור מעבד והמארז (ספק), אני מחפש משהו טוב ושקט, אני לא יכול עם המערכות הרועשות והחופרות במוח אני מקווה של שכחתי משהו.. : תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש מפרט בתקציב של 3.5K + מסך. המפרט ישמש למטרות משחקים (שהמשחקים ירוצו חלק על הגדרות גבוהות יחסית, לא צריך להשתגע, גם 560 או 6870 יספקו אותו) עם מסך (רצוי המסך של DELL U2311H) ללא ציוד היקפי נוסף. רק מחשב +מסך. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין דבר במחשבים ניידים, ובגלל זה זקוק להמלצות שלכם על נייד שיעלה על הדרישות שלי. יש לי מחשב נייח חדש וחזק שמספק את כל הצרכים שלי, וישאר גם לספק אותם בעתיד, אך אני זקוק לניידות לפעמים. אני זקוק למחשב לצורך עיבוד סאונד. עבודה שדורשת משאבי מערכת גבוהים, הכוללים מעבד חזק ולפחות 4GB זכרון. אין חשיבות למשקל, אין חשיבות רבה לזמן סוללה, כיוון שלרוב יהיה חיבור לחשמל. (לרוב). הארדיסק מהיר, וכמה שיותר נפח. אחרי חיפושים קלים, ראיתי שהנפחים שלהם לא מגיעים למספרים גדולים. לכן אם אפשר לחסוך, ולחבר אחד חיצוני, נשמע כמו פתרון מושלם. גודל מסך ורזולוציה גדולים. אין חשיבות לכ.מסך. עדיפות גדולה ליותר מ2 USB. אם אפשר, לפחות 4. (1 עכבר, 2כרטיס קול חיצוני, 3מקלדת שליטה, 4קשיח חיצונ…
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
ששששששששלום, מה שלומכם? אז ככה אני צלם ואני מחפש מחשב שיתאים לצרכים שלי: מסך טוב, מעל 14 אינצ' זכרון ראם לפחות 3-4 גיגה DDR3 מעבד טוב ממ דיסק כשיח רצוי גדול אבל אם אין בדגם שהמלצתם אז לא נורא, צורב DVD טוב קורא כרטיסים (CF\SD) וזהו נראה לי. אני מתכוון לקנות את המחשב בארץ אך אם עדיף בחול (EBAY) זאת לא בעיה. אם עדיף MAC אשמח לשמוע על המלצות, אני לא סגור על חברה כלשהי. אודה להמלצותכם, מוש.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין סיבה מיוחד להשאיר כסף, אלה אם השינוי לא מהותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050*1680 * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיעבוד טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים Pioneer DVR-217DBK DVD±RW x20 Black Sata מארזים Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black (No PSU) ספקי כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan האם ניתן להרכיב ב4K מפרט טוב יותר? עדיפות לקניה בKSP כמו כן, אני צריך עוד מפרט ב2K לעבודה משרדית
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בארה"ב. באתר של DELL הן נותנים לבנות את המחשב חלק חלק... יש שני דגמים של XPS 1330 אחד שמגיע עם מעבדי T, ומערכת הפעלה ויסטה בלבד ודגם שני שמגיע עם מעבדי P ומערכת הפעלה ויסטה, אך עם UPGRADE חינם לחלונות 7 אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכלום אשמח לקבל הצעות למפרט למחשב שיריץ את התוכנות הבאות: solidwork,matlab,mastercam ,edrawings, ועוד כמה תוכנות בסגנון .השימוש הוא ביתי ללמידה אני הולך בכיוון ה2000 ש"ח +- אני צריך שהתוכנות יעבדו כמו שצריך מבלי שהמחשב יתקע הנה קישור לדרישות של SOLIDWORKS http://www.solidworks.com/sw/support/SystemRequirements.html תודה מראש לעונים .
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוחה אם אני צריכה לשאול שאלה זו בפורום זה ("מחשבים ניידים") או בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות". אם טעיתי אז עימכם הסליחה. בכל אופן יש לי מחשב נייד ישן בן כ-8 שנים מדגם Compaq Evo N150 עם מעבד פנטיום 3 800Mhz. המחשב לא היה בשימוש בכלל כשלוש שנים, ועכשיו אני זקוקה לו לצורך עיבוד תמלילים בעזרת Word 2000 וגלישה באינטרנט בלבד (צרכים "קלילים"). הפעלתי את המחשב ולמרבה ההפתעה הוא עובד והסוללה אפילו מחזיקה למשך כשעה ו-20 דקות, אולם המחשב מאוד איטי וחשבתי שהוספת זיכרון תשפר את המצב. כרגע יש במחשב 128MB וחשבתי לשדרג ל-320MB, שזה המקסימום שמחשב זה יכול לקבל (יש לו 64MB קבועים, וכרגע עוד 64MB בכרטיס זיכרון, וחשבתי להחליף את כרטיס זה בכרטיס של 256MB). חיפשתי באתר…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי חברים, הביעו דעתכם על מפרט לעבודה משרדית בלבד: מעבד Intel Pentium D 820 2.8Ghz 800mhz לוח אם GA 8I945 GZME-RH כרטיס מסך מובנה זיכרון Kingston 2X512mb ddr2 533mhz כונן קשיח Western Digital 160GB Sata II כונן אופטי LG DVD-RW מארז ATX סטנדרטי המחיר הכולל הוא 2550 שקל
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
i am looking for a new computer and i want to know what is the best choice...[br]פורסם בתאריך: 5.08.2009 בשעה 20:25:30 look at it and say what u think¤410 RAIDMAX X-FORCE Black 2X 120 7 X 5.25 + 5.25 to 3.5" Converter + LED FAN + 23CM SIDE FAN מארז בחר מארז ¤1,210 Intel Core 2 Quad Q9550 Tray בחר מעבד INTEL ¤185 ZALMAN ZALMAN - CNPS9500 AM2 מאורר מיוחד אלומוניום למעבד בחר מאורר למעבד ¤445 Gigabyte GA-EP43-DS3L לוח אם בחר לוח אם ¤380 OCZ PC2-8500 OCZ2RPR10664GK Reaper Dual Channel 4G Kit Heatpipe heatspreader בחר זיכרון פנימי ¤1,089 Gigabyte ATI RADEON 4850 1GB GDDR3 Retail HDMI OVERCLOCKED ZALMAN COOLING כרטיס מסך בחר כרטיס מסך ¤120 LG DVD -/+RW S-ATA x22(bulk) צורב…
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי ותודה לכולם הנייד לעבודה משרדית יותר ואינטרנט. מה חשוב? כלום רק שיהיה טוב ובלי בעיות יש לו 3000 ואם כדאי אז עד 3500 תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום למומחים, אחרי 4 שנים טובות עם המחשב הנוכחי הגיע הזמן לשדרג. המחשב הנוכחי מצויין ושרד המון, ושני הדברים היחידים שבגללם אני מחליף הן א. משחקים חדשים כבר לא עולים (אם כי PES 12 עולה!) וכי כמות הקיבולת שלו מגוחכת (80GB). השימוש שלי במחשב הוא בעיקר בצפייה בסרטים ובמשחקים (המשחקים שאני מדבר הם משחקי ספורט למינהים, כמו פיפא NBA2K12 וכו' וכמו כן משחקי מלחמה כגון באטלפילד וכו'). כמובן אחד הדברים החשובים מבחינתי הוא מחשב שיחזיק מעמד. פעם הייתי מחליף אחת לשנה - שנתיים ועכשיו אני כבר 4 שנים עם אותו מחשב וגם הוא ממשיך לעבוד ולחיות בצורה מצויינת (פשוט כבר לא יכול להתאים לצרכים שלי). אם המחשב הבא שלי יחזיק את אותה כמות - אהיה אסיר תודה. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני אמור לקנות את המחשב בימים הקרובים ולאחר שימוש נרחב בפורום זה בערך המפרט הסופי! יש לציין שקנייה תתבצע רק מ-ksp לכן התאימו עצמכם לשם תודה! מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 …
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום! המחשב הישן מעצבן וברצוני לקנות מחשב חדש והתקציב הוא 3500 שח. אם אני משחק זה רק במשחקים כמו GTA , FIFA , ו NEED FOR SPEED. אני רואה סרטים וגולש באינטרנט. יש לי כמה שאלות: 1. יש לי מסך 17 אינצ' CRT פשוט. האם כדאי להחליף אותו? (אני מדגיש שהמסך לא עושה לי שום בעיות ולא מפריע לי הגודל שלו ואם אני מחליף זה רק במסגרת התקציב ) 2. אני גר במרכז. מאיזה חנות עדיף לקנות? (אין בעיה של הגעה לחנות) 3. מה לעשות עם החלקים של המחשב הישן אפשר אולי לקבל הנחה אם אני מחזיר מחשב ישן? (פנטיום 4) 4. איזה מפרט אתם ממליצים לי? 5. אם אפשר תוכלו לומר לי כמה זמן אחריות יש לכל חלק?
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבניית חצי מחשב חשבתי שאני אוכל בעצמי אבל הבנתי שאני לא מבין מי יודע מה בחומרה אז ככה התקציב הוא 9000 ש"ח - 9500 ש"ח מטרה משחקים כבדים אני רוצה AMD החלקים שאני צריך הם ! ! ! ! ! לוח אם , מעבד , זכרון RAM , וכרטיס מסך ! ! ! ! ! ב - ל - ב - ד ! לא מחשב שלם - תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום מעלה שוב לדיון אשמח לקבל המלצות מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה קניתי לבסוף את הAsus N550JK-CN065H יש לי כרגע בעיה איתו בחיבור לרשת הביתית (נתב NETGEAR של בזק). יש לציין שחיבור לרשת WIFI מהנייד שלי עובד מעולה, הבעיה רק בחיבור לרשת הביתית, המצב הוא LIMITED. מאחר ואני חלש מאוד בוינדוס 8.1 (פעם ראשונה שאני משתמש בו), ולאחר חיפושים רבים באינטרנט וניסיונות רבים לסדר זאת, אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה בלפטופ זה או אחר והאם הצליח לסדר אותה. יכול להיות שבגלל שהבעיה בחיבור לנתב של בזק עליי לדבר איתם? יש לציין שמחשבים אחרים מתחברים אליו ללא בעיה.
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש המלצות? אני רוצה משהו עם לפחות 512 MB RAM בהחלט רק משהו ברמה של פנטיום 4 עם מספיק ג'יגה הרץ כדי להפעיל למשל דפדפן, 2 תוכנות (פוטושופ ופלאש), ואיסיקיו למשל בו זמנית אני לא יכול לקנות מחנות וירטואלית כי אין לי אשראי אם יהיה בחנות כמו באג או שקם אלקטריק זה יהיה טוב... המקסימום שלי בכסף זה 7000 (אם התשלומים יתאימו) מוטי
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם אתם חושבים שאני צריך לשנות משהו או לשפר? חוות דעת ועצות יתקבלו בברכה מארז - ENERMAX Uber Chakra ECA5001B Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case - Retail מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 - זכרון - -GeIL Esoteria 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model הרדיסק - Western Digital Raptor X WD1500AHFD 150GB 10,000 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM כרטיס מסך - GIGABYTE GV-NX85T256H GeForce 8500GT 256MB GDDR2 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail ספק כוח - OENERMAX Liberty ELT500AWT ATX12V 500W Power Supply - Retail לוח אם - ASUS P5K DELUXE/WIFI-AP LGA 775 In…
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אנשים יקרים. מזדמן לי לטוס לארה"ב ממש בקרוב. ואני מעוניין באחד משני הדגמים הנ"ל של ASUS. למרות שהשני יותר חזק הראשון גם הוא קורץ. מהי דעתכם ? מה עדיף לקנות הראשון או השני.? ואם משהו יודע מהו המקום הטוב ביותר לקנות או בניו יורק או טמפה או בוסטון - אלה מקומות בהם אני אהיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מפרט בין 2000-2500 ש"ח שמיועד כמעט לכול השימושים כגון:גלישה,משחקים בינוניים(לא כבדים),צורכי לימוד,אני מוריד הרבה באימיול. וחשוב לי שהמחשב יהיה "חזק" ויגיב מהר גם כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל. מעדיף מעבד מרובע ליבות ואם אפשר להכניס כרטיס טלויזיה לא כולל מסך תודה רבה על עזרתכם.
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-