ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VR לרוב וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לכלול כרטיס מסך, אקנה 1080ti יד שניה לבנתיים , לפי מה שאני רואה ההבדל בין 1080ti ל 2080 בביצועים הוא לא משמעותי בכלל אבל כן במחיר (אין לי צורך בRTX כרגע) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט להורים ולאחות הקטנה, שימושיהם יהיו בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים קלים וכיוצב.. אני לא רוצה את ה E5200 למרות שיותר משתלם אבל הם מחליפים מחשב אחת להרבה שנים (יש להם עכשיו P4 1.7 עם 256MB RAM), אז אני מעדיף את ה 8400 אבל גבלל מגבלות תקציב ירדתי ל 7400, כמו כן אני מתלבט לגבי הכרטיס מסך 9400GT למול 4550 (אני צריך גם יציאת TV מהכרטיס), זה המפרט שהרכבתי מה דעתכם ? תודה רבה לעוזרים... ואם אתם מכירים חנות אמינה באיזור ת"א-גבעתיים, אני מאוד מאוד אשמח להצעות.. מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31144 כונן קשיח Westren Digital …
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. שימושי המחשב-משחקים, תכני HD עבודה שוטפת, office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gtav counter strike -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).עניין הרזולוציה בעייתי כי לא ברור איזה מסך יהיה עוד אז נישאר עם ברירת מחדל .(כנראה שזה יהיה 19 אינץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסול…
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אוקיי,נשבר לי מהויסטה הזאת,אני רוצה xp עכשיו אני צריך דריברים מתאימים לכל הרכיבים-אם מישהו מריץ כרגע xp על inspiron 1525 אני אשמח אם הוא יצרף גם לינק לדריבר שטוח עובד. בסוף אני רוצה לעשות אינטגרציה של הדריברים עם התקנה של xp(מקורי שיש לי ) ולהכין דיסק שמפרמט תמחשב ומתקין את כל הדריברים דריבר לכרטיס האלחוטי יש פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336689.new;topicseen#new מישהו יכול לאשר שזה רץ חלק על xp ?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אהלן, אני אשתמש במחשב לצורך: 1) הצגת סרטים ב720P על מסך 42 בשוטף. עדיף שיתמוך גם ב1080P. 2) תכנות, לכן הבנתי שעדיף לי מעבד C2Q בשל ביצועים טובים יותר טובים לתכנות. 3) שימוש שוטף אינטרנת, הורדות, מסמכים וכו". 4) מכונה ווירטואלית, אני רוצה להיות מסוגל להפעיל מכונה אחת בלי שהמחשב יקרטע. 5) משחקים, אני לא גיימר ואני לא עושה OC לכן הסעיף הזה הוא בסימן NICE TO HAVE. * מאוד חשוב אני רוצה מחשב שקט המחשב ישב לי בחדר ואני רוצה לישון טוב בלילה אפילו אם המחשב פתוח ( המחשב הקודם שלי היה נשמע כמו טרקטור !) יש לי כבר מפרט שהכינו לי בחנות תגידו מה דעתכם : מעבד : Q6700 CORE 2 QUAD לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L זיכרון: DDR2 2*2GB KINGSTON HYPERX CL5 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4830 …
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אם אפשר לוח אם לא של GB (מאוכזב) תודה
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה המפרט http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9227 בכללי השימושים בסיסיים לא יותר מדי משחקים, הסיבה שבחרתי בamd היא שהליבה הגרפית של אינטל היא בדיחה והדרייברים לא בשלים כמו של amd. השאלות הם : 1. איזה לוח אם לבחור? 2. איזה כונן אמין ומהיר יותר? 3. איזה דיוידי לבחור? 4. האם המארז הזה יהיה טוב להוספת כרטיס מסך בעתיד למרות שלא מתוכנן?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות אופיס צפייה בסרטים וגיימינג כבד (משחקים כמו farcry 3 tombraider starcraft 2 dota 2 ועוד שעתידיים לצאת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר מתאים לגיימינג * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, אלא אם כן לא נכנס בתקציב אז אפשר פחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם הוא יגיע עם עכבר מה טוב * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אם יש מה טוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה סוג, 250gb מינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מי…
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ACER ASPIRE דגם 5100 1.5 גיגה רם מערכת הפעלה WIN XP SP3 כלל כל העידקונים האחרונים דפדפנים: IE7,FIREFOX ================ אחרי כל מיני נסיונות כלל שיחזור של המערכת ע"י שחזור מקורי של ACER שום דבר לא עזר אז ביצעתי התקנה חדשה של המערכת מהתחלה וגם לאחר עידכון כל העידכונים ופצ'ם למיניהם ועוד כל מיני הצעות שמצאתי ברשת המחשב מתנהג מוזר. אין לא וירוסים ולא ספייוורים-נקי. למרות זאת כל פתיחה של תוכנה ובמיוחד IE7 או FIREFOX האחרון השימוש ב-CPU קופץ ישר לערכים מאוד גבוהים, למרות שהמחשב ממשיך לתפקד בסדר יחסית לא הצלחתי להוריד את הערכים של שימוש בתוכנות לערכים נמוכים. אפילו במצב IDLE ה-CPU לפעמים קופץ לערכים גבוהים. עזרה בבקשה, מהר עם אפשר אני מאוד יודע לכם. אם מי…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכם על עזרתכם. מעוניין לקנות מחשב חדש (אני ללא ידע בנושא). תיאור:1. מה התקציב המקסימאלי: 2500-3000 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא מעל 3000K, אם אין ברירה אפשר ב -300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים וזוללי משאבים), הורדות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : : BF3, MW3, CRYSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק למפרט שקט מאוד לרזולוציה 1920*1080 ולרמקולים z-5500 ללא ציוד הקפי עם מערכת הפעלה ללא oc לוח אם עם כרטיס קול איכותי מובנה (יש חיה כזאת?) אם לא אז גם כרםיס קול לא חייב לנצל את כל התקציב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט! הדברים שכרגע יש לי ואני רוצה להשאיר: 1. WD 320G HD 2. WD 500G EXTERNAL HD 3. ANTEC P182 SE 4. THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME(לא בטוח שאני רוצה להשאיר, תלוי אם יש לכם משהו יותר טוב להציע!!! בכללי מה שאני צריך זה: 1. לוח אם 2. מעבד 3. זכרונות והרבה 4. כרטיס מסך 5. מקלדת טובה אלחוטית. (יש לי עכבר את הmx1000 הוא נראה לי מספיק טוב)
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 . חריגה עד 500 בלבד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מעוניין להתחיל להכיר את עולם עריכת הוידאו באופן חובבני ובסיסי באמצעות ADOBE PREMIERE. לא ישמש לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי וחשוב (אין צורך בקירור נוזלי) אבל מאוור ומארזים שקטים ואיכותיים מאוד חשובים. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, …
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב שיבוצעו בו רק שימושים משרדים קלים (אינטרנט, סרטים וכו'..), אין כוונה עתידית לעשות OC לאף אחד מן הרכיבים, תנו את דעתכם על המפרט הבא: 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3600 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 565 1 ASUS M2N-MX nForce 430/6100 AM2 459 1 G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ 555 1 Western Digital 80GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD800JD 249 1 NEC AD-7170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Silver Bulk 187 1 Sony Floppy Drive 1.44 Silver 55 1 FOXCONN TLA475 Red 350Watt 223 סה"כ 2,293 ש"ח כמה שאלות: 1)הספק מספיק חזק כדי להחזיק את המערכת ביציבות? 2)האם יש מארז תחלופי שבא עם ספק ומחירו בין 200-230 ש"ח שיחזיק …
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מצאתי דיון ייעודי עם המלצות למחשבים ניידים אז אני פותח נושא חדש התקציב יכול להיות גמיש באיזור ה4-3K ש"ח אני פשוט לא כל כך מבין בעולם המחשבים הניידים תרגישו חופשי להציע מעל\מתחת לתקציב אם אתם חושבים שיש שינוי משמעותי וזה שווה או להפך שאין צורך וחבל על הכסף * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בינוניים (מינימום FSX ),סרטים 1080p HD * גודל המסך? לא רלוונטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי, זמן ממוצע... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? …
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב למטרות ביתיות פשוטות כגון אימיול, אינטרנט, משחקים ברמה פשוטה עד בינונית, צפייה בסרטים. כולל ציוד היקפי עד 4000 ש"ח. מסך "19 מרובע כולל רמקולים, לא יקר אך תמורה טוב למחיר. מה לגבי לוחות כלולות מסך מובנה איכותי? האם כדאי למטרות הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מחשב IBM A21E (בן 9 לערך) לא מזמן החייתי אותו ....דווקא עבד לא רע..עכשיו פתאום הפסיק לעבוד... *עכשיו כאשר אני לוחץ על כפתור ההפעלה הוא פשוט לא נדלק ..נורה של הסוללה והסטנדביי (אחת ליד השניה)נדלקות חלש לאיזה מאייה וזהו, עם מן קול מוזר (תיק כזה כאילו פריקה)...זה עושה קול דומה רק עם סוללה ללא חיבור לחשמל אבל הוא יותר צנוע וללא כל תאורה של הנורות.... *אם הסוללה בפנים הוא מראה טעינה ... חוץ מיזה שום דבר לא עולה... השערות מזה יכול להיות?..האם יש סיכוי להחזיר אותו לחיים?.. **לא פתחתי אותו עדין רק קצת משח עם הזכרונות.... תודה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
זקוק למתחרים / אופציות אחרות למחשב הנ"ל להלן קישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7098&perur=4 באותו תקציב או פחות בבקשה הסברים על העדפות או נימוקים בבחירת מחשב אחר בתודה מראש ליאור
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי, אני צריך הצעות למפרט למחשב שרוב העבודה איתו היא באינטרנט אבל הוא יהיה של סטודנטית לעיצוב מה שאומר שוא גם ישמש לתוכנות כמו: 3DMax, AutoCAD, Revit וכו' בכל אופן מסך יש וגם HD יש (ה-HD הוא 500GB חדש אבל IDE, כך שאני צריך שיהיה חיבור IDE על הלוח - מה שלא בעיה למיטב הבנתי). לא ממש אכפת לי intel או AMD מניסיון שלי עדיף intel לעבודות מסוג זה אבל אני לא מעודכן בנושא כבר יותר משנה. הבקשה דחופה כי אני רוצה להזמין אותו כבר הסופ"ש. תודה רבה רבה לכם על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אני מגיע לארה''ב בחודש הבא ואני רוצה לקנות שם מחשב. אם אתם יכולים לתת לי דגם של מחשב טוב לתוכנות כבדות ולא יותר יקר מ- 1000$ אז תכתבו לי את הדגם. מחכה לתשובה ארד גונן
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב ThinkPad T61P עם אותו מפרט בדיוק למעט הבדל אחד - כרטיס המסך. בהצעה היקרה יותר הציעו לי Nvidia Quadro FX570M 256MB ובזולה יותר - nVidia NVS 140M 256MB. מה ההבדל בין כרטיסי המסך? האם שווה לשלם כמה מאות ש"ח יותר עבור ה-FX570M? אציין שהמחשב ישמש לתוכנות תלת-מימד, אוטוקד, עיבוד תמונה וכד'. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח לא כולל ציוד הקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וישומים משרדיים (אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - יש צורך ביצאת HDMI 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום ! אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים לא כל כך כבדים, אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה הבטריה של הנייד שלי מתה סופית, ועל כן אני רוצה לקנות בטריה חדשה. הציעו לי באיזשהו חנות בטריה מקורית של לנובו במחיר של 300 שקל (במקום 550 שקל), אך בטריה זו ישבה במדף כשנה והם פשוט רוצים להיפטר ממנה כבר. הבנתי כי הבטריה נשחקת גם כאשר לא עשו בה שום שימוש, והיא יושבת על המדף. 1. האם מומלץ לקנות בכזה מחיר את הבטריה? 2. לכמה זמן לדעתכם היא תחזיק מעמד עד שהיא תמות? (הבטריה הקודמת שהגיעה עם המחשב החזיקה מעמד שנה וחצי...) 3. האם עלולה להיות נפילה פתאומית בקיבול של הבטריה לאחר שימוש של חודש-חודשיים? תודה רבה, יוסי.
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אחרי שעות ספורות של לימוד החומר וקריאת שרשורים שונים בפורום, אני מרגיש שאני מסוגל לנסח את הצרכים שלי בצורה יותר מדוייקת. אני מעוניין במפרט מחשב, שמיועד לשמש לצורך עבודה משרדית דורשנית (דורשנית מבחינת משאבי המחשב הנצרכים והביצועים המצופים). אינני מעוניין במערכת הפעלה, ולא באביזרים פריפרליים (מסך, מקלדת, עכבר, מדפסת, רמקולים וכו'); אני מתעניין רק במארז ובמה שבתוכו. התקציב העומד לרשותי: 2500 ש"ח עם שוליים לחריגה (עד 500 ש"ח). אינני מתכנן OC. פריט נוסף חשוב אולי: אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי, וזאת תהיה הפעם הראשונה שלי. להלן הדרישות שלי. מוכן להתגמש עליהן, אם יש לכך סיבה טובה. 1. מעבד: אינטל ליבה כפולה 2. לוח אם: תואם את ערכת השבבים P35, כולל כרטיסי מסך, קול ורשת מובנים - …
-
- 16 תגובות
- 882 צפיות
-