ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
יש איזשהו צפי מתי תיהיה ירידת מחירים לכונני SSD? אני שם לב שכבר הרבה זמן המחיר גבוה ועומד.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אהלן ההורים שלי רוצים לפנק את אחי הקטן אז הם קונים לו מחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים, אפשר חריגה קלה.. המפרט עצמו צריך לכלול מקלדת, עכבר וצורב. המחשב יחובר למסך ברזולוציה של 1280x1024. המחשב בעיקר למשחקים, אבל לא קריטי אם יריץ משחקים על איכות בינונית המלצות?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-3000 ש"ח אפשר להוסיף 200-300 ש"ח או יותר אם צריך... לא צריך...מסך, רמקולים, כונן, הארד דיסק,מקלדת,עכבר המחשב בעיקר למשחקים...ואולי קצת לעבודה גראפית אבל בעיקר למשחקים... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אז ככה, ביליתי שעות מול EBAY והחלטתי שאני קונה בארץ, 2 פרטים חשובים לי במחשב: 1. מקלדת מלאה. 2. כרטיס מסך נורמלי למשחקים (כרגע אני דיי נעול על 9600GT) חשבתי על ה HP DV7 1150, שעולה 5700, יש למישהו השגות / המלצות למשהו חלופי? איך הבנייה של HP ? איכות המחשב? אשמח לשמוע עוד...
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני יודע שכבר יש לי פה כמה ת'רדים עם דיון על המחשב שאני הולך לקנות אבל אני עדיין רוצה שתרכיבו לי משהו טוב המחשב מיועד למשחקים בלבד (וכמובן אינטרנט והורדות של משחקים\סרטים אבל לא משהו כמו קידוד או עריכה) אני צריך במחשב את כל מה שיש במארז, אני מוכר את המארז עם כל מה שיש בו וקונה מארז חדש עם כל מה שיש בו בקיצור שיהיה כמה שיותר מהיר, ושיהיה יחסית שקט (לא יותר מ40DBA) ושיהיה מתאים לOC, לא משהו extreme אבל OC סביר של נגיד 600-700MHZ מבוסס AMD כמובן תודה לכולם
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה : http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=806313 רק עם עם 500 גיגה HD . עכשיו אני רוצה לשדרג כ. מסך, למשהו בסביבות ה 500 שקל ( יוצא דיאבלו 3 בקרוב .. ), עכשיו הבנתי ב FAQ שזה בעייתי כי ברוב המחשבים הניידים הכ. מסך מולחם ללוח האם, וכי יש עוד אפשרויות לכ. מסך. ואני שואל, מה ההלצה שלכם לשידרוג כ. המסך שלי? איזה אופציות יש לי ? אם בכלל ?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אובכן, אני קונה עוד מאט כמעט מחשב חדש שלם ויש לי כמה שאלות בנוגע אל המפרט שבניתי... אובכן, מעבד intel E8400 BOX EZCOOL PS-1000(LED) 500W 12cm BIG FAN PSU 4GB OCZ 320GB WD ועכשיו מגיע החלק בו השאלות... אני רוצה מחשב שיהיה מפלצת לעבודה כללית משרדית גלישה באינטרנט וכן הלאה ומפלצת חייתית במיוחד עבור משחקים של היום כמו COD, CRYSIS, NFS, AA, CS 1.6 וGTAIV... עכשיו, יש לי מסך איכותי וטוב של LG בגודל 19 אינצ'... אני חשבתי לקחת את כרטיס המסך הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4713 ורציתי לשאול אם כדי לי ללכת עליו או שיש מקום שאפשר לקנות את הכרטיס הזה בזול יותר או שאני צריך בכלל 1GB של ראם או עוד כל מיני דברים? אז תאמרו לי מה לעשות לגבי כרטיס המסך... התקציב שלי היה …
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
צריך מפרט במחיר של 5500 במיוחד למשחקים
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני עכשיו סוקר את המחשב הזה לקראת קנייה ואני שמתי לב שבאתר youtube מראים המון סרטונים המראים שניתן להריף עליו משחקים כמו: C&C generals HELO splintercel mafia counter strik GTA3 GTA SA need for speed UG wor craft ורציתי רק לדעת אם זה אמיתי כי לפי הביקורות מחשבים כאלה לא מריצים כלל משחקים. אם זה נכון ואפשר להריץ עליו משחקים ברמה שכזו (כמובן עם הגדרות נמוכות מאד) אני עוד מחר קונה מחשב כזה מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מעוניין בצעה למשב בעלות שבין 3000 ל 3500 ש"ח , ההצעה אינה כרוכה ב מסך , cd . אודה על התייחסותכם
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין לשדרג את כל המחשב ב-2400 ש"ח, ומעוניין בהצעותיכם. המחשב הנוכחי שלי הוא: geforce 7800gtx amd athlon 4000+ ga-k8n pro-sli antec neo power 480 1 gb ram 160 gb hard drive thermaltake tsunami dream אני מעוניין להחליף הכל חוץ מהמארז והספק כוח. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים וסרטים. מה אני יכול לקנות במחיר כזה?
-
- 13 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד עם אחריות של 3 שנים ומעלה. גודל קטן של 13.3 ומטה, כמה שיותר קטן יותר טוב, עד 2 קילו - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. כרטיס מסך בינוני מינוס ומעלה, שיאפשר משחקים לא דורשניים, אך בצורה חלקה, צריך גם לתמוך בניגון HD. דוגמא לא מחייבת: 3670. למטרות פוטושופ: מעבד core 2 סביר, 2GB כלול במחיר וקיום אפשרות הרחבה ל-4GB. יציאת DVI או HDMI אפשרות הרחבה ל320GB דיסק לפחות. צורב DVD המלצות?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד (ULTRABOOK)לרכישה בשבוע הבא עבור סטודנטית, בטווח המחירים 4500-5000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, ותוכנות לא כבדות יותר מSPSS. דרישות: מעבד i3/i5 עם עדיפות לi3 כי אני לא מאמין שלמטרות אלה צריך יותר מזה SSD או כונן משולב מסך 13.3 מט משקל 1.5kg גג זמן סוללה ארוך יחסית של 6-7 שעות. מאוד התקשתי למצוא מחשב עם הנתונים הללו, במחיר הזה, מה שמצאתי זה Samsung NP530U3C-A01IL האם ישנם דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה לכל העוזרים ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: לימודים-אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה. * גודל המסך-16 אינץ * זמן סוללה ארוך-לפחות 3 שעות * גודל מינימלי של כונן קשיח-300 * צורב DVD אין תקציב ספציפי,המטרה היא שהמחשב יסחב הרבה זמן ולא נצטרך להחליפו
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום ! אני סטודנט שמעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים לא כל כך כבדים, אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
במפרט שלו בחנות רשום :1G DDRII 667MHz הרצתי CPUZ והזכרון שיש לי שם הוא בכלל DDR2 533 האם אני לא מבין פה משהו? איפה ה-667 נעלם? יש למישהו תשובה בבקשה לפני שאני פונה לחנות, ככה שאני לא יצא טמבל עם סתם תשובה תודה
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקל (ניתן לחרוג קצת) לשימוש בעיקר ל אופיס , אינטרנט ומשחקים (לא הכי כבדים). מה דעתכם על המחשב הנל 15.4 HP Pavilion dv5-1110 FZ506EA 2.16GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2349&CatCode=315 האם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה ל HOME PREMUM
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהחנות "חצי-חינם" http://www.fre.co.il השאלה היא אם מישהו פה קנה כבר מהחנות הזאת ויכול להגיד אם הם אמינים? הביקורות בZAP משום מה נראות מפוברקות..
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
זה המפרט הרעיון הוא שאני קונה כרגע במקום באיזה 20 אלף או משהו, בטווח של כ8-10 כאשר הרוב מושקע בדברים כמו כונן קשיח מהיר, מארז טוב ושקט, ציוד היקפי איכותי וכו'. המעבד ולוח האם וזכרונות קצת פחות (רציתי לקחת DDR3, 9650 או 9770 בתור מעבד, וכו') כי התכנון להחליף נניח עוד שנה או קצת יותר אותם גם ככה במשהו הרבה יותר טוב וחזק שיהיה אז בשוק כמו הנהלם או מעבדי 32 נאנו. זה המפרט, אשמח לחוות דעת לפני הקניה, ואם אתם רואים מקומות שאפשר לשפר או לשנות (לדוגמא לוח אם אחר או משהו כזה) מתוכנן OC קל ונועד לGAMING (מסך 24 ומעלה) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 cooling: Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink Silverstone 120mm Case Fan FM121 Arctic-Cooling MX-2 Thermal Compound Motherboard:…
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי מחפשת מחשב לעבודה שלי - בעיקר תוכנות גרפיות... האם זה טוב.. מחשב נייד מוחדש מבית DELL Inspiron, דגם 15R-5520, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ’, מעבד מהיר במיוחד Intel Core i7-3632QM במהירות 2.2GHz, זיכרון 8GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows 8 Home Premium מה צריך להיות המחיר למחשב כזה?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן המחשב החדש הולך לשמש בעיקר למשחקים, ברזולצית מסך 1080*1920 כמו כן מתוכנן גם OC בשאיפה להגיע לפחות לאזור ה 4GHZ והכי חשוב שיהיה שקט כמה שניתן ברמה סבירה (הוא די קרוב למיטה...) 1 מעבד האם כדאי לחכות ל I5 760 עבור תדר יותר מהיר (2.8) לעומת 2.66? 2 לוח אם מה ההבדל בין ה P55A ל P55UD3R? והאם התוספת של ה100 ש"ח שווה את זה 3 זיכרון מתלבט בין ה RCO ל RIPJAWS המוכר אמר לי ש ECO עדיפים עקב מתח נמוך יותר. 4 קירור למעבד כאן חשוב לי השקט אני לא יודע עד כמה ה CORSAIR HYDRO H50 שקט, ואם ניתן להגיע להגיע לOC יותר גבוה, אם לא אז אלך על הNOCTUA. 5 כרטיס מסך מניסיון של שנים אין כמו NVIDIA קראתי באחד הפורומים ברשת שהוא די מרעיש האם ברמה סבירה?מאד חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה יחסית שקט, אנ…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד כמה שיותר חזק בתקציב של 4500 - 4800 שקלים לכל היותר, הבעיה היחידה היא שאני לא מבין בתחום כמעט בכלל ואני זקוק לייעוץ בנושא. מהסקר הקטן שעשיתי המחשב האידיאלי שאליו אני מכוון הוא: מסך - 15.6 אינץ' HD מעבד - intel® Core™ i5-520M זיכרון - 4096MB DDR3 במהירות 1066Mhz דיסק קשיח - נפח בין 500 ל 320 GB וחשוב לי שיהייה 7200RPM כרטיס מסך - NVIDIA® GeForce® G 330M 1024MB (אם יש כרטיס אחר באותה רמה או קרוב אין בעיה) יציאת HDMI , כרטיס קול טוב וצורב DVD מערכת הפעלה לא חובה אבל יתרון אם יש המחשב מיועד בעיקר ללימודים , סרטים ב HD , משחקים לא כבדים מדי ומוזיקה 2 מחשבים שמצאתי אבל אף אחד מהם לא עונה על כל הדרישות הם: http://olsale.co.il/olsal…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים: אינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, וסרטי HD אם הדרישות יכולות להוזיל את הקנייה מה טוב.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש מבין בחומרה ונעזרתי בחבר שמבין קצת יותר. אני סטודנט לאנימציה בתלת מימד ועובד בעיקר על MAYA, Photoshop, AfterEffects אני משלם בלי מע"מ ומעוניין להוציא 6000 ש"ח ככה שמחשב באיזור ה7000 זה מצויין. לגבי המפרט שלי - אני שוקל במקום ההארדיסק של 1 טרה לשים כונן פלאש למערכת הפעלה ולתוכנות, למארז אין מאוורר גדול בצד אבל יש לו למעלה 2 - אשמח לפידבקים והצעות שיפור\שינוי אפילו למשהו אחר לגמרי. תודה רבה!! דורון דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P…
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מי שלא שמע, למיקרוסופט יש מערכת הפעלה חדשה Windows Home Server, שנותנת למשתמשים ביתיים יכולות של שרת קבצים, גיבויים ושחזורים אוטומטיים, ניהול מדיה, גישה מרחוק (כולל דרך האינטרנט) ועוד ועוד - http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/windowshomeserver/default.mspx אני בינתיים משתמש בבטא, על איזה מחשב עגלה שהיה לי, וחשבתי להשקיע קצת ולהתקין את זה על מחשב יותר נורמלי שישמש גם לגרסה המלאה (שיוצאת ממש בימים אלה). זה המפרט שהרכבתי (מ SkyPC בראשל"צ), אשמח להערות אם יש (בעיקר לגבי המארז/ספק) 361 361 1 לוח אם ASUS M2A-VM 31540 410 410 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 254 254 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 KVR667D2N51G 178 178 1 צורב LG G…
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-