עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by daph15,

שלום, שאלה לאומנים שביננו, אני הולכת ללמוד צילום מקצועי, מחפשת לקנות מחשב נייד ללימודים, חשוב שיהיה חזק , עם כרטיס גרפי טוב שאני יוכל לעבוד עם תוכנות עריכה כבדות ושהתמונות יהיו חדות מדויקות והצעים חיים. כמובן שהמק בוק הוא הכי טוב לעניין הזה. אבל למען האמת אין לי תקציבים כרגע למק בוק של אפל. השאלה איזה מחשב הוא הכי קרוב אליו במפרט הטכני בסכום קצת יותר שפוי. תודה רבה! דפנה שטרן

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  2. שלום, צריך המלצות על נטבוק טוב ללימודים. עדיפות למסך 11.6 או 12, ולא 10. שמתי עין בינתיים על לנובו S12 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 אסוס Eee Pc 1101HA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116 אסוס Eee Pc S101 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110110 האם תוכלו לעזור לי לבחור מבין אלו, ולהמליץ לי על אחד מהם? או אפילו להמליץ לי על נטבוק אחר שלא ציינתי. תודה ויום טוב...

3. Started by Triple-z,

שלום, מה אתם אומרים על רכישת סוללה ללפטופ דל 1525 ב- EBAY או DX? האם ב- EBAY יש סוללות מקוריות או שהסינים סתם רושמים כמו פה בעקרון זאת סוללה שעולה מעל 40 דולר ויש זולות ממנה בהם לא רשום שהיא "אורגינלית" האם זה משנה משהו? או שאולי עדיף לקנות מ- DX? אשמח לעזרה מנסיון שלכם, ואם מישהו בדיוק עם הדגם הזה קנה משהו באיטנרנט אני ישמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by piwi,

בעבר הבעתי פה בפורום את פקפוקי באמינות של חלק מהחנויות שמוכרות מחשבים ניידים בארץ : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=414882.msg3563032#msg3563032 דעתי זכתה לביקורת נחרצת (QttP). מסתבר שכעת יש סימוכין להשערות שלי : http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000491175&fid=2

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  5. שלום, אחרי שהסתובבתי באתרים , מצאתי את זה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2407 האם הוא הבחירה הנכונה באותו טווח מחירים? 7K ? ואם לא , אשמח לקבל עוד הצעות לעוד ניידים השימושים שלי בעיקר, אינטרנט ואופיס... לא משחק משחקים....סרטים מידי פעם ואני רואה שיש לו כרטיס מסך טוב. עריכה : מצאתי עוד אתר שמוכר אותו ב 6K , אז משתלם לא?? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=M1&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Nikor,

שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by tzvikaz,

tאני אהיה בארה"ב במאי ואני מתכנן לקנות מחשב לסלון המחשב יריץ windows xp ואת התוכנה media portal וזהו. ללא משחקים. הדרישה העקרית של המחשב זה שיהיה זול עוד דרישות: יציאה אופטית למערכת כרטיס מסך מובנה סביר הספק נמוך הנה המפרט שבחרתי: AMD Athlon 64 LE-1600 2.2GHz Socket AM2 45W Single-Core Processor Model ADH1600DHBOX GIGABYTE GA-MA69GM-S2H AM2 AMD 690G HDMI Micro ATX AMD Motherboard mushkin 1GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Desktop Memory Model 991527 המעבד עולה 40 דולר הלוח עולה 60 הזכרון עולה 25 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  8. מחשב מותג כלשהו. דגשים: משקל עדיף עד כ2.5, מסךWide 15.4, זמן סוללה ארוך ככל האפשר, הרדיסק 60/80 ומעלה,מעבד T7XXX (או שאולי עדיף 5XXX חזק) זכרון 2GB לפחות. אחריות לפחות שנתיים. חשבתי על MSI, לא חושב שיש עוד יצרן שיציע כזאת תמורה לכסף. המסכים בלפטופים החדשים ברמה אחת עם היצרנים המוכרים יותר כמו HP? אין צורך במערכת הפעלה מותקנת. אני צופה אילוצים לפשרות/ עליה במחיר. תציעו כל מה שאפשר בגדר הסביר ואני אכוון

9. Started by Funkyp,

היי, אני מתכנן בשבועות הקרובים להחליף את המחשב הנישא הקודם שלי בחדש. יש לי דרישות מאד ספציפיות ואני אשמח להמלצה ממישהו שמכיר ו/או יש לו מחשב דומה. הדרישות הן: 1) מעבד i5,i7 או לחלופין core 2 duo במידה והמחיר יהיה זול בהרבה 2) זכרון: 8GB (כן אני יודע שזה הרבה מאד) - עדיף שיהיה כבר במחיר הראשוני אבל גם אפשרות להרחיב ל8GB זה בסדר. 3) HDD לא חשוב (אני ישים את הSSD שאני מעביר מהמחשב הישן). 4) עדיף מסך בגודל של עד 15" (17" כבר גדול מדי). המחשב שלי היום הוא מחשב עם 8GB זכרון וזה חובה כי אני מריץ הרבה מערכות וירטואליות וסביבות עבודה ע"ג המחשב הנייד. כמובן שסכום זה גם חשוב, היעד הוא עד 6500 ש"ח כאשר יש מקום לסטייה כלפי מעלה אבל אני לא אוכל להרשות לעצמי מחשב ב10K. אשמח להמלצות. נאו…

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  10. שלום לכולם ! תגובות ודעות על המפרט הבא בבקשה ...... Pentium D 920 2.8GHz (Dual-Core) 2x2MB ASUS P5WD2-E (975) Premium Samsung 2x512 DDR2 667MHz WD 250GB SATA2 16MB Gigabyte 256MB 6800GS PCI-e FSP 400W ATX Version 2.0 Supertalent X-Blade Gaming Case Silver סה"כ 6825 ש"ח , בנעה מחשבים .!.! יש מקום להוזלה ע"י שינוי המפרט (ולא בסוג המעבד) ???? תודה! ;D

• 13 תגובות
    • 927 צפיות
  11. שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי התחלתי להתעניין בנושא של קניית מחשב חדש ומכירת המחשב הישן. התחלתי קצת לבדוק את המלאי של התקופה הזאת, כמו כונני ה-SSD שנכנסו חזק בתקופה הזאת ועוד סדרות חדשות של כרטיסי מסך ומעבדי ה-Ivy Bridge. באמת רציתי לקנות מחשב והתחלתי לבדוק חנות, המליצו על KSP ו-TMS, היה סניף של KSP קרוב יותר לביתי אז פשוט הלכתי עליהם, פתחתי דף אינטרנט ופשוט בניתי מפרט שלא קשור ממש אחד לשני ופירסמתי אותו פה וביקשתי חוות דעת (מפרט ב-11 אלף ש"ח), הראשון שנכנס והתחיל לעזור וכמעט החליף את כל המפרט הוא YairZ, שבאמת עזר לי להוזיל משמעותית, לשנות ובאמת לדעת מה צריך בשביל מחשב לצורך גיימינג איכותי, היו כמה דברים שהייתי עקשן אבל באמת באמת יאיר עזרת לי מאוד ואני מאוד מודה לך! …

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by IRONMAN153,

אהלן.. התבקשתי מידידה טובה שלי לבנות לה מחשב ללימודים היא תומדקת תקשורת אינטראקטיבית ומולטימדיה אני יודע שהיא תשתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימיאר, אפטר אפקט ותלת מידי.... רצוי שהמחשב יהיה באמת חזק וטוב.... מהיר ושקטטטט שאפשר יהיה לעבודה על כמה תוכנות במקביל ולבצע רינדורים עדיף של INTEL ולא AMD אני מעדיף שהמחשב לא יהיה עם OC בכלל או לפחות משהו קטן אבל עדיף שלא... רצוי מאוד לפחות 4 ליבות כי זה בטוח יכנס בתקציב ללא מסך וציוד הקפי... בניתי ת'מפרט הזה ככה בזריז.. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ₪1078 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seaga…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  13. אוקי אז אמרתי ננסה בעצמי: ברשותכם מיספר שאלות לגבי הבחירות שעשיתי- את רוב הדברים לקחתי מהמיפרט שבנה Xtract השאלות יפורטו בתחתית ההודעה! העמדות מיועדות למזכירות בית ספר פרטי יעודי. והם יריצו עליהן את הויסטה פרימיום 32! להלן עמדת מהל שיווק שהוא גם מורה לצילום! כל המפרט הנל אמור ללכת עם המסך הטוב של דל 24 אינצ' = 2861 ש"ח http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692382 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤269 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR…

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  14. מפרסם עבור חברה: שלום, אני סטודנטית לקולנוע, ואני מחפשת מחשב נייד בו אוכל לערוך סרטים באיכות HD. אני יכולה להוציא עד 7000 ש"ח והמחשב צריך שיהיה לו: מסך גדול, איכותי ורחב. מקלדת נוחה מעבד חזק מאוד הרבה זיכרון יציאה לחיבור מסך נוסף אוזניות איכותיות עכבר נוח ואם נכנס במחיר, אז מסך 23 אינצ' נייח בנוסף תודה מראש מיכל

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. Started by haimbar,

אהלן, מבקש המלצות לקונפיגורציה למחשב לשימושים הבאים: גלישה באינטרנט, OFFICE, משחקים (לא כבדים ). חייב DVD + צורב. התקציב: עדיף 2500 אפשרי גלישה לכיוון ה 3000 ש"ח. תודה !

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  16. " 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500K ניתן לחרוג קלות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , אופיס, גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, Witcher, FM, DA וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  17. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (תכנות, OFFICE, אינטרנט, תוכנות מסרים), משחקים כבדים * גודל המסך?14+ * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לגבי המשחקים, מדובר ב-BF3 על MEDIUM לפחות, ועל GTA IV על HIGH. תודה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  18. שלום חברים, התחלתי להתעניין במחשב נייד למטרות תקליטנות. מה חשוב לי שיהיה במחשב הזה? * עליו להיות סופר אמין - אין מצב שיקרוס/יתקע לי באמצע העבודה. אין מצב שהמוסיקה תקפוץ לי (וכבר נתקלתי במקרים כאלה. פאדיחה..). * עליו להפיק אודיו איכותי (ניתן כמובם לרכוש כרטיס חיצוני, אבל זו לא חכמה גדולה..). * מינימום נפח דיסק - 80GB, רצוי SATA או SATA2. מה לא מעניין אותי? * המשקל - את רוב העבודה המחשב יבצע כאשר הוא מונח על שולחן. הנשיאה שלו היא רק מהרכב לאולם. * אורך חיי הסוללה - כמעט בכל המקרים המחשב הזה יעבוד באמצעות חשמל מהרשת * אלחוט ואינטרנט - כלל לא רלוונטי לעניין, ניתן לוותר. על איזה דגמים תמליצו לי? ושאלה נוספת - בבדיקת פרסומים של מספר סוכנויות מחשב, לא מצאתי אף סוכנות שמשווקת מחש…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by Tov_Tov,

אוקי לאחר חשיבה ארוכה ובעיות שהיה לי עם KSP ( אין להם את הזכרונות והם יגיעו רק בעוד איזה חודש וחצי) החלטתי לקנות במקום אחר אבל אני לא ידוע איפה, כרטיס מסך אני קונה מKSP כי רק להם יש את ה R9800PRO של MSI וכל השאר אני קונה מחנות אחרת ( אני לא יודע עם זה דבר חכם לעשות :\ אבל אין לי ברירה ) בקשר לזכרונות תכננתי לקנות מKSP אבל זה לא הסתדר ולכן עכשיו אני צריך להשקיע 400 שקל יותר בזכורונות השאלה שלי האם ב מחיר של 1600 שקל אני יכול לקנות 2*512 DRR 500 של חברה אחרת ומשהו יותר טוב לOC או ש A-DATA מספיקים. בדקתי מספר מקומות והנה התוצאות: על איזה חנות אתם ממליצים ולהסביר למה, אחריות שירות וכו' .... נ.ב אני משלם במזומן

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  20. שלום אני צריך שתמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעקרון להכל - מוזיקה, משחקים (לא משחקים כבדים כל כך), אינטרנט, אופיס וכד' .. ;] התקציב כרגע 4,000 בערך ... רצוי כמה שפחות אם זה אפשרי בכלל :-\ * מעבד Intel ולא AMD (אל תשאלו למה ושזה לא כדאי ובלה בלה בלה - לא רוצה AMD כרגע) * אין צורך כרגע במסך, מקלדת + עכבר, רמקולים .. * רצוי צורב DVD אם אפשר שיהיה כלול במפרט (אין צורך בצורב רגיל וכונן 1.44) תודה רבה מראש !@# :]]

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by Chamuelm,

היי, צריך מחשב לאחותי האדריכלית המתחילה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש לעבודה בתוכנת AutoCAD בתלת מימד ובSkechUp + Vray א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש באופן קבוע לצורך פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  22. היי בקרוב אני והקבוצה שלי טסים לאירוע בחול של משחקים (לאן) ואני צריך לקנות מחשב נייד לטיסה שיוכל להריץ את מנוע hl2 עם לפחות 300fps אני יכול להשיג את המחשבים של alienware במחירים מצויינים השאלה האם כדאי לרכוש את אחד המחשבים הניידים שלהם ואיזה או שיש מחשבים עדיפים שיריצו לי את המנוע הזה בצורה דומה או טובה יותר תודה מראש לעוזרים אני גם לא כל כך מבין במחשבים ניידים או לא ניידים בכללי אז אם אפשר טיפה הסברים ופירוט זה יעזור

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  23. זה הדגם ‏Dell Inspiron 1520 IN-RD09-2008‎. Model Name IN-RD09-2008 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800) GPU Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared Sound 7.1 channel stereo sound with speakers Optical Device DVD Multi Burner Wireless Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card Card Reader 8-in-1 Memory Card Reader Bluetooth Yes Webcam 2.0mp Camera S-Video Out Yes USB 4XUSB 2.0 RJ-11 Yes RJ-45 Yes IR No FireWire IEEE1394a OS Free Dos Weight 2.89 kg (6.6 lbs) Battery 6-cell 53WHr Li-ION Warr…

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by danielw,

יעוד- גלישה באינטרנט, קצת משחקים, הורדת סרטים וכו' OC- לא מתוכנן! אין שום בעיה שהחלקים יגיעו מחנויות שונות....רק שיהיה כמה שיותר זול המחשב לחבר טוב אז תעשו מקסימום ותנסו להכניס את החלקים בתקציב היחסית נמוך בבקשה :> מה צריך לשדרג? - כרטיס מסך (העדפה ל8800GTS 320MB) -מעבד מסדרת C2D -ג'יגה זיכרון (נראה לי עדיף 533MHZ כי הלוח לא תומך 667MHZ, או שזה לא משנה?)---- ראיתי בskypc ב390 ומשהו של G.SKILL) -ספק כוח מתאים לחלקים (אני ממש לא מבין בזה...מה נחשב טוב וכמה חזק צריך להיות) - אם נשאר מקום בתקציב אז הארד דיסק ועדיף אחד עם 16MB בופר מה לא צריך לשדרג? (תקנו אותי אם אני טועה) לוח- יש לו MSI 945 (לא נראה לי צריך לשדרג כי לא מתוכנן OC מסוג כלשהו) מארז- יש לו GIGABYTE Poseidon

• 7 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים