ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שהחלטתי עליו, מה דעתכם? מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤361 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤261 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤943 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤151 סה"כ: ¤2717 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/mkdx1y7f עצות לשיפורים\שינויים אחרונים? וחוות דעת על החנות?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל קניית מחשב חדש, הצורך שלי הוא תכנות (ולתוכניתנים עדיף שיהיה מחשב קצת חלש, שלא יהיו מפונקים ). אני לא משחק, אם אני מעמיס על המחשב זה בדרך כלל בגלל 50+ טאבים באיזה דפדפן, וגם זה מנהג מגונה שאני מנסה להעלים. כן הייתי רוצה משהו די שקט, והיה נחמד אם הכל גם היה קומפקטי. אני לא צריך כרטיס מסך (5570), או כוננים קשיחים ( אני אתאפק עד שהמחירים ירדו שוב) או ציוד היקפי כלשהו. אין לי העדפות של Intel vs AMD. מבחינת מחיר, אני כל כך לא מעודכן במחירים שאני לא בטוח כמה משתלם להשקיע, אבל עקרונית אני מינימליסט ( או קמצן) . תודה על תשומת הלב נ.ב סתם מתוך סקרנות, יש דבר כזה מארזים שניתנים לתלייה מהקיר ?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למוסך ותוכנה קלילה של המוסך של חבר ומצאתי ב300 ש"ח פנטיום 3 מהירות 1000MHZ זיכרון 384MB (מורכב מ128+254) במהירות 133MHZ לוח ASUS CUSI-FX צ'יפסט SiS 630E/S + 85C503/5513/961 כונן קשיח 13 ג'יגה כרטיס קול + רשת on board עובדים כונן דיסקטים + כונן תקליטורים X52 כמה שווה מחשב כזה באמת? 300 זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האחרון שהיה לי היה של packard bell ואני מצטער על כל רגע. אני מעוניין בנייד חדש, משהו קומפקטי שאוכל להתנייד איתו בלי סיבוכים אני רוצה שהוא יהיה חזק מספיק להריץ סרטים באיכות גבוהה וגם שאוכל לשחק בו במשחקים (אבל בלי דגש על המשחקים), חשוב לי שהמקלדת תהיה נוכה לשימוש, והכי חשוב שלא יתחמם. יש לי טראומה מהנייד של ה- packard bell שלי שמהרגע הראשון שקניתי אותו הוא סבל מחימום יתר(ברמה של כוויה) שכל הזמן כיבה אותו ובסופו של דבר הרס את הסוללה ואת כל מערכת הקירור. לסיכום: מחשב נייד קומפקטי שיהיה חזק בסרטים, שיוכל להריץ משחקים בסבבה ושלא יתחמם לי ברמה לא תקינה. תקציב: הכול פתוח. אשמח להצעות והמלצות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 4500, כולל מערכת הפעלה אפשר לחרוג מה5000. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד לאחי הקטן שכרגע משתמש בעיקר בפייסבוק ומשחק במשחקי גיימבוי במחשב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עד כמה מסובך להרכיב מעבד על הלוח אם? 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 eSata והעדפה למארז לרוחב. 10. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? יכו…
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מחשב amd athlon2800 לוח אם של abit אם 512gזיכרון כרטיס מסך 6800agp מבקש לשמור את הכרטיס מסך ולשדרג מעבד, לוח אם וזיכרונות (שבתח כבר לא יתאימו) אם אפשר בתקציב אז לוח אם שכולל גם agp וגם pci-e שימוש המערכת: משחקים תנו לי אופציה באותו תקציב לקנות בנוסף מארז וספק תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של כ- 2000-2500 ש"ח לקניית מחשב. המחשב הוא לצורך ביתי (בעיקר אינטרנט/אופיס) ובשאיפה להריץ באיכות טובה את המשחק פוטבול מנג'ר. כמובן שרצוי שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות (הנוכחי מחזיק 5 שנים והגיע זמן להחליף). מה המפרט המומלץ לתקציב שלי למארז מחשב (ללא מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר וכו'). כמו כן אם אשמח אם מישהו ימליץ על חנות באזור מודיעין (ברדיוס של 20 ק"מ). תודה...
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה נטבוק ונסגרתי סופית על שלושת הדגמים הבאים, ואני מתלבט איזה מהם כדאי.. Acer one 532H-2DS Asus Eee Pc 101p Lenovo ThinkPad 100e (הוא קצת יותר יקר אם אני לא טועה, ולכן אני לא בטוח אם הוא שווה את המחיר.. אם תוכלו לדרג לי את שלושתם לפי סדר עדיפות זה יהיה מעולה. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי כולם, אני קונה בעוד כמה ימים מחשב חדש (מלבד כמה חלקים מהישן) ואשמח לחוות דעתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח עבור מעבד,לוח אם,זכרונות,כרטיס גרפי ודיסק קשיח. יש לי כבר צורב DVD וגם DVD ROM. השימושים העיקריים שלי במחשב הם לקידוד וידאו,משחקים,אינטרנט, Photoshop ובעקרון המון מולטי טאסקינג. אני קונה אינטל כי הספק שאני עובד איתו (כבר מעל 8 שנים) לא עובד עם AMD, וחשובה לי התמיכה המעולה שלו והקרבה הגאוגרפית. אותו כנ"ל לגבי לוח אם- אם אפשר המלצות על לוחות של אינטל אני מאוד אעריך זאת. המפרט: 2 * 512MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 715.82 ש"ח 1 * INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,439.05 ש"ח 1 INTEL AVALON (915G) Lan DDR400 - ATX …
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי דניס, אני ממש חדש בתחום מחשבים הניידים עד עכשיו היו לי רק מחשבים נייחים. וסוף סוף הגיע הזמן שבו אני הגעתי למסקנה, שבלי אחד כזה היום בלתי אפשרי. * מטרות המחשב: , משחקים כבדים, עריכת גרפיקה תלת מימד, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 רזולוציה: אפשר פול hd אם יש 2k גם טוב. בנובף numpad במקלדת, * נדרש זמן סוללה ארוך. * יציאת hdmi חייב. שיהיה bluetooth. דיסק קשיח שיהיה ssd. וגם כן hdd אם זה אפשרי. * כונן אופטי? אם יש בסדר אם אין לא נורא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus, Dell אבל אני לא מבים באמת אז אשמח להצעות נוספות. …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
Hi, I don't know what happned to my hebrew so... I need your opinion for the next computer, I;m going to use it as Gaming and Programming Computer. I need it with a monitor, and if you have another commendation it will be great! Tnx in advanced, מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤670 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 485W כמות: 1 - מחיר: ¤476 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤661 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500G…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אהלן, אני מזמין השבוע מקבוק פרו החדש (2016) 13 אינטש. מתלבט בין 2 דגמים (עולים אותו דבר פחות או יותר): מקבוק פרו 13, עם טאצ בר, i5, 512 ssd, 16gb 2033 mhz ram מקבוק פרו 13, בלי טאצ בר, אבל עם i7 (וגם 512 ssd ו 16gb ראם, אבל ראם במהירות 1800mhz). כלומר ההתלבטות היא בעצם - האם לקחת את הדגם הבסיסי אבל עם מעבד i7 שהוא חזק יותר, או לקחת את הדגם עם i5 שמגיע עם טאצ בר, זכרון מהיר יותר ויותר יציאות טנדרבולט. כרגע אני עם מחשב i7 5600u, 8gb ודיסק קשיח רגיל. מפחד שאני לא משתדרג כאן מבחינת ביצועים. מה דעתכם? אני לא עורך גרפיקה ולא משחק במשחקי מחשב. בעיקר הרבה טאבים פתוחים, מאטלב, ולפעמים טיפה תכנות בסיסי מאו…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב ירדתי מהI7 בינתיים... צריך המלצות לשינויים במפרט מIQPC המחשב מיועד לשימוש ביתי,משחקים תוכנות עריכה וכו'...כנראה לעבודה בWINDOWS 7 E6300 : "SLGU9" - BOX ¤451 GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤364 GAINWARD HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL ¤859 SEAGATE 500GB 16MB SATA2 ¤275 ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤144 G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B ¤313 ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤313 [/HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ¤344 הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) ¤0 מחיר סופי: ¤3063 השאלות שלי הם אם הלוח לא יגביל את הכרטיס מסך בגלל חוסר התמיכה בPCIE2 אם אני בכלל צריך כרטיס מסך כזה למסך 19 או ש…
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מפרט המוצר: # לוח אם # דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 # סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 # מהירות FSB: 800 MHz # כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express # כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 # כרטיס רשת: משולב 10/100 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 3 סה"כ # יציאת USB 2.0: 8 סה"כ # תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול # דיסק קשיח # יצרן: MAXTOR/W.D/HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA 2 # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: שלוש שנים # מעבד # סוג …
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ של HP ,ולאחרונה הוא יוצר מעין היכבאות כזאת (נכבה) וזה כמו הבהוב כזה. כמו כן, הוא נוטה להתחמם. באיזה בעיה מדובר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני רוצה למכור מחשב ביתי הכל כולל הכל ואני רוצה לדעת לפי המפרט כמה הוא שווה היום, אז ככה: מעבד: AMD athlon 3000 זיכרון: 1024 (בשני סטיקים 512 כל אחד) כרטיס מסך: radeon x850xtpe דיסק קשיח: 80GB כונן DVD ו צורב DVD מסך: samsung syncmaster 730b 17 אינטץ' דק.. וכמובן מגיע עם מקלדת..עכבר. כל אלה ביחד.. המחשב במצב שמור יש את כל הדיסקים של לוח אם והדרייברים, תוכנות האנטי וירוס וכל מה שמסביב (כבלים ומתאמים). במצבו היום, איפה הוא עומד פחות או יותר.. ואם יש עוד פרטים שרצוי שאני יציין על מנת לאמוד את המחיר.. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי : 2000 - 1500 אפשר לחרוג טיפה אבל באמת לא להגזים בבקשה שימושים: לעבודה יום יומים אינטרנט ,משחקים קלים\בינוניים (ממש לא משחקים כבדים)! חומרה מיוחדת: לא ציוד היקפי :לא האם מתוכנן OverClock? לא האם ישנו חלק שכבר ברשותכם ולא צריך אותו במפרט? מסך,צורב מערכת הפעלה, איזה מערכת הפעלה אתם מתכננים למחשב?:vista/7 גודל מסך שיש לכם כרגע:21 שטוח עכשיו יש לי 3 מפרטים שבניתי ואני רוצה אם אפשר תגובות בונות אליהם זה 3 המחשבים מה עדיף? 1: http://img510.imageshack.us/img510/4595/13079103.jpg 2: http://img156.imageshack.us/img156/9203/11943882.jpg עכשיו פה אני לא בטוח בקשר לכרטיס מסך\לוח אם לא הבנתי אם הלוח אם יש בו כרטיס מסך מובנה או לא ואם כן אפשר ממישהו מפרט דומה אם כרטי…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בניתי מחשב להורים\בית של חברה שלי, האמת שהם משתמשים בו לגלישה, קצת עבודות באופיס, אבא שלה גולש באתרים של מניות וכל מיני דברים כאלה, צפייה בסרטים ושימוש רגיל בכללי. עכשיו יש לה אח קטן שמשחק קצת במחשב לא משהו כבד, אלא משחקים אתם יודעים.. משחקי ספורט וכאלה לא משהו רציני בכלל. התקציב שהוא נתן לי הוא בין 2000 שקל ל 2300 גג ללא צורך במסך, ובניתי את המחשב הזה בחנות שיש לי איתה אחלה ניסיון בפנדה מחשבים - יצא לי סופי 2100 שקל ללא הרכבה. רציתי להתייעץ לגבי כמה דברים : 1. המארז הזה יספיק לשימוש הנ"ל או שעדיף להוסיף 100 שקל ולקחת מארז קצת יותר טוב כגון coolermaster centurion 534 , שהוא קצת יותר מרווח וקריר. 2. האם בכללי המערכת הזו בסדר לשימושים האלה, והאם לא תהיה שום בע…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 הוא ממש המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדר…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, המחשב שבק וחיפשתי מחשב נייח לגיימינג סרטים וכו. המשחקים הם באטלפילד, סקוואד ועוד המטרה היא מחשב בתקציב נמוך, המחשב משומש. אשמח לדעתכם בנוגע למפרט ולמחיר. כמה המחשב רלוונטי להיום. וכמה המפרט מיושן. עריכה: בעיקר לדעת אם הוא שווה מחיר של כ2600שח כמשומש.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב למשחקים והוא לא כולל מסך אך כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים. המחשב צריך להיות עם 2GB זיכרון ומעבד 6300E. ולא מיועד לו אוברקלוק. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך המלצה טובה למפרט (לא כולל מסך,מקלדת,רמקולים,ועכבר) מפרט שמיועד למשחקים-גיימרים... שיהיה מהיר,חזק וטוב. התקציב: 5000-6000 תודה
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -> 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -> לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -> 300 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) -> גיימינג\משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-> משחקים כבדים כדוגמת BF4,WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -> כרגע אין לי מסך ואשמח עם תוסיפו לי מסך מתאים וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-