ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1790 1790 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 1150 1150 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston HyperX 2 1090 2180 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2850 2850 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ PIONEER DVR-111D DVD±RW 1 200 200 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 8660 זה המפרט של המחשב שאני הולך לקנות אך יש שתי חלקים שאינני מבין בהם ולא יודע מה לבחור כדי שיתאימו למערכת הזאת החלקים הם ספק כוח ומארז אשמח לקבל המלצות....
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי מת אתמול הכונן הקשיח בנייד שלו (amd64 כלשהו), ששימש כמחשב היחיד שלו. השימושים העיקריים שלו - מוזיקה (עם midi keyboard), עיבוד תמונה (צלם חובב), ועיבוד וידאו בעזרת Cuda/OpenCl. 1. מה התקציב המקסימלי? באיזור ה5000 שקל. אם יש יתרון משמעותי אפשר לחרוג מעט, אבל עדיף פחות. 1.1 אופן תשלום - מה שייתן את ההנחה המקסימאלית. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עריכת מוזיקה, עיבוד תמונה, עיבוד וידאו באמצעות Cuda (לדוגמא, h.264 encoding/ decoding, ועבודה אלגוריתמית רלוונטית). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Cubase, nuendo, photoimpact, paintshop pro, ati stream sdk, cuda toolkit, visual studio, matla…
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card: DirectX 11 compatible with 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 or ATI RADEON 6950) Sound Card: DirectX compatible Keyboard and Mouse DVD Rom Drive טופס עבור המחשב הנייח : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ואין ברירה - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עדכני, זריז, מהיר, שקט ולטווח עבודה ארוך. אצטרך את עזרתכם לגביי הפריטים הבאים: מעבד אינטל, לוח אם, מאורר למעבד, זכרונות, ספק כוח, ומארז. יש ברשותי כבר הארד דיסק SSD+SATA III, כרטיס מסך, מסך, מקלדת עכבר. טיילתי קצת באתר של KSP, זה מה שיצא לי: מעבד אינטל : Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box מאוורר למעבד : Antec Kuhler H2O 1250 Liquid Cooling System לוחות אם למעבדי אינטל : Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E זכרונות : Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133MHz ספקי כוח : Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm P…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב P4 1.5 לוח אם, לא זוכר איזה 256MB 400DDR * 2 kingston gf4 mmx440 128mb 2 הרדיסקים, אחד של 60 GB 7200 ואחד 120GB/7200/8 עכשיו, אני רוצה לקנות חדש, להעביר אליו חלקים טובים מכאן ולכאן חלקים פחות טובים מהמחשב החדש, כדי שהמחשב הפחות טוב ילך לאחותי הסטודנטית והמחשב החדש אלי, גיימר כביכול. בגלל שזה מחשב לסטודנטית אין לי יותר מידי כסף להוציא עליו, גג 2500 ש"ח, מסך כבר יש. תוכלו לתת לי את המפרט הטוב ביותר לדעתכם? חבר שלי אמר לי שכדאי להשקיע בספק טוב, ולא לקנות כרטיס מסך חדש, אלה משו פשוט, שילך למחשב שלה ואת מה שיש במחשב הזה, לקחת אליי. חשבתי על מעבד P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) מישו יודע איך זה עובד? הסוקט החדש הזה? (s775 אומר סוקט חדש, פרסקוט, נכ…
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב למשחקים כבדים ב-4000 שקל ללא ציוד עכבר מקלדת וכל השטויות האלו מחשב ב-4000 שקל נטו. אני מעוניין שבמחשב יהיה את הכרטיס מסך RADEON HD 4870 X2 DDR5 או את הכרטיס GTX 280 אשמח למפרטים טובים.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
- כעיקרון המחשב אמור לשמש אותי לכל דבר, בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים, רצוי גם משחקים בינוניים כדוגמת FOOTBALL MANAGER או MADDEN 08 אבל לא מעבר לזה. - גודל מסך 15 אינץ' לפחות - בקשר לסוללה לא יודע, המחשב אמור להיות בשימוש הרבה זמן אבל חשמל זאת לא בעיה - מערכת הפעלה של WINDOWS - חובה לפחות 2 כניסות USB, כניסת HDMI ו-WIFI כמובן. - כונן קשיח בין 160-320 GB אבל לא קריטי - הבנתי ש-DELL היא אחת החברות הטובות, אבל אין לי העדפה אמיתית, רק רוצה חברה אמינה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שחסכתי ממיטב כספי אני רוצה לבנות מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את ה6K בצורה היעילה ביותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת בעיקר, מפעם לפעם גם משחקים חדשים עם דרישות גבוההות אבל המיקוד הוא בעיקר על משחקי רשת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, LoL, Wildstar, Dark Souls 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב מדגם Dell Vostro 1014 T6670 4500MHD. גיליתי שאין בו חיבור HDMI. רציתי לדעת במה כרוכה הוספת חיבור מסוג זה ואם ניתן לעשות זאת במחשב הנ"ל. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים! קצת רקע בגדול זה המחשב הראשון שלי והדרישות ממנו דיי פשוטות והן: גלישה מהירה באינטרנט צפייה בסרטונים בyoutub , צפייה בסרטים באיכות גבוהה hd, ועבודה בתוכנות האופיס השונות.כמו כן מה ההבדל בין נוטבוק לאולטרה בוק ומה עדיף?! שהמחשב יהיה מהיר ושיהיה אפשר לגלוש באינטרנט ובמקביל לעבוד על אופיס מה גם שאין לי כל צורך במשחקים כי המחשב ישמש אותי לעבודה ולימודים וילך איתי ל 3 שנים לפחות. ועכשיו מה שאני מחפש מהמחשב: 1.מסך בגודל 14-15.6 אינץ ושיהיה באיכות hd לצפייה בסרטים ובנוסף עם הוא עם ווינדוס 8 עדיף מגע? 2.אופצייה לחיבור bluetooth וכמובן חיבור ל wifi חזק ושלא יעשה בעיות. 3.המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי והיחיד שלי ככה שבעדיפות שיהיה לו אפשרות לתחנת הגינה …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לגרפיקאית שמריצה פוטושופ, אילוסטריטור, פרמיאר, איןדזיגן, אפטר אפפקט, שתריץ בסוף וידאו וגרפיקה רגילה, נבנה המפרט הבא כשחשוב לנו להבין שלא פיספסנו משהו מהותי (הלךפה של רכיב אחד שיכול לשדרג את המהירות והיעילות של המחשב): ZT-A30600H-10M-PC - ZOTAC - קישור לדף המוצר GeForce RTX3060 12GB OC - With New PC Only - Twin Edge Series MZ-V7S1T0BW-PC - Samsung - קישור לדף המוצר 1024GB (1TB) SSD 970 EVO Plus M.2 NVMe (M2) - With New PC Only KF432C16…
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא צריך מחשב מבוסס אינטל עם זיכרונות ddr333, מיועד למשחקים. הוא צריך מפרט דחוף, בתקציב של עד 4600ש"ח כולל המסך, לא צריך רמקולים ולא צריך צורב, ולא dvd. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.sagernotebook.com/pages/notebooks/product2.cfm?ProductType=9750&SubType=V ננסה להשיג אותו ביותר זול מEBAY
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית וחישובים בעיקר MATLAB וDIFFRACT 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, מסך 20-22, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? זקוק להכל. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה אם היא יכולה ליהיות מהירה מאוד (24-48 שעות מקסימום) 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. עדיפות גדולה מאוד לKSP, חייב לקנות את המחשב ביום י…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש Adobe cs6 באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? נייח DELL 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוי שבועיים הקרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב יהיה מערכת החזקה והעיקרית במשרד. חשוב להיות מותג DELL אפילו אם זה אומר ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה, היתי בכל זאת בזיגזג.. וזה מה שהם הציעו לי .. (הם כמובן ליכלכו על לוג'יק פיסי) אבל ל חנות אומרת אותו דבר על המתחרה... לפי דעתי המפרט שלהם יותר משתלם משל לוג'יק פיסי : זיגזג: כמות מוצרים סה"כ 1 AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 1,081.74 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original 567.69 ש"ח 1 .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 625.80 ש"ח 1 Pointofview- Geforce 6800LE 128MB DDR - DVI/TvOut - BULK 1,394.64 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 415.71 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 335.25 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK 187.74 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 16…
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר טובה אני חושב לפחות מה אתם אומרים? המחשב לשירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט ומשחקים כמו cod 4 ,nfs מפרט: מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אוקיי ככה אני לא שיחקתי הרבה זמן במשחקים ואני רוצה להנות מGTA החדש וNFS החדש וCOD וכל המשחקים החדשים שהשתחררו ושיישתחררו, כך שאני צריך כרטיס מסך טוב מאוד שיהיה טוב בביצועים.. אני יוצר בקיובייס והתוכנה החדשה של קיובייס תומכת ב4 ליבות לכן עדיף מעבד QUAD. (אינטל בלבד לא של AMD) 4 GB RAM אני צריך גם בשביל הקיובייס ובכללי שיהיה.. לוח אם - אין לי מושג אשמח אם תעזרו לי להרכיב. כרטיס קול - לא ממש צריך, אני יכול להסתדר עם מה שבא בלוח אם. יש לי גם כרטיס קול (לא מובנה, כרטיס נפרד) שתומך ב 5.1 אז לא צריך. מקלדות, רמקולים, ציוד חיצוני וכו' - לא צריך. כוננים קשיחים - 320x2 GB של WD או משהו אחר שתמליצו קירור אם צריך לא מבין בזה.. וזהו בעיקרון אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט מדוייק …
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד חזק שימש אותי בכנסים. חיי סוללה טובים וגודל קטן הם הכרחיים. כמו כן אני רוצה להשתמש בו בבית עם תחנת עגינה ותוכנות כבדות כמו מטלב. אשמח להצעות. מדינת הרכישה: ארצות הברית. מטרות המחשב: עבודה על תוכנות כגון מטלב והצגה בכנסים. גודל מסך: קטן. רזולוציית מסך: כל המרבה הרי זה משובח. משקל רצוי: נמוך ככל הניתן ללא פשרה גדולה מידי בביצועים או הסוללה. זמן סוללה: ארוך, עבודה של חצי יום עד 3/4 יום ללא חשמל. יציאות מיוחדות: VGA או לפחות אפשרות למתאם VGA. Bluetoot : לא יזיק אבל לא קריטי. גודל כונן קשיח מינימלי: 256 ג"ב עדיף SSD כונן אופטי: לא חובה. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה?: כן אחריות בין לאומית: עדיף רשיון למערכת הפעלה: כן תודה רבה אושרי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מחשב ב-4500ש"ח כולל מסך, לא משנה עם זה AMD או אינטל. תודה מראש, בן.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי מההצעות שניתנו כאן מיפרט בסכום 4000, ולא ממש ראיתי משהו על פי הדרישות שלי. אני צריך מחשב כולל מסך וציוד היקפי. מטרת המחשב היא לאינטרנט, שמיעת מוזיקה וצפיה בסרטים. אני מעדיף שהוא יהיה מבוסס אטלון. תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות/הערכות מחיר לגבי המפרט הבא. מיועד לשמש כתחנת עבודה תחת לינוקס לביצוע חישובים ו- MYSQL מעבד פנטיום 4 3.0GHz 64BIT דיסק SATA 80 GB זכרון 512DDR CDRW 1.44 כרטיס מסך סביר - כדוגמת GeForce 128MB מארז ברמה סבירה (כזה שלא מזמר לאחר חודש). כרטיס רשת + כרטיס קול. (אפשרי מובנה בלוח). תקציב: ~2000 ש"ח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין בנייד UltraPortable עד סכום של 3K הוא חייב לכלול את הפרמטרים הבאים : 1. מסך מט בגודל 11.6" 2. חיבור HDMI 3. איכות הרכבה. שמתי עין על Lenovo ThinkPad X120e/121e יצא לי לראות אותם בחנות ומאוד התרשמתי מהם אך לא יכלתי לאמוד את הביצועים. ה-HDD יוחלף ב-SSD או ב-Momentos xt (כונן הייברדי)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי. בעיקר לילדים קטנים. קיבלתי את ההצעת מחיר הזאת אך היא קצת יקרה. אבקש לדעת את חוות דעתכם בנושא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למחשב לשימוש משרדי בעיקר (וורד, אינטרנט וכו'). מצד שני, חשבתי למקם אותו בסלון ליד הטלויזיה ושכבר ישמש גם לצפיה (בלבד, ללא הקלטה) של סרטי DVD, שמיעת מוסיקה וכו'. קראתי קצת מפרטים ואני לא בטוח שהבנתי עד הסוף מה הופך מחשב ל-HTPC. המארז לרוב יפה ואומרים שגם שקט, אבל האם יש לו פונקציה נוספת? רכיבים שקטים אפשר להתאים להרבה מארזים (ספק, מאווררים). ברוב המפרטים המוצעים אין כרטיס קול מיוחד. בעצם יוצא שאם אני רוצה רק לצפות ולא להקליט (מה שאומר שגם כרטיס טלויזיה וכונן נוסף) אני צריך מחשב די רגיל, לא? בקיצור, אם אני מעוניין במחשב לסלון, לצפיה בסרטים באיכות וידאו וקול גבוהה יחסית, ולעבודה משרדית (אינטרנט וכו') על איזה מפרטים לכוון מתוך מה שמציעים במדור במפרטים (שהוא ממש…
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-