עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , אשמח לקבל שם של אתר אמין ומשתלם לקניית מחשב מארהב , תודה רבה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  2. Started by Matka,

היי חברה. פעם הבנתי הרבה בחלקים וכו', ואז התגייסתי ועכשיו אני מחפש לקנות לאח שלי הקטן מחשב לצורכי משחקים בעיקר. התקציב עומד על 6-6.5K רק בגלל שזה לדעתי הסכום הכי משתלם לPrice - Performance אז אם יש לכם הסתייגויות מזה אני ישמח לשמוע, זה לא סכום שקבוע וסופי ולכן גם אפשר לחרוג ממנו טיפה אם צריך. עכשיו בקשר למחשב: אין צורך בשום ציוד היקפי (כולל מסך) רק המחשב עצמו. עיצוב יהיה נחמד אבל ממש לא חובה, מעדיף Intel + Nvidia למעבד וכרטיס מסך, וכרטיס קול טוב רק אם זה במסגרת התקציב כאקסטרה (הוא לא באמת ישמע פה מוזיקה או משהו אבל זה נחמד במשחקים מסוימים, בכל מקרה יש לי Audigy Sound Blaster 2 ZS להעביר לו במידה ולא נקנה כרטיס חדש. אה, המחשב הוא לצורכי משחקים כבדים, כמה כבדים שאתם יכולים …

3. Started by omergd1,

. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SKYRIM, RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 32 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by Albetron,

אני מעוניין במחשב נייד ללימודים, בעיקר שימוש של תוכנות כגון Blue J. התקציב הוא עד 3500 ואפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ilan73d,

I5 10400 2.9Ghz - AMD Ryzen 5 3400G Tray ובכלל מה עדיף אינטל או AMD למחשב ביתי שלישי נוסף

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  6. כבר כתבתי כאן לפני יומיים- אבל עדיין לא החלטתי) אני מחפש מחשב ללימודים בעיקר ולצפייה בסרטים מדי פעם ושימוש באי-מיול. אני מתלבט בעיקר בין מחשב שנחשב פחות טוב אבל יותר חזק - msi עם מעבד c2d T5750 2.0 GHz ודיסק קשיח של 250 GB לבין מחשב שנחשב יותר טוב אבל פחות חזק- acer עם מעבד dual core T3200 2.0 GHz ודיסק קשיח של 160GB. שני המחשבים הם בעלי מפרט די דומה למעט כרטיס המסך- ב acer הוא יותר מתקדם, 4500 , אבל זה לא מאוד משמעותי מבחינתי. ה acer זול מה msi בכ- 350 שקלים. כמו שכתבתי, אני צריך את המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט, לימודים (בלי תוכנות מפוצצות), לראות סרטים מדי פעם ולהוריד סרטים באי-מיול. האם ה acer עם המעבד הנ"ל יוכל לאפשר לי הורדת קבצים ובמקביל גלישה באינטרנט במהירות ס…

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  7. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, מחפש המלצות למחשב נייד. חשוב לי שיהיה קל (ורצוי גם דק). גודל מסך עדיף שיהיה 13-14 אינץ'. שימושים עיקריים יהיו אינטרנט, מוסיקה וסרטים, ועבודה על תוכנות אופיס. לא יהיה מיועד למשחקים. תקציב עד 4000 ש"ח. אשמח לעזרה. המון תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by veredm11,

איך אני מסיר את הויסקה ומתקין XP במחשב נייד L40 של טושיבה האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by idang,

שלום , אני מעוניין לרכוש את המחשב Dell Inspirion N4030. האם זה נחשב למחשב טוב ? כמה שנים המחשב קיים בשוק ? מהו נפח הזיכרון המקסימלי של מחשב זה ? להלן הלינק לרכישת המחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5829&CatCode=315

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. היי, אני מעוניין בנייד לצורך פיתוח קוד (80% מהזמן) ומעט משחקים בגרפיקה סבירה (נניח MINECRAFT או DOTA). עד עכשיו השתמשתי במשפחת ThinkPad ולכן אני פוזל לכיוון T430S עם NVS או T440S בהזמנה מחו"ל או מה-OUTLET - אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה! אין לי בעיה עם שדרוגי רכיבים בעצמי וגם לא עם מחשב מחודש (REFURB) או אפילו משומש רחמנא ליצלן (ואז צריך לקחת בחשבון החלפת רכיבים לפי הצורך). מטרות : פיתוח קוד בכל השפות, כולל הפעלת שרתי WEB מקומיים ואולי VM אחד או שניים. צריך זכרון (לפחות 8GB). חלק מהזמן יוקדש למשחקים בעלי דרישות גרפיות בינוניות ומעלה. גודל : כ 14". לא חובה מסך מגע, כנראה שהמחשב יריץ WIN7 כך שזה לא ממש משנה. רזולוציה : רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. * עובד מהבית * בונה אתרים בוורדפרס * מתעסק בפוטושופ קצת * פותח הרבה חלונות בו זמנית * לא משחק משחקי מחשב/גיימינג * אולי בעתיד אפתח עיצובים בפוטושופ איזה מחשב נייד לצרכיי יהיו הכי מתאימים? מגבלת תקציב: 7200

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. שלום, הלאפ טופ מזדקן, אני רוצה בקרוב להתחיל להתעסק עם תכנות עבור תלת מימד. אני מכיר ולומד כמה שפות, אני גם יוצר פרוייקטים בכמה שפות. לא מדובר בתכנות אתרים. עכשיו לפי הפורמט שמנהלי הפורום ביקשו: 1. מה התקציב המקסימלי?----" 5500" 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: ----- " תכנות" א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ----- "VS2008" ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). -----"פרנסה ולימודים" ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.-------" צריך לקנות מסך, עכבר, מקלדת - רמקולים יש. מיקרפון ומצלמה אין צורך." 3. האם יש צורך ב…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ben Huri,

היי, ראיתי כמה דיונים מהעבר עם בקשות דומות, אך בכל המקרים חצי מהמפרט כבר לא קיים באתר.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Red-men,

שלום לכולם ובוקר טוב: יש לי אפשרות להשיג מתנה בשוייו של כ- 115$ אבל אני לא יודע מה לקנות יש לי מחשב מעפן לאאלה פנטיום !!! עם 933 מגה הרץ של המעבד ו- 160 מגה זיכרון ולוח אם מעפן אפילו בלי תושבת של כרטיס מסך אני לא יודע מה לקנות אם משהוא יוכל ליעץ לי מה לקנות אשמח.(מפלורידה) בתודה נ.ב אשמח אם תוכלו להביא לי אתרי מחשבים אך ורק מפלורידה. תודה

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by LastResort,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000(כולל כרטיס מסך) אפשר 5,500 2.מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה תכנות python php c וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD יש, בנוסף יש מארז MINI ITX של CollerMasterBox NR200 ז"א ספק כוח SFX ולוח-אם mini itx 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 חשוב אבל לא אלך לכיוון קירור נוזלי וכו'. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורו…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  17. Started by idanmal,

טוב חברים אני צריך מפרט מחשב לא למישחקים עד 2500 שקל בלי מסך בלי עכבר ומקלדת בלי רמקולים פשוט זה לחבר שרוצה רק להוריד שירים ולגלוש באינטרנט ואם אפשר לדחוף שם איזה כרטיס מסך נגיד אבל נגיד 6200 שאני לא יודע אם זה יעזור ויוכל נגיד להפעיל מישחקים מינימלים אתם יודעים ואם אפשר גם צורב dvd אני יודע שהמחיר מצחיק אבל אצלחתי כבר להרכיב משהו פשוט אני יודע שיש פה חברה שמבינים הרבה יותר ויכולים לעזור, תודה לכל העוזרים....

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by omerz90,

בעוד מספר ימים אני הולך לקנות מחשב חדש, השימושים הם משחקים כבדים, אינטרנט, מוסיקה ומדי פעם אופיס. יש ברשותי מסך 23" ברזולוציה 1920X1080. לא הולך לבצע OC. בניתי מפרט ואני צריך בבקשה שתגידו לי איך הוא והאם יש משהו לשנות, אם יש הצעות אחרות בתקציב אשמח שתציעו. Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪942 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7, יחידות 1 ₪78 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1377 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪605 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪436 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 SeaGate 500GB 7200…

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by sbwolf,

היום קניתי מחשב חדש אחרי שבועיים של בדיקות שוק של מה כדאי,אני יודה לכם אם תחוו את דעתכם ותציעו מה אתם הייתם מוסיפים\משנים: הרכיבים הנ"ל בלבד עלו לי 5600 ולהלן המפרט: מעבד p4 3Ghz 1m cache lga775 לוח אם asus p5ad2 deluxe intel 925x זכרון ddr2 533mhz 512mb samsung כ. מסך asus gforce pcx5900 128mb 256bit מארז foxconn 3gta 210 midi tower 300w תודה מראש על שיתוף הפעולה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by none,

O.k יש לי כ2200 +- לשדרוג להלן מפרט המחשב: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Socket 423 Intel Garibaldi 256 Rdram Pc800 DVD16X48 Toshiba Yamaha 8X8X24 40 GB Western Digital 7200 RPM Geforce 2 MX 400 : Asus V7100 Pro Creative Live 5.1 250 watt Generic PSU מארז ג'נרי קטן ומחניק + מאורר אחד. ATP 3 שימושים עיקרים: באמת שאין לי מושג קצת מהכל אם בא לשחק, אז משחק קצת MP ב SOF2 רואה קצת סרטים DIVX מקודד וגולש באינטרנט, אין לי טענות כלפי המחשב, אך בכל זאת רוצה לשדרג. אז מה כדאי לשדרג? כל הצעה תתקבל בברכה, תןדה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני מחפש מחשב למולטי טאסקינג שיעבוד בצורה חלקה ומהירה עם תוכנות גרפיקה כבדות ( פוטושופ, ריפ, תוכנות קולאז'ים, ) ללא מסך. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. Started by omerba,

רק הקופסא, לא מתכוון לבצע OC (אלא אם ככה קניתי תרכיב כבר ככה) מעבד AMD 3800 X2 2120 לוח אם :ga-k8n GIGABYTE 675 זיכרון 2*512 400 500 צורב DVD 260 כרטיס מסך EVGA 7800 GT 2000 מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2 550 דיסק קשיח WD SATA 2 200GB 585 הרכבה - הנחה = 6654 ועכשיו מטר השאלות: 1) לוח אם, אני ממש לא נעול עליו, אבל אהבתי שאין לו מאוורר. המחשב לא יהיה מכובה הרבה ואני ישן לידו. מישהו יכול להציע לוח אם יותר טוב? 2) איך המארז + ספק? לא מצאתי דיל יותר טוב ובXBITLABS היתה ביקורת די חיובית עליו. 3) האם EVGA היא חברה טובה? הכרטיס שלה בא עם הOC הכי גדול שראיתי. 4) ראיתי שהזיכרון הוא 2.5 CIL שיש גם זיכרון 3CIL. מישהו יכול לפרט תהבדלים? אם אני לא עושה OC יש משמעות לדבר? 5) לכרטיס …

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. שלום לכולם, קיים מעבד- Intel Core i7 2600 sandy bridge, יש לי רק את הצ'יפ, לכן אם צריך משחה טרמית אבקש לכלול אותו גם במפרט. 1 . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ', 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שמיועד למשחקים (פיפא החדש) ומשחקים כבדים גם יותר. המחיר אמור לכלול גם מסך - רצוי 22 אינטש, ללא ציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך ב- OC , דיסק קשיח טוב וכמובן מארז טוב. תודה מראש על כל המלצה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by brum,

שלום. אני זכאי לקבל מהעבודה מחשב "בתקציב גבוה" כדבריהם. כתבתי 7000 ש"ח אבל אם יש אלמנט ממש קריטי לדעתכם אפשר גם לחרוג ממנו. ה"מגבלה" היחידה היא שאת המחשב הזה אני רשאי לקנות בחנות מאוד מסויימת שלצערי כלל אינה מרכיבה מחשבי AMD אז אסתפק באינטל . אז אבקש את דעתכם למפרט שיאפשר משחקים (לא שאני מכור אבל...) שיכלול 2 ג'יגה זיכרון , צורב DVD (יש את הדור החדש עם צריבת לייבל או משהו נכון ?) קראתי פה ביקורת די טובה על המעבד כפול ליבה 820 - מקווה שזה יכול להכנס בתקציב. עכבר מקלדת אלחוטי, רמקולים ברמה טובה פלוס ועוד מטעמים אם יש... תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.