ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתי מעונין שתעזרו לי בנוגע להתלבטות בין שני מחשבים ניידים לפני שאציג את הדגמים, ההתלבטות לא קשורה למחיר,למרות המחירים בשוק את שניהם אני יכול לקבל במחיר של כ- 5000 ש"ח. אני סטודנט להנדסת תוכנה אז השימושים העיקריים שלי הם תוכנות לתיכנות (ויז'ואל, אקליפס וכו') , אופיס, אינטרנט כמובן, חיבור הנייד לטלויזיה וצפייה דרכו בסרטים (אין לי חיבור HD בטלויזיה.. כמו שציינתי, סטודנט ). כיום אני לא משחק אבל הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות במידה ואני ארצה (אם זה יהיה אפשרי עם אחד מהם). ונעבור לדגמים המדוברים: הראשון, HP Pavilion dv4-1030ej http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/321957-321957-3329744-64354-64354-3745837.html השני, Dell Latitude E6400 (יש מס' דגמים עם…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מסך 17 אינצ' , לא צריך מארז , לא צריך כונן אופטי . צריך להריץ משחקים טובים וחזקים . מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9400 : "SLB6B" - BOX ¤1182 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤866 כרטיס מסך: POINT OF VIEW PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 PREMIUM 896MB GDDR3 - RETAIL ¤1410 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤320 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי ¤296 ספק כוח: OCZ STEALXSTREAM 600W : OCZ600SXS ¤460 קרור למעבד: SCYTHE MINI NINJA REV.B - SCMNJ-1000 ¤197 מחיר סופי: ¤4731 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי התלבטות בין המעבד 6600 ל9400 מה אתם אומרים על המפרט ??
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ראיתי כבר כמה מחשבים ונדלקתי על המראה של ה HP Pavillion אז ככה תקציב 5000+ המחשב הוא בעקרון לעבודה עם אופיס אינטרנט ועבודה לפעמים עם פוטושופ על איזה מעבד אתם ממליצים משהו שיעבוד טוב עם הפוטושופ אבל לא שיתחמם יותר מידי זכרון אני מניח 512 מסך 15 אינץ' כרטיס מסך הבנתי שרדאון השאלה איזה דגם הארד דיסק נניח 40 ג'יגה צריך שיהיה firewire כונן קומבו כונן DVD+צורב DVD כרטיס רשת מובנה ושיהיה גם wireless צריך גם מודם רגיל למצב שאהיה במקומות שיש רק חיבור לאנלוגי צריך אפשרות לחבר כרטיסי זכרון של מצלמה דיגיטלית+יציאות usb זהו בגדול אני פנוי להצעות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שילווה אותי בשנים הקרובות בלימודי תואר שני בהנדסה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנת matlab * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * משקל רצוי? קל (שיהיה נוח לסחוב בלימודים) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * זיכרון RAM 8GB. יש כרגע אופציה לקניה באילת או בארה''ב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אם ישפר משמעותית 2. מה שימושי המחשב: משחקים, והקרנת תכני HD 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). dell 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי : כן, עכבר מעדיף אלחוטי נטען, מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט )? 8 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אול…
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לשימוש בייתי וגיימינג קל (סימס וכאלה), ללא ציוד היקפי, בתקציב של עד 2000 ש"ח. מעדיף לקנות באייבורי, אם מומלצת חנות אחרת - פתוח להצעות. עריכה: אין צורך במערכת הפעלה, ולא מתוכנן OC תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב בפורום שנוטים להמליץ על מחשב כזה או אחר מהסדרות האלו של פיג'יטסו. כמה דיונים אפילו היללו ומהליצו בחום על המחשב הזה, כאילו הם בעצמם מוכרים אותו. השאלה שלי היא - האם ממליצים עליו בחום בגלל שהוא פשוט כ"כ זול יחסית למפרט שהוא מציע? או שזה בגלל שהוא באמת כ"כ טוב? מישהוא באמת בדק או התנסה או השתמש לאורך זמן במחשב של פוג'יטסו מהסדרות האלו ויכול באמת לעמוד על טיבו או מגרעותיו, כמו איכות החומרים, המסך, זמן והספק סוללה, פיזור חום, איכות הסאונד שלו, מה מגיע באריזה וכו'? אני אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו היכרות והתנסות אישית עם מחשב כזה, כי אני מחפש מחשב לצרכי WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, משחקים ותוכנות גראפיות לא כבדים במיוחד... ויכול להיות שמחשב מאחת הסדרות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את זה ב- KSP (של LG) ?F1-224DE T2250 1.73GHz? ?Model? ?F1-224DE? ? CPU? ?Intel® Core Duo Processor T2250 (1.73GHz) 667MHz FSB ,2Mb cache? ? Memory? ?512DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB)? ? HD? ?80GB SATA, 5400 RPM ? ? Display? ?15.4'' WXGA (1280x800) GLARE, Fine Bright Technology ? ? GPU? ?Intel ® GMA950 (up to 256MB) ? ? Optical Device? ?Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW , R/RW,RAM) ? ? Wireless? ?WLAN 802.11b/g ? ? OS? ?Windows XP Home? ? Weight? ?2.8Kgs? ? Warranty? ?3 Years? ? ? זה עולה 5500 ורציתי לדעת אם זה מחיר טוב ביחס למפרט. אנחנו מעדיפים מחשב נייד מפיקמה טובה ו3 שנים אחריות כי אם מחשב נייד נדפק והחברה\האחריות לא איכותית\למספיק זמ…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב לעבודה אבל אני רוצה אותו מהיר מאוד מאוד מאוד .... שיהיה נפח ההארד דיסק גדול ... בגלל אני יש לי הרבה תמונות ... המחשב + מסך+ציוד הקפי ב 3000 תציעו לי מחשב טוב בבקשה ...
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ראשית, אציין שאני לא מודע למחירים כיום. האם זה מחיר ריאלי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את התקציב אם יש צורך בכך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייח שיידע לעבוד עם התוכנות RSOFT MATLAB LABVIEW גם עבודה בו זמנית. הרצת סימולציות עם שימוש של מספר ליבות. שימוש בשני מסכים. חשוב לי שהכל ירוץ חלק וגם שבאמצע המחשב עדיין ייפעל רגיל שאוכל להשתמש בדפדפן/ יישומי אופיס בקלות. שלא יהיה רועש גם. אשמח להמלצות למפרטים תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נייד של דל 2.4 מעבד i3 וכרטיס מסך של אינטל hd 3000 וgta iv לא עובד לי רק סאן אנדרס מה יעזור לי כרטיס מסך חדש אולי ואם כן אז של איזה חברה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך כמו שאמרתי מחשב למשחקים ודברים כללים... עד 4000 ש"ח שמה שבטוח שיכלול הארדיסק 160 ג'יגה... הינה המפרט שאני חשבתי עליו: לפי מה שהבנתי המאווררים של sunbeam רועשים האם זה נכון כי הציעו לי ללכת במקום על hec... מה אתם חושבים? לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: WinFast PX7600 GT TDH Extreme TDV256MB מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 450W Global Win PFC FSP450-3GP01 Retail מארז: SunBeam Samurai Silver case לפי מה שהבנתי זה יצא מקסימום 4000+- מה אתם חושבים איך המפרט?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD עם אופצייה ל4K בעתיד, משחקים וסרטים בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS, GTA V , battlefield 4.... יש להתחשב במשחקי העתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920-1080 בעתיד ישתדרג ל 2600-1400 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות מבקש את עזרתכם במידע על הדגם הבא- HP 2510P RU537 מחיפוש זריז גיליתי שהסדרה ישנה מאוד, גם עיצובית וגם מבחינת מפרט וחלקים. יש לי הזדמנות לקנות אותו במחיר מצחיק, בן 9 חודשים ועם 3 שנות אחריות. מישהו יכול להגיד לי אם שווה או שכדאי להיזהר ממשהו? רב תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני אודה לכם מאוד אם תקדישו כמה דקות בשביל לענות על שאלון קצר וממוחשב (מצ"ב לינק כניסה ישירות לשאלון), אני חייבת את זה לפרוייקט בהתנהגות צרכנים (בלי זה לא אעבור את הקורס). http://bgumanagement.qualtrics.com/SE?SID=SV_1XrJc29aUNLcSqw&SVID=Prod מותדה לכם על זמנכם יעל
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים שמברר בקשר למחשב - ואני מחפש משהו די בסיסי [בתקציב של 4k, כמה שפחות מזה יותר טוב.. ללא מסך] שישמש בעיקר לעריכת וידאו, סרטים, הורדות. אני לא גיימר רציני, אבל יוצא לי פה ושם ושחק במשחקים, כך שאם המחשב יריץ משחקים על medium בצורה טובה, זה יהיה מצויין. כמובן שאני צריך את כל הציוד ההיקפי הדרוש.. [יש ברשותי כרטיס firewire שברצוני לצרף, אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה נכון?] הציעו לי את המפרט הבא: (אני לא יודע עד כמה הוא מקצועי - אשמח לקבל הערות, הארות ואפילו הצעות חלופיות ) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1029 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤485 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266Z…
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 4 כרגע.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל את דעתכם על המחשב המצויין בכותרת, נפלה בידי הזדמנות לרכוש אותו במחיר טוב יחסית.האם יש אזהרות מיוחדות? האם יש הצעות טובות יותר עד סכום של 5 אלף? אני מצרף אתר עם מפרט של המחשב. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13255 תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב למטרות הנ"ל פלוס למשחקים (בקטנה חולה על DOOM ולכן חשוב לי שיריץ את המשחק ברמה סבירה) ומולטימדיה כאשר התקציב כולל מסך בגדול, אני מתקשה להחליט אם ללכת על מערכת AMD או להתפרע עם DC INTEL למרות שיש העדפה ברורה לכיוון אינטל בגלל צריכת הספק נמוכה משמעותית. דגשים לבחירת רכיבים: - המטרה ליצור מחשב חזק שיצרוך מעט חשמל יחסית לעוצמה שלו - דגש על קירור פסיבי (עד כמה שניתן) מעבד:INTEL CORE 2 DUO - איזה? זיכרון:DDR II 1Gb x2 סה"כ GB2 לוח אם: מאובזר בכל הפיצ'טרים הסטנדרטים עם מקסימום חריצי הרחבה ועם גופי קירור פסיבים וכמובן כמו שצינתי קודם עם כ.מסך o/b (רצוי מאוד, אך לא חובה) מה שכנראה מוריד לוחות של אינטל מהפרק כרטיס מסך: רצוי משהו O/B כרגע אבל עם יכול…
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי את המפרט הבא: Asus A7V133 KT133A AMD Duron 800@6.5x133=866 256Mb Sdram pc133 Creative SB Live ! Value Gigabyte Geforce 2 Pro 64 DDR IBM 60GXP 40GB 7200rpm 100udma Logitech MouseMan Usb Logitech Internet Keyboard Asus cd-rom x50 אני אוהב משחקים ושאלתי היא האם לדעתכם יש צורך בשידרוג כלשהו של איזה שהוא חלק או מספר חלקים בכדי להריץ את המשחקים החדשים בצורה טובה? ואם כן איזה חלק ובמה להחליפו ? התקציב הוא כמה שפחות, כמה שפחות כסף כך יותר טוב... האם כדאי להשאר עם המפרט עוד קצת ? לחכות ? אני רוצה לקחת בחשבון הכל, והאם יש פריטים שממש דורשים שידרוג מיידי ? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש דגם של לאפטופ שישמש לעריכה בפוטושופ (בלי תלת מימד או דברים מהסוג הזה), אני מעדיף מסך של 15.4 אינץ' אך אני גמיש בנושא של גודל המסך ושישקול כמה שפחות (כמובן). עדיפות לבלוטות', אין עדיפות למסך מבריק/מאט חשבתי על הדגם הבא של ג'יגהבייט: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7161 האם הוא יתאים? מספיק חזק להריץ פוטושופ? אשמח לעצה בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב אפשר גם לחסוך (אם יש קפיצה משמעותית בכסף שלא תיתן קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר לוותר) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה פתוח 24/7 והוא יהיה מחובר ל2 מסכים (בתקווה 3) והשימוש העיקרי יהיה לסרטוט גרפי ואלמטיים סופיים ותוכונות תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) המחשב יריץ תוכנות סרטוט כגון סוליד/NX/קטיה (תוכנות מאוד כבדות= הרבה RAM) והשימוש הוא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת קודם כל אם כדאי לקנות בארץ, או בחו"ל (ואם בחו"ל איך אני משיג אחריות בינלאומית המוכרת בישראל), איזה מותג, ממה להזהר ואיך אני מוצא שילוב של מחשב טוב עם מחיר טוב ואחריות נורמלית (לפחות שנתיים). תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני גר בכרמיאל והחנות שהכי נוח לי לקנות בה היא KSP ולכן אשמח אם תוכלי להציע לי מפרט טוב למשחקים דרך אתר החברה, שם יש מחירים וכו'... בעיקרון יעוד המחשב הוא למשחקים, בעיקר חדשים ואני הייתי רוצה להשקיע בו בין 2200 ל2500 ש"ח... אין צורך בציוד הקפי בכלל... עריכה: לפי מה שהספקתי לראות באתר ישנם שאלות שעדיף שאענה לפני שתשאלו אותי... מיועד למשחקים כגון CRYSIS, ASSASSIN CREED 2. מסך יש, SAMSUNG 20'' Syncmaster, רזולוציה של 1600x900 אם אני לא טועה... ארצה כ.מסך טוב כדי שאוכל לשחק במשחקים על איכות סבבה ולא מינימלית... בתודה מראש לכל העוזרים, שיהיה שבת שלום ומבורך
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-