ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,368 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט למחשב שישמש ל משחקים \ אינטרנט \ תוכנות \ סרטים \ מוזיקה בקיצור מחשב לבית.. אממ יש כמה דברים שאני יודע שאני צריך מסך מקלדת צורב עכבר אופטי רמקולים 120GB 512RAM וזהו בעיקרון כתבתי כל מה שניראה לי שאתם צריכים תוסיפו לי כמו מעבד לוח אם וכל מני דברים כאלה אממ יש לי 5000 שקל בערך להשקיע.. ואחים שלי אני צריך את זה כמה שיותר מהר.. אז תארגנו לי משהו טוב
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל הכל בעלות של 4500, הוא מעוניין במסך 20 אינץ' 2 MS (לא מבין מדוע, אבל עזבו). כולל הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP, גם עבור AMD וגם עבור פנטיום. המון תודה עבור הסבלנות מראש.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטטלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז המחשב שיש לי בן כבר איזה 5... והחלטתי שאני רוצה נמחשב חדש התקציב שלי הוא בין 2000 ל3000 ש"ח 1. התקציב הוא 2000-3000 2. מטרות המחשב: משחקים במו GTA IV 3. ללא שום ציוד הקפי 4. אני לא צריך כונן דיסקטים ויש לי צורב במחשב שלי (יש אפשרות להעביר את הצורב הזה למחשב החדש נכון?) 5. אין לי כל כך העדפה של חברה אני לא מתמצא כל כך 6. נושא הקירור לא חשוב 7. מערכת הפעלה חייב חוקית ושתותקן במעבדה 8. אין צרכים מיוחדים 9. חשוב שקט אך ברמה מועטה 10. אני מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA IV ,ASSASIN'S CREED ,PES 2009 וכו'.. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הי כולם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך עד 500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות ובניית אתרים, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים, visual studio, eclipse, office ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך גם מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר יריות ואסטרטגיה (RTS, CIVILIZATION) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500 אבל חרגיה ל3600 מקסימום במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים SIMS GTA COUNTER STRIKE 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD צורב כונן דיסקטים כרטיס קול לא צריך יהי בלוח מסך לא צריך יש לי סמסונג 19" רמקולים לא צריך בקיצור שום דבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? המת אני מעדיף מפרט…
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
לא צריך לכלול עכבר\מקלדת\מסך עדיף שיכלול קירור טוב העדפה ל AMD
-
- 12 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בנוגע לHTPC אם אני מוסיף 1000 ש"ח למחיר המקורי מה אפשר לשדרג? (אין צורך במארז יפה אלא שקט) תודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב, התקציב שלי עומד על 6500 ש"ח ומצאתי שני מפרטים מאוד מעניינים בהפרש מחירים לא גדול, מבחינת ביצועים נטו ללא שום דעה על המחיר הייתי רוצה לדעת איזה מפרט הוא יותר טוב. מפרט ראשון: אינטל P4, 3GH 64bit זכרון ocz 512 X 2 MSI 945PL דיסק 250GB SATA2 כ. מסך Radeon rx1300 pro 256MB צורב DVD X 16 מקלדת + עכבר לוגיטק מסך AOC 17 LM7658 כרטיס רשת אלחוטי PCI רמקולים מפרט שני: מעבד פנטיום 4 775 3GHz לוח אם Gigabyte 945 זיכרון DDRII 2 X 512MB דיסק קשיח 250 GB צורב DVD X 16 כרטיס מסך Gigabyte RX600 pro מסך proview 17 LCD v712 מקלדת + עכבר MS אלחוטי רמקולים + sub כרטיס רשת אלחוטי PCI
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום עוד פעם חזרתי לקבל מפרטים בכלל בעיות עם החנות... אני רוצה מחשב שלא יעבור את 6000שקל שיהיה בו לא יותר מ250GB אחסון ושיהיה 2G זכרון.
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב טוב שיפעיל לי משחקים עכשיו וגם בעתיד... עד 7000-7500 לא צריך מקלדת\מסך\עכבר וכל זה... אני בעיקר צריך אותו למשחקים...
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין רק בקופסא,לא דרוש כרטיס מסך , הארד דיסק וכונן אופטי. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג למערכת. אני אשתמש בה להרבה דברים, בין היתר עריכת תמונות \ סרטים \ משחקים. תודה רבה על העזרה שלכם !
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב שמתאים למשחקים קלים גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים... לא משהו מיוחד אבל אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד תקופה מסויימת. אם אפשר להוסיף קירור למעבד אז אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש AMD למשחקים שיהיה מינימום 3000 מגה הרץ וזיכרון 1024,לא צריך מארז כי אני כנראה יקח את הסופרנוס השחור מפנדה,חשוב גם שהוא יהיה סופר שקט,חוץ מזה פתוח להצעות בסביבות 5000 : מה אתם אומרים על המחשב של פנדה? מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-Pin) OEM Venice לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 זיכרון: Corsair 512MB PC 3200 C2.5 כונן קשיח: WD 200 JD 8M SATA 7200 RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III צורב דיוידי: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk גוף קירור: Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fan מארז: Thermaltake Soprano VB1000BNS Black ספק כוח: Thermaltake 400Watt XP480 2 Fans
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאד לא מבין בכל הקטע של המחשבים ואיך להרכיב מחשב חדש...אני רק מבין פה ושם. אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני שמעתי שAMD יותר זולים מאינטל לדברים שאני צריך אני צריל כעקרון מחשב למשחקים פשוטים יחסית... ( אני הסתדרתי מצויין עד עכשיו עם מעבד 2.8 של אינטל ( לא D לא CELERON ולא DUAL CORE הפשוט הרגיל ) וכרטיס מסך של RADEON 9250 והפעלתי עליו משחקים שאני אוהב...ואם יש משחק שאני ממש רוצה אז אני משחק לרוב בקונוסולה הביתית שלי בכל מקרה. אז אני לא מחפש מחשב לגיימרים רצניים אלא משהו שאפשר לומר מחשב גיימרים LITE אני לרוב משחק במשחקי MMO ואסטרטגיה, ושאר העבודה שלי על המחשב מסתכמת במוזיקה וצפיית סרטים והורדה. בכל מקרה אז הבנתי שAMD איכשהו מתאימים לתקציב שיש לי עכשיו…
-
- 14 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט AMD/INTEL עד 2.5K ללא מסך שיכול לעבוד עם הוויסטה
-
- 17 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ל HTPC בסביבות 3000-4000 שקל אפשר לחרוג מזה טיפה המערכת תריץ UBUNTU עם MYTHTV וצריכה לתמוך בשידור HDTV ויכולת הקלטה מהטלויזיה לפחות 1GB של RAM רצוי 2 יכול להיות שירוץ על זה גם עוד מערכת הפעלה על VMWARE SERVER אני חושב כרטיס Hauppauge WIN-PVR 150 חובה שיהיה אלה עם כן יש לכם הצעה אחרת אין צורך להשתולל עם מעבד וכרטיס מסך מפלצתיים רק את המינימום שנדרש עבור HDTV שירוץ בצורה חלקה כרטיס קול 5.1 לפחות אפשרי שיהיה משולב ONBOARD ורצוי מאד כרטיס רשת אלחוטי . תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם :], אני חדש פה והאמת שנרשמתי לפורום במיוחד כי אני בקרוב מאוד(עניין של יום-יומיים), קונה מחשב ואני חייב את עצות המומחים פה. המחשב מיועד למשחקים, לעבודות גראפיות ואינטרנט פה ושם. אז ככה, לפני כמה ימים ביטלתי עסקה עם איזה חנות לא משנה למה וכמה ובקיצור אני מחפש מפרט טוב של AMD במחיר של 6000 ש"ח מקסימום. מה יש לי כבר בבית? 1) מסך LG בטכנולוגית LCD. 2) מקלדת + עכבר LX700 של לוגיטק. 3) רמקולים SBS350 של חברת Creative. כל המוצרים הנ"ל עלו לי במזומן 2000 ש"ח. עכשיו נשאר לי בדיוק 6000 ש"ח למפרט של המחשב וזה יצא 8000 כולל הכל! אז יש לי כמה שאלות: א. במה עדיף להשקיע? כרטיס מסך יותר חזק/מעבד כפול ליבה של AMD ? ב. כרטיסי המסך הכפולים החדשים של GigaByte מו…
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ביתי בסיסי. שיהייה הכי חזק, אידיאלי ומשתלם למחיר. ללא ציוד הקפי ומסך ... תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המון טאבים פתוחים עם וידאו ומוזיקה, עריכה גרפית בעתיד, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס- פרנסה, גרפיקה- פרנסה- עריכה- פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מחפש מפרט אניטל בשביל משחקים ברמה בינונית אובר קלוק צנוע תקציב 2700-3200?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים והכל כמו שצריך בלי בעיות יהיה נחמד אם לא יהיו חריגות מעבר ל 5300 אה וזה גם כולל מסך . ובלי ציוד היקפי (עכבר . מקלדת . רמקולים וכ"ו) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 1500 איטנרנט, עבודות ומשחקים(לא לכבדים, משהו בסיבות ה 128MB זיכרון) ללא מסך, ועם ציוד הקפי של עכבר, מקלת ורמקולים. תודה,
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת תודה. נ.ב. אם תצליחו לשכנע אותי על מעבד AMD64 זול אז גם סבבה.. ושהכל יהיה מחנות אחת כולל הרכבה (שזאת החריגה של ה 200 ש"ח..)
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-