ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי המסך של הלפטופ pavilion zt3000 בגודל 15.4 אינטש , נשבר לי . אין לי מושג מה לעשות . אפשר לקנות דבר כזה ? איך מרכיבים ? התקשרתי ל HP . הם מבקשים 3500 ש"ח ! אשמח לכל עזרה . תודה .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך צריך ליהיות בגודל 19 ומעלה ..בעיקר למשחקים ולסרטים.... תודה לכל מי שעוזר.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב בתקציב +- 2500 שח. מטרת המסך היא עריכות ועיצובים גרפיים ברמה ביתית ובין השאר למשחקים פה ושם חשבתי על Gigabyte aorus g32qc אבל אשמח לדעתכם כי הלכתי לאיבוד עם כל בהירות מסך/ניגודיות מסך/סוג מסך/תגובת מהירות המסך וכל השאר. גודל 32 אבל גם 27 אפשרי במקרה והוא שווה את זה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
כעת יש לי מסך מחשב 34 אינץ' והגודל לא מספיק לי. ראשית הרוחב, אמנם הרבה פחות משמעותי לי, אבל מציק לי שאני לא יכול לפתוח שתי תוכנות במקביל על אותו מסך כי אז הטיימליין הופך לקטנצ'יק. שנית והמשמעותי הרבה יותר זה הגובה. כעת התצוגה היא 21:9 אולטרה רחבה אבל הגובה למעשה זהה למסך 24 אינץ', כאן אני מחפש שדרוג ואני לא מוצא כי רוב המסכים גם ה'ענקיים' שביניהם, הם ביחס הזה. יש אולטרה אולטרה רחבים אבל הגובה נמוך. בשכבות בפרמייר ובאפטר אפטר צריך לגלול מלא - מלמעלה למטה ולהיפך. אני רוצה את כולם מולי ללא צורך לגלול בכלל, גם אם יהיו לי 10 שכבות ויותר. מאמין שמי שמספיק מבין בזה יסכים איתי. אשמח לכל המלצה.
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני כנראה אקנה עוד איזה חודשיים מסך חדש. הדרישות שלי הן: 144hz לא פחות 1080x1920 ו-g-sync אבל תלוי במחיר. יש לי nvidia ואני מתלבט אם לקנות את זה: http://fre.co.il/items/835371 או את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160226&nm_mc=OTC-Iceleads&cm_mmc=OTC-Iceleads-_-AOC+Monitors-_-Monitors+-+LCD+Flat+Panel-_-24160226 אני יודע שהראשון זה freesync אבל המסך הזה הוא בתור רק 144hz.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה למספר חלקים: מעבד, לוח-אם,כרטיס מסך,זיכרון וצורב. הכל מיועד למשחקי מחשב. יש לי פה מפרט שקיבלתי מ-KSP ואם אפשר לשדרג את המפרט אז בבקשה... Athlon 3200 S-939, 64-bit מחיר: 1120 Gigabyte k8nf-9(s939,nf4, PCI-E( מחיר:620 XFX FX6660-GT 128 DVI *PCI-E,DDR3* מחיר: 1040 400 2X521Mb A-Data / VT מחיר 480 NEC 3520A לבן X16 Dual X4 מחיר 295 סה"כ: 3555 כמובן אם אפשר לחוס על כסף אז אני מעדיף. שוב המפרט הוא למשחקי מחשב... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מבוסס i860 כיום ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מעדיף לבצע רכישה יד שנייה או ממישהו כאן שיש לו גישה לרכיבים בזול. יש לי 16GB של זכרון DD3 שהייתי מעוניין להשתמש ולכן כל מה שאני צריך זה לוח אם ומעבד להתקין במארז במקום מה שיש לי. האם יש מקום לחפש דברים ומבצעים כאלה בישראל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מחפש לוח ומעבד... הלוח צריך להיות בעל AGP, ללא צרכי א"ק.. חשבתי על מעבד 3000+, התקציב לא מאפשר יותר... בקיצור, צריך לוח טוב, והצעת מחיר מחנות.. תודה מראש! נדב.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/category/guidedSearch.asp?CatId=22 (זה דף המעבדים) המחירים שם יותר זולים אז אזמין משם. אני מבין במחשבים אבל אין לי כל כך ידע בחומרה אז בעיקרון אני רוצה כרטיס מסך שתומך DIRECTX 11 ויריץ משחקים חדשים כמו BF3 חלק (בלי יותר מדי AA) לגבי המעבד - אני גם רוצה מעבד טוב שכמובן לא יגביל את הכרטיס מסך ובעיקרון יאיץ לי את המחשב. כרגע המעבד שלי הוא Intel Pentium Dual CPU E2180 הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 8800GT 1024MB לוח האם שלי הוא Gigabyte G41M-Combo זיכרון RAM אני כנראה אקנה בארץ באופן עצמאי התקציב שלי הוא 500-600$ למעבד ולכרטיס מסך ביחד. תודה!! עריכה: שחכתי לומר שאם יש לכם אתר יותר טוב מ TIGERDIRECT להזמנות כאלה אז בכיף
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי אני מחפש לבנות מחשב, בעיקר למוזיקה וסרטים וגם לאינטרנט. אני לא גיימר ולא משחק משחקים אז אין לי צורך ביכולות גרפיות. התקציב: 3000 ש"ח ללא מסך וציוד והיקפי כרגע אני תקוע כבר בשלב א' - המעבד. כמו שאתם רואים התקציב קצת לחוץ... כרגע יש 3 מועמדים: 1) ?Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore? 2)?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB 3)?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? כמו שאתם רואים התקציב קצת לחוץ... אני מתאר לעצמי שאופציה 2 היא הטובה ביותר, אבל ההבדל במחיר הוא די רציני ואומר שאצטרך לחסוך בשאר הרכיבים כמו כן, מה ההבדל בין ?Pentium D ל ?Core2 Duo? והאם הוא מהותי? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט לחבר שכולל מעבד לוח אם זיכרון (לפחות ג'יגה ועדיף שיהיה עם לוח שתומך בdual ddr) וכרטיס מסך. המחשב מיועד לעריכת וידאו וקידוד וידאו בכמות גדולה, ולמשחקים חדשים. תודה...
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז אחרי שהבנתי שהלפטופ שלי לא נהרג בסופו של דבר, אי הבנה קטנה... חשבתי קצת והגעתי למסקנה שאין לי ממש צורך בנייד מכיוון שאני לא מנייד אותו. ובמחיר יחסית נמוך אני יכול לרכוש נייח שיהיה יותר טוב מהנייד הנוכחי שלי. אז, אני מוכר את הנייד, והקציב החדש שלי עומד על: 3000 ש"ח. מאוד חשוב שהמפרט החדש יתן ביצועים טובים יותר מהנייד הנוכחי שלי: Lenovo ThinkPad T400 2764CTO Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9400 @ 2.53GHz L2 8Mb Cache 4Gb Ram DDR3 1066 MHz בנוגע לצרכים שלי, די פירטתי עליהם אתמול: אני צריך מעבד, לוח אם וזיכרונות אני צריך הרבה כוח עיבוד והרבה זיכרון שהכרטיס מסך יהיה מובנה, ממש לא חשוב לי. לא מעניין אותי רעש, מבחינתי, מטוס סילון בחדר ליד המיטה זה בסדר גמור. אני …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני בטוח שאתם בדר"כ לא מתעסקים בסכומים כאלו, אבל הנייד שלי בגד בי ונפטר אתמול בלילה. יש לי מחשב ישן בבית, אני מתכוון ישן..ממש ממש יישן (זה שאתם רואים ב"מפרט שלי" בצד ימין) ואני מעוניין להחיות אותו לצרכי עבודה. נתחיל במה שיש לי: מארז (אני בספק אם הספק כוח שלו יחזיק) 2 * הארד דיסקים 500 GB כל אחד. SATA צורב דיוידי מסך מקלדת וכל השטויות האלו. ועכשיו למה שאני צריך: מעבד לוח אם (אם תיהיה לי אפשרות לחיבור VGA וגם את הלבן ההוא זה מצויין,) זכרונות כמה שיותר, יותר טוב (ויש לי הרגשה ששכחתי משהו...) אני יודע שבתקציב הנ"ל לא ניתן לצפות למשהו מיודעמה. אבל בכל זאת, תקווה זה חשוב. מבחינת צרכים: שהכרטיס מסך יהיה מובנה, ממש לא חשוב לי. לא מעניין אותי רעש, מבחינתי, מטוס סילון ב…
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש להחליף לשדרג את ההמחשב, אני מתכוון להשאיר את המסך (VA912), מארז (Raidmax 868), ספק Enermax noisetaker EG425P-VE, הארד דיסק WD10EADS, צורב. התקציב הוא בסביבות ה3-4K. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה, נדב.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של אסוס שנקנה בחו"ל בערך בן שנה + שנדלק מוציא חום כאילו הוא תנור אך לא מציג כלום. מי מכיר מעבדת מחשבים טובה ואמינה (כמובן שעדיף גם זולה) באיזור פתח תקווה לשם בדיקת המחשב. גמר חתימה טובה, אסף.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי (dell latitude) הודיע לי שה SMART גילה בעיה בדיסק הקשיח. הרצתי אבחון לדיסק מהביוס והוא נתן לי הודעת שגיאה שלי האתר של dell מצריכה החלפת דיסק קשיח. האם מישהו מכיר מעבדה אמינה בירושלים, עדיף באיזור בקעה תלפיות, שאליה אוכל לפנות? בתודה, ארז.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, הגיע אלי מחשב ThinkPad X200 שהתקלקל לו הלוח אם ללא אחריות. בעל המחשב שלח אותו למעבדת IBM לאחר שנשפך על המחשב קפה מעבדת IBM מצאה שצריך להחליף את הלוח אם. הסכום שנדרש על התיקון גבוהה מאוד והיה עדיף כבר להשקיע עוד קצת ולקנות מחשב חדש בסכום הזה ולכן רכשנו X200 חדש. בכל זאת אנחנו רוצים לנסות להציל משהו מהמחשב. המחשב כרגע מפורק לחלוטין אני מחפש מעבדה בארץ שתחליף לי לוח אם ותרכיב את המחשב מחדש עם עדיפות לאיזור המרכז תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שלא ינפיץ לי בעיות שאין כדי לעשות קופה...
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בעבר הייתי נותן את המחשב לחנות zigzag2000 היה שם טכנאי מאוד מוצלח שפתר לי הרבה בעיות אני לא יודע אם הוא עדיין שם מאוד מרוצה מהשירות והאחריות שניתנה לי מהם. המחשב עבד שנים פיקס אבל הגיל נותן את אותותיו ואין ברירה אלא להחליף. החנות נתנה אחריות על השילוש למרות ששאר המחשב לא נקנה מהם שזה גם פלוס רציני. העניין שמרבית החלקים שאני מעוניין בהם לא כל כך זמינים ואני אוהב לקנות מה שאני רוצה ולא מה שבמלאי כרגע בחנות. אני מעוניין להחליף שילוש ולהישאר עם שאר החומרה. מצד שני המארז והמאווררים עם קילומטרז רציני וכל העסק שם דורש ניקוי יסודי. לי האמת שאין כוחות לעשות את זה. השאלה אם במעבדות גם מוכנים לפרק את הכל לנקות ולהתקין מחדש כולל סידור כבלים וכו' אשמח לשמ…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
חיפשתי בכמה חנויות וספקים ולא מצאתי, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המעבדים הנ"ל בכמות של 5 יחידות בערך? יחידה אחת לא עוזרת לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד של Asus, דגם K52D. לאחרונה נתקלתי בבעיה (המסך לא פועל או מציג תמונה שחורה - גם מסך חיצוני). המחשב לא באחריות ואפילו לא נרכש בארץ. אני מחפש מעבדה אמינה, הוגנת ומקצועית שתוכל לבצע בדיקה והערכת מחיר ואז תיקון בתשלום; רצוי באיזור חיפה. עד כה מצאתי בדפי זהב ודומיהם רק חאפרים שה"מעבדה" שלהם במטבח בבית או מעבדות במרכז שלפי ביקורות שולחים אליהן את הלפטופ ומקבלים אחרי חודש - לפעמים גם בלי שדבר תוקן. מאוד אשמח להצעות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם המחשב כל היום בלימודים, והעובדה שהוא יושב נמוך על השולחן מתחילה להפריע לי מאוד, אבל בגלל שאני מגיע ללימודים עם תיק בלבד אני לא יכול להיסחב עם מעמד בגודל מלא. לא חשבתי שיש מעמדים מתקפלים עד שבאיזה חנות ראיתי במקרה מעמד שמתקפל לגודל של שלט בערך - זה ממש קטן ויכול להיכנס לי לתיק! הבעיה שהוא נראה ממש זול ולא אמין ולא הייתי רוצה לראות את המחשב שלי נופל או נשבר בגלל חתיכת פלסטיק גרועה. השאלה שלי היא - האם אתם מכירים מעמדים מתקפלים ללפטופ - כאלה שאפשר לקפל בסוף היום ולשים בתיק? עדיפות - מעמד מבית אמין (כמו לוג'יטק) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-