עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עבודה בסביבות פיתוח שונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dog, FIFA, FPS's. בגדול משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1776X1000 (טלויזיית LCD 36 inch) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות? כמה שיתאפש…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Forza Milan,

אחי סטודנט, הוא רוצה מחשב , טוב, חזק שישרת מטרות של סטודנט(עבודות + אינטרנט), עבודה שוטפת ונקייה על המחשב. שיהיה מחשב טוב, שיעבוד כמו שצריך ומהר, שלא יעשה בעיות, שיעלה מהר, שיתכבה מהר, קיצר, מהיר,חזק ושקט. אני לא חושב שהוא הולך לעלות משחקים של גיימרים כבדים... התקציב הוא 3500 ש"ח, וזה כולל מסך CRT 17' וגם מדפסת, הוא צריך מדפסת מהירה וטובה. אה, והוא צריך גם ציוד היקפי, עכבר , מקלדת ורמקולים וגם מערכת הפעלה. מי שיכול לסדר דבר כזה בתקציב הזה, יבושם לו. תעזרו בבקשה, זה די דחוף...

• 45 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אהלן, יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש כמחשב לגיימינג וגם כמחשב ראשי. מרגיש שכבר לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. בשנים האחרונות שדרגתי בו את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. מפרט נוכחי שלי: מעבד: Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz vy Bridge 22nm Technology RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (9-9-9-24) לוח אם: ASRock Z77 Pro4 (CPUSocket) כרטיס מסך: 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti (MSI) ספק כח: Seasonic S12II 520W …

4. Started by orirulez,

מטרות המחשב? תכנות, משחקים בינוניים, סרטים בFHD * גודל המסך? עד 14". אני חושב שאני מעדיף מאט - מוזמנים לשכנע אותי שמבריק טוב יותר.. אני מתכנן להשתמש בו גם ברכבת ולא רוצה סינוורים * רזולוציית המסך? לא אכפת לי מספיק... מניח שכל לפטופ בסקאלת המחיר הזו יהיה לפחות סביר. בעבודה בבית אני מחבר את הלפטופ למסך רציני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתכנן לקחת אותו לנסיעות, אז כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה להצליח לראות בו סרט עם אוזניות לאורך 4 שעות טיסה נניח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? אין צורך * גודל מ…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? 5500 גם מחשב זול יותר יתאים עם יש 2. מה שימושי המחשב תוכנת solidworks 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט וקריר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף מערכת הפעלה מובנת win 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר באשקלון. אין בעיה עם הזמנה מכל חנות שנותנת שירות אנושי. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים …

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by GaiSin,

שלום לכולם! במסגרת מבצעי Black Friday ב-TMS אני שוקל לשדרג קצת את המחשב שלי. בהתחלה רציתי להוסיף את ה-GTX 750Ti, אבל חבר אמר שה-GTX 670 יותר טוב. בבדיקות, התברר כי אכן ה-670 יותר טוב מה-750, אבל אינו תואם ללוח אם שלי, לכן כנראה שאצטרך גם לשדרג את לוח האם שלי. אבקש את העזרה שלכם בבחירת כרטיס מסך שיעזור לי בהרצת משחקי FPS (באטלפילד, ביושוק, אססינס קריד, וגם COH למרות שהוא לא FPS), עם לוח אם שתואם לו, ואולי אפילו נוסיף מעבד אם יש צורך - עדיף מאוד במסגרת המבצעים שיש ל-TMS על לוחות אם וכרטיסי מסך. אין לי רצון לבצע השקעה גדולה מאוד, ואני חושב ש-1,500 יהיו מספיק בשביל שלושת הרכיבים (אם באמת נצטרך את שלושתם). על כל מקרה שלא יהיה, צירפתי את המפרט הנוכחי שלי. תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. שלום לכם. כבר כמעט חודש שאני עוקב אחרי הפורום ורואה את המלצותיכם למחשבים ניידים. קודם כל הנה הדרישות: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט למדעי המחשב, לכן יש צורך במחשב שמתאים לפיתוח וכתיבת קוד וכמובן שימושים כלליים כמו אינטרנט ואופיס. אין צורך במשחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5 עד 14 אינץ'. עדיפות ל- 13.3. אין חשיבות בין מסך מבריק/מט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי שיהיה קל ככל האפשר, בשאיפה לרדת מ 1.6 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? דרוש זמן סוללה סביר, שיחזיק למשך היום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעדיף שיהיה RJ45 כדי לא להסתבך עם מתאמים אבל לא קריטי אם אין. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של …

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , קיבלתי נטבוק כזה לתקן בתור טובה לחבר. התקנתי עליו win xp home edition sp3 , הבעיה היא שאני משום מה לא מצליח למצוא דרייברים לנטבוק הזה... באתר של HASEE הדגם הזה בכלל לא מופיע ב support . מישהו יכול בבקשה למצוא לי מקום שבו אוכל למצוא את הדרייברים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, כפי שאתם רואים אני חדש כאן. אני מחפש מחשב חדש לשימושים הבאים: 1.משחקי רשת באינטרנט מרובי משתתפים עבור בני בן ה-10. 2.לצפייה ב-TV (המחשב ימוקם בחדרו של בני). 3.אני מקווה שבשנה-שנתיים הקרובות הילד יתחיל לשחק במשחקים הדורשים עיבוד גרפי חזק יותר. 4.המחשב ישמש אותי בעיקר לצורך עריכת סרטי וידאו ממצלמת הסוני הדיגיטלית (DCR-PC350E). אנחנו גרים בחיפה, ורצוי שהחנות/חנויות שמהם יירכש המפרט יהיו באיזור חיפה/נשר, לצורך תיקוני תקלות והחלפות במידה ויהיו כאלה. ביקרתי בפורום מס' פעמים רב בחיפושי אחר מפרט מתאים כאורח, ואני חייב להודות שהצלחתי להתבלבל ממגוון המפרטים המוצע. לכן החלטתי לאתגר את כל המקצוענים בפורום ולבקש הצעות למפרט הבא: המחשב הדרוש יכיל : מעב…

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. בתמונה הנ"ל אפשר לראות שקיבולת טעינת הסוללה ירדה מקיבולת היצרן. המחשב נקנה לפני 6 חודשים וחצי (מזכיר שוב שמדובר במחשב נייד). הירידה היא 7.75%, ז"א, כרגע קיבולת טעינה מלאה יכולה לעמוד על 92.25% מקיבולת היצרן. האם הירידה בקיבולת סבירה יחסית? אילו פעולות אוכל לעשות בכדי לשמר את הסוללה בצורה טובה יותר? חשוב לציין שהסוללה מובנית במחשב, כלומר, כשהמטען מחובר לחשמל - אי אפשר לפרק את הסוללה מהמחשב. דגם המחשב - Asus ZenBook UX32VD Core i7-3517U. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 12,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 1440P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כותרי טריפל A חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה גם מסך - PG279Q - 2560*1440. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3…

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 + אפשר להוסיף 300-500 שקל אם זה הכרחי (אוציא את הכסף אם צריך). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרבה דפדפנים פתוחים, מוזיקה, פוטושופ, אקסלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיפות לכונן SSD. מאמין 500-1T מספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש.. יהיה בסדר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6-16" 7. האם …

13. Started by Nemesis,

http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T5010 הזמנתי ביום חמישי, כולל Port Replicator ו-Bay Battery. צפוי להגיע עוד חודש, ההפצה שלו רק החלה. אני אעלה התרשמות קצרה ותמונות ברגע שיגיע.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג Dell Latitude D505, שהרבה קורה שאני לא נוגע בו ולא מטעין אותו תקופות ארוכות שמגיעות לחודשים ואולי זו אחת הסיבות לתקלה. התקלה עצמה היא שאני מחבר את המחשב למטען מקורי שרכשתי (לאחר שאיבדתי את זה המתקבל עם המחשב), בהתחלה המחשב מראה לי נורה שנדלקת בצבע ירוק המראה טעינה של הסוללה, אך בווינדוס עצמו כתוב לי 0 אחוז אף על פי שגם בווינדוס הוא מסמן כאילו שהוא מטעין את הסוללה, בשלב מסויים הנורה הירוקה מתחילה להבהב באדום והסוללה פשוט לא נטענת, המחשב עובד דרך המטען אך לא מטעין את הסוללה, קשה לי להאמין שהסוללה מקולקלת ושצריך חדשה אך יכול להיות שזו הבעיה? בעבר קרתה לי תקלה דומה וכאשר השארתי את המחשב מחובר ככה לחשמל יום יומיים כשאר הוא על מצב STANDBY כשהמ…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, אשמח ל-3 מה שימושי המחשב תכנות צד שרת וצד לקוח. עבודה עם אימולטורים יחסית כבדים. חוץ מזה: 32GB RAM חובה. SSD מהיר ואמין. בעיקר אמינות. צריך לשרת אותי בחמש שנים הקרובות.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. כרגע יש ברשותי asus vivobook 14 x412f i7-10510u 1.80GHz 2.30GHz 12gb ram 500gb ssd מחשב בן 4 וחצי שנים סהכ אני מצליח לערוך בפרמייר קבצים באיכות סבירה, ברגע שאני מכניס 4K קשה לו ואני חייב לעשות פרוקסי עד עכשיו לא ערכתי וידיאו בצורה מסודרת, עכשיו אני מתחיל לעסוק בזה ורוצה שהתוכנות ירוצו בצורה טובה ולא אבזבז אנרגיה על כל מיני התאמות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? המינימום השקעה מבחינתי זה 6K, תקציב מירבי ראשוני 8K, ואם יש קפיצה משמעותית ששווה להוסיף עוד 1000-2000 אני אשים את ההוספה. כלומר תקציב מירבי סופי 10K כשאני מעדיף לא לעבור את ה8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו …

17. (בעקבות מעבר לכרטיס מסך 8800GT) היי הדיון הועבר מפורום תצוגה וגראפיקה משום שהוא החל לעסוק במפרט המחשב שאליו אני רוצה לשדרג את המחשב . אני אשמח לשמוע הצעות למפרטים בתקציב של +- 3500 שקל גג (כולל מאווררים , ספק ודמי בניה אם אפשר) אני בניתי את המפרט שנמצא בתגובה מספר 6 ואשמח לשמוע שינויים / תיקונים לגביו . תודה על תשומת הלב והמשך יום נעים , נדב . ___________________________________________________ להלן התגובה ההודעה שהייתה בפורום "תצוגה וגראפיקה" : בוקר טוב אני חדש פה בפורום ולכן אני לא יודע אם היה דיון דומה כבר בעבר , חיפשתי בפורום ובכתבות , אבל מצאתי תשובות חצויות למה שאני רוצה לשאול . יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000 , גיג'ה זיכרון פנימי (של kingston - 400Mhz) , ספ…

• 53 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Samsung Cream 2333T 23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

19. Started by tomer_,

שלום, ברשותי מחשב ישן (מצורף המפרט) עם ווינדוס 10. אני צריך שיתאים לדרישות המצורפות (מדובר על המשחק overwatch). מה דעתכם? אפשרי? שווה בכלל? עלויות? תודה רבה.

20. שלום לכולם, אני מחפש נייד לשימוש ביתי במשפחה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח תקציב המקסימום. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה לחסוך במידה ויש אחד מתאים לדרישות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, צפייה בסרטים בקודי, יו טיוב. שימוש ביתי סטנדרטי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין. 4. האם יש רכיב ש…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

מעבד Intel i7-4790/K 4.0Ghz לוח-אם Gigabyte G1.Sniper Z97 זכרונות G.SKILLS 4x4GB 1600Mhz כונן קשיח +WD caviar blue 2TB 7200RPM + כונן SSD Crucial MX100 256GB Samsung כונן אופטי DVD-RW כרטיס מסך G1 GAMING NVIDIA GeForce GTX 970/980 4GB GDDR5 גייהבייט ספק כח Coolermaster 750W PSU מארז ???? כרטיס רשת WIFI כרטיס קול 7.1 . מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). משחקים(למשל farcry4, battelfield) רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה…

23. שלום, אני מתכוון לרכוש בארה"ב מחשב נייד בחודש הבא. ברמת העקרון מה שחשוב לי במחשב הוא: 1. רמת אמינות גבוהה 2. תקציב של עד 1200$ (חריגות קלות יתקבלו בהבנה ...) 3. יכולת לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרט ב HD בצורה איכותית 4. אם יש אחריות בינלאומית אז בכלל החיים דבש. 5. קל ככל האפשר לאחר שגלשתי קצת ב newegg הבנתי שאני צריך לשאול את השאלות הבאות: איזה כרטיס מסך יספק אותי? (ראיתי שיש nvidia 8XXX או nvidia 9xxx ראיתי שיש גם intel GMA 4500MHD ) כמה זכרון אני צריך? איזה מעבדים יספקו אותי? (אני מעדיף של אינטל) אם יש המלצות למחשבים או לינקים אני מאוד מאוד אשמח. תודה, ושבוע טוב, רועי.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by MokoLoko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם זה שווה את זה אז ממש ממש טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד ,NFS,DIRT 3,ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כנראה 720P (המסך שיש במפרט הוא למחשב אחר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיחזיק משחקים לכמה שנים טובות ושירוצו חלק גם עוד…

• 38 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בעיקר למשחקים אבל הוא ישמש אותי גם למשרד, אני כרגע נמצא בארהב וראיתי את הדגם הבא של Lenovo Y50 UHD http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/y-series/y50-uhd/#tab-features מה שחשוב לי במחשב זה מסך HD טוב לסרטים ומשחקים,SSD , מסך מגע לא חשוב לי אבל אם יהיה בנוסף זה אחלה אבל לא אוסיף בישביל זה כסף. אני יכול להזמין מאמזון ואפילו מומלץ משם, למרות שכול אתר אחר בארהב זה טוב.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.