ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
כמו כן שכחתי להוסיף: המפרט הוא ללא ציוד הקפי כמו מסך מקלדת רמקולים עכברוכרטיס רשת או כונן cd rom יש לי כבר צורב מספיק לי המפרט מיועד בבקשה למשחקים החדשים לעתיד ;D תודה מראש אני יודע שזה תקציב דל אבל זה כל מה שהרווחתי בעבודה בחופש
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חברה, חשבתי על המפרט הזה: דגם מחיר כמות Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1450 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1200 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 575 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 630 ¤ 1 TOPOWER TOP-550P5 550W 415 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1585 ¤ 1 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard 160 ¤ 1 Logitech® G5 Laser Mouse 350 ¤ 1 CREATIVE PC WORKS SBS LX520 5.1 SPEAKERS 445 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 זה יוצא אחרי הנחה של 3 אחוז 9800 שקל. מה אתם חושב…
-
- 45 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אחרי 8 שנים ארוכות הגיע הזמן להחליף מחשב (A64 3000+ S754...) הנה מפרט שבניתי, תקציב בסביבות 5500: מעבדי אינטל Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 1080 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E 660 זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 235 כרטיסי מסך GIGABYTE HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1390 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 325 כונני Floppy 1.44 FLOPPY Samsung 1.44MB Floppy Drive Black 60 צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 120 מאווררים וג…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים, מקוה שתוכלו לעזור לי... אני מתכוון לרכוש מחשב נייח ברמה סבירה (לא מהזולים ולא מהיקרים) שישמש אותי לעבודה מהירה עם קבצים גדולים (בעיקר אקסל/VBA) ובכלל. הכיוון הכללי הוא מעבד i5 וכונן SSD. יש לי כמה שאלות/תהיות עקרוניות לפני הרכישה. 1) האם כדאי לקנות מחשב בהרכבה או מחשב מותג שכבר מורכב? 2) ולגבי חנויות, האם כדאי לקנות מ-KSP? מ-Ivory? מהם קיבלתי הצעות ב- 3,000 ש"ח למחשבים בהרכבה. שירות ואחריות אצלם כמובן. או אולי מ-BUG? שם קיבלתי הצעות למחשבי מותג DELL, HP. מחיר קצת יותר גבוה. 3,200-3,400 ש"ח. שירות ואחריות עד הבית! 3) בהצעות של המחשבים בהרכבה המפרט כולל HDD 1TB + SSD 240/250GB. בהצעות של מחשבי המותג המורכבים מראש המפרט כולל גם HDD 1TB אבל…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (משחקים ״קלים״ בסגנון NBA, FIFA על הגדרות גבוהות ככל שאפשר, עדיף שאפשר יהיה להריץ משחקים נוספים בצורה טובה), מדיה סנטר, ועבודות פיתוח (VM אחד או שניים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42״, 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מנסה לכוון לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד לא יוצר צוואר בקבוק, לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלה של מס' מכונות וירטואליות במקביל, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, VMware Workstation - בעיקר הפעלת מכונות שמריצות Linux/Windows, UNETLAB , VIRL - פירוט נרחב בהיערות בסוף הפוסט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 2016 , משחקי רשת למיניהם - BF/COD וכו' -מהי הרזולוציה ה…
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! זאת אולי הפעם השלישית שאני פותח פה אשכול בחודש האחרון. משום מה הפסיקו להגיב לי באשכול האחרון אז החלטתי לפתוח חדש שאולי ימשוך תשומת לב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך כשאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL BASIK-תדיר PHOTOSHOP-מזדמן עד תדיר בעתיד אני אעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק CS:GO , ROCKET LEAGUE , LOL, אשמח להתחיל לשחק עוד כמה משחקים שיעבדו לי סבבה לא חייב על האיכות הכי טובה גם MEDIUM מספק אותי. 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום , עדיף KSP / IVORY כי אלו החנויות …
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לרכוש במחיר ממש טוב את המחשב הנייד של סמסונג שבכותרת. אם נתוניו כוללים זיכרון 4 ג'יגה, מהירות 1066, HD500GIGA, מסך 15.3 LED כ. מסך אנבידיה 315M 512MB, מעבד I5CORE ווינדוס 7 כלול. הוא נחשב טוב ורציני (לא כגיימר, כמובן, אלא לשימוש ביתי, אופיס וסרטים)?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, לקבלת הביצועים הטובים ביותר. עם הסבר סיבה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו כל סוגי משחקי המחשב החדשים ביותר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש שיחובר לטלויזיה בסלון. כרגע הטלויזיה היא 1080P, אבל תשודרג בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומדיה לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שיהיה שקט בזמן שימוש בסיסי (לא משחקים). שליטה חיצונית יכול להיות נחמד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא, אבל אפשרי 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני קניית לפטופ, ולאחר חיפוש וקריאת מאמרים רבים, התמקדתי על ארבעה דגמים. הבעיה היא שאת חלק מהם אי אפשר לראות לפני שקונים, לפחות אני לא מצאתי איך, ובשבילי איכות הבנייה (בעיקר במקלדת) חשובה מאוד. רציתי לשמוע על הנושא מאנשים שיש להם את הדגמים הבאים: Asus U35JC חיפשתי באינטרנט, וברוב המאמרים כתוב שלמרות שהמחשב מעולה, איכות הבניה לא משהו. בווידאו שמופיעה בעמוד הבא אפשר לראות, ב-1:16 http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2010/10/09/Asus-U35Jc/p1 זה מאכזב, הדגם הזה היה מושלם בשבילי. זה באמת כזה גרוע? Samsung Q330 לא מצאתי איפה לראות אותו, וראיתי שיש אותו לכמה אנשים פה. אשמח לשמוע על הנושא. Acer Aspire Timeline X AS3820T רק מצאתי חנות אחת שמוכרת אותו, "שופלה". התקשר…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8.5K, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר MMO's, Dota ומשחקי Open world 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 אינצ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הגודל פחות קריטי, מעדיף לא צבעוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 823 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 353 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2400 CL14 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2400C14R כמות: 1 - מחיר: ₪ 810 מארזים: Fractal Design Focus G White Window כמות: 1 - מחיר: ₪ 245 ספקי כוח: Antec 650W Pro כמות: 1 - מחיר: ₪ 388 דיסקים SSD: WD SSD 250GB 2.5 SATA3 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 דיסקים קשיחים: WD HDD 2.0TB 5400 64MB SATA3 3.5 Blue כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 כוננים אופטיים: LG DVDRW x8 Slim SATA כמות: 1 - מחי…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חברים שלום רב! אני אומנם חדש ממש בפורום אך אני צריך עזרה..... ביום שישי קניתי מחשב של fujitsu lifebook ah530 מחברת ksp עכשיו הפעלתי אותו הכל היה טוב ויפה פתאום שמתי לב שמיום שישי מד הסוללה שלי יורד באחוז בכל יום, כלומר אם ביום שבת הוא כתב לי סוללה טעונה 100% היום הוא כותב לי 97%זמינה (מחוברת, לא נטענת) מה אתם מציעים לי לעשות להחליף סוללה בksp? לפנות לfujitsu? כל דבר אחר
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שאני הולך להסתובב עימו הרבה לכן ארצה שיהיה קל ככל האפשר עד איזור 2 קילו. השימושים שלי יהיו אינטרנט ואופיס כמובן ותוכנות מסחר בשוק ההון שחלקן כבדות יחסית, וכן אעדיף מחשב עם כרטיס מסך חזק כדי שאוכל לחבר מסך או שניים נוספים. אני אעדיף מחשב שנראה טוב ויוקרתי כי אני יוצא ללקוחות. ראיתי כמה דגמים של אסוס שנראו לי סבירים אשמח לשמוע את דעתכם http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8CwAK6XZ0pekc7aI http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Yt2NRqvmKZo3SnVW כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע התכנון כרגע להביא את המחשב מארה"ב או מהונג קונג אז אם יש למישהו רעיונות או הערות גם בנושא זה אשמח לשמוע תודה מראש חזי
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המחשב הזה https://comp-shop.co.il/מחשבים-ניידים/מחשב-נייד-lenovo-v14-iil-82c400seiv-i5-1035g1-14-fhd-8gb-ssd-256gb-windows-10-pro-שחור לבין זה https://comp-shop.co.il/מחשבים-ניידים/מחשב-נייד-lenovo-thinkpad-e14-gen-2-20ta002jiv-i3-1115g4-14-fhd-8gb-ssd-256gb-שחור השיקול הוא רק בין המעבדים נראה לי, כי זה שלראשון יש ווינדוס זה מתקזז במחיר שאשלם על התקנת ווינדוס בשני כך שהמחיר יוצא פחות או יותר שווה בין שניהם אשמח לייעוץ
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
2 קומפלקסים למחשב גיימנג לא רע בכלל מתלבט במה לבחור... אודה לייעוץ, כמובן פתוח להמלצות/הארות בעניין תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! היום חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט ב 9000 וזה מה שיצא לי: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 685.34 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 673.92 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [ ¤ 159.65 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2440.91 ] 1 Sou…
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג, אבל מקסימום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - mass effect andromeda וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. …
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, עוסק באדריכלות הדמיות וגיימניג פה ושם ( לא באופן רציני ). רוצה לבנות מחשב נייח ראשון חזק בעל מעבד AMD וכרטיס גרפי חזק כמובן בתקציב של 6000 ש"ח עם אפשרות לחריגות בקטנה לפי המלצות. אז זה החבר שהרכבתי לעצמי כמובן אחרי לא מעט התייעצויות וחקר. כרטיס מסך Sapphire Radeon RX 6600 XT NITRO+ 8GB OC GDDR6 HDMI 3xDP מעבד AMD Ryzen 7 5700G 3.8Ghz AM4 - Box לוח אם Gigabyte B550 AORUS PRO V2 AM4, AMD B550, DDR4, 3xPCI-E, HDMI כונן Corsair Force MP600 PCIe NVMe M.2 2280 1TB SSD זכרון למחשב Kingston FURY RENEGADE RGB 2x8GB DDR4 4000MHz CL19 קירור נוזלי Asus TUF LC 120 RGB Gaming ספק כח Asus TUF Gaming 550W Bronze TUF-GAMING-55…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאחר כ-8 שנים עם הנוכחי, שכבר לא שמיש במשחקים). 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS, PYCHARM, ANDROID STUDIO וכו'), צפייה מרובה במדיה וגלישה עם טאבים רבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BATTLEFIELD, DOOM, FALLOUT4 GTAV וכל החדשים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מדובר בנייד מחברת Packard Bell סדרת ה-EasyNote,חברה זו שנקנתה ע"י Acer (עוד קניה מוצלחת ) מדובר בדגם EasyNote F2487 שמגיע עם המעבד החזק ביותר בסדרת ה-Core i3 לניידים מדגם 370m. סדרת מעבדי Core i3 mobile : http://ark.intel.com/MySearch.aspx?s=t&IntegratedGraphics=true&FamilyText=Intel%C2%AE%20Core%E2%84%A2%20i3%20Mobile%20Processor המעבד מגיע עם TDP של 35W ומהירות 2.4GHZ מדובר בדגם חזק יותר מה-Core i3 350m וחזק מ-Core i5 430m http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-370M-Notebook-Processor.32767.0.html אין עליו ביקורת כלשהי אבל מדובר בנייד עם ביצועים גבוהים מאוד בעלות נמוכה. בקטגורית המחירים של 2500-2800 יש את ה-Fujitsu Lifebook AH530-4 או את ה-Gigabyte …
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם/ן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה אמיתית, אין צורך בהכי חזק או הכי חדש – חשוב חומרה אמינה ותואמת, ויכולת שדרוג לאורך שנים. מעיון במפרטים האחרונים כאן אני מבין שבטווח בין 4000-7000 אוכל לקבל מחשב שיספק את הדרישות שלי והרבה יותר.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? א. עבודה - מחשב אמין! ב. פגישות עבודה מרובות בזום או TEAMS + הוראה מרחוק (תרשימים ומצגות בהרצאות וכו') ג. צפייה מרובה בתוכניות וסרטים בסטרימינג וגם בטורנט (אפשרות לדיסק קשיח מיוחד ומותאם, אם צריך). ד. אפשרות לעריכה חובבנית של וידיאו ופו…
-
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-