ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שקט לא אם תלוי במחיר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 אופיס כולל הרכבה והתקנ…
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן חבריים קיבלתי את המפרט הנל https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=164705&fbclid=IwAR0_YZdm8d1eUHXfpT5szX0TBFQVu1ohWvEmHLEcF8OhLCPKwubloZh1qOk מה אתם אומרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לעוזרים , מחפש מחשב נייח בתקציב 1,500 ₪ - 2,000 ₪ כמחשב ביתי / משרדי. מה התקציב המירבי? 2,000 ₪ מה שימושי המחשב? שימוש ביתי ועבודה משרדית. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב. מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי או בקרוב. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: המחשב ישמש בעיקר לשימוש ביתי , Office , וכו'. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה דעתכם לגבי המפרט הזה שמבוסס על מעבד XEON ולוח אם מאלי אקספרס לצורך הפקת מוזיקה. לוח אם: 350 huananzhi X79 מעבד: 190 Intel Xeon E5 2689 LGA 2011 2.6GHz 8 Core 16 Threads זיכרונות: 227.3 PLEXHD 16GB 1866Mhz x 2pcs כרטיס מסך: 184.8 GTX 750TI OC 2GB קירור מעבד: 96 Cooler סה"כ: 1048.1 מה שחשוב לי בעיקר זה התמורה למחיר, והאם ובכמה ישתפרו לי הביצועים ביחס למה שאני משתמש כ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עם הגעת המעבדים החדשים של AMD והצורך הדחוף יחסית במחשב חדש הגיעה השעה להתחדש התשתית: מארז - fractal design r3 ספק - EVGA Supernova 650 G3 כ. מסך - msi gtx 970 כפי שמצוין בכותרת המפרט ייבנה על בסיס ryzen 3600 לוח אם - ראיתי כי ממליצים לחבר אותו יחד עם b450 ופה אני צריך את עזרתכם: מעוניין בחיבור USB 3.1 Gen 2. עריכה: מתלבט בין B450-TOMAHAWK ב 480 ש"ח ל PRIME B450-PLUS ב 430 ש"ח. חושש ללכת עליו. יש לוח מומלץ שידוע שעובד עם 3600? זכרון - 16GB כונן NVME M.2 בנפח של 1TB מה אתם אומרים על : https://www.amazon.com/Samsung-970-EVO-1TB-MZ-V7E1T0BW/dp/B07BN217QG/ref=sr_1_1?keywords=S…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?2300+-, עדיפות לזול ככל האפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: לימודים, תכנות, שימוש בתוכנות כמו matlab, גלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה):קונה נייד קומפלט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את ה…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. התקציב המרבי 5000 חריגה עד 5500 גג 2. השימוש לעריכה גרפית תלת מימד פוטושופ תוכנת Adobe ,אודיו כתחביב, וצפיה בסרטים ומחשחקים לילדים 3. יש צורך בכל הציוד ההקפי 4. כן , מעוניינת בהוספת כונן SSD ובהרכבה 5. השקט- סביר, המחשב בחדר ובשביל תחביב האודיו 6. לא מתוכנן אוברלוק 7. אין צורך במערכת אופיס 8. אין העדפה לחנות, אני מחיפה ואם יש מקום זול או דרך האינטרנט.. 9. קנית המחשב כרגע גמיש 10. מארז חזק (יש ילדים בבית) עם יציאות ל פלפ' מצלמה, תוכנות DVD הכנסת תוכנות חזקות ולצפייה בסרטים ושירים. בתודה מראש,
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל באילת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית- Indesgin Photoshop illustrate 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום צריך עזרה במפרט מחשב לתוכנת ARCHICAD. דרישות חומרה מאתר התוכנה Recommended hardware Processor: 64-bit processor with four or more cores RAM: 16 GB or more is recommended; for complex, detailed models 32 GB or more may be required Hard disk: installing ARCHICAD on a SSD (or Fusion) drive is recommended; 5 GB free disk space is required for the installation, 10 GB or more is required per active project Graphics card: Dedicated OpenGL 3.2 compatible graphics card with on board memory of 1024 MB or more is recommended to fully exploit hardware acceleration capabilities. You can find a list of recommended graphics cards at: http://www.graph…
-
- 29 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי יצא מעבד החדש של אינטל I10? והאם הוא אמור להיות משמעותית יותר טוב מאשר I9?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש''ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו בתכני hd אורך סרטון מקסימלי 10 דקות. בעיקר premier pro רוצה להתחיל גם after aeffects וחושב גם על דה וינצ'י ריזולוב 16. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים. צורך במפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בראש מענייני. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה.. אז לא נראה לי שמתוכנן 7. …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחע מגיע מארצות הברית וחשבתי לקנות את המחשב הזה מה אתם אומרים חשבתי לקנות אותו ביד שניה באמזון ב $3,398.00 https://www.amazon.com/CORSAIR-High-Performance-i9-9920X-960GB-Windows/dp/B07L71QFQ4/ref=sr_1_14?keywords=gaming%2Bpc&qid=1562696834&refinements=p_n_condition-type%3A6461718011&rnid=6461714011&s=gateway&sr=8-14&th=1
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום המפרט הוא 6600k @ 4.2Ghz וכמובן 16Gb Ram וכרטיס מסך 2080Ti. השימוש הוא בעיקר VR על גבי הValve index לרוב בסימולטורי נהיגה וטיסה (iRacing, DCS וכו') ובנוסך מסך 1440P 144Hz וגיימינג בסינגל פלייר כאשר יוצא כותר מעניין. תקציב עומד על 3000-4000 ש"ח ואין לי בעיה של רכישת חלקים באמזון, נכון להיום לא הרגשתי צוואר בקבוק כאשר שיחקתי על גבי המסך או בOCULUS Rift CV1, האם יש באמת צורך לשדרג את המעבד, לוח אם וזיכרונות או שיעמדו בפריימים והפיקסלים הנוספים של הValve index? ואם כן לשדרג האם ללכת על הi7 - 9700k (אשר קירור הNoctua שלי יתאים לו) או ללכת לכיוון הקבוצה האדומה? האם הם מגיעים לתדרים של הכחולים בOC? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסוים שמידותיו הם: גובה 42 מקסימום (סנטימטר פחות יהיה טוב) רוחב 23 אורך 59.5 אני צריך הצעה למפרט עבור גודל כזה, ועובר גודל גדול יותר כלומר ATX הלוח שהיה במחשב הוא intel DG41WV והוחלף לך H55-L כלומר זה הגודל (אני מבין שזה מיקרו ATX?), ואשמח לדעת איזה גודל זה? צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס מסך בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפשת נייד לבית : I5 SSD 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, אינטרנט, יוטיוב. ייתכן ויכולה גם לרדת בסטנדרט בגלל השימושים הבסיסיים ( כרגע למשלהמנוצל בהרד דיס 42g, וכל החומרים שלי תופסים נפח של 40g מחיר: עד 2500 - ללא חריגה ואשמח לפחות. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך 14/15.6 מה שמשפיע על המחיר ליותר זול ולא יהיה כבד ומגושם מדי. משקל: 1.3-2 המחשב יהיה בעיקר על השולחן רכישה: אמזון, אבל לא בהכרח. אזור - תל אביב. טאץ - לא באמת משנה אחריות: הבנתי שאחריות אמזון היא טובה. ולא שמה על כך דגש מיוחד. כך שלא נראה לי הכרחי אחריות ל- 3 שנים אופציות שראיתי: yoga 14 flex מאמזון - ב2400 https://www.amazon.com/gp/prod…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעוד חודש וחצי אני מתחיל תואר ואני לא ככ יודע איזה מפרט דרוש לי. כמו כן יש לי אפשרות לקנות בארה"ב, השאלה האם זה שווה את הסיכון. לפי מה שהבנתי מה שחשוב זה ram לא פחות מ8 GB , מעבד טוב, משקל יחסית נמוך , מסך מט ( טוב לשעות ארוכות של קריאה מהמחשב). אשמח לשמוע עוד עצות . אם יש המלצות על מחשב ספציפי בארץ או בארה"ב זה יהיה מעולה. תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מה מציעים לשנות/לשפר/להחליף? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000031BOX-PC - AMD AMD Ryzen5 3600 Gen3 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.2GHz - With Wraith Cooler - 95W TDP - Box - With new PC Only... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי[/td] [td]כמות: 1 ₪885/867[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 PRIME-B450M-K-PC - ASUS AM4 - B450 - With New PC Only - 2x DDR4 - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4x SATA - M.2 - 6x USB 3.1 Gen 1 - 2x USB 3.1 Gen 2 - …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, למטרת עיבוד נתונים/פעולות מתמטיות מורכבות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, עם חריגה עד 5600. אני לא מתייחסת למרכיב האחריות עבורו אני מוכן להוסיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כתיבת מסמכים גדולים, עיבוד בסיסי נתונים גדולים. לא מיועד כלל למשחקי מחשב וגם לא לצפייה בסרטים. השימוש מערב מולטי-טסקינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. …
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500₪, אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. מעדיף להישאר בחלק התחתון של התקציב. (הערות לגביי הרכישה בסעיף השמיני) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטור טיסה (P3D), תכנות בסביבות עבודה שונות, יתכן שימוש ב-Unity, סיכוי טוב לשימוש בלינוקס (ככה שחשוב שתהיה תאימות גם ללינוקס), שימושים סטנדרטיים כמו אינטרנט ואופיס, עריכה של תמונות בפוטושופ ולייטרום, מדי פעם עריכת וידאו ב-4K. (מדי פעם = פעם בכמה חודשים, לא קריטי מאוד) חשוב לציין שעיקר השימוש במחשב הוא סטנדרטי לגמרי, אני רוצה שהסימולטור ירוץ בצורה טובה, לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, אבל כן שיראה טוב, בסך הכול אשתמש…
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, יש לי הזדמנות לקנות מחשב בחו"ל מצאתי את האתר www.scan.co.uk שהבנתי שהמחירים צריכים להיות זולים, רציתי לדעת אם משתלם משמעותית לקנות פה ואם כן איזה מפרט כדאי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 פאונד, אפשר לחרוג אם שיפור משמועתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה סרטים\סדרות ומשחקים מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שלא יהיה מרעיש באופן מוגזם …
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
מקדמה התקציב המירבי? 4000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה מאות שקלים מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מטרות גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אם אפשר הצעות על מקלדת ומסך בלי קשר לתקציב כי יש לי ואני רוצה לדעת אם להחליף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? במידת הצורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב עד סכום של 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך. המחשב כאמור יהיה לעבודה משרדית כגון ישומי OFFICE קריאה ועריכה של PDF המחשב יהיה אמור להפעיל 4 מסכים של רזולוצייה 1080P בחיבור HDMI 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אם ממש חייב לחרוג אז עד 4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה הרעש …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000. חריגה של עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אפילו עם מסך של 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא לצערי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב ככ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, מערכת הפעלה 8. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך בבקשה מחשב גיימינג חזק במחיר של עד 5000 שקלים מעדיף שיהיה כלום בתוכו 2070.. כל השאר סומך עלייכם תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?אופציה למסך עד 1200 שקל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריךm2 -ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אודה עבור ייעוץ לגבי מפרט העונה לדרישות הבאות:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-