עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MBN,

רצוי שיהיה של דל או לנובו - בכל מקרה 3 שנים אחריות. המחשב יעבור הרבה בדרכים אז חשוב שיהיה עמיד. צפוי להריץ שרת WEB וכלי פיתוח שונים (צריך מעבד סביר+ ולפחות 4GB זיכרון). מסך מט באיכות די טובה (אני צריך לבחון עיצובים לעיתים). גודל דיסק קשיח לא קריטי - כל דבר מעל 100GB יספיק. אם זה עוזר, המחשב הנוכחי שלי הוא DELL Latitude D530 והייתי מאוד מרוצה ממנו ב5 שנים האחרונות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by uvshowu,

אנא עזרו לי לבחור בין מחשבי DELL למי שמבין באמת זה צריך להיות ברור כשמש latitude 4310 latitude 6410 latitude 6510 ובנוסף מה עדיף מעבד i5 עם 4 ליבות או מעבד i7 עם 2 ליבות? תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב בארה"ב בתקציב של 1200 דולר. הT400 נכנס לתקציב ללא בעיה עם קונפגרציה טובה. אך בכל זאת אני רוצה לדעת מה האלטרנטיבות של DELL. אשמח אם תוכלו לציין אילו דגמים מקבילים מתחרים בT400. תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by shlosi,

שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עריכה עבור חבר שלא מבין בחומרה בכלל. תקציב- 4000 לכל היותר. מצאתי מפרט באחד האתרים שקצת שיניתי והגעתי לזה: אבל זה יצא טיפה מעל התקציב. רעיונות? מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB 1003FZEX SATA III צורב DVD: Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח: Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU מארז: Sharkoon VG4-W B…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז ככה, רוב השימוש יהיה אינטרנט וסרטים אבל אני רוצה שהיא תוכל לשחק במשחקים... שיהיה כרטיס מסך טוב, לא משהו מיוחד. מעבד טוב בקיצור אתם כבר יודעים, טווח מחירים 2000-3000... איזור הקריות. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by redead,

שתי דרישות עיקריות , 1. אחד תמיכה מלאה ב4K . 2. מארז קטן, עדיפות Intel Nuc. תקציב עד 3500

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by surgnom,

שלום אני מעוניין במחשב בגודל 11.6, זיכרון GB4 , מסך מגע, מודם סלןלרי מובנה. המחשב אמור לשמש לצרכים משרדיים. אני גמיש מבחינת המחיר אבל מחפש מחשב אמין. אבקש את המלצתכם לגבי דגם העונה לדרושות שהועלו מעלה. במידה ודגם כזה אינו קיים אשמח לקבל מידע לגבי הגודל המינימלי העונה לדרישות.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Alex Davidovich,

אני מחפש מחשב למטרות קלות כמו אינטרנט, סרטי HD ותכנות. בנוסף משחקים חלשים כמו פרו אבולושן. חשוב שהוא יהיה קטן פיזית. מהירות וזמן תגובה חשובים. תודה

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  9. Started by Shayb25,

אני מעוניין במחשב נייד קל, ויחסית חזק מטרות: אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך: 13.3 אבל אפשר 12 עד 14. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך:FHD או יותר דרישות מיוחדות: אין. משקל רצוי : עדיף 1.4 ק""ג ופחות, אבל עדיף פחות. זמן סוללה: עדיף כמה שיותר יציאות מיוחדות: VGA, HDMI, Card Reader Bluetooth - רצוי כונן קשיח - גודל מינימלי וסוג: SSD 256 לפחות. כונן אופטי - לא תמיכה בתחנת עגינה - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיק לי אחריות שאני אוכל לתקן אותו בארץ האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן אבל לא חייב האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רק לא HP. כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיף מעבד I5 או יותר, ושיהיה יחסית יפה אם אפשר. תקציב עד 6000 שקלים.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Shayb25,

שלום, אני מחפש מחשב קל ופשוט בגודל 11.6" יש לו 2 מטרות: Office אינטרנט תקציב עד 2500 שקל אין דרישות לביצועים או רכיבים שיהיה כמה שיותר קל, עדיף 1 קג, ושיהיה מסוגל לעמוד בהרצת office ודפדפן. מצטער שזה לא בפורמט הנכון, אני רושם מהטלפון. ואני מוכן לחכות עד אמצע סוף דצמבר אם יש טעם

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום רב, אני מחפש מחפש שישרת אותי זמן רב. שימוש אופייני הוא Visual Studio פתוח ו-Firefox עם המון טאבים , לכן אצטרך כמה שיותר RAM (רצוי 6-8 ג'יגה). חשוב לי גם שיריץ סרטי 1080p. בעיקרון אני מעדיף מחשב 13" קל וקטן (שיתחבר בבית למסך-מקלדת-עכבר). יש לי הרגשה שבמסגרת התקציב אין נייד 13" עם הביצועים הנדרשים, לכן אתפשר על אחד במימדים גדולים יותר. התקציב הוא כאמור 3,500 שקלים, ואני לא רואה כרגע אפשרות לקנות בחו"ל. * מטרות המחשב: צפייה בסרטי HD, תכנות ב-Visual Studio, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 13 או 15, ראו לעיל. * משקל רצוי? 3 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? שעתיים-שלוש זה בסדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA. כניסת ethernet אם זה לא סטנדרט היום. * בלוטות? לא m…

12. שלום לכולם. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד לאח שלה שהולך ללמוד כלכלה. היא מתעקשת על כונן קשיח בנפח גדול (אז SSD לא נכנס בתקציב) ושיהיה קל מספיק בשביל להיסחב איתו כל יום (עד 1.5 ק"ג). אז אם יש לכם הצעה למשהו, אשמח לשמוע. אין לי זמן לחפש בין אלפי הדגמים שיש. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן, התקציב שלי הוא בין 4000 ל7000 שקל . מה שחשוב לי שהמחשב יהיה קל ועם מסך 12-13 . ראיתי את הסוני Sony Vaio VPC-Y216FX הוא מגיע עם מעבד I3 330 UM ככה שהוא יתן לי סמן סוללה טוב. יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה ? למישהו יש רעיון למחשב אחר שעונה על הדרישות ?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  14. שלום רב, אני מחפש קל משקל, בעל אפשרות נוחה לעיניים לכתוב קוד ולעבוד איתו, אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות אוטומציה פה ושם, מכונות וירטואליות פה ושם, גלישה ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פה ושם, לא קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא פחות מ14 אינצ…

15. שלום, אני מחפש לצורכי העבודה מחשב קל, חזק יחסית, ועם חיי סוללה מעולים. הדרישות בסה"כ לא גבוהות: תכנות, אופיס וסרטים. אין צורך בעיצוב מהמם, ואני מעדיף מסך מט כי רוב הזמן אני לא רואה סרטים במחשב. מכיוון שזה על חשבון העבודה התקציב לא ממש מוגבל (בגבול הסביר. מחשב ב- 30,000 ש"ח כנראה לא יתקבל. ב- 10,000 ש"ח דווקא כן). מכיוון שתמיד היה לי לנובו (T42 ואחריו T400) מצאתי את ה- X230 ואת ה- X1 carbon. מישהו יודע מה המשקל המדויק של שניהם עם אותה סוללה (נניח של 6 תאים) ואותו מעבד (נניח i5)? למי מהם יהיה זמן עבודה גבוה יותר? האם יש הצעות נוספות?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. היי, אני כבר הרבה זמן לא קניתי נייד,ואשמח לעזרה. השימושים: כתיבה (אופיס) ושימוש באינטרנט. נקודות חשובות: 1. משקל: עד 1.5 קילו 2. מקלדת: נוחה. אהבתי מאוד את המקלדות הישנות של IBM, וגם החדשות של לנובו ממש נוחות. 3. עמידות פיזית של הפלסטיקה והצירים. 4. כונן SSD של 250 ומעלה. אני מתכנן לקנות את המחשב בארהב. (טס לשם בקרוב) ואין תשלום על מכס/משלוח. כרגע מצאתי את הטינקפד 13. שעולה 710$. יש מחשבים ברמה הזו יותר זולים ? (אני מעדיף לנובו/דל כרגע) אשמח להמלצות/הערות. תודה! thinkpad 13

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:שיעורי בית, משחקים לא כבדים, סרטים מהאינטרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.אופיס, סרטים, מוזיקה, פייסבוק, סימס ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).בעיקר משחקים לא כבדים במיוחד, סרטים ושיעורי בית ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.רזולוציה של מסך 22. למשל ה- 2209 שהומלץ פה בעבר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך 22. ראיתי המלצה על 2209 של דל. רמקולים. מקלדת ועכבר יש לי (אלחוטי מיקרוסופט 30…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  18. נתחיל בזה שאני רוצה את המינימום של המקסימום. זה אומר שאני רוצה את הדבר הכי זול שיתן לי להפעיל את CRYSIS על ULTRA HIGH עם רזולוציה של 1024 1280x ושיהיה לי גם FPS טוב. אם זה בלתי אפשרי בתקציב של 3500, אני מוכן אולי להגדיל את התקציב. אם אני לא טועה צריך כרטיס מסך 8800GT כדי להשיג את המטרה שלי ולכן אני רוצה אותו במפרט, אם מישהו ישכנע אותי 100% שלא צריך אז אני יהיה מוכן להוריד את הדרישה. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. עוד משהו, המטרה שלי זה גיימינג. ז"א שכל עוד אני מצליח לשחק ב CRYSIS ב ULTRA HIGH לא אכפת לי אם אני משתמש בספק ג'נרי, במעבד שמהודק ללוח האם עם מסטיק או בכרטיס מסך שבנו 200 ילדים בני 5 שגרים בפיליפינים. כל עוד אני אשחק והמחשב יעבוד - אני מרוצה. יש לי גם שאלה: יש לי כ…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by אייזיק גולד,

שלום למשתמשי הפורום היקרים! אעריך מאוד את זמנכם והתייחסותכם האדיבה! אני משתמש בו זמנית: בכארבעים / חמישים קבצי אופיס פתוחים (וורד ואקסל), המון כרטיסיות אינטרנט פתוחות מהם כמה כרטיסיות של חשבונות גימייל, לפחות שני תוכנות גרפיות; אינדיזיין / פוטושופ, אמולטור (בלוסטאקס) שפתוח שוטף. כיום יש לי נייד של DELL, עם 8 גיגה רם, מעבד i5 ו 2.50 2.70 GHZ והוא בהחלט לא עומד בזה אני מעוניין לקנות נייח שיכיל את כל זה בקלות. אשמח לעזרתכם!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  20. מחפש מחשב לחדר ילדים שנועד לישומי אופיס, גלישה וגם קצת משחקים. הדרישה העיקרית היא לקומפקטיות ולכן אני מחפש מארז שמשולב במסך ולא תופס מקום. (החלופה הפחות מועדפת היא לקנות נייד בסיסי ב-3K ש"ח).

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. ה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אדרבא, לא להתפשר על איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק תוכנות הנדסיות כבדות ( אוטוקאד, ווטארקאד,סולידסוורקס, gis...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מופיע למעלה, כרגע סטודנט אז מאמין שבהמשך אצטרך את זה אפילו באופן כבד\פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פחות למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

22. אני קורא המון טקסטים ישנים ושבורים בנייד שלי וזה מוציא לי את העיניים פניתי לחבר שמבין קצת והוא כתב לי אתזה "הבעיה אינה חדות\טיב, מה שאתה צריך זה מסך שגודל הפיקסל=הנקודה שבונה את האותיות תהיה קטנה ככול האפשר מתחת ל 0.25 הממוצע בשוק 0.31~0.23, גודל פיקסל מתחת ל0.20 נחשב איכותי ובמסכים לא LCD בעבר גודל 0.17 היה די מקובל,כיום במסכי LCD יידרש חיפוש טוב לגדלים כאלה ומטה." יש את הדבר הזה http://tech.walla.co.il/?w=/4003/1739394 שקראתי אבל לפי הבנתי זה עוד בחיתולים... שמעתי על משו שניקרא קינדל שאולי גם שייך לקטגוריה הזאת אז הדבר החשוב ביותר במחשב הוא המסך כרטיס מסך גם קשור לעניין? אני מאמין שאם יהיה לו מסך טוב אז לא צריך לדבר על שאר המפרט.. ללא הגבלת תקציב הואיל וזאת העבוד…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בתכני HD עם יציאת HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P גודל 32 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  24. ראשית, הדרישות שלי מהמחשב: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, מולטיטסקינג, אולי משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'' מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אורח דורי
    Started by אורח דורי,

שלום, מחפש מחשב שמיועד בעיקר לעריכת ווידאו (נייח). התקציב צריך לכלול מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר וכו'). האם הכרטיסי מסך החדשים (1060, 1070...) יתאימו ? אשמח לכל עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.