עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omer2007,

צריך מחשב למטרות עבודה * מטרות המחשב? התחברות מרחוק למחשב(למטרות עבודה ניידת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג(כמה שיותר קל). * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר בגבולות התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?מומלץ HDMI. * Bluetooth? עדיף שכן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מומלץ SSD לטעינה מהירה של מערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מומלץ מודם סלולארי. תוגה רבה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. אהלן חבר'ה, מחפש מחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני BLURAY . דרישות נוספות: חשוב לי שהמסך יהיה גדול ואיכותי עד כמה שניתן במחיר זה . מהיר ככל שניתן. קל עד כמה שניתן. אשמח להמלצות,תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by איזו מין שלווה,

*לא צריך מסך *ראיתי שמישהו כתב שהוא צריך ב4000 אבל היה לו שם דרישות מסויימות, לי אין. תודה על העזרה. גר ברחובות למי שמכיר חנויות טובות באזור.

4. Started by avishai66,

רציתי לדעת על מפרטים של מחשב נייח שיעלה עד 2000 שקלים, המחשב לא צריך להיות מחשב לגיימרים או מחשב חזק במיוחד אלא שיידע לרוץ מהר יחסית ולהריץ משחקים, לא כבדים מדי. מחשב נוח למשפחה כעיקרון. תודה

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסיסי, תכני HD ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

6. Started by simon_hr,

היי,אני מחפש המלצה למחשב בשביל אחי הקטן * מטרות המחשב?אחי מהתחיל להיות תקליטן והוא רוצה לקנות מחשב שיתאים לו * גודל המסך?רצוי 15 אפילו יותר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר משש שעות ברצף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?כרטיס קול רציני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף גדול * כונן CD/DVD? צורב? עדיף צורב דיוידי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא יקר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אני ישמח לשמוע המלצות על חברות שכדי... התקציב שלי עד אלפיים ש"ח אפשר לחרוג לשלוש

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. אני מחפש מחשב טוב שיוכל להריץ לי תוכנות כבדות כמו מאטלב וסולידוורקס. כמובן שגם יהיה לו מעבד טוב וכרטיס מסך חזק יחסית בנוסף שהמחשב לא היה כבד מידי, פחות מ2 קילו, ושזמן הסוללה שלו יהיה יחסית גבוה. כרגע אני חושב על Acer TimeLine X 3820TG-484G50‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12392 למישהו יש ניסיון על המחשב? המלצות למחשב אחר.

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  8. קודם כל, ראיתי הרבה אנשים שרושמים "אם לא לחוץ תחכה לאוקטובר", אבל לא הצלחתי למצוא מה קורה באוקטובר. העניין הוא שאני צריך את המחשב כבר באוקטובר אבל אם זה מספיק שווה את זה אני אולי יכול להסתדר שבוע\שבועיים בלעדיו. * מטרות המחשב? משרדי, משחקים קלים (SC2 ו-DOTA2 בעיקר אני מניח, עדיף מספיק חזק בשביל להריץ סקייפ במקביל), צפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? פחות חשוב לי, יותר חשוב זמן סוללה. אבל לא פחות מ-13-14" * משקל רצוי? אין לי מושג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש, אין לי מספרים כי אני לא יודע כמה שקעים יהיו זמינים, אבל זמן סוללה כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ודי הרבה יציאות USB (נראה לי אני אצטרך 3-4) * ב…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by ReDragon710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושם יומיומיים, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. lol, skytim, crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by Wizard Of Oz,

אני מחפש מחשב מבוסס אינטל הצורך שלי זה אינטרנט ועבודות... מה יש לכם להציע???

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by arake,

אני מחפש מחשב טוב שירוץ עליו משחקים ובאיכות טובה כולל מסך דק "17 כבר נתנו לי את המפרט הזה ואמרתם שהוא לא טוב אז תנסו להרכיב לי משהו אחר טוב מעבד - AMD K8 4600+ 64BIT AM2 1MB לוח אם - GA-M61PM-S2, FSB2000, DC DDR2-800 זיכרון - PQI 1GB DDR2-800MHz DC דיסק קשיח - WD 200 GB RPM 8MB SATA2 כרטיס מסך - GFORCE 6100 128MB 3D OB - 128כרטיס קול BIT AC-97 8-CHANNEL HD צורב דיוידי - LG DVD-RW X18 DUAL GSA-H12NBA כרטיס רשת - LAN 1 GIGA מארז - MIDI ATX + USB + AIR GUIDE 450W כרטיס לכידה - VIDEO IEEE 1394 X 3 עכבר + מקלדת - GIGABYTE MULTIMEDIA OPTICAL SET רמקולים - MULTIMEDIA 2 + SUB 2800W מסך - L922A 19" 8M/Sec DVI + CAB

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, אחיין שלי מחפש מחשב למחשקים בתקציב של עד 3500 ש"ח. המטרה שלו היא לשחק league of legends וברקע להפעיל תוכנה של מוזיקה. האם יש לכם המלצות למחשבים מתאימים? האם המחשב הזה מספיק טוב? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11651 ועוד מחשב שמצאתי http://ksp.co.il/?uin=28225&select=.269..397. (אחרי שהורדתי ממנו כוננן ssd וצורב דיוידי אז המחיר 3800 שאפשר לעבוד איתו)

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by coil,

שלום לכולם אני מחפש המלצות למחשב נייד עד 3000 ש"ח, המחשב הולך לשמש בעיקר לגרפיקה Maya, Zbrush, Photoshop, After Effect וכ'ו. לא ממש חשוב לי מותג או עיצוב של מחשב, רק שיהיה אמין וטוב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  14. אחרי קריאה מרובה בפורום וחיפוש... לא מצאתי לי משהו שיתאים לי.. אז ככה המחשב למשחקים.... אין צורך בצורב ורמקולים... אבל כל השאר צריך.... תודה ויום טוב...

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by tomtk123,

מחשב למטרה משרדית, אופיס וכו', סרטים HD. משקל בסביבות 1.5 קילו . מסך 13-14 רזולוציה FHD מינימום. אחריות 3 שנים. המעבדים מהדור החדש בעדיפות. SSD גם רצוי

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  16. Started by 1ntrne,

אני מתכנן לקנות באילת, ככה שבלי מע"מ התקציב שלי הוא 4K * מטרות המחשב? עבודה משרדית (לימודים בעתיד), משחקים קלים (גג CS GO), אינטרנט, יוטיוב, הזרמת סרטים ותכנים לטלוויזיה/Xbox One. * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שעדיף .. * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 5 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  17. היי אני עוזר לחבר לקנות מחשב חשוב שהמעבד יהיה לפחות מסדרת 7000 עדיפות למחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה שהמחשב יתמוך בזכרונות של 800 מגה הרץ (אם יש אפשרות שכבר יהיה כלול במפרט) ארד דיסק לא חובה נפח גדול כי כנראה שהוא ישדרג ל7200 rpm (אם זה לא יהיה כלול במפרט..) וכמובן מאיץ גרפי טוב אני יודע שבתקציב הזה לא יהיה ניתן למצוא הרבה.. לכן אשמח לשמוע חריגות תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by KasT31,

אני לא מחפש מחשב מפלצת שיוכל לערוך ב-4K, אבל כן מחשב שיוכל להחזיק את עצמו לשנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אפטר (גם 3D Elements), פרמייר, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר/פרמייר, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שיהיה פה הכול כל הציוד היקיפי כולל מסך LCD שיהיה צורב DVD מחשב בשביל משחקים ואינטרנט ושירים תודה לעזוריםםם

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  20. מחשב נייד עד 5000 ש"ח ללא חריגה לצערי. חשוב לי הדברים הבאים: * הארד דיסק בנפח גדול * שיתמוך במשחקים קצת מעל GTA ודומיו * זיכרון RAM גבוה ככל האפשר * 15.6' ומעלה כמובן * צורב DVD * קורא כרטיסים * טביעת אצבע לא משנה לי אם יהיו חיבורי USB2 או 3. תודה רבה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  21. כיוון שהוא הולך להחליף את המחשב בבית, אני מעדיף 17". מישהו יודע איך ה-4710s של HP? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14269 על פניו, הוא עומד בכל הקריטריונים, חוץ מהאחריות המוגבלת. מישהו יודע כמה HP גובים על הארכת אחריות? בתודה,

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by lielvaisman,

אני מחפש מחשב שיחליף לי את המחשב הנייח. בעיקר משתמש לאינטרנט ווידאו וגם לפעמים משחקים. דרישות: מסך 13+ אינץ זיכרון 3-4 גיגה דיסק 250+ גיגה כרטיס מסך טוב ומעבד טוב מה דעתכם על המחשב הזה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172511&type=product&id=1218043606827 וזה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366651&type=product&id=1218092150636 אני דואג שאולי אין ביטוח לארץ ואז לא כדאי לקנות. האיכות של המחשבים האלה טובה? אם זה מחשב מחול אז אני אחכה 3 חודשים. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by MaximB,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס גרפי של ATI ומעבד AMD. זכרון RAM לפחות 2 גיגה. ללא מסך וציוד הקפי. כמו חן אני משתמש במערכת הפעלה לינוקס ולכן אני רוצה שהחומרה תתמך ע"י לינוקס הכי טוב שאפשר. תודה.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום מחפש מחשב עד 6000 לגיימינג צפיית סרטים חשוב שיהיה כניסה לכבל רשת ושהכרטיס יתמוך בסיבים הארדיסק גדול וחשבתי מאוד ללכת על dell בגלל האחריות שלהם אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by zamig,

לאור מעבר דירה החלטתי לקנות מחשב חדש ולאור מצוקת מקום אפשרית אני שוקל לקנות מחשב נייד ולא נייח. תקציב: בסביבות ה 6000 ש"ח. מטרות: השימושים צנועים ולא אמורים להוות בעיה. בעיקר עבודות משרדיות (אם כי המסמכים עלולים להיות גדולים והעבודה היא על מספר מסמכים במקביל), אינטרנט, צפייה ווידאו, תכנות. משקל רצוי/סוללה: המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי ויכולת התניידות מחוץ לדירה לא מהווה שיקול חשוב ולכן אלו לא גורמים שצריכים להיות שיקול. גודל המסך: הייתי שמח עם העבודה (מסמכי טקסט ואינטרנט) תהייה נוחה ככל האפשר. מאחר ואין בעיה של משקל, נראה לי שמסך 15" הוא המתאים ביותר, רק שהמסך יהיה מסך טוב. יציאות מיוחדות? יכולת לחבר את המחשב לטלביזיה יכולה להיות אופציה נחמדה. מערכת הפעלה: המחשב צריך להיו…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים