עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, יישומי office, עריכה גראפית , צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש פרטי - עריכה והמרת RAW ל-JPEG בתוכנות של ניקון ובעתיד אולי גם DXO. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

2. Started by yam102,

מחפש נייד קטן מקסימום 11.6 אינץ לא לגיימינג לאינטרנט אבל שיהיה כמה שיותר מהיר הבעיה היא שהתקציב 2000

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  3. Started by HUJTH,

היי חברים, מקווה ששלומכם טוב. אז יש לי מחשב ישן מלפני חמש שנים ואני מבין שבקרוב אצטרך לרכוש מחשב חדש אבל לבינתיים הוא עובד סבבה והייתי שמח לשפר אותו קצת אם זה אפשרי שיהיה 2 מחשבים. צירפתי תמונה עם מפרט של המחשב שרכשתי אותו. מאז הרכישה הספקתי לשדרג את הזיכרון ל-16GB ורכשתי כונן SSD שגם שיפר את המהירות ונמנעתי די הרבה זמן מלעדכן את ווינדוס כי שאני מעדכן לגרסה ישנה יותר זה מתחיל לעבוד קצת יותר לאט עם תוכנות עריכה קצת יותר כבודות. האם יעזור לי לשדרג מעבד על מנת שהוא יעבוד קצת יותר מהר גם עם השידרוג של ווינדוס לגרסה חדשה יותר? או שהמחשב כבר אבוד? ובמידה ושדרוג מעבד יסגור פינה אשמח להמלצה על מעבד שיעבוד בצורה טובה עם המפרט הקיים וית…

4. Started by ShaDj,

מה אתם אומרים על המפרט שלי בבקשה תשובות אובייקטיביות תודה - Q6600 כרטיס מסך 8600 GTS כרטיס לוח אם של ASUS P5N32-E SLI PLUS 2GB זכרון 1067MHZ של OCZ WD 320GB 16MB 7200RPM מארז של טרמוטק ספק כוח 550W של גם טרמוטק מסך של LG כ-22' 2MS WIDE מה אתם אומרים יש עוד מה לשפר?

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by omer1595,

שלום וקודם כל תודה שנכנסתם, בת דודה שלי מתחילה ללמוד עכשיו באוניברסיטה והיא ביקשה ממני לחפש בשבילה מחשב נייד, רצוי של DELL בשביל לימודים ואולי גם בשביל מוזיקה וסרטים (לכן יש צורך בכרטיס מסך סביר), רצוי גם שיהיה משהו כמו 320 GB זיכרון קשיח, ו-2 גיגה ראם. אחד הדברים העיקריים שהיא ביקשה זה אורך זמן סוללה - צריך שהוא יהיה ארוך ככל הניתן (לפי מה שהבנתי בסביבות ה10 שעות זה סבבה, אלה בסביבות ה3~5 שעות הם לא מספיקים). גודל המסך - רצוי בין 13 ל15, וצריך שיהיה WIFI (קולט WIFI), וחיבורי USB (למרות שאני מאמין שזה כבר בא בכל המחשבים). נ.ב: אני מאמין שאפשר יהיה אפילו לחרוג טיפה מהתקציב אם צריך... אבל בלי להגזים תודה רבה לכל מי שיעזור, וערב טוב לכולם

6. Started by Guyalki,

שלום, אני צריך מחשב לשימושים ביתיים בסיסיים, אינטרנט, אופיס וסרטים. מודה לכם מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) אינטרנט, סרטים, אופיס. לא ישמש למשחקים כלל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים, אולי כרטיס מסך מובנה יוכל להתאים גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, אופיס, זום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך גדול כדי שיהיה נוח לעבוד אתו, אך זה אינו דרמטי אם יש ממש מחשב טוב עם מסך 14 7. האם האם יש צורך לכל…

• 0 תגובות
    • 321 צפיות
  8. היי זה המפרט: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 564 1 לוחות אם Asus M2A-MVP ¤ 409 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 414 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 48 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 129 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 284 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail ¤ 999 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 189 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 46 1 מה דעתכם? איך הקירור והלוח אם? אני לא מבין מספיק בדברים האלה.. אם תרצו לתת משו מאצלכם אז אלה התנ…

• 14 תגובות
    • 990 צפיות
  9. Started by amitbaz,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]BX80646I54590[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪923/905[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H81M-HDS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪232/227[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 4900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, תכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים, סרטים, ויזואל סטודיו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין מסך... * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכול הולך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין בעיה לחיות על בינוני לא צריך את הcutti…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by shim_23,

היי, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד...הייתי שמח לקבל מכם המלצה על מחשב טוב... תקציב משוער? עד 3500 ש"ח (בלחץ!) מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, spss, משחקים קלים, סרטים ומוזיקה. (המחשב יהיה דולק רוב הזמן) * גודל המסך? עד 14" * משקל רצוי? עד 2 קילו...במידה ויש מחשב טוב אז עד עוד כמה גרמים יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, יחסית לפחות 3.5 שעות בשימוש רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן ...hdmi * בלוטות? עדיף..לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? ואלה לא חשבתי על זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא..אבל שתהיה לפחות שלוש שנים עם עדיפות לאיסוף והחז…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 40% גלישה מרובת טאבים, 40% קולנוע ביתי בחיבור למקרן 1080P. סרטי MKV בגודל עד 16GB. 20% משחקים (אבל שיעבדו כמו שצריך. לפחות בשנתיים הראשונות). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 3. COD. NFS. WATCHDOGS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200. DELL 24 inch. -…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני צריך להרכיב מחשב לעבודה באולפן בייתי ב- 2500 שקל לא כולל הכרטיס קול, דרישות מינימליות: קודם כל שקט, אבל ממש. Quad Core 4GB RAM DDR2 (עם אפשרות להרחבה!) (למרות שבד"כ במחשבי אולפן יש 2 דיסקים קשיחים, אין צורך ב-2 יש לי 1 מחכה של 320 GB אך אני צריך נוסף כמובן) מיועד לעבוד עם CUBASE והמון חלונות פתוחים בו זמנית בנוסף אני אשמח לכרטיס מסך שלא יהיה עגלה ויוכל לעמוד במשחקים של היום, לא ברמה הכי גבוהה אבל בכל זאת לא משהו מעפאן, כמובן שיתמוך בחיבור 2 מסכים. תודה מראש, דולב.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. שלום, בהמשך לשרשור שפתחתי לפני יותר משבוע, הגעתי למפרט הבא (רכיבים מח"ול ולכן תקציב איננו רלוונטי) מה שחשוב לי לוודא הוא שהרכיבים מאוזנים ברמת החומרה - ספק מתאים, זיכרונות וכו'.. המפרט: מעבד I5 2500K לוח אם - Gigabyte z68a ud3h b3 כרטיסי מסך - XFX 6870 שניים. CF. כונן קשיח - SSD 128 crucial m4 ספק - Corsair 650tx Enthusiast זיכרונות - 8gb kit מה שחסר לי כרגע זה מארז, מאוורר למעבד ומסך. אשמח להמלצות לשלושת אלו בתקציב כולל בין 1200 - 1800 שקל.. המון תודה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  15. תקציב - כמה שיותר זול, אם זה בהבדלים של כמה מאות לפה כמה לשם לא נעשה סיפור מטרה - להריץ את המשחק הזה: http://www.strategyinformer.com/news/1808/red-alert-3-system-requirements ולגלוש הרבה באינטרנט מצאתי את המחשב הזה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718113 האם הכרטיס מסך שלו וסה"כ הרכיבים שלו מספיקים להרצת המשחק? הבנתי שהסוללה שלו מחזיקה רק שעה וחצי ויש אפשרות לשידרוג לסוללה טובה יותר, לאיזה סוללות אפשר? מה המחירים פחות או יותר? האם זה מגיע בהתקן חיצוני שנראה לעין? שאלה נוספת אם אני רוצה לחבר את הטלויזיה לזה, יש אפשרות? (נדמה לי חיבור AV/ או S-VIDEO) והכוונה לאפשרות על ידי ציוד חיצוני כמו כרטיס הקלטה במחשב רגיל (איזה ציוד דרוש?)

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by idan123,

היי, יש לי מחשב acer aspire 9302wsmi עם 2*512 מ"ב זיכרון רציתי לדעת מה הזיכרון שעליי לקנות 1. איזה מהירות 533 או 667? 2. האם עדיף לקנות סלוט אחד של 2 GB ולהוסיף ל512 הקיים או לקנות 2X1gb ולנצל את dual channal. כלומר מה עדיף 2 גב במהירות גבוהה או 2.5 במהירות קצת פחות נמוכה עידן

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by avi2014,

הראשון הוא amd3000 939 K8NS-Ultra (s939) גיגהבייט 512MB A-DATA x800xtpe זה בערך הכול חוץ ממארז כוננים וכל השטיות שני הוא... amd3500 av8 abit 6800gt 512 a-data וכל השאר אני יודע ששני המחשבים הם טובים אני רוצה דעה שלכם איזה מבין שנים עדיף??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, אבקש המלצתכם למחשב נייד לנובו העונה על הדרישות הבאות: 1) קל משקל 2) מחיר של כ 4000 ש"ח 3) מסך של כ 12-13 אינטש 4) מסך באיכות טובה מאוד (רזולוציה, בהירות וכו') 5) בעל אופציה לתחנת עגינה במחיר סביר 6) סוללה של 3 שעות לפחות 7) מקלדת נוחה (אולי עם תאורה) 8 ) עמידות טובה בתודה, דורון.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. שלום, חברה שלי רוצה לקנות בשבוע הבא מחשב נייד ורציתי המלצות למקומות שהוא יכולה להתנסות במחשבים ניידים. כשאני אומר לנסות זה אומר שלא חייבים להדליק אותם. כי היא מכירה את הממשק של ווינדוס. אלא נטו להרים אותם (עדיף עם הסוללה בפנים אם היא לא מובנית בשביל המשקל) ולנסות להרגיש את המקלדת לאיזה כמה שניות. יש מקומות כאלה מומלצים? מבחינת אזורים, עדיפות לאזור השרון, או אזור המרכז (תל אביב למשל), או אפילו אילת (היא תיהיה באילת בשבוע הבא אם זה עוזר, אבל אני מניח שבמרכז יותר סיכוי למצוא) בתודה מראש על כל המלצה בברכה, ליאור.

• 12 תגובות
    • 10.7k צפיות
  20. אני צריך מפרט מחשב סטנדרטי, לגלישה באינטרנט,צריבות ועבודות משרדיות+מסך,צורב, וציוד היקפי (מקלדת,עכבר,רמקולים) שלא יעלה יותר מ 3000 שקל... מישו יכול בבקשה לבנות בשבילי?

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  21. מחשב לסטודנטית, יקנה בסין אם ההפרש יהיה משמעותי. חשוב שיהיה במשקל נמוך ושלא יהיה צורך לשדרג אותו בשנים הקרובות. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13.3-15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות לתאורה במקלדת, חשוב שתהיה אפשרות לבצע חריטה למקלדת בארץ (מקום מומלץ?) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 128, אם אפשר SSD * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dr11,

אהלן חברה, * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, עריכות. * גודל המסך? 15 + מאט * רזולוציית המסך? מעדיף FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב רצוי אולטרה בוק, שאיפה לדור רביעי של אינטל , עם מסך בסביבות ה15 אינץ, חשוב שהמסך יהיה מאט ולא מגע. מאוד חשוב לי שבמקלדת שלו בחלק הימני יהיו הקיצורים למספרים. תודה רב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by HardTom,

דבר ראשון איך הוא? בלי מקלדת,מסך,רמקולים.) מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4180 LG 52/32/52 Bulk Black CD-RW 167.00 ¤ 1 167 ¤ 1 4885 Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ 2 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 3 2131 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 519.00 ¤ 1 519 ¤ 4 5470 ABIT AG8-V INTEL 915 704.50 ¤ 1 704.5 ¤ 5 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ 2 1070 ¤ 6 1468 Microsoft OEM Optical Mouse 62.00 ¤ 1 62 ¤ 7 4913 Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card 1799.00 ¤ 1 1799 ¤ 5494.5 ¤ …

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  24. Started by DolevSP,

מעבד: i5-2300 (ללא אחריות) לוח אם 1: Gigabyte B75M-D2V (שנתיים אחריות) לוח אם 2: Asus P8H61-M-LX (ללא אחריות) זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333MHz (שנה וחצי אחריות) כרטיס מסך: Gigabyte GTX650Ti 2GB Windforce II OC (שנתיים אחריות, חדש ומעולם לא היה בשימוש)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי מפרט שאני מחפש לקנות ממקום אמין, לא משנה לי כל כך מזומן או אשראי אך עדיפות לאשראי. אני רק מבקש שהוא יהיה עד 4000 גג, לא הצלחתי להרכיב אותו בסכום כזה אבל אני בטוח שמישהו פה יצליח. יש רכיבים שאני רוצה ספציפית ויש כאלה שלא משנה, אבל אני פתוח להצעות: 1. P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 2. P5LD2 Dual Core, 945G, DDR2, SATA2, PCI-E 3. 512MB Kingston * 2 DDR II 533MHz 4. כ. מסך - אין לי מושג מה לקחת, אבל חשוב לי שיהיה כמובן PCI-E וגם בנוסף שיהיה לו TV-OUT ויציאת DVI 5. SEAGATE 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II אבל לא נעול ספציפית 6. כונן 1.44 בשביל למלא את המארז קצת 7. צורב DVD DUAL LAYER שיהיה סבבה 8. מארז - לא משנה לי רק שיהיה גם סבבה כל שאר הדברים אני לא צרי…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.