ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
מעבדי AMD Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2N-X AM2, nForce 520, DDRII800, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value דיסקים קשיחים Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 8500GT Silent Magic 512MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black מקלדות Logitech Value 100 Keyboard עכברים HP Optical Mouse USB רמקולים, אוזניות ומיקרופונים CREATIVE SBS A30, 2.0 המחשב מיועד לילד בן 10 לצרכי משחקים ואינטרנט(וכמובן כתיבת עבודות) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
התקציה הוא גג 6000 שקל בידה ואפשר אשמח לחסוף כמה שקלים. דגשים למחשב זה אורך חיים מקסימלי למחשב,כמו שרשמתי מחשב לשימוש יוםיומי+משחקים כגון פרו,ניד פור ספיד,אולי גם cod וקצת קרייסיס. השאיפה היא להריץ אותם במקסימום איכות הכל בגדר התקציב. כונן 1tb חובה מקלדת ועכבר חייבים להיות בעלי טווח קליטה מקסימלי. המחשב לא יריץ אובר קלוק. דגשים למסך הם לפחות 24,ישמש גם לחיבור לממיר של יס(לכן צריך חיבור של scart או rca) העדפה לחנויות באיזור ראשון רחובות(ksp,ivory)
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום , התקציב הוא 3000 ש״ח ולא ניתן לחרוג. שימוש המחשב הוא הפעלת מכונות וירטואליות בתוכנית VMware . אין צורך בציוד היקפי, חשוב שהמחשב יהיה שקט(9). מפרט המחשב צריך להכיל את הפריטים הבאים: 1) מעבד 2)לוח אם 3)זכרונות(RAM) 4)ספק כוח 5) מארז תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ישבתי הרבה מול המפרטים באינטרנט ולא הצלחתי להחליט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (כמה שיותר זול) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אם יש תבורכו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך רמקולים ועוד ציוד חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקי רשת, עם דגש על איכות קול טובה (לא מוגזמת) ביצועים גרפיים טובים ושקט חוץ מזה, אשמח להמלצות על מסך 19 אינץ' מתאים (לא כחלק מהתקציב)
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך רק קופסה של מחשב... בלי שום דבר אחר.. צריך שיהיה שקט כמה שיותר... ונדרש קירור למעבד שקט גם כן. מעבד 4 ליבות.. מחיר +- 300 שח. תודה נ.ב. חנות במרכז הארץ... ולא להיתקמצן על מחיר.. שיגיע לפחות ל 5500 עד כמה שאשפר חלקים טובים יותר עוד משהו .. גובה של מארז שלא יהיה מעל 47 סמ ... חשוב מאוד!!
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ברשותי Dell LATITUDE D630 בן כחודשיים שעושה לי בעיות בכל מה שקשור ליציאת fire wire. המפרט הוא: מעבד T7500 duo core זיכרון 2GB הארד דיסק 7200 RPM כ. מסך Nvidia Quadro NVS 135M 1. כשאני מחבר אליו מצלמת וידאו ומנגן מתוך תוכנה Avid או Premiere אז הוא מנגן על המצלמה כ 30 שניות ואז הוא מפסיק להריץ תמונה המחשב נתקע, מת, אי אפשר לעשות כלום מלבד לאתחל אותו בצורה כפויה. חשבתי אולי הארד דיסק הפנימי לא מספיק מהיר או משהו, אז עבדתי עם הארד דיסק נייד שהוא RPM 7200 עם 16 באפר המחובר ב USB2 (שבחיבור לדסקטופ עובד מצויין) והבעיה נותרה. 2. בכלל ה Avid רוב הזמן לא מזהה את המצלמה המחוברת, רק לעיתים. זאת למרות שכביכול ה windows מזהה אותה ב my computer. 3. כשאני מחבר hard disk נייד דרך כניסת ה…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
טוב, בעקבות כל הבעיות של המחשב הישן החלטתי ללכת על מחשב חדש (וכנראה לתקן את הישן בנחת ולהעביר אותו לאחותי). לא מתוכנן OC, והמחשב ישמש בעיקר למשחקים / צפייה בסרטים על מסך 20.1 רחב. איך המפרט הבא: מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤754 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1293 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 512MB DDR5 PCIe ¤914 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S487512D5T הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 כמות:1 http:…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב! מנהלים במידה וזה לא המקום הנכון אנה שייכו אותי לקטגוריה הנכונה אז ככה נתקלתי בדילמה שאני חושב שאני יודע מהתשובה אבל לא בטוח... אחתי הקטנה בקשה ממני שאני ירכיב מחשב בשבילה מכל היד2 שיש לי בבית..למה לא? [move]אבל!![/move] אני לא יודע מה כדיי ומה עדיף יותר? יש לי מעבד 2.66 Intel Celeron 775 ושני לוחות 775 אחד עם תושבות של DDR1 והשני עם DD2 MAX 667 כמו כן יש לי גם סוגי זכרונות דומים של DDR1 2GB 400HZ ו DDR2 2GB 800HZ (לומרות שהלוח עד 667 אבל אני מתכנן OC קטן גם ) בנוסף יש לי עוד דילמה כי יש לי שני כרטיסים האחד הוא 7300GT PCIX והשני הוא HD2600PRO AGP מה שנותן לי הרבה אופציות כי אחד מהלוחות הוא גם AGP וגם PCIX: אופציה 1 מעבד + OC לוח + 2GB 400…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אנשים אני הולך לקנות מחשב כנראה היום ויש לי התלבטות בין שתי המחשבים האלה http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400-ati.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm השימוש שלהם יהיה לצורכי גרפיקה, פוטושופ, Maya וכ'ו. מה נראה לכם עדיף? המעבד של ווסטרו נראה יותר חזק אבל האם זה יותר חזק משמעותית? וגם מה עדיף מבחינת הכרטיס גרפי ה- Readon 3450 או Geforce 9300?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב הוא 4K בערך המחשב ישמש למשחקים בלבד וחשוב לציין שאין לו מסך הכי טוב יש לו מסך 19 LCD של חברה ג'נרית גם הארד דיסק לא צריך כי אני ישים לו אחד של 250 שיש לי פנוי תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מksp Intel haswell CPU i7-4770K tray overclocked(4.7ghz) 1,650 MSI Z87A-GD65 motherboard (military class 4, C2 Stepping) 1,090 G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 565 Crucial m4 64GB SSD MLC mSATA III (smart response cache) 365 כרטיס מסך EVGA GTX660 Ti FTW 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1,490 scythe mugen 3 rev b / 4 150 / 210 SeaSonic SSP-650RT 650W Gold Active PFC 12CM Fan PSU (SS-650RT) OEM 390 Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata 130 Thermaltake Chaser A41 case 499 = 6,389 בעקרון אני רוצה לקבל כמה שיותר תמורה למחיר , מה אתם ממליצים לשנות או לשפר? או מה החוות דעת שלכם על הרכיבים שם? כדאי להחליף משהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על אקסלים כבדים, תוכנות זוללות זיכרון ומעט מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ^ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה שיהיה מחובר למסך 4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל את דעתכם אודות מפרט שהרכבתי לעצמי, הארות/טעויות/שיפורים וכו'. בגדול מדובר במפרט שהרכבתי כיצור כלאיים של מספר מפרטים הקיימים באתר בתקציב של עד 5000 ש"ח. הכוונה היא למחשב שיימצא בסלון (HTPC) וישמש גם לשם משחקים (הכוונה היא לתצוגה ברמה גבוהה, אך ייתכן שכרטיס המסך ישודרג בעתיד-אפילו כשנה במידה וידרש). אני לא מתכנן לבצע Overclocking, לפחות לא כרגע... מארז: NZXT Duet (האם המארז שקט/מקרר מספיק? או שבאמת כדאי לחשוב על תוספת של 400 ש"ח למארז Silverstone)? ספק: Enermax 420W Dual Rail מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS4 (ייתכן שאני אחליף ל-GA-P35-DS3L הזול יותר, במידה ואין יתרון לנוכחי בתצורה הקיימת) זכרון: 2GB (2X1GB) Kingston DDR2 6…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש-עבודה משרדית . הרבה תיכנות,מולטימדיה (עושה המון המרות של קבצים מוייב לMP3 ,שומע המון מוזיקה) שימוש בMATLAB,VISUAL STUDIOמשחקים אבל לא משהו סוף הדרך אלא בקטנה המשחקים שאשחק בהם הם HEROES 5,וולפנשטיין החדש,גיימס בונד קוואנטום של נחמה, DARK MESSIAH OF MIGHT AND MAGIC וזהו בערך בעיקר הירוז 5. המאפיין הכי חשוב לי של המחשב הוא ש-ק-ט. שקט מוחלט. בגלל זה אני מתייעץ איתכם, אני מנסה לבנות את המחשב הכי שקט שרק אפשר בתקציב הזה. תמליצו לי בבקשה על מאוורר למעבד הכי שקט שיכול להיות. זה המפרט שבניתי, דרך האתר של KSP, תגידו מה דעתכם ומה ניתן לשפר או להוריד. כמובן המלצה על מאוורר הכי שקט שיש למעבד... במקום זה שבא בסטוק. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz,…
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן צריך הצעה למחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר פחות אז מומלץ) המחשב עבור: גלישה, כתיבת מסמכים, ופעולות יומיומיות פשוטות, וכן עבור משחקים אבל לא חדשים (למעט מאוד משחקים ולא חדישים, אני לא גיימר) צריך שיהיה לו מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) רמקולים (אפשר מאוד פשוטים מקסימום עד 150 לא יותר), צריך מסך (עדיף רחב וגודל 22 ), חייב מדפסת עם אפשר משולבת אך ללא פקס (צריך שתיהיה ציבעונית ושהדיו שלה לא יעלה יקר), דרוש גם צורב DVD בקיצור מחשב קומפלט אך למשחקים מאוד פשוטים אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, הכי פשוט שאפשר, לרוב אני הולך לעבוד עליו לכתוב מסמכים, ולגלוש באינטרנט, וליצפות בסרטים. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ולהשקיע ללא מסך מקסימום 2200 ש"ח(כולל עכבר מקלדת). המטרות של המחשב: אינטרנט+הורדות של סרטים, יישומי OFFICE סטנדרטים, משחקים בסיסים(FIFA ,PRO וכדומה),ו חיבור אפשרי לצפייה של הסרטים בטלויזייה, חשוב לי שאוכל להריץ WINDOWS עדכני ולשדרג בעתיד ברמה סבירה. אני יודע שרוב ההמלצות הם לגבי AMD אך אם אפשר מבקש לקבל גם מפרט של INTLE חשוב שיהיה: צורב,HD לפחות של 160G וזיכרון מינימאלי של 1024M, תודה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש להביא מחשב כמה שיותר חזק, לשימושים ביתיים, אינטרנט, קצת משחקים בינוניים (לא צריך כ.מ טוב), לוח אם טוב, ומעבד כמה שיותר חזק, לפחות 2 ג'יגה ראם ו160 ג'יגה הארד דיסק. עדיף מ ivory, אני יודע ומכיר את הביקורות עליהם אבל יש אחריות לשלוש שנים ומחשב כזה לא אמור להחזיק יותר משנתיים בתאכלס. אין צורך בציוד היקפי, הכוונה היא להביא את המפרט החזק והאיכותי ביותר שניתן להכיל בתקציב של עד 1200 שקל. עריכה - איך המפרט הבא? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= הלוח אם ממש גרוע לפי מה שאני יודע תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + gaming + hd movies א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Photoshop cs6 - שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו יכול למצוא לי איזה מחשב טוב ויחסית זול אם התנאים שיהיה לו כרטיס מסך GFORCE (לא ATI אל תשאלו גם למה) מעבד DUEL 2 CORE נורמלי מסך 15.4 לפחות 1K זיכרון DDR2 אני הסתכלתי על כמה לפני... וראיתי שניים שהם בסדר תגידו לי אם שווה Acer Aspire 5520G -אבל יש לו AMD 64X2 (זה בסדר?) או Dell Inspirion 1520 הם טובים? או שמישהו יכול להמליץ לי על משהו? (רק שלא יעבור את ה6.5K) עוד שתי שאלות 1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר? 2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 (GFORCE)?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Photoshop, SQL SERVER, Sharepoint, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר ספורט וסימולטורים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שני , במחשב לא יהיה צורך ב OC !! והוא יהיה למטרות האלו: משחקים , גלישה באינטרנט , הורדות , צפייה בסרטים. במחשב אני רוצה את המעבד : E6300 ושני גיגה זיכרון ושתהיה לו אפשרות לשדרוג עתידי.... * אין צורך במסך וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים עריכה: העלתי את התקציב ל 4000
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים בלי אוברקלוק. במחיר של עד 3500 שקל עם חריגות קטנות. לא דרוש מסך, ציוד היקפי וכו' רק מחשב.
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לעבודה משרדית פחות או יותר אחותי רוצה את זה בשביל להוריד סרטים ושירים יש לה כבר מסך מקלדת ועכבר ורמקולים אז בלי בבקשה ואם אפשר לא לנסות לנצל את כל הכסף זה 2000 ש"ח עם חריגה אהה ובבקשה תנסו לעבוד עם KSP כי הם ממש קרובים אלינו וזה נוח תודה.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני הרבה הרבה זמן ליתר דיוק 10 לפברואר ביקשתי שידרוג לויסטה שהגיע לי חינם בקנית מחשב נייד של HP. מאז הסטטוס הזמנה ממתינים לקבלת הוכחת קניה שאותה שלחתי באותו יום של הרכישה. לאחר שהעניינים לא זזו שלחתי שוב את ההוכחת קניה. ועדיין העניינים לא זזו. שלחתי מכתב למרכז שם ואחרי יומיים קיבלתי תשובה שאני צריך לשלוח הוכחת קניה. שלחתי שוב ! הוכחת קניה.... כלום לא זז. מישהו קיבל את הרשיון כבר? כמה זמן לקח מאז ההזמנה אישור הוכחת קניה?
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-