ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי fujitsu siemens amilo si2636 במחשב כרגע מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה המחשב מקרטע בזמן האחרון ורציתי להתקין עליו מערכת הפעלה חדשה XP שאני מכניס את הדיסק של המערכת למחשב על מנת לבצע פירמוט ולבצע התקנה של המערכת החדשה המחשב מציג לי שאין לי שום מחציה במחשב ולא משנה מה אני לוחץ זה מגיע למסך כחול... ניסיתי כמה דיסקים של מערכות הפעלה ככה שהבעיה לא בדיסק.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עבור הבן של השכנים (נער בן 12, אם אני לא טועה). עיקר השימושים הם לצרכים ביתיים, אינטרנט והורדות. בנוסף הבחור מתעסק קצת במוזיקה (מנגן על גיטרה) ועובד עם התוכנה Guitar pro (לא מכיר אותה באופן אישי ולא יודע מה הדרישות מבחינת חומרה) מבחינת משחקים הוא משחק בעיקר בסימולטורים, כשהנוכחי הוא Microsoft flight simulator (לא יודע איזו גרסה, אני מניח שהאחרונה). בקיצור, צריך מפרט מחשב שיתאים לשימושים האלו, בטווח ה-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שיריץ את המשחקים החדשים ביותר עד ל5500 ש"ח אין חשיבות למשך חיי סוללה יש חשיבות לגודל מסך בתודה, דרור
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
ובכן, לאחר בירורים וקדיחות מוח, הזמנתי את המפרט הבא: מארז: Antec 300. ספק: OCZ StealthXstream 500W. מעבד: Core i5 750 tray. קירור למעבד: Artic Cooling Freezer 7 pr0 rev.2. דיסק: Seagate AS 500GB S2 16MB, פלטה אחת. צורב: LG H24. זכרונות: 2X2GB OCZ 1600LV4GK CL7. כרטיס מסך: Sapphire 5850. מאווררים למארז: 2X ZALMAN ZM-F. מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו? הזמנתי מcobrapc אגב.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה להקרין סרט מהלפטופ אל הטלוויזיה. בלפטופ יש S VIDEO (שאני מניח שהוא OUT) ובטלויזיה יש לי רק RCA IN שתי שאלות 1 האם קיים כבל שמצידו האחד S VIDEO ומצידו השני RCA ? (שלוש בננות לבן אדום צהוב) 2 במידה וכן קיים כבל כזה האם זה באמת יעבוד ? (כי שמעתי שהסינים מייצרים כל מה שמבקשים מהם גם אם זה לא תקין)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מרכיב מחשב HTPC מבוסס I5 המפרט: 1. מעבד I5 750 2. לוח אם Gigabyte דגם GA-P55M-UD2 3. זכרון G SKILL 4GB 2X2GB 1600 4. מארז ANTEC NSK2480 5. כרטיס מסך ATI RADEON 4350 SAPPHIRE 6. מבקש המלצה למאוור שקט במחיר סביר עד 150 עדיף פחות. האם הספק של המארז (380) מספיק? אשמח לקבל הערות והארות!!!!! תודה מראש המחשב מיועד בעיקר לסרטים (1080P) וקצת קצת למשחקים
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש. התייעצתי לפני כחודשיים אבל בינתיים נסעתי וחזרתי ואני לא בטוח מה התחדש. הנה הפרטים: אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: 3500 עד 4000 ש"ח (המרווח לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת, ואם מישהו יכול להמליץ על כרטיס WIFI - גם טוב. מערכת הפעלה: תותקן Win 7, יש לי כבר ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט …
-
- 51 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לבן שלי מחשב ואני לא מבין בזה כלום והוא גאון מחשבים קטן אני רוצה להפתיע אותו היום הולדתו בעוד כחודש! הוא משתמש בפוטושופ,הוא עורך סרטים,עורך אודיו ומשחק!והוא רק בן 13!!! כשדיברתי איתו הוא מדבר רק על הi7 והוא אמר שזה מעבד הכי טוב שיש האים זה נכון? הוא גם דיבר על הצ'יפורס 250 משהוא כזה הוא רצה מארז אנטק 300 משהו והוא רוצה לעשות אאאא... OC קיים משהוא כזה? אים כן מה זה? בתודה דודו
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? BAD COMPANY 2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במד…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחשב ניד שיהיה מיועד לMicrosoft office , העברות ע"י DOK וזהו. למחשב לא יהיה שימוש בסרטים , מוזיקה או משחקים. גודל מסך : 12' התקציב הוא עד 2000 , אפשר לקבל הצעות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ז כל הכסף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. VS 2010 ומשחקים חדשים שיצאו... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 24 של LG * באיזה סוג משחקים תשחקו? WOW וגם משחקים חדשים שיצאו * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותי לזמן רב עם כרטיס מסך יחסית טוב למשחקים.. אני מתלבט על הדגם הזהhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LiYo2wX6p5bFiaSI מה אתם אומרים על אסוס ועם המחשב הזה טוב ושווה את ההשקעה הדגם שלו הוא U50VG-XX181D תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן. לאחר כמה שנים עם אותו מחשב, הגיע הזמן להחליף. צריך רק מחשב בלי ציוד היקפי. בעיקר לגלישה באנטרנט, מוזיקה, עיבוד תמלילים. בעתיד הלא רחוק גם יתחבר לLCD פול HD, ככה שכדאי שהמחשב יוכל להריץ סרטים כאלה בלי להתעייף באמצע (האם ללוחות המשולבים יש יציאת HDMI?) לא יהיה שום אוברקלוקינג למחשב, לא יהיה שום מודינג למחשב, ואני צריך מארז שחור, לא גדול, ואם אפשר שקט (אפשר להחליף מאוררים לכאלו יותר איכותיים שעושים מעט רעש) משחקים בשלב הזה לא ישוחקו על המחשב.. עוד שאלה - איך הסאונד של הכרטיסי קול המובנים על הלוחות היום? אני לא צריך שום פוקנציה מתקדמת, אלה רק שהממירים של הכרטיס (DIGITAL ANLOAG CONVENTOR) יהיה טובים והסאונד יהיה סביר וטוב, כי יש מערכת סטאריו שמחוברת למחשב לא זקוק לאפשרוי…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחפש מחשב בערך ב 1800 ש"ח, תשתדלו לא לחרוג. השימושיים העיקריים הם גלישה באינטרנט ומוסיקה אך לפעמים משחקים קלים כמו פיפא ורולר קוסטר טייקון. אני מעדיף שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה ואין צורך בציוד היקפי. אין חשיבות ל AMD או אינטל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני צריך לפטופ לשימושים בסיסיים עד 600$, וגודל המסך יהיה 13 עד 14 אינץ'. אני צריך שתהיה סוללה חזקה שמחזיקה 4+ שעות ונטענת מהר. מערכת ההפעלה תהיה Win7. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב משחקי במיוחד לצורך הפעלת סימולטור טיסה של מייקרוסופט מדגם FSX וזאת מפני שאני מתעניין בתחום . כרגע יש לי מחשב נייד שמצליח להריץ את הגרסה הקודמת fs9 של הסימולטור אבל כדי להריץ את FSX אני צריך מחשב חזק יותר. בלי לחשוב הרבה נראה היה שעדיף לקנות מחשב מבוסס על core i7 אבל הוא עדיין יקר. לעומת זאת ראיתי כבר תפריטים כמו ב zed של core i5 במחיר של בערך 2500 שח. לכן המחשבה שלי הייתה ללכת על תפריט כזה לחזק את הכרטיס מסך שלו עם החדשים של AMD שמסוגלים להריץ DX11. השאלה היא האם הגישה הזו נכונה?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
צהריים טובים. המליצו לי על הפורום הזה. המחשב מיועד לילד גיל 13-15 בעיקר למשחקים בלבד [ כל המשחקים החדישים של היום ] ולכמה שנים קדימה. היתי היום בחנות די ארצית היתי אומר, לא נשתמש בשם שלה. בעיקרון מה שחשוב לי, לוח אם,מעבד, הכי חשוב כרטיס מסך חזק המפרט הוא: מעבד אינטל: Core i5 650. s1156 4 MB. GPU Core Tray לוח אם:ASUS P7H55-M PRO s 1156 core i3\i5\i7 Intel H55 DDR3 1600 PCI-E זיכרון: 4 GB 2X2GB של MUSHKIN Stiletto edition dual channel דיסק קשיח: 1TB 7200 RPM כרטיס מסך: Sapphire HD 5750 VApor X 1 GB GDDR5 DX11 2XDVI HDMI DP PCI-E השאלה שלי אם המחשב הוא חזק, ויחזיק את כל המשחקים של היום? איך שהבנתי הכרטיס הוא של ריאודון? אפשר לשפר מהשו? התקציב הוא 5K בעיקרון יצא לי 5K אם מ…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח קשיש (בן שלוש וקצת)- המפרט הנוכחי שלו פחות או יותר הוא לוח אם- Gigabyte 965 S3 מעבד- C2D E6300 (מהדור הישן יותר- במהירות 1.86ghz) כרטיס מסך- GF7900gt זיכרון- 2GB 800mhz Kingston (אם אני זוכר נכון) וספק כוח- 400w Enermax Liberty. מסך- Samsung 2243BW (1650*1080) בן שנה וקצת עם דיסק קשיח אחד של רבע ג'יגה וצורב די וי די. המחשב מתפקד יפה בתור מחשב עבודה, אבל עם משחקים מודרנים כבר קשה לו. אשמח לקבל עצות איך, עם איזה חלקים, ואם בכלל לשדרג את המחשב בתקציב המצויין בכותרת. (לא בטוח שלא עדיף לקנות חדש)
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
למיטב הבנתי, המחשבים עם יכולות המולטי-טאץ' לא הגיעו לארץ באופן מלא, כך שהמחשב המרכזי ששווק לציבור הוא הTouchSmart של HP שהיה בעל מסך 12'' וביצועים סבירים. לאחר שיטוט ארוך והשוואות, הצלחתי להגיע לאתר של Dell העולמית ולהרכיב שם מחשב נייד מסדרת Studio 17 בעלות של 944$ (לא כולל משלוח בתוך ארה"ב ואז הגעה לארץ). אני מצרף כאן את המפרט המלא בקובץ DOC, אשמח לקבל עליו חוות דעת! עיקרי המפרט: מעבד i3-330M 2.13GHz עם 3M cache. הארד דיסק 500GB 7200RPM Sata. זיכרון פנימי 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1066MHz. ועיקר העיקרים, המסך: 17.3” HD+ (900p) LED Display with TrueLife™, Camera & MultiTouch חוץ מזה הוא מצוייד בכרטיס גרפי HD של אינטל וכ. סאונד סטנדרטי. העיקרון הוא נייד בעל…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
התעניינתי במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 לפני שאני רוכש רציתי להתייעץ אם מישהו מכיר משהו יותר טוב בתקציב של 5000 ש"ח. מה שחשוב לי: מסך 13.3 , HDMI ו BT , כח עיבוד חזק יחסית. המחשב הנ"ל שוקל 2.2 ק"ג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הנייד נכנס למצב המתנה לאחר 10 דקות למרות שביטלתי את האופציה הזאת דרך ניהל צריכת החשמל ואפילו ביטלתי את שומר המסך. מה עושים? יש עוד מקום שצריך לקנפג?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני לחבר את המחשב נייד לטלויזיה, הבעיה היא שאני גם רוצה לחבר אותו לרסיבר, רק מה הרסיבר לא תומך ב-HD אז חשבתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל: http://uk.creative.com/products/productarchive.asp?category=209&subcategory=669&product=16642&nav=-1&listby= דגם הנייד המדובר הוא hp pavilion dv6-1330ej הבנתי שאין יציאה אופטית לכרטיס, אם כך איך אני אמור לחבר אותו לרסיבר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-