עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1.הדרישות בגדול הן:מחשב חזק עם יכולת טובה במשחקים ובכלל העבודה השוטפת 2.האם קיים מחשב נייד עם כרטיס מסך שתומך ב dx 10 במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by liran324,

היא מתחילה ללמוד הנדסת בניין והיא צריכה מחשב נייד חזק בתקציב של בין 4K ל 5K שיריץ טוב * מטרות המחשב? לדוגמה:עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ותוכונת שמשמשות ללימודי הנדסת בניין: revit 2010 photoshop cs 4 +autocad 2007 sketchup 3dmax * גודל המסך? רצוי 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מה שמתאים לדעתם לעבודה כזאת אני לא ידוע מה צריך * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא צרי * * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בוקר טוב לכולם וחג שמח... כבר 3 חודשים שאני מחפש מחשב נייד עברתי על המון פורומים ובמיוחד פה. מחשב שמאוד מצא חן בעיני מאוד מאוד.... HP Pavilion TX2620EJ CJ981 אבל מבחינת מחיר קצת פחות מצא חן בעיני... ??? המחשב ישמש לי לכמה דברים אני טס לחו"ל בקרוב לתקופה לא קצרה לכן אני רוצה שיהיה איתי מחשב נייד שיהיה קל לסחוב אותו מבחינת משקל מקסימום 2 קילו לדעתי), אבל שמבחינת ביצועים יהיה עדין אטרקטיבי עוד בערך שנה שאני יחזור ללמוד. מבחינת שימוש הרוב יהיה גלישה אימיילם ודברים כאלה אבל גם משחקים לפעמים שמשעמם (לא משהו מטורף כנראה רק משחקים בסגנון fm09 ומשחקים בסגנון...) אז אמרנו ביצועים טובים משקל נמוך ומסך קטן. אני יודע שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה לכן גם המחי…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. מממ נאמר בעצם הכל בכותרת.. אפשר לחרוג 100 150 ש"ח לא יותר.. תודה רבה והמשך ערב נעים!

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש מחשב LENOVO או SONY לעיבודים גרפיים כמו CAD ו- PAINT SHOP ודימושים משרדיים אחרים. תקציב- כ5000 ש"ח. עדיפות לאיכות וקבלת שירות. מסך 15.4" לפחות. מצ"ב שתי דוגמאות מחשבים. מי מהם לדעתכם מתאים לי יותר? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1& categoryId=8198552921644570896&parentCategoryId=16154 ‎Lenovo 3000 N200 TY2K2IV‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik אם אף אחד מהמחשבים אינו מתאים, אנא כוונו אותי למוצר אחר. יש לי אפשרות לקנות מחשב בחו"ל. האם כדאי כלכלית? איך מטפלים בנושא חריצת עברית במקלדת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מחפש מחשב נייד (netbook) לילדה בת 16, השימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים, גרפיקה (פוטושופ...) התקציב: כ-1800 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים ? (אני מעדיף לקנות מחנויות כמו: באג, אופיס דיפו, או KSP בנתניה)

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  7. שלום מעונין לקנות מחשב נייד לאחותי. ללימודים.חשוב מעבד i5. * מטרות המחשב?, צפיה בסרטים, לימודים.גלישה * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?2.3 חשוב לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (5 שעות אפשר גם יותר * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? GB‏ 500-1000 * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה לי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell/ lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שחור

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת משחקי רשת ולימודים (תיכנות) בכללי אני עכשיו בצבא אבל אני רוצה להמשיך להשתמש במחשב בלימודי תואר למחשבים אז ככה שכן חשוב לי שהוא יהיה ברמה גבוה גם בשנתיים~3 הקרובות.. מה שחשוב לי שיהיה: hp/toshiba וגודל מסך 17 מתלבט למעבד בין i5 לi7 אשמח להמלצות וחוות דעת, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  9. אשמח לעזרה כי זה ממש אתגר, אני צריך מחשב נייד שיעמוד בנתונים הבאים: Core i7 SSD 256 Less or equal for 1.1kg 8GB memory No more than 12” screen וינדוס 7 אין הגבלת תקציב ומשאבים. חייב להיות בדיוק הנתונים האלו, זה לVP של החברה שאני עובד בא.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום לכולם. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לשימוש ללימודי עיצוב גרפי. התוכנות שהולכות להיות בשימוש הן: Photoshop, Indesign, Illustrator. התקציב הוא בערך 3500 אבל אם אפשר פחות אז עדיף כי זה כבר לחוץ. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-6000 , אפשר לחרוג במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי עיצוב תעשייתי. שימוש בתוכנות ושימוש יומיומי, בתקווה שישמש לעבודה לאחר לימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי מערכת הפע…

12. Started by eitany245,

תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) 3500-4000 ניתן לחרוג ב 200-300 ש''ח אם באמת יש סיבה טובה לכך. מהם השימושים העיקריים במחשב? לימודים,תכנות,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ובסדרות. במידה ותשחקו במשחקים, על אילו משחקים מדובר ובאיזו איכות? לא אשחק במשחקים. במידה ויש צורך בתוכנות ספציפיות, על אילו תוכנות מדובר? (במסגרת עבודה, לימודים אקדמיים וכדומה) visual studio mysql anaconda pycharm microsoft office VMware ubuntu docker maven Git VS code Eclipse dot net ועוד תוכנות שקשורות לתכנות שאני עדיין לא יודע. מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה? מומלץ לרכוש בזמן הקרו…

13. יותר ת'אמת בשביל משחק אחד שעליו אני ארשום בסוף. הערה : לגבי המחיר, כמובן אם יש במחיר יותר נמוך מחשב שעונה על הדרישות אז מצויין. * מטרות המחשב : לימודים, אופיס, סרטים HD, משחקים דיי קלים יחסית. * גודל המסך : לא כל כך מכיר בעין את הגדלים, שיהיה סביר אני מניח ?! * משקל רצוי : לא הכי מעניין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא קריטי, רוב הזמן מחובר לטעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : מן הסתם שיריץ סרטי HD אז כמובן שצריך HDMI * בלוטות : לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB * כונן CD/DVD? צורב ? : צורב * כונן Bluray : לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא ? לא כל כך מבין מה זה אומר. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : בלי מערכת…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by soulriver,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בקרוב ואני מחפש מחשב נייד (14אינץ+) שיהיה מספיק מהיר בשביל להריץ במקביל כמה יישומים ולא יתקע לי במהלך הכתיבה. חשוב לי שהמחשב יהיה קליל אבל גם שתיהיה לו סוללה מספיק חזקה כדי לשרוד הרצאה של 3 שעות. יש לכם המלצות בשבילי? תקציב של עד 4.5 אלף שקל נ.ב אני לא מתכוון להפוך את המחשב לפלטפורמת משחקים או עיצוב גרפי אבל הוא כן ישמש בתור מחשב מולטימדיה מדי פעם כדי לראות סרטים עם החברים. תודה!!

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  16. 1) בסביבות ה2700-3000 אקנה באילת השבוע רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות צפיה בסרטים, מחשב ללימודי הנדסה * גודל המסך?15.6 * * משקל רצוי?אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500-1000GB) * כונן אופטי? לא קריטי בעקרון זה מחשב ללימודי הנדסה, חשוב שיהיה חזק ויריץ סרטי HD כמו שצריך. העדפה לחברת דל. מה דעתכם על אחד מאלה? : http://ksp.co.il/?list_compare=.22964..22962. תודה רבה לכם!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. שלום אני עולה לכיתה י"א בעוד כמה חודשים ואני צריך מחשב נייד לבצפר שבאמת יהייה נייד וישמש אותי להרבה כיבתה באופיס ...לגלישה באינטרנט....אולי קצת מוזיקה וסרטים...משחקים לא קריטי בישבילי.... בגלל התקציב הנמוך שלי שמתי עיין על הנטבוקים התקציב שלי הוא עד 2000 שקל...וגם זה בלחץ עדיף פחות שמתי עין בהתחלה על ה ACCER הקטן אך לאחר בדיקה שעשיתי....הגעתי למסקנה שהאחריות לא מספקת ולמחשב נייד הייתי רוצה אחריות מה הדעה פה בפורום לגבי MSI WIND ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו ללימודים ולגלישה באינטרנט, שיהיה עם ביצועים טובים (אין צורך להריץ משחקים כבדים). התקציב הוא עד 3000 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש ללימודים, (בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט) בסכום של 3000 ש"ח. מחשב קל יחסית, עם מסך בגודל של עד 14'', כדי שיהיה קל לנשיאה ולשימוש מחוץ לבית. באייבורי המליצו לי על "14 Dell Vostro 5468 i5-7200U. אבל אני רואה שהוא מגיע עם דיסק קשיח ולא SSD, שיש לו רק 4GB זיכרון ולא 8GB ושהמסך שלו מגיע עם רזולוציה נמוכה מ-1080p. האם בתקציב של 3000 ש"ח יש מחשב מוצלח יותר? תודה!

20. שלום, אני מחפש מחשב נייד high end שיספק אותי ללימודים וגם למשחקים ותוכנות שגוזלות הרבה משאבים מכרטיס מסך והדיסק קשיח. הדרישות שלי מהמחשב גבוהות אז אני גם מוכן לחרוג מהתקציב בעוד קצת אם יש משהו מתאים. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, ישומי postgressql. * גודל המסך מעדיף 14 בשביל הקומפקטיות בהרצאות באוניברסיטה. אבל מוכן להתפשר על 13 או 15 אינץ. * רזולוציית המסך? רצוי כמה שיותר קרובה ל1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף מקלדת מוארת וללא מספרים בצד * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך סוללה כמה שיותר חזקה, 5-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? צריך SSD לפחות 128GB, מספיק ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום! אני מחפש מחשב נייד ללימודים(כתיבת עבודות, סיכומים ומצגות) ולעריכת תמונות בLightroom וסרטונים ליוטיוב בpremiere. 1. התקציב הוא עד 5000 שקלים ועדיף אפילו פחות. 2.המחשב מיועד לעבודה משרדית ולעריכה קלה של תמונות וסרטונים בLightroom וpremiere באופן תדיר. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך במסך מגע. 5. 6- השקט חשוב אבל לא בעדיפות ראשונה, אני הולך להקליד בכיתה עם סטודנטים אז כל עוד המחשב לא נשמע כמו מסור, זה בסדר... 6. לא מתוכנן oc 7. עדיף שיהיה מותקן מראש ווינדוס 10 home 8. אני גר ברמת גן, כל חנות באזור המרכז מעולה בשבילי 9. קנייה מיידית 10. כן, חשוב לי שהמסך יהיה עם זוויות צפייה טובות, שיהיה נוח לעבודה בחוץ, רזולוציה של…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. במידה והתקציב שלי לא הגיוני אתם מוזמנים להציע אחד אחר שעונה על הדרישות אבל חורג מהתקציב. הבקשה שלי קצת כללית מכיוון שאני לא יודע בדיוק מה אני רוצה, אם הייתי יודע כנראה לא הייתי מפרסם. אני רוצה לקבל המלצה מהפורום לגבי המחשב שיספק את הצרכים שלי. למה מיועד המחשב? - תכנות (Java, Assembly, Cpp, שפות Web, אנדרואיד, LabView...) - לימודים (באופן צפוי: דפדפן, Office...) ? אם זה בא בלי הוצאות נוספות גדולות מדי אז שגם יתאים לתוכנות עיצוב וגרפיקה (Photoshop, Illustrator...) גודל המסך? 14+ * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין צורך בNumpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Erik Sapir,

הדרישות מהמחשב : - יחסית קל (עד 3 ק״ג9 - גודל מסך 13-14 - בטרייה שמספיקה לפחות ל 3-4 שעות - אחריות לשלוש שנים המחשב מיועד בעיקר ללימודים לתואר במדעי המחשב - כלומר גם אופיס, אינטרנט וכו וגם תוכנות פיתוח הכוונה היא לקנות את המחשב בארה״ב ולכן המחיר הוא בדולרים (1500$)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי מחפש מחשב לסטודנטית https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33068# ראיתי את הדגם הזה . תקציב עד 2800 ש"ח . 14 אינץ' גודל מסך. כדאי להתעקש על 8GB ? אשמח לשמוע המלצות יותר טובות . מבחינתי לקנות מחשב ב2300 אם הוא מספיק טוב לעבודות סטודנט אופיס וכו' . תודה ויום טוב .

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by a.li,

שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה באוקטובר ואני מחפש לפטופ שיהיה בעיקר כמה שיותר נייד. כמו כן אני נוסע לאילת עוד שבועיים ומין הסתם אני רוצה לקנות את המחשב שם. וחוץ מ-KSP ו-IVORY אני לא מכיר עוד חנויות באילת, לכן אשמח לקבל מידע גם בעניין זה. * מטרות המחשב: לימודים, לכן אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קל על מנת שאוכל לנייד אותו בקלות מהרצאה להרצאה וגם מהבית לאוניברסיטה. * מסך: הכי חשוב שיהיה מסך מאט, ללא מגע. ובעדיפות עם רזולוציה של לפחות 1920X1080. * גודל המסך: לדעתי 14 אינץ' הכי אופטימלי (לא קטן מדי וניידים בגודל 15אינץ' ומעלה בדרכלל כבדים כבר). אך אשמח לשמוע דעות לגבי הגודל, בנושא הגודל אני ממש לא סגור. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: די חשוב מקלדת מוארת. ואשמח אם יהיה …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים