עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים בכלל אין לי מושג בחברות או כל עניין אחר באמת שקשור לניידים אז אצטרך לסמוך עליכם, אני מחפש נייד ב 3000 שח עם אפשרות חריגה של עד 500 (לא יותר). התעסוקה המרכזית שלי תהיה משחקים (בעיקר WoW) חשוב שהוא יוכל להריץ אותו טוב. אני לא נוטה לשום דבר ספציפי אלא רק מחשב שיענה לדרישה שרשמתי למעלה (לא חושב שהסוללה שלו תחזיק המון זמן כי כנראה אחבר אותו לחשמל תמיד). לפני שאודה לכם מראש אשמח לדעת אם יש צורך בקירור מיוחד למחשב בשביל הצרכים והפעולות שלי (משחקים) ואם כן אז ארצה לדעת על איזה קירור אתם ממליצים (ורצוי שיכנס במסגרת התקציב) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. מטרות המחשב יהיו בעיקר לאיטרנט,משחקים כבדים יחסית,מוזיקה ,סרטים,אופיס 2007. חשבתי על ה HP פביליון,שדווקא יצא לי לפגוש כמה דגמים ממש נחמדים של המחשבים האלה,ויש אותם לכמה חברים שלי. אך האמת שאני לא מעודכן,ויכול להיות שאני מפספס דגמים של חברות אחרות שיכולות להאיר את עיניי. אבקש את עזרתכם,ואם אפשר הפניה לאתר ממנו לקוח הדגם. רצוי מאוד שתהיה חנות מבאר שבע. ד"א יש אפשרות לחריגה לא משמעותית-200+/-

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפי התקציב שלי הבנתם שאני מתכוון לקנות מחשב מחו"ל אני מעוניין במחשב למשחקים משהו כמו הTOSHIBA QUOSIMO ( טעיתי כנראה באיות ) חשוב שתהיה אחריות בין לאומית...וזהו כעקרון אם אתם צריכים עוד פרמטרים כאלה או אחרים אשמח לספק אותם.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אהלן, אני מחפש נייד, שישקול בסביבות 3-4 קילו (מסך 15 או 17 - לא קריטי), חשוב שהסוללה תהיה חזקה. בסביבות 8000 פלוס מינוס. אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  5. שלום, בכוונתי להחליף את הנייד הנוכחיי בנייד חדש. אין לי מחשב אישי ולכן הנייד צריך להיות תחליף. 15.4 אינצ' לפחות. 8600M לפחות. אם יש לכם הצעות. בינתיים אני מתלבט בין ה1720 של DELL ל1730XPS שהוא מעבר לתקציב. עוד רעיונות [move]תודה. [/move]

• 49 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. אז ככה אני צריך מחשב למשחקים שיחזיק לפחות שנה ככה. חשבתי על HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA, הוא נשמע ממש טוב והמקלדות שלו ממש נוחות והרמקולים שלו מצויינים בדר"כ. המפרט שלו: יציאות VGA , USB , RJ-45 (רשת) , Firewire , eSata , HDMI כונן אופטי DVDRW מידות גודל מסך (אינטש) 15.6 אינטש סוג מעבד Intel core i5 דגם מעבד M520 נפח זכרון(RAM) (MB) 4096 MB דיסק קשיח (GB) 500 GB סוג הזכרון DDR3 מהירות דיסק קשיח (RPM) 7200 RPM מצלמת רשת כולל רשת אלחוטית 802.11g , 802.11n , 802.11a Bluetooth כולל 2 דברים חשובים: 1. הוא צריך להיות נייד ולא מפלצת 2. הוא צריך שיהיה לו מקלדת נוחה שיהיה נוח להשתמש בא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  7. שלום! אני לא חדש בפורום ובעולם המחשבים אבל בעולם המחשבים הניידים אני בור מוחלט. כתוצאה מעבודה שלי יש לי סכום צנוע של 4 אלף ש"ח מזומן וברצוני לקנות מחשב נייד טוב ואמין המטרות העיקריות הן גיימינג כבד. משחקים כגון COD4 FC2 STALKER CLEAR SKY וכמובן המשחק המטומטם אך המהנה CRYSIS WARHED .... לא אכפט לי מה יהיה בקריסיס אבל שברוב המשחקים תיהיה אפשרות להריץ על מקסימום הגדרות עםקצב FPS שחיק (כלומר כרטיס מינימום זה 9800 GT ). מעבד דו ליבתי של אינטל אם אפשר (אני סומך עליהם יותר) נפח -120 ג'יגה יספיק לי מסך-החל מ15 עד ל17 אינטש. עכשיו שמתי לב שיש הרבה מאוד מחשבי מותג, האם יש אפשרות לבנות מחשב נייד? אם לא אז לא חשוב לי איזה חברה זה העיקר שהמחשב אמין ומספק את מחירו.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by bratwa_tut,

* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבד), צפיה בסרטים, * גודל המסך - 15 + * רזולוציית המסך - כמה שיותר גדולה יותר טוב HD FHD * משקל רצוי - לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - שיעבוד לפחות שעתיים וחצי על סוללה בצפייה בסרטים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - HD 500G לפחות * כונן אופטי- עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב יכול להתקין לבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא שיהיה רק מחשב מצוין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- עדיך שישהיה כמות זיכר…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מחפש מחפש נייד למשחקים רצוי dell או hp מינימום זיכרון 4gb וארד דיסק מינימום 320gb חשוב שיהיה מחשב חזק

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by mikezaush,

תמליצו לי בבקשה על מחשב כזה שיהיה בעל כרטיס זכרון טוב, יהיה כפול ליבה ואני יכול להתגמש במחיר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by fp581,

אז ככה אני רוצה מחשב של החברה Hp בגלל הנוחיות של המקלדת והגלגלת שבעכבר. אני מעדיף שיהיה מעבדI7 אבל גםI5 טוב ואם אפשר כ. מסך יותר חזק מ320M תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בנוניים (Dota2, HEROES, GTA, CS:S, וכו' + סרטים 720p. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כדאי שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף 500GB, לא משנה סוג * כונן CD/DVD? צורב? כן, לאו דווקא צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב: עד 2500 ש"ח,…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  13. Started by DannyArctic,

שלום לכולם! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד, המטרה היא למשחקים, אני צריך את החומרה הכי טובה שאני יכול לקנות ב3500 ש"ח כדי שאני אוכל להפעיל משחקים בצבא כמה שיותר טוב (אין פה עניין של זמן סוללה כי אני אשאיר אותו מוטען רוב הזמן ולא אשחק בדרכים) דבר אחד חשוב, אני רוצה להמנע מלקנות מחשב עם כרטיס גרפי של ATI משום שיש לי נסיון לא טוב איתם. (היה לי לפטופ עם כרטיס גרפי של ATI אך הם לא הוציאו עדכונים לדרייבר ולכן המחשב יצא מבוזבז). תודה מראש לכל העוזרים!

14. שלום, אני צריך מחשב נייד למשחקים בינוניים (אין צורך בלהריץ את המשחקים החדשים והכבדים על מקסימום, בעיקר משחק ב-World of Warcraft שקצת ישן אבל דורש משאבים רבים יחסית). תקציב עד 3500 ש"ח, מעדיף מחנויות באג, אופיס דיפו או KSP, בגלל הקרבה למקום מגוריי. מטרות המחשב: כפי שכתבתי, בעיקר למשחקים וצפייה בוידאו. * גודל המסך: עדיפות ל15" בערך. * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא הולך לזוז מהמקום כל כך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כנ"ל, לא משנה כי הוא יהיה מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): מעדיף שיהיה HDMI כמובן. * בלוטות: מניח שכן, יש מחשבים בלי? * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה יותר מדי, אפילו 80 יספיקו. יש לי מחשב נייח עם מספיק מקו…

15. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חזק, עם מעבד i7 שיריץ על פי השערות בלבד starcraft 2 בשנה הבאה. עדיפות למסך בגודל סטנדרטי - 15 - 16". ניתן לרכוש בארץ או בחו"ל. תודה רבה!.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. התקציב-10,000. מטרת המחשב-משחקים כבדים כמו CRYSIS,CALL OF DUTY 4 וכו'. גודל מסך-אני לא יודע אבל איזה גודל מומלץ לי?, בגלל שמטרת המחשב היא משחקים אני חושב מסך גדול, אז תגידו לי איזה מסך יספק אותי. משקל רצוי-לא משנה לי (אפילו אם זה [המחשב] כבד). זמן סוללה-שלא יהיה קצר מדי (בשבילי קצר מדי זה שכל יומיים הסוללה נגמרת). יציאות מיוחדות-כמובן USB. בלוטות-כן. כונן קשיח-320 יספק אותי (לא 320 מגה, 320 ג'יגה). צורב-כן, צורב DVD. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. אני לא מבין בזה כלום בכלל אז קשה לי להסתכל על משהו ספציפי אני רק יכול להגיד שהוא צריך ליהיות 15 אינץ' לא כבד במיוחד ועמיד ושיבוא עם מצלמת אינטרנט ( נראה לי שזה בא בצורה מובנת כבר ברובם אבל בכל זאת שיהיה שם בטוח) במטרה לעבודה משרדית תקציב עד -4000 ש"ח עריכה : יש צור שיהיה בו זמן סוללה ארוך גודל של HD 60 GB ומעלה לא צריך יותר מידיי תודה רבה לעוזרים! יום טוב.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  18. כמו שהבנתם סבתא שלי החליטה להצטרף למאה הנוכחית והיא רוצה שאני אעזור לה לקנות נייד הבעיה היא שאני מבין בניידים עוד פחות ממה שאני מבין ברגילים בקיצור המחשב מיועד לגלישה באינטרנט והדפסה של סיפורים חחח כמו כן היא רוצה שהוא יהיה ברוסית שמעתי שלהתקין מערכת הפעלה בעצמי עלול להיות סיפור מהאף אז תגובתכם גם לעניין הזה אז אבקש לצרף לינק לדגם או חנות עדיף רשת כי אני לא הולך לאתר את משה מחשבים כמו כן אני צריך לקנות לה מדפסת (וגם לעצמי) גם בעניין זה אשמח ללינק בתודה מראש ובברכת יום טוב

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  19. שלום רב, מחפש כמה המלצות לאפשרויות עבור סוכן מכירות. אני צריך אפשרות של חתימה(כלומר או מסך מגע או פץ עם עט). הוא צריך לעבוד עם אווטלוק אקצינג' של העבודה. ותוכנות של חברות ביטוח, לא יותר מדי. האם יש אפשרות להתקין על ה-I-PAD תוכנה של השתלטות על מחשב העבודה דרך VPN? או כל טאבלט בסגנון מומלץ. כמו כן, מחפש המלצה למחשב נייד בעל מסך מגע 12.1/13.3 ומחשב נייד בעל מסך רגיל 12.1/13.3 בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by חגי7,

מחפש מחשב נייד לסטודנט, לחברה שלי. דרישות: 1. מסך מט (חשוב!), 13-14 אינטש אם ה-aspect ratio הוא 4:3, בסביבות ה-15 אם 16:9/10. 2. סוללה שמספיקה לכמה שיותר שעות (יש משהו שמחזיק 6 שעות ומעלה בלי טעינה?). 3. צריך להריץ יישומים בסיסיים - אינטרנט, אופיס. סרטים וכד' - לא רלוונטי. 4. משקל - כמה שיותר קל. אולי כדאי נטבוק? לא בטוח. 5. הרד דיסק גדול יחסית (לפחות 250GB), זכרון לפחות 2GB. 6. יציאות - מעדיף שיהיו מסודרות בדומה ל-dell העסקיים (למשל latitude 520, שזה מה שיש לי כרגע), כלומר USB רחוק בפינה ליד המסך, יציאות אודיו בצד, כל היציאות (רשת, מסך חיצוני, חשמל) בשאיפה כמה שיותר מאחורה, מאפשרות גם עבודה עם עכבר וספרים על השולחן בלי לחסום את צידי המחשב. 7. קישוריות: wifi, bluetooth ו…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by yuvalo,

שלום, אני סטודנט, מחפש מחשב, בתקציב של עד כ-2500 ש"ח. יש אפשרות לחרוג קצת למעלה, אבל ממש עדיף כמה שיותר זול.. מה שחשוב לי - מסך 15.6, ושיהיה מט, ואם אפשר - סוללה חזקה.. בנוסף, עניתי על השאלון הרגיל: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות. * גודל המסך? 15.6, אבל שיהיה מט! * משקל רצוי? לא יותר מ2.5 ק"ג, עדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שעות - שאוכל לקחת ללימודים בלי לטעון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי. * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך. * כונן Bluray? לא צריך. * האם…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שמחירו נע בין 2500-3000 ש"ח המחשב הוא למטרת: עבודה משרדית , גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. הנקודה החשובה ביותר: שיעבוד בצורה מהירה ללא תקיעות. מאפיינים: גודל המסך: בין '14 ל '15.6 , אשמח לקבל המלצה לזה ולזה. משקל: לא קריטי , מן הסתם תמיד עדיף יותר קל(שלא יגרום לחריגה מהתקציב) זמן סוללה: זמן סוללה ארוך יהווה יתרון , אך לא בא בחשבון אם מתבטא בחריגה מהתקציב. יציאות מיוחדות: אין צורך ביציאות מיוחדות גודל דיסק קשיח: 300 או 500 יספיק לא נדרשת אחריות בין לאומית צורב DVD: לא קריטי אך עדיף שיהיה. *אשמח אם המקשים יהיו נוחים. *יש עדיפות לקנית המחשב דרך חנויות כמו IVORY/KSP. המון תודה שבוע טוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SenDeR,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לסטודנט שיהיה שימושי לראות סרטים, לעבוד על כמה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שהמחשב מתקשה. מעבד - i3 מסך 15 אינצ' משקל- נמוך ככל האפשר. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  24. ) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * ה…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. - גודל מסך סטנדרטי (15.4") - עדיפות למחשב קל - עדיפות ליותר מ4 גיגה זיכרון אשמח אם תתנו לי כמה דגמים מומלצים, ולא רק אחד. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,matlab * גודל המסך? סטנדרטי 15.4" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד חשוב, כמובן, עדיף מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, עדיף 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי …

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.