ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
-
מעוניין במחשב חדש במקום המחשב העתיק שלי (13 שנה) ששבק שלשום, יש לי כבר כרטיס מסך 1050 NVIDIA וכונן פנימי (SSD) מהמחשב הוותיק כך שלא נדרש לרכוש אותם למחשב החדש. בקצרה: מחשב נייח בעיקר למשחקים אופיס ולגלישה באינטרנט. בפירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-4000 (ניתן לחרוג עד 1000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים * אופיס * גלישה באינטרנט …
-
- 29 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 בערך באילת אפשרי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבודה בעיקר OFFICE וצפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן. אם המחשב מספיק חזק כדי לפעול עם WIN10 כמו שצריך…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1,000 עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, SKYPE וכאלה. מחשב סבא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן. אם המחשב מספיק חזק כדי לפעול עם WIN10 כמו שצריך אז WIN10.…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
בקצרה: מחשב נייח בעיקר לתכנות ולגלישה באינטרנט. אפשרות הכנסה לכרטיס מסך איכותי שיידע להתמודד עם רשתות מלאכותיות. בפירוט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע משחקים כמו WoW Classic והתוספות של הסדרה ( https://eu.battle.net/support/en/article/76459 ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מארז שלא מעוניין להחליף עם ספק SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שאלתי בעבר אבל על all in one וזה לא אפשרות וצריך מחשב רגיל. זה מחשב שיושב בחנות (את המארז לא רואים אבל את המסך כן) ולכן צריך מסך שנראה יפה וגם שהיה נוח לשימוש של לקרואו מסמכים וכו' כמו כן אשמח על המלצה למקלדת +עכבר שנראים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה 1000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי אקסל גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן מסך יפה (הולך לעמוד בחנות) מקלדת ועכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING, STREAMING + RECORDING + VIDEO EDITING and rendering 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא / הרכבה בחנות כן. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?כן 500-1000שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ללימודים אינטרנטים הרבה הקלטות של סרטי לימוד רוב הזמן יהיה מחובר לטלויזיה 4K אמור להחליף את המחשב הנייח ללא גיימינג לשימושים כלליים אינטרנט,סרטים4K,מוזיקה וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב? (כמה כסף אתם מוכנים להוציא עבור המחשב ואם המחשב נרכש באילת, יש לציין זאת) השב כאן: בין 1600 ל2400 שקל. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה? (בכמה תהיו מוכנים לחרוג אם לא יימצא מחשב ראוי או יימצא מחשב מתאים יותר לדרישות שלכם?) השב כאן: זה הטווח . האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? (מעדיפים לנצל את מלוא הסכום או לנצל נטו עד הדרישות שלכם?) השב כאן: כן. מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית |גיימינג קל (לפרט אילו משחקים) | גיימינג כבד (לפרט אילו משחקים) | לימודים לסטודנט רגיל | לימודים לסטודנט מדעי המחשבּ + | מחשב לבית לצרכים בסיסיים | אחר (נא לפרט) השב כאן: ללימודים בעיקר וורד אולי פוטשופ בקטנה לא משהו רציני מתי מתוכננת הרכישה? (מהו התאריך הסופי לרכישה?) …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב שיתמוך בצורה טובה בתוכנות ליצירת הדמיות ורינדורים כמו - 3dmax , vray וכו' 1. מה התקציב המירבי? 5000 - 3000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3dmax , vray, רינדורים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 2 כונני ssd, וזיכרונות DDR3 8*4 סה"כ 32 גיגה, יש לי צלעות קירור, וספק כוח (לא יודע אם מתאים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שימוש ביתי 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה (אוהב להשתמש בכמות עצומה של כרטיסיות), פוטושופ חובבני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב יד 2 (בן שנה וחצי). השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס (סרטים וכו' פחות רלוונטי). מתלבטת בין שני דגמים: ASUS UX305CA דגם UX305CA-DQ078 ובין: Lenovo E31-80 דגם: 80MX0107IV שניהם עם מסך 13.3, זכרון 8GB ו-SSD 512GB כרגע עובדת עם DELL Vostro i5 ומנסה להבין מי יהיה תחליף ראוי יותר מבין השניים הנ"ל. חשובה לי בעיקר אמינות ואורך חיים ארוך. כמו כן חשוב שתהיה יציאת HDMI וחיבור לכבל רשת. [הלנובו עולה פי 2 מהאסוס, אבל השיקול הזה פחות רלוונטי] תודה מראש למייעצים!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הודעה זו מופנית לכל מי שמתכנן להרכיב בעצמו מחשב, מבוסס מעבד AMD Ryzen מסדרה 3000 החדשה, בשילוב לוח עם צ'יפסט 4xx ( או סדרה 3xx) שאמורים לתמוך במעבדים החדשים. מי שבוחר לקבל מחשב מורכב זה לא רלוונטי, כי המעבדה תבצע את מה שמתואר בהמשך. רכשתי השבוע לוח ASUS TUF B450M-PLUS GAMING עם מעבד Ryzen 3700X דרך חנות האינטרנט של אחת החנויות למחשבים. לאחר שהרכבתי בעצמי את החלקים והדלקתי את המחשב לא הופיעה כלל תצוגה במסך. בד"כ זה אופייני למצב שיש בעיה במעבד. ווידאתי שהתקנתי את המעבד נכון וכל הפינים תקינים. זה גרם לי לחשוב שגרסת ה-BIOS איננה עדכנית ולא מזהה את המעבד. חיפשתי באינטרנט איזכור לבעיה ומצאתי פוסטים במס' פורומים מהשב…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עדיף כמה שפחות אם אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, לימודים, תכנות, קצת SCREENCASTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי, כדאי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, בלי מערכת הפעלה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ראיתי באתר את מפרט מחשב הגיימינג הזה. התקציב שלי 4000 בערך. שיניתי רק את ה SSD לזה שמופיע אצלכם ב"מחשבים מומלצים". זה קצת מעל התקציב ויש לי רק 500 GB אז אני לא בטוח בזה. מבקש את חוות דעתכם לפני קנייה. תודה לעונים. דגם מחשב: מחשב נייח Desktop AMD Ryzen 5 3600X 3.8GHz - GMR LEGEND מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 5 3600X 3.8Ghz AM4 - Box מאוורר למעבד: Original AMD CPU Cooler לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Asus TUF B450-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws V 2x8GB 3000Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX 1660 Ti GAMING X 6GB GDDR6 HDMI 3xDP PC…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. +-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סימולטורים, עבודה משרדית - מאטלב, אופיס, אנטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא! 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט טוב לעבודה איזה מעבד אני צריך לבקש דור או כל דבר אחר פשוט אני לא מבין בזה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קודם כל תודה לכולכם! מפרט הבסיס ממנו אני מתחיל הוא: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 8GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 128GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=50853&select=.1304..271..132..5274. עבור מפרט זה המפרט של DELL יקר יותר מהמחיר של MSI בכמעט אותו מחיר של DELL מצאתי גם את המפרט הבא של MSI: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 32GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 256GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB מסך 17.3'' קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=57760&a…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, אפשר לחרוג אם יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא - יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש SSD ו-HDD. כמו כן Geforce GTX 1060, שמתישהו ישודרג ל- RTX 2070 או משהו דומה, אבל לא עכשיו. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (לא חייב דממה, אבל מחפש שקט). 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם י…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד לפרנסה. 1. חריגה = לחסוך אם אפשרי חריגה רק אם חייב ובמעט. 2.עיקר העבודה איור, ציור, עיצוב גרפי, דפוס,קבצים כבדים. משני עריכת סרטונים ומידול ורנדור ב 3D = מדיי פעם. חשובה האפשרות אבל זה לא מפרט לתלת. תוכנות עיקריות : אילוסטייטור, פוטושופ, אידזיין משניות: 3Dmax, vray 3. מסך איכותי וחזק מאד חשוב, עבדתי יותר מעשור עם 19 אינץ' של EIZO שרק לאחרונה החל להתפרק. אז כזה או דומה 19-24 אינץ' 4.חשוב מחשב שקט 5.לא מתוכנן אובר לוק 6. יש לכלולו מע' הפעלה + אופיס +הרכבה בחנות 7. יש צורך ברמקולים 8. קנייה במרכז, תלאביב 9. שני USB3ת כונני SSD\NVME או כמותם 10.אמור לשמש אותי לכמה שנים טובות, אז מניחה שכן אופק שידרו…
-
- 47 תגובות
- 14.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייח אמין שישמש אותי לעריכת תמונות סטילס בלייט רום ובפוטושופ, ולעריכת וידאו 4K בפרימייר. התקציב שלי הוא עד 6000 ש״ח כולל מסך, עכבר ומקלדת. כרגע אין לי אפשרות לחרוג מהתקציב, לכן אני רוצה להשאיר את האופק פתוח לשידרוג המחשב כאשר יתאפשר לי. מעבר לכך שאני זקוקה למחשב שיריץ את תוכנות אדובי במהירות ובאמינות, אני גם רוצה שהוא ישמש אותי לשימוש יומיומי של מוזיקה, סרטים, אינטרנט ומשחקים. אשמח לקבל המלצות למפרטים ותוך כך גם להעשיר את הידע שלי בנוגע למחשבים ולאילו פריטים אני זקוקה למען צרכי העבודה שלי. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש תותח שמבין בזה כי אני ממש לא. מעולם לא היה לי לפטופ. אשמח לפידבק מכל אחד שמבין תודה רבה לעונים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אבל מעדיף לשלם פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתחיל לימודי מדעי המחשב, אצטרך להריץ דברים אז רוצה מחשב חזק ומהיר, וגם רוצה שישמש להקלטת מוזיקה ועבודה עם תוכנות סאונד. לא גיימר אין לי צורך בדברים שגיימרים צריכים כרטיס מסך טוב וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכ…
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רזולוציה FHD משחקים כגון פורטנייט, פיפא, אוליי בעתיד יהיה משהו אחר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות ואופיס, והרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-