ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=A5L64EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי את הרכיבים הבאים : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 66%] INTEL® CORE I5-4690K PROCESSOR (6M CACHE, UP TO 3.90 GHZ) [/TD] [TD=width: 8%] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: CCECFF] SSDSC2BP240G4R5 [/TD] [TD=bgcolor: CCECFF] INTEL® SSD 730 SERIES (240GB, 2.5IN SATA 6GB/S, 20NM, MLC) [/TD] [/TR] [/TABLE] אני רוצה להרכיב לאחי מחשב משרדי.. אשמח להצעה של מפרט שמתאים לשתי אלו.. תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? גלישה באינטרנט בעיקר, סרטים ושירים. * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיכלול HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הבנתי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לאמא שלי, אני רוצה מחשב אמין וטוב שיחזיק זמן, ויספק בצורה טובה את כל הדרישות הבסיסיות כמו גלישה באינטרנט סרטים 720P ומוזיקה. המחשב ירכש בארץ.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למפרט למחשב משרדי- בעיקר לעבודות באופיס ואינטרנט עד 4,000 ש"ח. כולל מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. מראה ועיצוב המחשב אינם חשובים. צריך שיהיה לו כרטיס רשת כיוון שהוא יתפקד כמחשב ראשי בבית, דרכו עובד האינטרנט של המחשב השני בבית. מעדיף שהחנות תהיה באיזור חיפה והקריות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עבודה בעיקר על פרמייר-אפטר , גם על קבצים גדולים , המפרט מבוסס 5820K. מתלבט לגבי הכרטיס האופציות העיקריות: GTX970 ,R9 390 באופן כללי כח העיבוד זהה (עם עדיפות קלה למתחרה האדום) בנוסף גם מדובר על זיכרון בנפח כפול (8GB לעומת 4) השאלה האמתית היא מי מהם עדיף לעריכה (ובעיקר האם הזיכרון מהווה שיקול מכריע). ככלל מעדיף אנוידיה אבל לא קריטי. פליז תחסכו ממני משפטי פאן-בויז של 'אח שלי אל תתקרב לAMD בחיים שלך כי אכלתי קש'.. וכאלה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב בעיקר לשימושים כמו גלישה באינטרנט, מעט עיבוד גרפי, מוזיקה ואופציה בלבד למשחקים קלים. חשוב שהוא יהיה טוב לטווח ארוך ושהתקציב לא יחרוג מה3200 - 3300 אלא אם זה באמת כדאי. לגבי המסך - הוא כבר זה שנבחר, אך המלצות אחרות יתקבלו (בעיקר בנוגע ל BW). דבר אחרון, עדיפות לחנות מראשל"צ והסביבה. בטח לא מחיפה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤377 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤359 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤59 כמ…
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חושב בכיוון של phenom II x3 720 החדש. קראתי מבחני ביצועים טובים מאוד שלו. מצד אחד מאוד חושב שהליבה השלישית כדאית. מצד שני סופסוף יש אותו בביצועים סבירים ובמחיר סביר. אז מכונה עם: מעבד הזה מחיר (800) 4GB RAM מחיר (300) HD לא צריך לכלול הרבה, יש לי ברשת הביתית מספיק מקום. מחיר (250) מעבד גראפי אני נוטה לכיוון של ה4770 החדש. מחיר (600) מארז אני רוצה ANTEC300 או CM590 או משהו דומה. מחיר (350) ספק כוח 80PLUS אם אפשר מודולארי לא צריך יותר מ 500WATT מחיר (350) DVDRW רגיל/שקט(?) מחיר (120) גוף קרור אויר "מקצועי" למעבד מחיר (200) סימן השאלה הגדול הוא לוח האם. במפרטים המומלצים ראיתי רק לוחות 780G נדמה לי שהיו microATX שכללו מעבד גראפי. נראה לי שאני רוצה תמיכה בPCIEXPRESS2X16 גרסא 2…
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל לפני שבוע בגלל שראיתי שיש לו תמיכה בזכרון עד2G(המחשב מגיע עם 1G) לאחר שקניתי הבנתי שאין חריץ הרחבה לזכרון והזכרון הקיים מולחם ללוח אם. אז איך בעצם אפשר להרחיב את הזכרון ל2G אם בכלל...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב פורום יקר אז ככה : הבנתי שביציאה של האוזניות משולבת יציאת SPDIF ! אבל משום מה אני לא רואה אותה בכרטיס קול ב WIN XP מה שכתוב במדריך : יש מיקרים שבהם הגדרת היציאה הדיגיטלית במערכת ההפעלה לא מספיקה. הסיבה לכך היא שלהרבה כרטיסי קול יש גם דרייברים עם לוח בקרה משלהם וצריך לבדוק שאין שם הגדרות שיתנגשו בעתיד עם הנגן או מערכת ההפעלה. דוגמה לכך היא במקרה של מחשבים ניידים שלהם יצאת S/PDIF המשותפת לאזניות ועד שלא תגדירו מיפוי היציאה כנדרש בדרייברים היא לא תהייה פעילה ולא תראו אותה גם בהתקני השמע של מערכת ההפעלה. אני קראתי במדריך שצריך להיות למטה יציאה אופטית למטה ואז ללחוץ על הגדרות ואז לסמן ב V שזה יוציא DIGITAL SOUND ואין לי את זה לצערי רק אנלוגי הנה המדריך http:…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב... האם כדאי למכור את המפרט שיש לי בצד בלי הכרטיס מסך והספק ולקנות משהוא חדש? או שעדיף להשאיר וליקנות מעבד חדש ולהוסיף זיכרון?? תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב והשימוש העיקרי שלי במחשב זה עריכת תמונות ווידאו (פוטושופ ואפטר אפקטס). בנוסףאני משחק לפעמים משחקים אבל אני מסתפק בהגדרות MEDIUM. ה3500 ש"ח האלו די גמישים ואם יש שיפור ניכר בתוספת של עוד קצת כסף אני ילך על זה. יש לי כבר ציוד היקפי ומסך טובים, וגם על צורב אפשר לוותר כי יש לי כבר אחד טוב. - יש לי מסך MAG 19" CRT, אולי גם אותו אני יחליף בקרוב אז להתחשב גם בזה - השקט די חשוב לי, אני לא רוצה להוציא הון על זה אבל כדאי להתחשב גם בזה אשמח לעזרה, תודה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב כרגע במצב טוב ואני רוצה לדעת מה אני יכול לשפר בו שלא עולה הרבה כסף מה כדי לי לשפר בו? מעבד AMD Athlon 64 3200+ לוח אם GigaByte GA-K8NF-9 זיכרון 512X4 2Gb ספק כוח 500V כרטיס מסך Sapphire Radeon X550 256Mb הוא מותאם למשחקים עובד לי NFS:Pro Street וCOD 4 ככה שאני חושב שהמחשב עוד מחזיק מעמד אבל אולי בכל זאת יש משהו לשפר במחשב הזה?
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי שאלה לגבי איזה מחשב נייד לקנות. אני צריך מחשב חזק מאוד שיעמוד ברינדורים ועבודה מתמדת עם תוכנות גרפיקה כבדות. המליצו לי על MAC, SGI, INTEL.... אני פשוט לא יודע מה חזק יותר, מה לבחור, מחירים.... תקציב - 20,000 *לא ראיתי את התיקיה של מחשבים ניידים. תודה, משה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מחפש מיני לפטופ עד 1800 ש"ח - הבנתי שהמחשבים הבסיסיים הם בסביבות ה- 1,500 ש"ח. היעוד של המחשב : גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות (Ofiice), שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט Youtube, Facebook, צפייה נאותה באתרי פלאש וכו'... חשוב שיהיה במחשב 2GB זכרון פנימי, מעבד אינטל, HD כמה שיותר גדול ואפשרי במסגרת המחיר. ומחשב כמה שיותר חזק ואפשרי במחיר הזה, חשוב שיהיה מחשב של חברה מוכרת, ואשמח להמלצות על חנויות באזור הדרום איפה ניתן ומומלץ לרכוש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד חדש, בעקבות השולחני שהלך לעולמו, ואני די אבוד בים הפרטים והמפרטים, כך שאני זקוק לעזרתכם במציאת המחשב שיענה על הדרישות הבאות: שימושים - גלישה, מוזיקה, סרטים, ועבודה משרדית כבדה (מצגות כבדות, גליונות נתונים גדולים וכו') רצוי שיוכל להריץ AUTOCAD אבל לא מחייב. דרישות בסיסיות: מסך - 15.6", HD, LED, ציפוי מט. מארז - מסיבי עד כמה שאפשר (ראיתי כאלה מתכתיים. נראה לי נחמד מאוד אבל לא מחייב), עם יציאת HDMI ולפחות 3 כניסות USB. מקלדת - שוב, מסיבית, מלאה (חובה!), עם כפתורים מרווחים. משטח מגע עם תמיכה בMULTITOUCH (זה כבר סטנדרט?). תקשורת - רצוי BLUETOOTH, רצוי NETSTICK פנימי. בנוגע למפרט הטכני אני ממש לא מבין בזה, ואין לי מושג מה אני צריך.... כמובן שכמה ש…
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 , WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 HD READY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , …
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3120ej בן שנה בעל הנתונים הבאים: (העתקתי מהקופסה שעדיין ברשותי) מעבד: i5-520M 2.4 GHz with Turbo Boost up to 2.93GHz מסך: 15.6 Inch LED Widescreen 1366X768 דיסק קשיח: 1X500GB 7200RPM זיכרון: (4GB DDR3 SDRAM (2 Dimm כרטיס מסך: Nvidia Geforce GT 320M with 1024MB DDR3 כרטיס רשת מובנה: 802.11b/g/n WLAN & Bluetooth צורב: Lightscribe Super Multi 8X DVD/RW with Double Layer Support בטריה: 6-Cell Lithium-Ion Battery מצלמה ומקרופון מובנים HP webcam 2.0 Genuine Windows 7 home Premium 64Bit יציאות: ExpressCard/54 PC Card Slot 3XUSB 2.0 1XHDMI SD MS/Pro MMC Audio/Video/Microphone קניתי את המחשב לפני שנה ב-5K וברצוני …
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב חדש. התקציב 3.5K וניתן להתגמש. החנויות שאני יכולה לקנות מהם הוא מוגבל והם אינם החנויות הכי זולות (לדוגמה ONE1SYS או malamteam). מטרות : עבודה משרדית, הורדות, משחקים (קלים וכבדים) דוגמאות למשחקים : פיפא/madden/crysis/SIMS ציוד הקפי: מסך 19 אינץ של סמסונג, איננו כלול בתקציב, בערך באלף שקל. צריכה: צורב DUAL LAYER, הארד דיסק בגודל 500GB לפחות. לא צריכה : כרטיס טלויזיה, כרטיס קול איכותי, כונן דיסקטים, על המחשב להיות שקט אך לא בהכרח דומם (לא יהיה בחדר שינה) לא צריך מערכת הפעלה. יותקן vista. לא מתכוונת לעשות OC. המחשב צריך להחזיק מספר שנים. תודה מראש על כל העזרה
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאחר סקר שוק נרחב במיוחד דיי ננהלתי על הדגמים האלה... HP ProBook 4330s http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13299 Dell Vostro V131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm שניהם בתקציב של 3200שקלים שניהם עם מסך 13.3 שניהם עם מסכי מט שניהם עם HDD של 7200RPM שניהם עם חיבורי USB3 אבל הHP מגיע עם i5, ועם כונן אופטי ולעומת זאת הDELL מגיע עם i3 ובלי כונן אופטי אבל שניהם מגיעים לאותו מחיר... ככה שנראה שטכנית הDELL יותר טוב - או שהקירבה במחיר לעומת ההפרש המהותי במפרט נובע מה"שם" של DELL? (כי גם HP יש לה שם מבוסס בתחום) האם מישהו יכול להכריע ביתר קלות בין 2 הדגמים הנ"ל? מדוע בDELL אני אשלם אותו הדבר ואקבל "פחות"? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לחשב חדש התקציב: מקסימום 2700 עדיף 2500 מטרות/שימושי המחשב: בעיקר אני קונה מחשב חדש למשחקים, אבל אני גולש גם הרבה באינטרנט ולפעמים פוטושוף, רואה סרטים וסדרות דיי הרבה (אבל לא HD בעיקרון) אלא dvdrip וכזה ומוזיקה... קיצור בעיקרון משחקים אינטרנט. המסך שלי זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS19TWPSUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail מתאים למסך זה 1680x1050 אבל בוינדוס עצמו אני משתמש ב1280x800 (למשחקים אני יגדיל אם כידי..) שקט אני לא רוצה להשקיע בזה אבל שגם לא יהיה כמו טרקטור... OC בלי חנות אני גר בחיפה, פעם קניתי באיבורי אבל נראה לי הם סתם מנסים לעבוד על מי שלא יודע מחירים אמיתים, אז…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום! מפרט- מעבד- אינטל פנטיום 3 700mhz כרטיס מסך- ג'יפורס 4 כונן קשיח- 20 גיגה זיכרון- 512 מגה וצורב די וי די כמה בערך שווה מחשב שכזה?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לסלון שלי (LCD 60') אני מוכן להשקיע לא מעט כסף אבל בסך הכל כל מה שאני רוצה זה את היכולת להריץ סרטים באיכות FHD\BLURAY סרטים של בין 4 ל20 GB בצורה חלקה לגמרי. אני לא מתכוון לשחק במשחקים או לעשות שימושים אחרים למעט uTorrent וסרטים וכמו כן אני צריך מארז שוכב עם כרטיס WIFI וכונן 2TB. על המחשב לא יבוצע אוברקלוק והוא לא זקוק לאופק שדרוגים, מה שירכש זה מה שישאר, כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. אז מה אתם אומרים, כמה יעלה המפרט שכל השימוש שלו זה סרטים בFHD אמיתי (20GB) או בלו ריי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DELL INSPIRION מארה"ב בתקציב של עד 1000$-1200 השימושים של המחשב יהיו למשחקים קלים (לא משהו מטורף COH/HOMM3) ותכנות אני לא ככ סגור על הגודל, מצד אחד מסך גדול מן הסתם אוכל בטריה ומצד שני אני לא יודע כמה נוחה מקלדת של 15'. אשמח אם תייעצו לי בנושא. 17: http://www.dell.com/us/en/home/inspiron-1764/pd.aspx?refid=inspiron-1764&s=dhs ל15 לא מצאתי עדיין משהו שלכד לי את העין תודה רבה טל
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה דעתכם/ן? המפרט לא כולל HD בכוונה. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪230 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪470 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪338 קירור למארז: Scythe 120mm Blue LED כמות: 2 - מחיר: ₪46 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE כמות: 2 - מחיר: ₪142 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-…
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
amd 3000 939 pin gigabyte k8ns nforce 3 256*2 geil gigabyte g-force 6600GT 128 agp maxtor 120GB 8mb SATA ומארז עם 500W ספק (נראה לי בלוף רציני, כי זה עולה 170 ש"ח, ולא ראיתי ספקים כאלה....) סה"כ: 4100 שווה? טוב לא יודע אם זה שווה....כי אני בהתלבטות גדולה אם לחכות ל nforce 4 או לקנות עכשיו....אני עלול להצטער מאוד אם אקנה מחשב עכשיו....מה דעתכם? כמובן שאם אתם מציעים שינויים, לא לברוח מהתקציב הזה יותר מדיי.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-