ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש את הנייד האולטימטיבי למשחקים ומוטלימדיה בשימוש דיי כבד, התקציב הוא 8.5K. 2 המועמדים הסופיים בנתיים הם: 1. MSI GX600 ידוע לי על הבעייתיות שזה מאייבורי אבל מבחינת התמורה לכסף אין תחרות, יש פה אנשים שרכשו את הנייד הזה ויכולים לתת חוות דעת? 2. האפשרות השניה כבר הרבה יותר יקרה אך גם ידועה ואמינה וכולל שירות ואחריות טובים יותר, DELL XPS M1530 מישהו קנה את הדגם הזה באתר הזה ויכול לתת לי חוות דעת? אשמח לשמוע אם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב, רצוי מחשב ללא מערכת הפעלה, הכולל תיק, עכבר, 2GB RAM, הארדיסק עם עדיפות ל-7200 וכרטיס מסך 8600GT. תודה
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום חבר'ה... רציתי לשאול כמה שווה המפרט הבא? והאם עדיף למכור אותו בחלקים? או למכור את כולו? המפרט: לוח אם___ p4v845 מעבד____intel celeron cpu 1.7 ghz זיכרון____sdram 128 mb 133 mhz דיסק קשיח_excel stor 80 gb 7200rpm צורב_____samsung cdrw 48 24 48 וזהו אני חושב... אשמח אם תגידו לי מה דעתכם!!!
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה של 3700 במזומן למחשב הנ"ל. רציתי לקבל חוות דעת לגבי המחיר, והאם יש למשהו אזושהיא הסתייגות מאחד הרכיבים. התקרה היא עד עוד +/- 200 שקל שאפשר לגרד במידת הצורך.. תודה, טמיר עריכה: . מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן, עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, מארז בלבד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא, ואם כן קל 7. ה…
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה מחשב ביתי (לא לפטופ) ב3500 שקל, כשזה המקסימום, למטרות משחקי מחשב... לא צריך לקנות מסך לא אכפת לי שיהיה רועש חלק חשוב, שיהיה לו לפחות 500 ג'יגה בכוננים לא מתכוון לעשות לו OC יש עוד פרטים חשובים שצריך להוסיף? ואם אפשר, שתבנו את זה מהאתר KSP בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
בכוונה אני לא רוצה לחסוך עוד ולקנות משהו יותר טוב כי קניתי השבוע מחשב תותח, זה רק בתור מחשב שני. דרישות: משרדיות, פוטושופ , הורדות, מוסיקה סרטים, אינטרנט אייסקיו, עריכת סרטים. 160 GB, שקט של המחשב, מהירות כמובן... עדיף מעבד של AMD
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לימודים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :3 Diablo 3, Skyrim, guild wars 2, Dota 2, starcraft 2, secret world, mass effect -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש…
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני עובד אם תוכנת תיב"מ מאסטרקאם X שמבצעת חישובים מטמטיים זמן עבודה עורך שעות יש צורך בכרטיס גרפי חזק מאוד וכמובן כושר עיבוד אשמח לקבל המלצות לגביי מפרטים חזקים תודה וים נאים לכולם
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל עד סוף אבל אם ניתן לחסוך מעולה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלא יותר מ300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/סרטים וסדרות / עבודה משרדית (מצגות עם הרבה תמונות למשל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למשתמש ביתי מווצע... קצת מהכול ב 3K מה אתם אומרים על המפרט הבא? שווה את הכסף? amd 5200+ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3894 asus m2m-e http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4617 kingston 1G 667MHZ x2 (2048) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424 sapphire x1950 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3757 + מארז סה"כ 3060 ש"ח תודה!
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב רק בשביל אינטרנט,מוזיקה, סרטים ומשחקים לא דברים כבדים.. משהו כמו פיפא 09 וNFSUG2 עדיפות גדולה לKSP חיפה. ראיתי באתר שלהם את המפרט המוכן הבא: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray Warranty Life Time Warranty מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL Warranty 3 Years Warranty זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II Warranty 3 Years כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Warranty…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, סבא וסבתא שלי רוצים מחשב נייד הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי מחשבים טובים מאוד ואני לא יודע מה לקחת אז באתי לפה... התקציב קודם כל הוא גג 3000 שקל. המחשב לא יריץ משחקים אבל יריץ לפעמים סרטים ומוזיקה. המחשב בעקרון לאינטרנט,סרטים ומוזיקה... אז הינה מה שהם רוצים: דיסק קשיח: לפחות 120GB זכרון: לפחות 1024MB (עדיפות ל-2048...) מסך: 15.4" זמן סוללה:יותר מ-3 שעות משקל: עדיף בין 2 עד 3 ק"ג. כ.מסך: המחשב יריץ פה ושם סרטים אבל ממש לא משנה אם הכרטיס יהיה מובנה בלוח.. (למרות שתמיד עדיף לא מובנה..) (ראיתי אחד של MSI עם 8400GS..) וכל השאר פחות חשוב.. כמובן שהמחשב יהיה נוח לשימוש ומתאים לאנשים מבוגרים... מה שראיתי עד עכשיו וניראה לי סבבה הם אלו: http://www.ivory.co.il/pro…
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 8000 ש"ח. הנה הדרישות שלי מהמחשב. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות של תוכניות כבדות שדורשות גם זמן קומפילציה ארוך לרוב * גודל המסך? 14 * רצוי מסך מאט * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר שילוב, ורצוי שיהיה לפחות SSD. אם יש רק SSD רצוי שיהיה עם לפחות 150GB. * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם - Epox: 8KDA3J S-754 מעבד - Athlon 64 3000+ כרטיס מסך - Geforce Ti4200 זכרון - DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 X2 (סה"כ 1 גיגה) ספק - Antec ATX 350W אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (במיוחד כדי שאני אוכל לשחק משחקים) וחשבתי על להחליף ללוח אם חדש עם pci-e, וכרטיס מסך חדש וטוב. כמה דברים: 1. קודם כל, צריך כמובן שהלוח אם החדש יתמוך במעבד ובזכרונות הקיימים ואם ניתן שיוכל לתמוך גם במעבדים חדשים למקרה שאני ארצה גם לשדרג מתישהו את המעבד. 2. מה דעתכם, האם שווה בכלל לקנות עכשיו כרטיס מסך חדש או שעדיף לחכות עוד חודש ליציאה של הכרטיסים החדשים שיתמכו בDX10 רק כדי שאולי אני אהנה מנפילת מחירים של כרטיסי מסך קיימים? 3. האם אני צריך לקנות ספק יותר חזק או שהספק…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חלקם קלים וחלקם כבדים,אולי מעט עריכה(פלות כבדה ורצינית,לא משמעותי לי העריכה עד כדי כך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למסך 75Hz ןגם מתכנן לקנות מסך חדש ששם אחבר והוא יהיה 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט המלא: Hp Pavillion a6420 מעבד : Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz זכרון : 4096MB DDRII כונן אופטי : DVD - Writer - Light Scribe עם תמיכה ב - Double Layer. דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce 8500 GT TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: 512MB ייעודי ועד 1791MB משותף. כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינטרנט אלחוטי: LAN אלחוטי b/g802.11 כרטיס קול : High Definition Audio 7.1 מערכת הפעלה : Windows Vista Premium. ----------------------------------------------- מטרות המחשב : עבודות משרדיות , צפייה בסרטי HD ומשחקי מחשב . תקציב : המחשב עצמו עולה 2800 ש"ח , והתקציב הוא 3,30…
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, לפני כ-3 שבועות, הצגתי פה מפרט שהרכבתי לצורך שימוש במשחקים (לא בתדירות גבוהה מדי) ובתצורת HTPC. לאחר מספר שינויים (ושוב תודה לעל המסייעים) הגעתי למפרט סופי. היום ניגשתי לחנות על מנת לקנות את המחשב, והטכנאי/מוכר הציע לי לבצע מספר שינויים, חלקם בגלל חוסר במלאי וחלקם בשל דעה טכנית. בעקרון, אני מעדיף לרכוש בחנות הנ"ל, ובכל מקרה כנראה שאצליח להשיג את המפרט המקורי שביקשתי בסופו של דבר, אבל הייתי שמח לשמוע את דעתכם אודות השינויים שהוא ביצע. המפרט המקורי: מארז: NZXT DUET ספק: Enermax Liberty 400 מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L דיסק קשיח: Western Digital 320GB 16MB WD32000AAKS זכרון: Corsair DDR2 800 CL5 Value-Select 2X1GB צורב: LG H62N כרטיס מסך:…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב בסביבות 2,000 שקל שיהיה רק לגלישה באינטרנט, לשמוע שירים ולראות סרטים. אם אפשר שהוא יהיה שקט (כי הוא נמצא בחדר שינה) מה טוב. לא חובה. לא צריך מסך. עדיפות לחנויות באיזור המרכז. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בס"ד צריך מחשב עבור משחקים בתקציב של עד 3000 שקל (אפשר לגלוש קצת למעלה לכיוון ה3300-3400 אם צריך). התקציב לא כולל מסך וציוד היקפי. חשוב לי שיהיה: 1. חריץ pci-express 2. תמיכה בdual channel תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייח חזק(מארז בלבד) שמתאים לעיצוב גרפי. תוכנות של אדובי בעיקר, אפילו עבודה במקביל של התוכנות. מעבד i7 intel חשוב זכרון 32gb SSD 1t כ. מסך 4gb NVIDIA שיתמוך ב2 מסכים, עריכה. מארז עם כניסות USB, hdmi, חיבור לרשת וכו' התקציב הוא עד 4000 ש"ח. יכול להיות גמיש קצת רק אם יש צורך. אשמח לקישור עם מחשב בנוי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב I3 7100 הוא היה עם 4 גיגה זיכרון הוספתי עוד 4 גיגה בגרושים של HYNIX עלה לי 70 שקל פלוס מינוס , השאלה אם המחשב הזה שווה שידרוג יותר מאסיבי או שעדיף כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד הזה יש לו 2 ליבות חזקות השאלה אם 2 ליבות מספיק להיום ? אני עובד בעיקרון מוליטאסקינג הרבה טאבים ברקע , WORD OFFICE , וידאו , וגם עושה מדי פעם עריכה וידאו , קצת משחקים .... חשבתי לשדרג את הזיכרון 8 גיגה 4X2 ל 32 גיגה 16X2 זה עולה 520 שקל וגם להוסיף SSD EVO 860 250GB של סמסונג ב 350 שקל ואולי גם להוסיף כרטיס מסך 1030GT ? למרות שהוא בטח ממש בסיסי לא שווה הרבה עכשיו עוד שאלה חשובה : יש לוחות שאם הם תומכים זיכרון 2400 ושמים להם 2666 אז המחשב לא עושה בו…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיך לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי- אינטרנט, אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) torrent, skype. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ללא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FullHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) אין הגבלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty/battlefield וכדו' משחקי FPS בעיקר מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 22INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אם אפשר גבוהות ביח…
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 ש"ח אבל ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. אני צריך מחשב לשימושים יומיים - גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שמיעת מוזקיה, גיימינג(רוב המשחקים שלי הם משחקים ישנים מהעשור הקודם). אין לי צורך במסך, במקלדת ובעכבר היות ויש לי כבר את הדברים האלה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המחשב הבא AMD XP 2400 ASUS A7V8X SAMSUNG 256 DDR 333 WD 40 GB 8 MB CACHE BUFFER ASUS GEFORCE 4 MX 440 TASK E-STAR ואת כל שאר החלקים הוא לא צריך... ואני מציע לו שיקנה את המחשב הזה תגידו לי אם אני צודק או לא.. AMD XP 2000 ASUS A7V8X SAMSUNG 256 DDR 333 WD 40 GB 8 MB CACHE BUFFER LEADTEK GEFORCE 4 TI 4200 64 MB DDR TASK E-STAR כפי שאתם רואים ההבדל היחיד הוא המעבד והכרטיס מסך... וכמובן יש בעיה של תקציב אז הוא צריך לבחור אחד מהמערכות הבאות... ועוד דבר הוא לא מכיר ממש את LEADTEK והוא מעדיף ASUS אז תכתבו פה איזה מהחברות האלה יותר טובה... תודה לכל העונים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בחלק מהמקשים במקלדת שמקלידים מספרים במקום אותיות למשל ו מקליד לי מספר 4 האות ח מספר 1אני נאלצת להשתמש בלוח מקשים על המסך.... אודה לעזרתכם
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-