עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sam1441,

כל מי שאני מדבר איתו אומר לי "אל תתקרב לזה". יש דברים בגו לדעתכם? קראתי כמה סקירות וביקורות בYNET וגם http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=30012 כאן. כולם משבחים. מה דעתכם המקור לרתיעה מהסדרה הזו?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  2. אהלן אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB OC, ולכן אני צריך מעבד חדש וגם לוח-אם חדש. איזה מעבד ולוח אם הכי יתאימו למפרט הזה ? הבנתי שאין הרבה הבדל מבחינת FPS בין i7 3770K ל- i5 3470 אם אני לא מתכוון לעשות OC במעבד , זה נכון ? כמו כן, אני מחפש לוח-אם איכותי ואמין שיתאים בדיוק לכרטיס מסך ולמעבדים האלה. מעדיף שהלוח אם יהיה מ- KSP כי את שאר הרכיבים אני קונה משם, ואני מעדיף לקנות את הכל ביחד. חשבתי לקחת לוח אם מסוג: Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI אבל אני לא יודע אם הוא באמת הכי כדאי למעבד כמו i5 3470 מבחינת עלות/תועלת יש לי מארז NZXT מלפני 4 שנים בערך, אני לא יודע איזה דגם זה, אבל אני מקווה שהוא יוכל להכיל את כל הר…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by inigo montoya,

אחרי שעות של שיטוטים בלתי נלאים באינטרנט ובחנויות מחשבים צמצמתי את האפשרויות שלי ל-2: מחשב של msi עם אחריות לשנתיים ומעבד c2d של 2GHz ומפרט די סטנדרטי או מחשב של acer עם מעבד intel dual core ומפרט די דומה לראשון באותו מחיר עם אחריות ל-3 שנים. הבנתי שאת מחשבי ה msi מרכיבים למעשה בארץ והם באיכות ירודה ביחס ל acer שנחשבת לאחת החזקות בשוק. אז באופן כללי, השאלה שלי היא זו: אני סטודנט שמחפש מחשב לצרכי לימודים ומדי פעם לצפות בסרט או משהו בסגנון. אני לא גיימר או משהו בסגנון ואני בסה"כ צריך מחשב שאני אוכל גם להשתמש בו ושתהיה לו מהירות סבירה כשאני מפעיל תוכנה כמו emule לדוגמא. האם יש הבדל מהותי מבחינת המעבדים והאם יש הבדל גדול בין החברות? תודה.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by Triple-z,

שלום, מה אתם אומרים על רכישת סוללה ללפטופ דל 1525 ב- EBAY או DX? האם ב- EBAY יש סוללות מקוריות או שהסינים סתם רושמים כמו פה בעקרון זאת סוללה שעולה מעל 40 דולר ויש זולות ממנה בהם לא רשום שהיא "אורגינלית" האם זה משנה משהו? או שאולי עדיף לקנות מ- DX? אשמח לעזרה מנסיון שלכם, ואם מישהו בדיוק עם הדגם הזה קנה משהו באיטנרנט אני ישמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by mikyl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - גלישה/אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? אין דרישות מיוחדות, שיהיה נוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות +WIN7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  6. יש לי מחשב LG E310 עכשיו אני מגדיר בניהול צריכת חשמל שלאחר 5 דקות המסך יתכבה, ומה שקורה זה שהמסך בעצם "מתכבה" אבל הוא סתם בעצם הופך לשחור אבל דלוק במלוא מובן המילה רואים שהוא "צבע" את עצמו בשחור ולא כיבה אצ המסך. מוכרת התופעה?? ומה אפשר לעשות? תודה רן

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by Danikk8,

אני שמתי עין על הדגמים של 2230s, ורציתי חוות דעת על המחשב הזה, ראיתי שיש שלוש דגמים מרכזיים: HP 2230s NA874ES Intel Dual Core T3400 HP 2230s FU315EA Intel Core 2 Duo Processor T7370 HP 2230s FU312EA Intel® Core2 Duo Processor T5870 רציתי לדעת, עד כמה הבדל בביצועים ביניהם יכולה להגיע, זאת אומרת האם שווה להשקיע במעבד יותר מהיר, קיבולת HD לא משפיע על הבחירה, אלא רק ביצועים, האם יש איזה שהוא בעיות עם הדגם, במיוחד האם הוא מתחמם יתר,בטריה וכולה , ובכלל רציתי חוות דעת ממי שעבד/התעסק עם הדגם, תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  8. ערב טוב, יש לי מחשב יותר משבע שנים 04/2003 (ממש סוס - Gforce4MX;Intel Pentium4; 2.4GHz;H.D:80GB;RAM:768MB) והגיע הזמן להחליף גם אותו. כמו שהוא סחב כל כך הרבה שנים אני רוצה לבנות משהו חזק עד 4000 ₪ שיחזיק לשנים הבאות. חשוב לציין שאני משתמש במחשב בעיקר ל: צפייה בסרטים ובטלוויזיה, Office, עריכת מדיה ברמה חובבנית ומשחקים אבל לא יותר מידיי חדשים (CS, HL וכאלו..) הידע שלי הוא דיי בסיסי ולכן מהבוקר קראתי קצת והצלחתי לבנות מפרט כזה (מצוין לפי הדגם ואחריו הפרמטרים העיקריים): לוח אם של GIGABITE מדגם GA-P55A-UD3 P55;i5;4xDDR3;2xUSB3;2xSATA3;CrossfireX מעבד מדגם Intel® Core™ i5 2.8GHz;8MB;64Bit;i5-760;tray זיכרונות של OCZ מדגם OCZ3G1333LV4GK DDR3;2x2GB;1333MHz;Gold כונן קשיח של Weste…

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by Jin-G,

1 PowerColor R42-TVD3 ATi Radeon X800 XT PE Limited Assassin 256-bit GDDR3 256MB ViVo 3,156 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 Abit AV8-3rd Eye socket 939 VIA K8T800 Pro 815 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1 440 ש"ח בלי מסך, מקלדת עכבר,הרד דיסק כוננים וכדו'.... סה"כ 6567... בדיוק מספיק..

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  10. היי אנשים, הרבה זמן שלא עשיתי שדרוג למחשב, יש לי מחשב בן 10 שנים לדעתי, משהו בסגנון. הכרטיס מסך הוא 970GTX ככה שהגיע הזמן. אני מתכנן להזמין מחו”ל אבל אין לי ניסיון כל כך בנושא, ההבדלים במחיר כרטיסי מסך הם לרוב 1000 שקל, כולל מיסים. מה גם שאני לא סגור על איזה מעבד ללכת, AMD או INTEL, אם Intel זולים יותר ואפשר לעדכן את הביוס בשביל להימנע מכל הבעיות ששמעתי שיש אז מצוין. אני מתכנן לשחק על מסך 4K, אבל אני לא בטוח אם משתלם לקנות כרטיס מסך כמו 4090 במחיר פרוע כזה. חשבתי על ה-4070 TI SUPER, גם אם זה QHD נראה לי לא רע. חשבתי גם לחכות לסדרת ה-5000 לראות אם ירדו מחירים אבל לדעתי זה לא יקרה ואם כן אז לא בצורה דרסטית. ראיתי גם מבצעים ב-MICROCENTER, למישהו יש ניסיון עם חברת משלוחים ח…

11. שלום רב יש לי 4700 ש"ח ואני לא יודע איזה מחשב לקנות מטרות המחשב הם למשחקים כבדים והורדות אני לא צריך ציוד היקפי אני לא צריך כונן דיסקטים מומלץ שיהיה עם מעבד AMD 64BIT 3000 939אני מעדיף מחשב שקט במיוחד אני צריך את המחשב מורכב מומלץ שהמחשב יהיה עם כרטיס מסך טוב מאוד בבקשה עזרו לי תודה מראש

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by shayh,

שלום רב, לאחר שהשלמתי עם העובדה שהמחשב שלי התישן מאד ושאין טעם לשדרג אותו (זה יהיה בזבוז כסף) החלטתי לבדוק אופציה של רכישת מחשב חדש. 1. התקציב נע בין 3500 ל4500 ש"ח (עדיף שזה יהיה משהו טוב באמצע) במזומן 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ומשתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, מעט מאד משחקים קלים, שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש (הארדיסק SATAII של WD או משהו מוכר אחר, מעבד כפול ליבה [לא סמפרון, סלרון ודומיהם] וכו'..), צורב DVD, הרבה יציאות USB (משהו כמו 4 קדמיות ולפחות 6 אחוריות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (שלא יהיה …

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  13. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5.5K-6.5K, מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22 אינץ'. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב (כלומר אם קיים כונן DVD שאינו צורב אז מעולה), כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל I5 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור ועיצוב לא חשובים. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם חשוב שקט? עד כמה? סטנדרטי, לא צריך שיהיה שקט במיוחד. 10. האם מתוכנן OC? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק- GTA, FALLOUT3. כמו כן מקווה …

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Warzone, Battlefield - משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by kalda01,

קיבלתי אתמול לנובו EDGE 11 חדש. האם יש דרך אוטומטית לבדוק שכל הדרייברים במחשב מעודכנים ?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  16. Started by neoyun,

רק אתמול הכל עבד, היום בבוקר, אני בא להפעיל את המחשב. הוא נדלק והכל טוב , פתאום מופיע לי חלון כחול. עם כל מיני דברים, ולמטה יש מין אחוזי מספרים עולה, עד שזה מגיע ל100 . ושזה מגיע ל100 , הוא כאילו בא להפעיל את המחשב, אבל מה שכן, הוא עושה מן אתחול לבדוק תקלות. אני חיכיתי עד שיסיים, הוא אומר לי להדליק את המחשב מחדש. הדלקתי ואותו דבר הוא חוזר על עצמו, יש לי כמה אפשרות . 1. להפעיל את ה DOS. 2. להפעיל שחזור מערכת. 3.לאתחל. עשיתי את כולם ולא עובד שום דבר, השגיאה חוזרת על עצמה. איך פותרים? Windows Visa ! סוג המחשב HP

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  17. שלום לכל המעוניינים בצער רב אני מודיע על פטירתו של הנייד הישן שלי... הוא היה אהוב על חבריו, מנהיג חברתי, תלמיד מצטיין... ההלוויה היום. בינתיים, אני מחפש אחד חדש. צרכים: לא הרבה, בעיקר מוזיקה ועבודה משרדית (AKA לימודים), אינטרנט... טיפה טיפה עריכה של וידאו (ברמה מאוד בסיסית - אנחנו מדברים על Windows Movie Maker)... זהו בערך. צריך קיבולת גבוהה לרוקנרול. יש הבדל משמעותי בין המפרט הזה למפרט הזה (הוא נמצא שם למטה, גם כן וואלה האלה...), מלבד גודל ההארד דיסק, והאם יש למישהו כאן ניסיון עם המחשבים האלו, והאם הבדל משמעותי זה מצדיק הפרש של יותר מ1000 שקל? תודה לעונים ולמעוניינים

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי נייד ישן עם חיבור VGA בלבד ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי ל-RGB. אבל אני לא מצליח לקבל תמונה. מה ניתן לעשות? האם יש צורך בממיר RGB כי אני מבין שיש סוגים שונים של RGB בטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  19. היי חבר'ה תעזרו לי לבנות מחשב חזק למשחקים מבוסס על מעבד AMD64....

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by shar7770,

היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ביצירת מפרט. תודה מראש! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-7k כולל מסך מקלדת עכבר ואוזניות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת עכבר אוזניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? וינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מודיעין או לחלופין באר שבע 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר …

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  21. היי בקרוב אני והקבוצה שלי טסים לאירוע בחול של משחקים (לאן) ואני צריך לקנות מחשב נייד לטיסה שיוכל להריץ את מנוע hl2 עם לפחות 300fps אני יכול להשיג את המחשבים של alienware במחירים מצויינים השאלה האם כדאי לרכוש את אחד המחשבים הניידים שלהם ואיזה או שיש מחשבים עדיפים שיריצו לי את המנוע הזה בצורה דומה או טובה יותר תודה מראש לעוזרים אני גם לא כל כך מבין במחשבים ניידים או לא ניידים בכללי אז אם אפשר טיפה הסברים ופירוט זה יעזור

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  22. שלום לאחר אין ספור דחיות החלטתי באופן סופי לגמרי לקנות מחשב בשבוע הבא מקום הקניה הוא KSP בירושלים מטרת המחשב עריכת וידאו פרמייר CS6 (תומכת AMD)עריכת חומרים כבדים הסכום שברצוני להוציא הוא סביב ה6K אני מעוניין במחשב חזק שקט ואמין עדיפות למעבדים החדשים חשבתי לקנות דיסק של 2 טרה (גרין) ובהמשך לקנות SSD כמו כן ברצוני לקבל המלצה שתכלול מערכת הפעלה אודה לתשובתכם

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  23. האם המפרט הבא מספיק טוב לניגון סרטי H.264 (מפרט בדיון). H.264 זה הקידוד שעושים לסרטי HD. המפרט: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 250GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none מחיר 1060 ¤

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  24. יש לי מחשב במפרט הבא: ======================================================= [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון :SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם :ASUS P5B DELUXE[/td][/tr][/table][table][tr][td]כרטיס מסך :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL[/td][/tr][/table][table][tr][td]דיסק קשיח :SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150[/td][/tr][/table][table][tr][td]צורב DVD :PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK[…

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  25. באפשרותי לרכוש את הדגם DELL Inspiron 1525 במחיר של 3100 שקלים מעבד Intel Dual Core DUO T2370 1.73GHz Cache L2: 1MB FSB: 533MHz זיכרון DDR II 1024MB 667MHz Up To 4GB דיסק קשיח 160GB SATA/5400 rpm כונן DVDRW DL דו צדדי מסך 15.4-inch WXGA (1280 x 800) CCFL TrueLife (glossy) כרטיס מסך INTEL INTEGRATED GRAPHICS MEDIA ACCELERATOR X3100 UP TO 256MB יציאות 4 x USB 2.0 Audio: stereo in, headphone/speaker out and dual digital mics; IEEEE1394a 8-in-1 Memory Card Reader;SD/MS/MMS / MS PRO /MMC. VGA Video Output; S-Video אני מקבל גם תוספת של ג'יגה לזכרון במחיר הזה השאלה אם המחיר הזה שווה ואם המחשב הזה בכלל שווה משהו.. אני לא מבין כלום כלום בניידים השימוש העיקרי שלו יה…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.