עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by honda_civic8,

שלום רכשתי נייד hp יד שניה והמחשב לא נדלק לי אני לוחץ על כפתור ההלדקה הנורות נדלקות למספר שניות המאורר עובד ואז הוא צונח בהתחלה הייתה לו גם את הבעיה אבל אחרי 5-10 פעמיים הוא היה נדלק עכשיו הוא לא נדלק בכלל הדגם שלו הוא :compaq nc6000 תודה על העזרה..!

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  2. מעבד pantium D 830 3.0 לוח ASUS P5LD2 זיכרון שתי סטיקים של 512 במהירות 533 חברה גנרית מארז 6a19 שחור +ספק גנרי הארד דיסק 120 גיגה WD IDE הכל כשנה אצלי אני מעונין למכור את כל זה לדודה שלי בכמה כדאי? אם אפשר תגידו לי כמה כל חלק שווה תודה רב ה שמואל

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  3. שלום לכולם, מצורף מפרט שבניתי למה שאתם רואים נא להוסיף עוד 600 ש"ח עוד גיגה זיכרון וספק שאשמח להמלצה באיזור ה 300 ש"ח. סה"כ יוצא לי 7000 ש"ח מקלדת ועכבר אין לי צורך כרגע. מטרת המחשב היא תכנות , משחקים. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by אורי דמרי,

היי,אני רוצה לקנות מחשב חדש והגעתי אליו http://www.yahavpc.co.il/build?id=WP1NRA1FQ7QKL5 עם אתה יודעים אולי איפה אפשר לימצוא את החלקים יותר זולים. ומה אתה חושבים על המחשב עצמו. תודה.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  5. Started by inigo montoya,

אחרי שעות של שיטוטים בלתי נלאים באינטרנט ובחנויות מחשבים צמצמתי את האפשרויות שלי ל-2: מחשב של msi עם אחריות לשנתיים ומעבד c2d של 2GHz ומפרט די סטנדרטי או מחשב של acer עם מעבד intel dual core ומפרט די דומה לראשון באותו מחיר עם אחריות ל-3 שנים. הבנתי שאת מחשבי ה msi מרכיבים למעשה בארץ והם באיכות ירודה ביחס ל acer שנחשבת לאחת החזקות בשוק. אז באופן כללי, השאלה שלי היא זו: אני סטודנט שמחפש מחשב לצרכי לימודים ומדי פעם לצפות בסרט או משהו בסגנון. אני לא גיימר או משהו בסגנון ואני בסה"כ צריך מחשב שאני אוכל גם להשתמש בו ושתהיה לו מהירות סבירה כשאני מפעיל תוכנה כמו emule לדוגמא. האם יש הבדל מהותי מבחינת המעבדים והאם יש הבדל גדול בין החברות? תודה.

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by Yoda_1168,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים ב5500 שקלים. אין לי צורך בציוד היקפי כלל, ואני מתעתד להזמין מTMS בגלל הביקורות המשובחות וOC בחינם לחברי הפורום. אני יכול לחרוג ב200-300 שקלים אם זה שדרוג משתלם אחרת אעדיף לא לחרוג. בקשר לכרטיס מסך יש לי העדפה לHD2900 PRO כי הבנתי שהוא יותר טוב מה8800GTS אבל אני לא בטוח, אשמח לקבל את עצתכם. עכשיו השאלה שלי היא בקשר למעבד: מה ההבדל בין כפולי הליבה למרובע הליבה מבחינת משחקים, והאם בחירה בכפול ליבה כרגע תפגע בי באופן רציני בעתיד? ממה שאני יודע כרטיס המסך הוא הרכיב החשוב ביותר במשחקים אז אני מעדיף להשקיע יותר בכרטיס במקום מעבד מרובע ליבה. ושאלה נוספת למי שקנה מחשב מTMS בעבר: כמה זמן לוקח להם לשלוח למרכז (אני מעוניין בOC)? תודה מראש לכל העו…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by woodi,

שלום, אז ככה קיבלתי הצעת מחיר על סך 9152 עבור המחשב thinkpad w510 4319-2nu לפי המפרט של המחשב הנ"ל באתר הרשמי של לנובו רשום שהו מגיע עם: 2GB RAM win 32 bit לפני החנות שאצלה קיבלתי את הצעת מחיר (נייד נייד) קישור : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1414 המחשב מגיע עם 4GB win 64 bit (כך נאמר לי במייל) ייתכן שהם "שידרגו את המחשב" מיוזמתם? , או שיש פה טעות מצידם או שאולי אני לא הבנתי נכון? (או ששם הדגם לא מחייב בדיוק את אותם הנתונים?)? אגב על קופסת המחשב (לפני הפתיחה של המוצר) הדברים האלו רשומים? (אגב באתר הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29901&catid=919#details הם פשוט פרסמו את שתי הפונקציות כלומר למחשב יש גם 2GB ובסעיף מתחת יש ל…

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  8. המחשב עולה כ3700 ש"ח. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=704702 הוא אמור לשמש את אבא שלי בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת OFFICE. לפי המפרט זה נראה מחשב עם תמורה טובה לכסף. גם שנתיים אחריות ולא שנה, גם מעבד C2D וגם כרטיס מסך של ATI. מישהו יודע איך האחריות של רונלייט? יש המלצות אחרות באותו סכום?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by elior021,

שלום אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי לעשות אינטרנט אלחוטי למחשב נייד מה אני צריך חוץ מכרטיס רשת וראוטר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  10. אני בונה מפרט לחבר למשחקים בנתיים הנה מה שבניתי ואני מחפש איך לחסוך... Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 v2 ברכישת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪1183 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2878 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 370 + Antec True Power Trio 650Watt, יחידות 1 ₪549 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2512 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2395 Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 …

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  11. היוש, מנסה לנצל חלון הזדמנויות של "חבר שנמצא בארה"ב", אשמח לדעת איזה מבין שני הניידים האלו מומלץ יותר. http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5709800.p?skuId=5709800 http://www.bestbuy.com/site/hp-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5606100.p?skuId=5606100 יש הבדל קל במחיר, הדל יותר יקר אבל אם הוא משמעותית עדיף אז אבחר בו. אם יש דגם שמומלץ באזור המחירים הזה (עד 400 דולר) אשמח לקבל המלצה. בנוסף, סתם ננעלתי על Bestbuy, אם יש חנות אחרת זולה/עדיפה ששווה להזמין דרכה, מה טוב תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by mikyl,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - גלישה/אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? אין דרישות מיוחדות, שיהיה נוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות +WIN7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Lior Misgav,

שלום לכם, אני עת לרכישת מחשב נייח חדש למטרת עריכת סאונד. למי שלא מכיר המשמעות היא הרצת תוכנות עריכת מוזיקה כמו אבלטון וקריובייס כמה שיותר ערוצים לפני שהתוכנה תיקרוס (פרוייקט של 150 ערוצים אמור להספיק לי.) המחיר אמור להיות סביב 4K ש"ח. המפרט שבנו לי הוא שתבמונה. השאלות שלי הן כאלה: האם הקירור למעבד מספיק חזק? האם הלוח הוא לוח Wifi? בעתיד ארצה לשדרג את הכרטיס זכרון, יש משהו מומלץ 32GB? האם ההצעת מחיר היא פיירית לשני הצדדים?

14. Started by matanya,

זו נראית לי קנייה מאוד כדאית (יש כאן 4G דיסק 250 עם מעבד 2G), חוץ מבעיית האחריות. מה דעתכם? לדעתכם עדיף לבקש מקרוב משפחה שישלח את זה במשלוח, או שיש למשהוא נסיון עכשווי בקנייה ישירה עם משלוח לכאן? ואגב זה באמת נכון שהם לא מבקשים תעודה ממשרד התקשורת על מחשב אחד? (בעבר זה היה נורא, התקשרתי ללשכת השרה (מי הייתה אז?), תוך כדי שאני מדבר עם ספקטרום במגדל שלום על הקוו השני. ואז אמרתי ללשכת השר שלא רוצים להדריך אותי כיצד למלאות את הטופס. ואז הם קיבלו ברקע את לשכת השר, שניסו לברר מדוע לא משרתים אותי כראוי!!, זה גרם למשה-גלילי בכבודו ובעצמו להתקשר אליי מיידית). עוד דבר, משהוא יודע באיזה סוג משלוח משתמשים כדי שאני אוכל לטפל בעצמי בהוצאה מהמכס? והאם הם מתקשרים או שולחים הודעה (כדי שלא…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  15. אהלן. אני בהתלבטות ואשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד לצורך אחד בלבד: שידור ישיר ליוטיוב ע"י תוכנת OBS. איך זה הולך לעבוד? כרטיס לכידה עם כניסת HDMI שיחובר לאחת מכניסות ה-USB של המחשב. לכניסת ה-HDMI תחובר מצלמת וידאו פנסוניק HC-770. המטרה היא לשדר ב-1080p/30fps. כל הרשת מלאה בהמלצות לגיימרים שמשחקים במקביל לסטרימינג ולכן בכל הכתבות ממליצים על כרטיס מסך. לא ברור לי האם i7 או מקבילו ב-AMD יעמדו בכח העיבוד שדורש סטרימינג של 1080P. אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל. אפשרי חריגה רק אם זה מחייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או ת…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  16. שלום רב יש לי 4700 ש"ח ואני לא יודע איזה מחשב לקנות מטרות המחשב הם למשחקים כבדים והורדות אני לא צריך ציוד היקפי אני לא צריך כונן דיסקטים מומלץ שיהיה עם מעבד AMD 64BIT 3000 939אני מעדיף מחשב שקט במיוחד אני צריך את המחשב מורכב מומלץ שהמחשב יהיה עם כרטיס מסך טוב מאוד בבקשה עזרו לי תודה מראש

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  17. בהתבסס על המפרט באתר למשחקים עד 3500, הרכבתי את המפרט הבא: (המקלדת, עכבר, רמקולים נועדו רק כדי להמחיש את המחיר). אני חושב לקנות מ- www.comp-il.co.il, פשוט מכיון שהחנות שלהם היא כמעט במרחק הליכה מהבית. יש לי שלוש שאלות בקשר למפרט - האם עשיתי איזה פשלה נוראית בתכנון? (בתכנון קודם שמתי 2 זכרונות של 256 במטרה לקבל את ה Dual Channel, או שמתי הרד-דיסק SATA על לוח אם שלא תומך בו) אני אשמח לקבל חוות דעת כללית לגבי המפרט ובנוסף חוות דעת על החנות -פעם ראשונה שאני קונה אצלם. (היתרון הוא, כאמור, שהם קרובים).

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by nirs1510,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE למטרת לימודים וגלישה באינטרנט בלבד לא מתכנן לשחק משחקים איתו או משהו בסגנון. חשבתי לקנות מחשב עם מעבד INTEL I3 CORE אני חושב שזה יעמוד בצרכים האלה חשבתי על מחשב Lenovo 300-22 All-in-One F0BX003EIV זה המפרט מה אתם חושבים ? מעבד Intel® Core i3-6100U Processor 3M Cache, 2.3 GHz זיכרון 4GB DDR4 2133MHz Sodimm (1 x 4096 MB) כונן קשיח 500GB (7200RPM) Sata תצוגה 21.5 Inch FHD (1920 x 1080), IPS מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 520 כונן אופטי Integrated DVD reader/writer DVD (Dual Layer) תקשורת אלחוטית…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  19. Started by THE-MASTER,

אני מעוניין במפרט בשביל חבר עד 3000 שקל כולל צורב DVD לא כולל מסך.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by VortexD,

מסך אני מתכנן על 2007WFP כרטיס מסך 8800GTS אוברקלוק קטנטן אם אפשר שהמפרטים יורכבו מחנויות באזור הצפון תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by tomermu,

לאחר שאלות רבות בפורום נסגרתי עליו סופסוף. היתה התלבטות בינו לבין HP DM3 1110 אבל בסוף הוחלט. לכל מי שיש שאלות-לאחר שאנסה אותו בשבת- אשמח לענות. ותודה לכל מי שעזר.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by caveman,

שלום חברים, לאחרונה הmain computer שהוא נייח החליט לזייף, ובגלל שהייתי רוצה להיות יותר נייד בתוך הבית החלטתי שיהיה לי טוב יותר עם אולטרה בוק. * מטרות המחשב? - אני צריך המלצה לאוטרה בוק שיהיה חיית עבודה, יעבוד אינטנסיבית יום שלם ויגלה אמינות חזקה. כוח עיבוד וזכרון שיאפשרו הרצת מספר יישומי על במקביל כגון CS6, דפדפן, אופיס, אייטונס, ותוכנת כתיבת קוד, כולם במקביל. לעיתים יעבוד עם מסך נוסף, אם זה משנה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -חשוב לי שהמסך יהיה מאוד מאוד איכותי וברזולוציה גבוה מאוד, 15 אינצ', אם יש 17 מה טוב. * רזולוציית המסך? - FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - nope * משקל רצוי? - לא רלוו…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  23. אהלן, ישנו תקציב של 7000 ש"ח לקניית מחשב אשר ישמש למשחקים וסרטים(HTPC בחדר השינה) המחשב יחובר למסך DELL 2007WFP וגם לטלוויזית LCD 42" עבור סרטים דגש חשוב מאוד הוא על השקט! המערכת חייבת להיות שקטה מפני שהיא תמוקם בחדר השינה! להלן מפרט חלקי שהרכבתי, ואשמח מאוד להצעות/שיפורים שלכם: 1. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box 1400 ש"ח 2. לוח אם: מתבלט בין לוח אם של גיגהבייט לבין לוח אם של אסוס (אני מעדיף של אסוס - נראים לי יותר אמינים...) באזור ה 500-600 ש"ח 3. כונן קשיח - להרצת ווינדוס ותוכנות קבועות חשבתי לקנות: Western Digital WD740ADFD הרד דיסק 10000RPM 620 ש"ח האם ההשקעה כדאית? כונן עבור תוכנות והורדות Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB 420 ש"ח וכרגע יש לי במחשב…

24. Started by eliavozeri,

היי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon 9800 HD) ודי מתלבט על איזה כרטיס לקנות. המערכת שלי די יציבה ואני חושב כרגע רק על שידרוג כרטיס המסך (בעלויות של עד 2000 ש"ח) בהתחשב בכך שיש לי intel core i7 16GB ram מה הייתם ממליצים? חשבתי משהו בסגנון של gtx 1060 8gb GDDR5 המטרה, להריץ משחקים כמו skyrim ו star citizen על high או אם יהיה אפשרי על ultra high (למרות שלאחרון אני מאמין שאצטרך כרטיס שעולה הרבה יותר). תודה על העזרה.

25. Started by Sunny Jim,

בלפטופ שלי, hp 5269, אשר עם מסך 15.4 וכרטיס גרפי 7400 GO יש סוללת 6 תאים. האם על מסך בבהירות מקסימלית, ובכרטיס מסך על עומס כנראה מלא, שעה אחת זה לא מעט מדי? או שזה תקין?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים