ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מחשב בסך 4 אש"ח, ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע למפרט מחשב. אני לא צריך ציוד הקפי. צריך רק את המארז עצמו. המחשב צריך להיות מורכב לביצועים גבוהיים. משחקים כבדים לגרפיקה מקסימלית. (ככל שניתן בסכום). יש לי מסך 19' רחב. חשבתי על המעבד מהסדרה החדשה I5. כמו כן לוח טוב שיתאים כמובן. כמובן שצריך כרטיס מסך מפלצתי. (שיעשה את העבודה לאורך זמן). צריך אוורור טוב. (אמנם מידת הרעש לא כל כך חשובה אבל גם לא יותר מדי שיהיה נורמלי). אין לי צורך ב OC או מ"ה. אני רוצה לקנות מחנויות איכותיות עדיף רשתות. באזור כפר סבא, הוד השרון, רעננה, פתח תקווה, רמת גן-בני ברק. אפשר להציע ולפנק מארז טוב. (אוורור בשבילי יותר חשוב מיופי). וגם כרטיס קול בתור תוספת בסוף אפשרי. כמו…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים יום יומיים כאלה עד סכום של 3000 שקל. עכשיו אני מעוניין בכל זאת שהמחשב יריץ משחקים בצורה סבירה ולכן ההתלבטות האם לקנות את ה dell בעל מעבד i 3 עם כרטיס מסך 5650 hd או dell עם I5 וכרטיס מסך מובנה של אינטל 3000hd או משהו בסגנון. ממה שאני יודע הדגש על הכרטיס מסך הוא יותר קריטי בשביל משחקים אז נראה לי שהשילוב של !3 עם 5650hd יתן יותר נכון? שני הדגמים המדוברים הם 5010 ו 5110 של dell ומחירם 3000 שח, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: תקציב : 4000 . שימושים : עריכת וידאו ותמונות בתוכנות כמו : Sony vegas Adobe after effects Photoshop ועוד כמה שאני לא זוכר ודפדפן קצת לגלוש באינטרנט ואולי משחק או 2 גג כי יש לי xbox ואני משחק בו כביכול. הערות : אני רכשתי elgato hd להקליט משחקים בfull hd מהxbox למחשב ואני עכשיו רוצה לרכוש מחשב חדש כולל הכל מארז והכל ssd וכל זה לא צריך וינדוס חוקי.. ואני שאלתי בכל מיני פורומים וכל מיני אנשים וקיבלתי תשובות שונות לגבי מפרטים ... עכשיו המורה שלי לאלקטרוניקה אמר לי שיש כרטיסי מסך מיוחדים לעריכה וכל מיני והמליץ לי לשאול פה כי פה בטמת מבינים ויביאו לי מה שטוב לי.. הבנתי שאני צריך 8gb זכרון I5 או I7 מעבד 500W ספק Ssd 120gb אבל סוג שמות וכל השאר כמו כרטיס מסך מארז לוח …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,אני מתכוון לקנות מחשב גיימינג חדש ואשמח לייעוץ לפני רכישה... בעיקרון התקציב שלי זה באזור ה5500 ש"ח וניתן לחרוג איזור 500 ש"ח במידת הצורך... המחשב שאני צריך זה מחשב בעיקר בעיקר לגיימינג ומדי פעם עבודה משרדית די קלה... חשוב לי שהמחשב יהיה חזק כמה שיותר בתוך טווח המחיר הזה... תודה רבה רבה רבה מראש לעוזרים!!!!!...
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לכל העוזרים שלום רכשתי HP Pavilion dv6-6140ej לפני שנה ושמתי לב כי האפשרות של התאורת מסך לא עובד בכלל, לא בשילוב על כפתור הFN ולא דרך האפשרויות של צריכת חשמל, לא משנה אם המטען מחובר או לא פשוט האופציה של בהירות מסך לא עובדת במחשב בכלל. מישהו מכיר/נתקל??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי את המפרט הנ"ל לאחר התלבטויות ארוכות, אשמח לקבל את דעותיכם מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 לוח אם Asus P5Q-EM s775 C2Q 1600Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E, X4500HD ¤646 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤289 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ES ¤213 כמות:2 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 100 ¤178 ספק כח Thermaltake TR2 RX 500W ¤346 קרור למעבד Thermaltake Mini Typ (18db) all copper ¤179 מאוורר למארז Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - BLUE ¤53 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3089¤
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זה? מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪854 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3P ₪503 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38498 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ₪834 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870M5 מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪312 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח FSP Everest 500W ₪382 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EVE8500 מאורר למארז Scythe Sleap Stream SY1225SL12H 1600rpm 120mm ₪48 כמות…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
amd 64 bit 3000+ radeon9800p maxtor 80 8mb sata 512ddr 400 mag 768 pf מארז טוב שלא יעבור את ה300 שקל צורב מקלדת עכבר רמקולים ופלופי פשוטים הגעתי ל5250 שקל ואני רוצה להוריד מתחת ל5000 יש לכם מקומות יותר זולים מ KSP?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לשדרג / להחליף את מפרט המחשב שלי בעלות מינימלית כך שיתאים למשחקים של "הדור החדש" המפרט הנוכחי הינו: CPU Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz CPU Speed 2.79 GHz RAM 2.0 GB OS Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 22600 Video Card TI Radeon Graphics Processor AGP (0x4E48 (Radeon 9800 pro Sound Card SoundMAX Integrated Digital Audio Disk Space 200 GB DVD-ROM HL-DT-ST CD-ROM GCR-8523B האם ישנם רכיבים מסויימים שאוכל להשתמש בהם עדיין? איזה רכיבים עלי להחליף? ולמה מומלץ להחליף במידה והתקציב שלי עומד על כ3000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח בערך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ו…
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן אנשים , המפרט הוא לחבר , את המחשב אנחנו קונים כבר מחר או מחרתיים ברגע שנסגר על המפרט. אין צורך במסך \ ציוד היקיפי \ מערכת הפעלה \ הרכבה המחשב מיועד למשחקים ,עד כמה שאפשר לעשות מחשב למשחקים בתקציב כזה... אם באמת צריך וזה יתן שיפור בריא , אז קחו 4000 לתקציב. תודה , ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחכה לקנות מחשב וכל הזמן אומרים לי לחכות לעוד ועוד השקות וכבר עברה חצי שנה בכל מקרה עכשיו החלטתי שאני רוצה לרכוש השבוע מחשב. אני גיימר שעושה סירטונים ליוטיוב ועורך תמונות/סירטונים באדובי עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד שכבר לא עומד בכל העריכות.. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב חזק שיוכל לעמוד בכל מה שאעשה. אני גם צריך לקנות מסך אז אם יש איזה משהו מומלץ אשמח לשמוע! אני מכוון לתקציב של 5-8 אלף שקל תודה על העזרה חברים!! זה מה שאני בניתי בנתיים https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210303
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל שני מפרטים למחשבים עבור עבודה עם אינטרנט, אופיס, תכנות, עבודות קלות של תמונות ואולי קצת משחקים. מחשב אחד צאיך להיות עם מסך ומדפסת (עד 4000 ש"ח) והשני לא (עד 3500 ש"ח). אם יש צורך להגדיל את התקציב בכמה מאות אולי אפשרי. תודה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
תודה רבה על זמנכם ועל העזרה! אשמח לעצות למחשב נייד ללימודי עיצוב, הנה הפירוט - מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 עד 4.5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר ללימודי עיצוב - תוכנות אדובי , תלת מימד כמו - Autodesk Fusion. Keyshot, Rhinoceros --- דורשים כ.מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן אחד מספיק , לא חייב עם מ. הפעלה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות NUC להורים שלי, שימוש עיקרי דפדפן, ועריכת תמונות באיכות גבוהה (לא וידאו \ 3D) כתחביב, אז חשוב שיעבוד חלק. (הם כן "טכנולוגיים") עשיתי קצת מחקר ותאכלס רוב המידע שלי מגיע מהבחור הזה... אחרי שראיתי את כל סרטונים שלו הגעתי למסקנה שב NUC10 יש לרוב חסרונות לעומת NUC8: חסרונות: USB C מקדימה מיותר, דור מעבדים FROST נותן עלייה של אחוזים נמוכים בביצועים וירידה משמעותית בביצועי גרפיקה לעומת הדור הקודם, עלייה מיותרת במחיר.. יתרונות: נראה לי פחות מתחמם לכן פחות רועש, סלוט לכרטיס זיכרון רגיל (אין צורך אמיתי בזה) בשלושת דגמי ה NUC10, הוא פשוט ממליץ על לקחת את NUC8 המקביל. אז אני מתלבט בין NUC8 i3, i5, i7: בין i3 ל i5 ההב…
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים אני מחפש מחשב עד 4000 שקל בערך ללימודים (הנדסת מכונות) אשמח להמלצות למחשבים לשימוש של מתלב וסולידוורקס בעיקר
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 שקלים במידה וזה מאוד חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter-Strike Global Offensive, Battlefield 4, Team Fortress 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=asus%20u3s רציתי לשאול אם זה משתלם מבחינת ביצועים וכל מה שמסביב. וגם לקבל את חוות הדעת שלכם בנוגע למוצר. אני רוצה את המחשב הזה בגלל היחודיות שלו הלוק היוקרתי והמותג כמובן. ראיתי כמה ביקורות שהוא קיבל שם ציונים טובים. ראיתי תמונות בNewegg רואים שהוא מאובזר היטב. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220222&Tpk=asus%20u3s המחשב מיועד בעיקר לגלישה במקומות ציבוריים,בעבודה למשחקים פה ושם וצפיה בסרטים זה פחות או יותר מה שאני רוצה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מכיוון שאני לא מבין כמעט כלום במחשבים ניידים אשמח אם תעזרו לי קצת הרבה בנושא.. אני צריך לקנות מחשב נייד חדש לשימוש משרדי בעיקר וללימודים התקציב הוא 4K+- המשקל די חשוב ככה שעדיף שלא יהיה כבד גודל המסך צריך להיות בסביבות ה15.4' ושיוכל להריץ WIN 7 וOFFICE בלי תקיעות כלשהן...תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד איכותי בעיקר לצרכים הרגילים של גלישה באינרטנט, אופיס, שמיעת מוסיקה, פוטושופ אבל גם לצורך עבודה ולימודים (טלסמינרים שאני לומד בצפייה בזמן אמת דרך האינטרנט), וצפייה בסרטים. אני חושב שאני צריך מסך של 15.6 אינטש... הוא צריך להיות מתאים לנסיעות לחו"ל לא מבין גדול במחשבים אז אולי יש דברים שלא ציינתי... והתקציב עד 4500 עם עדיפות לפחות... אשמח להמלצה לדגמים ספציפיים וגם המלצות כלליות לקניה יתקבלו בתודה גדולה!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש ללימודים, ככה שהשימוש יהיה בעיקר גלישה באינטרנט ויישומי אופיס. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה קליל מבחינת משקל, שהמטען שלו יהיה קליל (כי לאחרונה נתקלתי במטענים גדולים שלא באמת נוח להסתובב איתם) ושהסוללה שלו תחזיק לי לאורך זמן. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים- מקבוק אייר 2020, i5 מסדרה y, הוא 256 גב, 8גב ראם או הזנבוק החדש ux325ea, הוא גם i5 אבל דור 11(!), 512 גב, 8 גב ראם כמות הזיכרון בפועל לא קריטית לי, אני כבר 6 שנים כמעט עם הזנבוק שלי ולא מגרד את המקסימום של 256 שיש לי כרגע ברור לי שהזנבוק יותר מהיר, השאלה אם ליישומים שאני צריך זה בכלל רלוונטי. בנוסף, יש לי אייפון ואייפד ויהיה נוח אם הם יתמשקו עם המח…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך מחשב שישמש להרבה דברים בעיקר לעריכה גרפית סרטים באיכות HD ומשחקים המחשב יהיה מחובר לרוב למסך של DELL FULL HD 22 אינץ וגם לטלויזיה של סמסונג FULL HD 37 אינץ מ-1-10 השקט חשוב 6 מתוכן OC קל עד בנוני בעתיד... תודה.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי תקציב 4000 שח למעבד זכרונות ולוח אם אני רואה שיש להם את המעבד הזה במלאי: AMD Ryzen 9 5900X 3.7Ghz AM4 אפשר בבקשה המלצה ל לוח אם וזכרונות תואמים שיש בסניף אילת מרכז התיירות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת איזה יציאה צריך במחשב נייד כדי שיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזית LCD/פלזמה או למסך של מחשב ושתיהיה אפשרות להשתמש במחשב כדי וי די(לצפות ממנו את הסרטים במסך שאליו מחברים אותו) ולהפך - לצפות במחשב במה שיש במסך.האפשרות הראשונה יותר הכרחית. S-Video זה הדבר המתאים? או שיש אולי עוד משהו? ובכלל מה עושה יציאת S-Video ? תודה מראש לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק למלצה לנייד לחבר. סטודנט להנדסת מכונות שנה שלישית. עובד הרבה על Solid Works ומטמטיקס. * גודל המסך? 15 אינצ' עדיף מט(עדיף=לא פוסל דגם מומלץ בלי מט) * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מעדיף ביצועים על חשבון גודל, כלומר מעדיף לסחוב מחשב חזק יותר מאשר קל ופחות חזק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו שלא מגיע כיום כסטנדרט, ובכול זאת נציין HDMI. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל 500GB לפחות כול מה שמעבר הוא בונוס. * כונן אופטי? לא חובה, עדיף עם. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נקנה בארץ * האם בתקציב צריך לה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-