ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום! לאחר שש שנים עם הטושיבה המצויין שלו ששבק חיים, חבר שלי מחפש לפטופ. ורק עלי הוא סומך שאתן לו את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלו שהן לא קלות בכלל. אי לכך ובהתאם לזאת: אני מחפש לפטופ. ורק עליכם אני סומך שתתנו לי את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלי שהן לא קלות בכלל. הדרישות שלו: - משהו שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה חזק וגיבור. - קל לשימוש לדובים. - יקלוט WIFI וכוסיות. - קונה מארה"ב הברית און ליין.אם יש לך הצעה גם מאיזה אתר הכי טוב. הדרישות שלי: - לפטופ קל ועמיד ככל האפשר. הלפטופ אמור ללוות אותו במסעותיו בקריביים ביאכטה שלו. - בלפטופ הוא יראה סרטים, יגלוש באינטרנט וידבר בסקייפ. - אמינות. הלפטופ יעבור חיים קשים. - סוללה חזקה. - כונן DVD …
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לפטופ עד 1000-1500 ש"ח. אני צריך אותו בשביל אינטרנט ואופיס. מדובר בעיקר על אינטרנט אלחוטי WiF/נקודות. נ.ב: אינטרנט אלחוטי המבוסס על נק' חמות זה תמיד WiFi, נכון? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ פייסבוק אופיס אולי משחקים כמו היטמן עם ארדיסק גדול שאני יוכל לאחסן בו הרבה סרטים ומוסיקה תוכלו להמליץ לי מחשב כזה? תקציב עד 2000₪ לעזרתכם אודה ניב
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש לקנות לפטופ ואני לא ממש מבין בתחום הזה. אני מחפש מחשב שיעודו העיקרי הוא אינטרנט ו office ומחשקי פלאש קטנים. לא מיועד לגרפיקה כבדה או משחקים רציניים. תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום מחשפ מחשב נישא לעבודה משרדית מלאה - אינטרנט אופיס וכו'... עם יכולות טיפה מעבר שיחזיק לכמה שנים טובות מעכשיו של חברה רצינית לא סתם. בעלות של עד 3000. ללא מסך מבריק. תודה גודל מסך רצוי 15.4 והרבה זיכרון הרבה נפח דיסק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שימושים: 1}חשוב לי לציין שהמחשב יקבל חיבור hdmi . 2}עדיפות למשחקים וקצת לתוכנות . 3}סוללה חזקה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח- אם כי המטרה היא לקנות באילת, כך שהמחיר שאני רוצה לשלם הוא עד 5500 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל- במידה וזה באמת משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +|- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות ADOBE, ביחוד אפטר אפקטס, פוטושופ ופרימייר. תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואנימציה. (אופן שימוש הוא פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולו…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שיכלול 4 USB לפחות חריצים לכרטיסי זכרון (SD MMC וכו'..) ג'יגה זכרון פנימי 80ג'יגה הרדיסק מסך רחב רוב השימוש במחשב הוא עבודה משרדית\אינטרנט.. לא יהיו בו משחקים עדיפות ל- HP או IBM תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות לפטופ, תקציב 1000$,אנחנו גרים באמריקה ככה שאפשר להזמין מNEWEGG או אמזון לא משנה.. דגש על מעבד מהיר,Core 2 duo לפחות. אשמח עם הראם יהיה למפחות 2 גיגה,שיכולים לסחוב את המערכת כמו שצריך.. כרטיס מסך לא צריך משהו רציני,רק משהו בסיסי כמו ה8400 בשביל שעם האחים הקטנים שלי ירצו להריץ איזה משחק פשוט זה יעבוד חלק. כונן קשיח כמה שיותר גדול יותר טוב. טאץ פאד איכותי ובכלל חומרה חיצונית נוחה (מקלדת וכו') מסך 15.4 לפחות עדיף יותר. כמה שיותר סוללה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
המחיר והזמינות בארץ ממש לא רלוונטיים. בעל משקל יחסית קל. זמן סוללה גבוה כמה שאפשר. חובה שיהיה מצלמה ומיקרופון מובנים. מסך עד 15.5 אינץ - לא משנה 16:9 או 4:3 לשימוש סולידוורק (כמו אוטוקאד).
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה מישהו שמע על לפטופ עם יציאת DVI ? אני רוצה לקנות לפטופ אבל לחבר לו מסך נורמלי בבית. מה לגבי עמדות עגינה ? הבנתי שיש להן יציאות DVI אבל נראה לי קצת תמוה איך הן מייצרות את האות הדיגיטלי. האם הן לוקחות את האות האנלוגי ומעבירות אותו דרך A2D (מזעזע) או שבאמת מקבלות אות דיגיטלי איך שהוא מהכרטיס מסך ? תודה אנשים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשיהו יש מושג אם לפטופים כאלה כבר קיימים בשוק?? ואם לא אז מתי יהיו זמינים לפטופים עם מעבד Core 2 Duo
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
ורצוי מעבד core i7, הבנתי שלאסוס יש כמה דגמים שיכולים להתאים לי אבל אני לא יודע איך לבחור בינם ומי המתחרים שלהם ולכן אשמח לעזרתכם בבחירה תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לאחותי בסביבות 4K שמספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, Illustrated, flash (Reanimation. http://ksp.co.il/?uin=29730 http://ksp.co.il/?uin=28617 ברור לי שהלנובו יותר חזק, וגם בא עם SSD, זה יתרון גדול, אבל האם הדל מספיק טוב?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לקנות נטבוק או לפטופ עם מסך בגודל 10.1" עד 12", הוא צריך להיות עם כונן DVD. הארדיסק של לפחות 160GB. שיהיה מהיר. תקציב - 600$.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש נטבוק\לפטופ נטו לראיית סרטים\סדרות באיכות HD.. משהו קטן עד 13 אינץ' אפילו 13 זה גדול מידי לא מחפש איכויות של מחשב זה לא מחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית או משהו זה סתם בנוסף רק לסרטים וטיפה אינטרנט פייסבוק וזה.. חשוב רק שיריץ סרטי HD, שיהיה בלוטוס ושיהיה כמובן USB שאני יוכל לחבר את הכונן קשיח ולראות את הסרטים.. אם אפשרי קצת יציאת HDMI זה יהיה מעולה אבל לא מאמין לא נראה לי שאפשר יהיה למצוא משהו במחיר כזה בכל מקרה התקציב עד 1500 אם יש משהו באמת מומלץ ואמין אין לי בעיה לשלם עד 2000 ש"ח.. המחשב הזה נראה לי דווקא סבבה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7952&CatCode=315 מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עם מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו יודע מאיפה באירופה אפשר להזמין את המחשב בבקשה תגידו בגלל שאני מחפש כבר בכל מקום אפשרי ואני לא יודע מאיפה הכי בטוח לקנות. תודה
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מאיפה הכי כדאי לקנות אותו? 2. נניח שאני שולח לארץ, הדבר היחיד שאצטרך לשלם זה 16% מע"מ נכון? 3. אפשר להזמין מהאתר של לנובו ארהב או שזה רק לבעלי כתובת בארהב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש במחיר של עד 3500 ש"ח. אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. חשוב לי שיהיה i5 ומעלה, 4GB ומעלה זכרון RAM, מסך 14"-15" טאצ' עםרזולוציה כמה שיותר גבוהה (FULLHD כנראה לא ייכנס בסכום הזה), וסוללה כמה שיותר חזקה. חשבתי על המחשב ASUS S400CA-CA021H 14" שעולה סביב ה 3500 ש"ח עם מעבד i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9785&added=1 יש גם דגם של המחשב עם מעבד i5 שעולה כ 400 ש"ח פחות.. האם ההוספה של הכסף משתלמת בשביל מעבד i7 ? בכל מקרה ,אשמח לקבל המלצות לדגם שהכי משתלם מבחינת ביצועים וסוללה בתקציב הזה.. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חברה אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל , אבל אני רוצה להוסיף לו זכרון ולשנות כמה דברים , אני לא מוצה חנות (ON-LINE) שאפשר לעשות את זה . תודה . אני בארה"ב ואני מתכונן לקנות מכאן כך שאין בעיה עם זה .
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בEBAY מטען למחשב הנייד הנ"ל, ולא ככ מצאתי, מישהו יכול לעזור? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-