ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
1. תקציב: 3500-4000 2.שימושים : מחשב ראשי בבית לשימוש כללי , סרטים, עבודה ומשחקים 3. יש צורך בציוד היקפי מלא, מסך 20-22" 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 5. לא מתוכנן OC אבל אם ההפרש בעלות קטן אז רצוי להשאיר את האפשרות 6. אין צורך במ"ה 7. אני מעוניין לקנות מRSM 8. אני לא מחליף מחשב כל שנה ולכן רצוי שהמערכת תאפשר שדרוגים בעתיד (תושבת מתאימה לדור הצפוי של המעבדים וכו'). בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות מחשב עד 6 אלף שקל, אבל שיכלול את מעבד הI7 וכרטיס מסך ה580GTX או 5970 או 480GTX בלי ציוד היקפי מישהו מוכן לעזור לי בזה תודה אני ישמח. איפשר לחרוג אבל טיפונת זהירה :s05:
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המחשב הוא לידידה בת 17 שמן הסתם לא משחקת במשחקים כבדים מידי אלא עיקר עבודתו של המחשב תיהיה גלישה באינטרנט וללימודים. תודה מראש לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ככה שיעבוד טוב עוד 5 שנים! בדקתי מה יש לשוק להציע, והגעתי לחלקים הבאים. לוח אם של ASUS דגם P5W-DH Deluxe מעבד של Intel דגם E6600 זיכרון של Corsair DDR2 1024MB 800MHZ CL4 ספק אני לא יודע איזה. קירור אני לא יודע איזה. כרטיס מסך לא יקר עד 700 שקל, אני לא משחק משחקים רציניים חשבתי על 7600 או 7300 של NVIDIA. יש לי : מארז 4 מאוורי 120מ"מ H.D של WD 250GB וכל שאר הדברים תודה מראש על ההמלצות.
-
- 14 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינונים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visualStudio photoshopCS4 premire ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בעל עסק שמעוניין לתת מס' טאבלטים להגרלה למשתתפי הוועידה תמורת חסות מכובדת ביותר באירוע מדובר באירוע רב משתתפים שווה שווה שווה חסות בעלות של כמעט 20 אלף ש"ח
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים לא צריך: מסך מקלדת + עכבר צורב רמקולים תודה מראש על עזרתכם שתהיה לכולכם שנה טובה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
המקבוק המאולתר שלי מגיע לימיו האחרונים ("מק-קולקל"), ואני עוד אתקע בלי מחשב בחדר - שזה חמור מאוד. להביא את הנייח זה ברדק מארץ הברדקים. צריך נייד חדש. דרישות: מחשב שעובד. בעיקרון אני לא חושב שאריץ עליו סימולציות כלשהן, אך רצוי שתהיה לי אפשרות כזו, ולו מוגבלת. משקל וכו'- לא ממש מעניין אותי, אני לא מתכוון לסחוב אותו יותר מדי וגם אם כן, מחשב כבד לא מזיז לי (אחרי המצ'וק-מק ששוקל איזה 2.7 קילו זה לא בעיה). כמובן שמשקל נמוך זה עדיין טוב. מסך- 15-15.6 אינץ' נשמע לי אופטימלי. הכי משתלמים בקטגוריה הזו, וגם נעים שיש מסך טוב. בנוסף רובם כוללים כונן אופטי, שיש לי בו שימוש מדי פעם. סוללה- ממש כדאי שתהיה טובה, אבל זה לא שובר עסקה. מערכת הפעלה- רצוי שיגיע עם וינדוס OEM, רצוי 7 אבל ג…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3829&catcode=510 השימושים שלו יהיו: אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ופעולות בסיסיות של פוטושופ.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת תכנות בג'אווה ובעיקר ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גדול מ14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יחובר לחשמל רוב הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA,…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שזה הטאבלט הפופולרי ביותר בימינו נראה לי, אפילו שהוא עם מעבד של AMD... צריך להגיע בימים הקרובים, ובעקבות הגעתו תקבלו גם תמונות והתרשמויות ראשוניות.
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים מאוד מאוד קלים. * גודל המסך? שיהיה לפחות 15.6 * רזולוציית המסך? אני לא ממש מתמצא בתחום אבל עדיף שהרזולוציה תהיה גבוהה בשביל האיכות בסרטים... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 3 ק"ג נראה לי סביר אפשר לחרוג קצת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שלוש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ממש מתמצא בנושא אבל שיהיה חזק חשוב לי שהמחשב ירוץ חלק אבל אני לא חושב שאני אשתמש ביותר מדי זכרון... * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שתהיה וינדוס * האם …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך תקציב למחשב גיימינג עד 5800 ש"ח ואני צריך את עזרתכם כיוון שנהרס לי המחשב ואני צריך לקנות חדש . (אני פותח דיון חדש כיוון שנוסף לי כסף לתקציב ואני צריך מפרט חדש) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5800 , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים ( fortnite ,overwatch ,call of duty , no mans sky ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת Razer BlackWidow Chroma V2 Green Switch 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד 15.4 אינץ' (בשאיפה לרזולוציה גבוהה) כתחליף לנייח. המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה כמתכנת- משתמש הרבה eclipse למי שמכיר, מפעיל הרבה תוכנות יחד, עושה build לפרוייקטים (compiling) ותכונות גרפיקה למניהן גם. וגם לצרכי יום יום כגון אופיס, אינטרנט, משחקים וסרטים. בקיצור מחשב חזק. ואגב, למדתי על בשרי שכשבאים לקנות מחשב חדש תמיד כדאי ללכת על הטכנולוגיה החדשה ביותר, גם אם צריך לחרוג מהסכום מעט כי בסוף זה משתלם. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם וברוכים הנמצאים אני רוצה לקנות החודש מחשב. עיקר השימושים שלי במחשב הם למעשה מדיה סנטר וסרטי HD. המחשב מחובר למסך טלויזיה של סמסונג 40. ומסך מחשב רגיל. אני לא מעוניין ב HTPC מהסיבה שהמחשב יושב אצלי בחדר ויש לי עוד שימושים בו מלבד הסרטים מדי פעם גיימינג וכאלה משחקים סטייל מאפיה הסנדק וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום,אני אשמח לחוות דעת עבור מחשב נייד או נייח. אני היום סטודנטית לעיצוב במה ובעתיד גם מתכוונת לעסוק התחום עיצוב האירועים והטקסטיל. אני מחפשת מחשב עבור תכנות גרפיות, תוכנות שרטוט כמו אוטוקאד ואחרות. ועבור תוכנות מידול והדמיה בתלת מימד. 3D MAX או Skechup. V REY אני גם מחפשת מחשב שיתמוך במדפסת תלת מימד, אז תוכנה גם לזה, עוד אין לי מידע ספציפי על תוכנה כזו. לגבי מסך, אני מרכיבה משקפיים אז נוסף לצורף של מסף טוב עבור גרפיקה, אני צריכה מסף שיאפשר לי לקרוא ולעבוד מהמחשב לאורך זמן בלי להקשות יותר מידי על העיניים. משקל. אם מדובר במחשב נייד, חשוב לי שיהיה הכי קל שאפשר בהתאם לתנאים הנ"ל. יודעת שזו בעיה שהם גדולים וצריכים מאווררים. מבחינת תקציב האם …
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים, בניתי מפרט התקציב עד 4000שח (בלי HD) אשמח לקבל כל תגובה ואפשרויות אחרות Intel p-4 3Ghz 478 1070שח Abit IS7 (865PE) 560שח 256MB Samsung DDR 400 x2 560שח Sapphir Radeon 9600XT TV,DVI 128MB 880שח LG DVD x16 170 Internal Usb 6in1 flash cards reader (עוד לא ראיתי) ~100שח (בערך) ATX MIDI 400W 280שח ------- סה'כ 3620שח חשבתי גם על לוח Asus P-4P800SE, תגובותכם..
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש ביתי ולתיכנות, ומדי פעם למשחקים. התקציב הכולל הוא 3500 ש"ח, אבל: חשוב לי מסך גדול וטוב (23), מקלדת שקטה מאוד + עכבר אלחוטיים, רמקולים מסויימים (2.1 ומעלה עם שלט, כניסת USB ורדיו) כך שלדעתי נשארו בערך 2000 ש"ח למחשב עצמו (אם נראה לכם שאני ממש עושה טעות בתעדוף, זה הזמן להגיד) חשוב שיהיה שקט מאוד, מערכת הפעלה WINDOWS 7 אשמח גם להמלצות על מארז מתאים שגם נראה טוב, בלי להבין יותר מדאי בחומרה, המפרט באתר למחשב רב-תכליתי בעלות 2810 ש"ח נשמע לי בכיוון (גם אני ארצה להריץ משחק חדש זה יעבוד במהירות טובה) אבל זה קצת יקר מדי, וחלק מהדברים לא הצלחתי למצוא בKSP . אשמח אם תתיחסו לחנות בירושלים (KSP נוחה לי כי יש לה אתר, אבל אם זה עוזר אפשר כל חנות אחרת) ת…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אוקי מחר אני מזמין את המחשב החדש שלי הינה המפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) 8KDA3J S-754 sata, gbl 512MB A-DATA xfx 6800 128MB DVI,TV 80GB 7200/133 (8MB) Teac/SONY 1.44 ATX FullTower Supertalent alum. סה"כ 4750 ועוד ספק מפנדה של האק 390 שקל! אם יש משהו שאני יכול להשיג באותו סכום כסף רק יותר טוב אז תגידו וכל הערות שיש לכם דברו מחר אני מזמין אני מקווה שפנדה וקי אס פי פתוחים מחר :] תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי התלבטות בעיקר לגבי הספק והכרטיס מסך. תקציב מקסימלי: 3500 שקל. 2. אמור להפעיל את כל המשחקים כיום, ולטווח הכמה שיותר ארוך. כולל עיצוב, אך לא ממש מתקדם, שיריץ Photoshop CS4 ללא בעיה. רזולוציה טבעית של 1600*1200 מסך 19 אינצ'. אין צורך בציוד היקפי. יהיה לי מעבד: i7 860 Intel לוח אם: DP55WG intel חשבתי על זכרונות: Kingston DDR3 1600 2*2 השקט ממש לא קריטי, אבל עדיף שיהיה שקט, אני לא אמות אם יהיה קצת רועש. לא יהיה OC לפחות לא עכשיו. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אני מעדיף לקנות מ-KSP שבאשדוד. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר טוב. אל תתיחסו אל המארז המארז כבר יהיה מוכן ככה שאתם יכולים להוריד 400 שקל על המארז. רק רציתי להתייעץ איתכם, איזה כרטיס מסך עדיף: GTX275 896MB, או HD48…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שאני חושב שהוא די טוב ואני רוצה עליו חוות דעת של אנשים שיותר מבינית. אני מחפש מחשב יחסית בזול עם נתונים לגיימינג כרגע אני מחשב שהנתונים שלו יריצו באופן חלק לגמרי משחקים כגון CS 1.6, COD WF2, L4D 2, FAR CRY 3 זה האופציה הכי רלוונטית שלי מעבד: intel i5 core 650 3.20GH ראם: 4GB כרטיס מסך: Radeon HD 7770 GHz Flex Edition 1GB לוח אם: MSI 2A9C מחיר 1800 שח זיכרון: 770BG עם כונן צורב מארז וכל האביזרים התומכים זה משתלם? ואם זה בכלל עונה על משחקי גיימינג? ולמשחקים שציינתי למעלה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תבנו לי מפרט טוב אני גם גיימר ואני רוצה אותו לעתיד שיהיה בנוי טוב תודה בלי מסך ובלי ציוד הקפי וחשוב לי היופי של המארז
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אהלן , מחפש מפרט למחשב חדש 1) תקציב - 3500 + (אפשר לחרוג) 2) מטרת המחשב - HD , עבודה שוטפת , אינטרנט , אולי 2-3 משחקים 3) דרוש מסך 22 לא חייב HD המחשב יהיה מחובר לטלויזיה 4) ללא דיסקטים 6) שקט חשוב מאד 7-9 7) ללא OC 8) ללא מערכת הפעלה , כולל הרכבה 9) אזור מרכז תל אביב - רעננה אני בעיקרון רוצה INTEL אני ממש לא מבין בAMD החדשים אם מישו יוכל לתת הסבר קטן לפני שהוא רושם מפרט עם AMD חשוב שהכרטיס מסך יהיה עם HD אם אפשר להכניס בתקציב .. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-