עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי 2500 שקל. אני צריך שהמחשב יריץ WIN7 ותוכנות כבדות בלי בעיה (לא מדובר על משחקים, אך זה יהיה פלוס, אם אפשרי) אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע. אם התקציב שיש לי נמוך מדי לדרישה שלי, תביאו בבקשה מחשב נייד יעיל שאפשר למצוא במחיר כזה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. רשמתי בכותבת 3000 אבל האמתי שאני מחפש ב-2000, אלא אם יש הצעות ממש ממש טובות בשביל עוד קצת כסף.. אז תאמרו או שהכי טוב, תביאו נניח אחד של מקסימום 2000 ואחד של 2500-3000.. ותציינו לי את ההבדלים והיחס של עלות-איכות.. ואני כבר אעשה החלטה עם עצמי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by evgenyb,

בבקשה מישהו יכול להמליץ על מפרט מחשב מומלץ ל-LINUX (מחשב ביתי לשימושי Internet, Office וסביבת פיתוח קוד ב-C.C++)

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  4. לאחר שהגעתי להחלטה לקנות נייד של DELL נפתחו בפני אופציות לרכוש את המחשב בחנויות שונות באינטרנט. רציתי לדעת האם, מנסיונכם האישי, אין שום סיכון ברכישת המחשב דרך אתרי האינטרנט והעיקר למצוא את הכי זול, או שכדאי לי להמתין עוד כ-30 יום עד שהדגם הספציפי שאני מעוניין בו יגיע לחנויות? למי שמעוניין, אני מדבר על הדגם: DELL VOSTRO 3500 i5-520M תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום אנשים, לצערי נפטר לי המחשב לאחרונה ואני צריך מחשב חדש. אני צריך מחשב למטרות משחקים, Matlab ו-SolidWorks. לא מתוכנן OC. בנוסף, אני צריך גם מסך חדש. אני מתלבט בין מסך עם פנל e-ips לבין אחד עם TN. האם לשימושים שלי אני ירגיש בכלל בהבדלים? שקט די חשוב לי... 8 מתוך 10. אני מעדיף לקנות את המחשב מ-TMS (אלא אם כן יש לכם תובנות שאני לא יודע)... והתקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר למתוח עד 5500 אם זה משתלם). תודה אנשים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mcnm,

שלום, ברשותי מחשב נייח המשמש לכל צרכי, אך לאחרונה אני זקוק למחשב נייד פשוט ביותר שישמש אותי רק לכתיבת הערות בוורד ולהפעלת תוכנות פשוטות ביותר (מבוססות על טקסט) השאלה שלי היא האם המחשב הבא הוא כל כך גרוע, עד שלא שווה לשלם עליו אפילו 777 ש"ח...: http://www.skypc.co.il/pl_product~CE268~14~0.htm דרך אגב, בסקירה שנעשתה על הEverex Cloudbook ׁ(שדומה לו באופן לא מפתיע) נאמר כך: When a notebook overheats to the point that it stops working every 30-45 minutes you know there's a serious problem לסקירה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4282 מפחיד? האם יש סיכוי שפיזור החום שופר בגרסה הנוכחית? נ.ב. גם גודל המסך לא משנה לי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. שלום , אשמח לקבלת עזרה בהמלצה למחשב נייד. במסגרת עבודתי אני נאצץ לנסוע הרבה לחול ואני שוהה הרבה זמן בשדות תעופה (לא תענוג גדול) ומתןך כך אני חייב נייד אמין. המאפיניים שאני רוצה: 1. קל, עד שני ק"ג. 2. קטן , מסך 13.3 אינטש. 3. מהיר , שיכול להריץ כמה דברים במקביל ללא בעיה. 4. כונן פנימי גדול, שיכול לאחסן את כל הסרטים שאני רואה בדרך. 5. זיכרון פנימי גדול. 6. יכולות אלחוטיות כמובן. 7. עדיף, במידת האפשר צג HD אבל לא הכרחי. 8. יכול לעבוד שעות ארוכות על סוללה. 9. כונן אופטי קורא-כותב לצריבה של סרטים. 10. מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים, אני משתמש המון בסקייפ. כמו כן אשמח להבין את האפשרות של מודן סלוסלרי פנימי, האם זה יתרון ? מה זה אומר בכלל... בתודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח ניתן לחרוג בגבול הטעם הטוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המרת קבצי וידאו 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא משנה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב כן, מערכת הפעלה לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור צפון עד הקריות/חיפה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. דגשים: יש מקום למארז עומד - 24X40X50 (עXגXר), יש אפשרות גם מארז שוכב. עיקר יעודו של המחשב יהיה לצפיה בסרטי 1080P ובפורמטי האודיו החדשים, אולם אני מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים( או לשדרג את המחשב בעתיד להרצת משחקים) . PVR - לא הכרחי עכשיו, אבל אולי בעתיד ארצה להוסיף. דבר נוסף - היות והמחשב ישב בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ושהמארז יהיה סולידי (בלי נורות מהבהבות).

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  10. המפרט הנוכחי הוא: enermax 525w asus a8n32deluxe corsair ddr400 2gb hd 4870 AMD 4200+ מסך 22 1650X1080 אני רוצה לשדרג ל: מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold OCZ3421K אשמח להצעות\ הערות ליעול או להוזלה אוליי לגבי הלוח אם

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בשביל תכנות וגרפיקה קלה, פוטושופ וכאלה (בקיצור, לא תכנות גרפי). חשוב שיהיו בו: - יכולת להפעלת הרבה תוכנות בו זמנית - חיי סוללה ארוכים מה אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. אני לא אמור לקבל את הדיסק התקנה הרי שילמתי על מערכת הפעלה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות נייד והחלטתי שעדיף לי המותג Dell, עליו שמעתי הכי הרבה דברים חיוביים. לאחר סקר קצר יש שתי דגמים שננעלתי עליהם אבל לכל אחד יש כמה חסרונות שלדעתי הם משמעותיים אז אני לא בטוח במה לבחור, ואם בכלל לבחור באחד מהם או במחשב Dell אחר. התקציב : עד 4500 פלוס מינוס. שימוש : לימודים (החל משנה הבאה), מוסיקה, סרטים (יש הרבה זמן פנוי בעבודה), אינטרנט. אני יודע שיספיק לי אפילו Dual Core מעפן לשימושים האלה, אבל אני מעדיף משהו מהמעבדים החדשים של i5, שיספיק לי לכמה שנים טובות. ההתלבטות שלי : 1. Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-430m.htm עם שדרוג זיכרון ל4GB וסוללת 8 תאים + אחריות ל3 שנים, אני מגיע ל4600. חסרונות בולטים : אין לו HDMI, וא…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. שלום לכולם, בתקציב של עד 1500 ש"ח, ללא אפשרות לחרוג ועם רצון לחסוך כמה שיותר. שימושים - אך ורק עריכת תמונות (Raw של 10-20 מגה עם Nikon NX2 ו-JGP של 5-10 מגה עם Lightroom ו-photoshop) בשימוש מזדמן של חובב עם גישה לאינטרנט. במידה והמפרט יאפשר לצפות בסרטים באיכות של 720P, נהדר. אם לא - זה בעדיפות שנייה ואני לא מעוניין להוציא על זה סכום נוסף. אני עובד עם Dell 2209 IEPS ואין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא בכונן דיסקים. השקט אינו חשוב בכלל, לא יודע מה זה אוברקלוק ולא בונה על התעסקות מיותרת עם המחשב. חיבור DVI או HDMI יהיה מצויין, כי יש לי נטבוק נוסף שמתחבר עם כניסת VGA רגילה (ומשמש למעשה לכל השאר). לא מתוכנן שדרוג, ולא חשוב לי אופק השדרוג בעתיד... שורה תחתונה - אני צלם חובב, אני צ…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by abale69,

המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטי HD, אבל שתהיה קיימת האפשרות להריץ משחקים. מפרט1: מעבד: intel c2d E6500 1066 לוח אם: Gigabyte p43-es3g 1333 דיסק קשיח: seagate 1TB 32 MB כרטיס מסך: ATI 5570 DDR3 1GB זיכרון DDR2 800 4GB מארז +ספק: עוד לא הוחלט. מפרט 2: מעבד: intel core i3 530 1333 לוח אם: intel hunter cove 55h דיסק קשיח: seagate 1TB 32 MB זיכרון: DDR3 kingstone 1333 4GB מארז +ספק: עוד לא הוחלט.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. שלום פרסמתי את השאלה הזו לפני כחודשיים והיום היא שוב רלוונטית... השאלה בכותרת, מחשב לשימושי אינטרנט/אופיס/צפיה בסרטים תקציב עד 2K. אשמח להמלצות או לחוו"ד על המפרט הבא. תודה מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Patriot DDR3 2048MB 1066Mhz CL 7-7-7-16 ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PT2G1066 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  17. שלום לכולם, מזה זמן רב שאני מחפש מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף לנייח, שישאר שמיש לכמה שיותר זמן וכל שאר הדרישות הסטנדרטיות על אמינות. התקציב הוא 5k. לאחרונה Asus N61Jv תפס את תשומת ליבי - דגם חדש עם תג מחיר סביר יחסית: i5-430M 4Gb זיכרון פנימי 16" GeForce GT325M USB3 שנתיים אחריות עולה כ-5k. לעומת זאת יש את Toshiba L505-13Z: i3-330M 4Gb 15.6" Radeon HD 5165 שנתיים אחריות של טושיבה - No Matter What (אחריות שמכסה הרבה סוגי נזק - לא בוודאות שהמבצע הזה עדיין בתוקף) עולה קצת יותר מ-4.5K. הנייד של טושיבה קצת לא מאוזן לדעתי - מעבד די חלש וכרטיס מסך בינוני-גבוה חזק יחסית. מפחיד אותי שהמעבד יחנוק את כרטיס המסך והוא לא ינוצל על הסוף באפליקציות כבדות (או משחקים לצורך העניין). מצ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by bamich25,

שלום, ברשותי מחשב נישא IBM T-41, בן כשלוש שנים. לאחרונה התחיל רעש (כנראה) מהמאורר. הרעש הוא כמו דפיקות קטנות מהירות וחלשות, הנשמעות כאילו משהו פוגע במאורר כל סיבוב וקצת כמו רעש של מיסב חלוד. בדקתי ברשת כל מיני מדריכים לניקוי מאורר, פירקתי את המחשב, הוצאתי את המאורר וניסיתי (עד כמה שיכולתי) לנקות אותו - עם נייר טואלט ומקל אוזנים תוך כדי נשיפת פוווו אינטנסיבית. הרעש לא פסק. שאלתי היא כזו: 1) האם ניתן לעשות משהו נוסף בנידון? 2) היכן ניתן לקנות מאורר כזה (וטווח מחירים), והאם אפשרי להתקין מאורר חדש בבית? 3) עד כמה זה מסוכן להמשיך להשתמש במחשב במצב זה? כל שביב מידע שיש למישהו בנושא ייתקבל בברכה, כולל הפניות למדריכים כתובים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by Adir88,

כמה שאלות: 1. הלוח אם הזה יקר ב100 שח משאר הדגמים בגלל הכרטיס מסבך שלו HD4200. האם זה שווה את התוספת? 2. האם 2 גיגה זכרון יספיק? החברה בסדר או שהייתם ממליצים על משהו אחר? 3. מבחינת רעש, האם כדאי לי לקנות קירור חיצוני או שאפשר להסתפק במה שאני מקבל עם המעבד? 4. אם התחלנו לדבר על רעש אז מה הייתם אומרים על הארדיסק הזה? איך סמסונג ביחס לשאר החברות? 5. המארז ניראה ממש נחמד ואטרקטיבי. למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לשמוע ביקורות עליו. 6. את הכרטיס טלויזיה לקחתי בעיקר כי זה תוספת קטנה לעומת המחיר של שלט לבד. אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול יותר עם שלט טוב אני אשמח לשמוע. (אני מאמין שיצא לי להשתמש בכרטיס טלויזיה אבל אני יכול להסתפק במשהו פשוט). זהו בגדול המחשב יחובר לטלויז…

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by ישראל11,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ? NVIDIA GeForce GT 330M או Nvidia Geforce 9500M GS תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 4500 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה אך ורק זמן אחריות רצוי: 3 שנים אך אפשר להסתפק גם בפחות חברת המחשב הניד המועדפת: אין מועדפת מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 כונן קשיח מועדף: 320GB לפחות , העדפה ל500 משקל הנייד המועדף: לאמשנה גודל הצג: 15.4 ומעלה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיו לו 2רמקולים , והאמ מקלדת נוחה ושקטה וזה ומצלמה ומיקרופון מה מטרת שימוש המחשב?אינטרנט ,מסנג'ר , פוטושופ , קצת משחקים בקטנה לא כבדים(מקסימום GTA SAN ANDRESS )יהיה נחמד אם יהיה אפשר להריץ גם את GTA IV \ COD6 גם אם זה על הגדרות בינוניות ולא גבוהות , מוסיקה ,

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by mosdef,

שלום , בניתי לי מפרט מחשב שקט כמה שאפשר ( אני עובד עם סאונד ) שגם מאפשר גיימינג ברמה גבוהה , לקחתי את הטוב ביותר ( כמעט ) בכל תחום אפשרי שקראתי ולמדתי מפה אז תגידו לי מה אתם חושבים ולפני הכל יש לי מספר דילמות : הזכרון הוא 1333 , האם יהיה הבדל אם אחליף ל DDR3 2000 , כי לפי מה שראיתי יש הבדל קטן מאוד אבל בכל זאת ההפרש הוא באזור ה 100 ש"ח שזה לא רציני ... ואני מודע לזה שהקירור למעבד הוא לא מהמומלצים פה , אבל הבנתי שהוא אחד שהשקטים ביותר שיש ומציע קירור טוב. אשמח להמלצות לרכיבים טובים יותר או שקטים יותר ( חשבתי על גרסת VAPORX לכרטיס מסך , ומארז זול יותר שלא יפגע בשקט .. אם יש כזאת חיה ) כמו כן שאלה קצת אחרת , באמת שווה לי שהם ירכיבו לי את המחשב לבד ויעשו בדיקות מאמץ ?…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  23. אז ככה.. עוד חודש אני טס לארה"ב.. ומתכנן לקנות שם לפטופ. השימוש בו יהיה לצרכים בייתיים.. אינטרנט סרטים (HD) משחקים פה ושם.. כאן http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Quantum+Black/9703393.p?id=1218153394199&skuId=9703393- יש מפרט מדוייק של המחשב.. ויש עליו חוות דעת דיי טובות באתר.. אבל רציתי לשמוע מכם מה דעתכם עליו ? כמה שאלות: 1. מסך מבריק לא יפריע בשימוש ביתי עם אורות חדר ? 2. לגבי חיבור לשקע חשמל.. איך אני משנה את התקע? או שצריך להגיד להם שיחליפו כבל ? 3. מישהו יכול להמליץ על חנות מסויימת בדאלאס טקסס ? 4. יש עוד פרטים שאני צריך לדעת לגבי קניה בארה"ב? חוץ מהסטיקי.. שכמובן קראתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by drorgarbi,

שלום קיבלתי הצעה לקניית LG R380 במחיר נמוך משמעותית מהמחירון אני זקוק לו לשימושים בתור סטודנט + (סרטים מולטימדיה וקצת משחקים) אשמח לדעת האם מתאים לי או מה אתם חושבים על הנייד תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by ישראל11,

המלצה למחשב נייד עד 6000 אלף חשוב לי שהיה למחשב כרטיס מסך טוב תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.