עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה יש לי מערכת מחשב די נחמדה שכרגע מורכבת מ MB: sapphire 780g AMD 5200+ brisbane (2.7 ghz) gigabye radeon hd3850/256mbit (running at about 10% overclock) 4 gb ram running on stock ddr 2 800 win 7 64-bit אני רוצה לדעת מה כדדאי לי לשדרג קודם: מעבד (ובתוך כך גם את הלוח אם היות וכבר לא מוכרים מעבדים לתושבת AM2+) או את הכרטיס מסך (התכנון הוא 5770) מה ההמלצה שלכם ואם תוכלו לענות לי כרגע מה יוצר לי בעצם את הצוואר בקבוק היותר גדול במערכת המעבד או הכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  2. Started by ישראל11,

הי! צריך חוות דעת על המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333 צריך אותו בעיקר למשחקים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. יש לי בעיה בכרטיס רשת של מחשב נייד מסוג GIGABYTE W536M הוא לא עובד כאלחוטי ואני חייב לחבר לו כבל בשביל שיהיה חיבור לאינטרנט, עכשיו נכנסתי לאתר של GIGABYTE לחפש דרייבר מתאים אין פשוט דרייברים שתואמים למערכת הפעלה מסוג XP, התקנתי את תוכנת driver checker עידכנתי את כל הדרייברים אבל עדיין אין לי חיבור אלחוטי לרשת מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. בכוונתי לקנות מספר מחשבים חדשים למשרד לעובדים מקצועיים בשרטוט בתוכנת אוטוקאד, אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט האופטימלי. להלן דרישות המערכת: 1. תקציב המקסימלי 3000 ש"ח ללא ציוד הקיפי (מסך, עכבר, מקלדת) אשמח אם אפשר יהיה לצמצם ל 2500 ש"ח 2. המחשב משמש אך ורק ליישומי אוטוקאד ב 2D באדריכלות נוף (ללא תלת מייד או פקודות כבדות) אך בגרסאות מתקדמות של 2009/2010 (העבודה עם קבצים גדולים בנפח של כ -30-20 מ"ב) 3. עדיפות למחשב שקט (שאלת התקציב) 4. לא מתוכנן אוברקלוק 5. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (המחשב מיועד לעבוד תחת XP פרו ) (או האם יש כבר נסיון עם מערכת ההפעלה חלונות 7 ביישומי אוטוקאד מהסוג שציינתי, ואם כן אז האם 32/64 ביט ?) 6. בעיקר חשוב לי האם יש חשיבות למעבד מהדור האחרון …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. קודם כל אני רוצה לברך את בואי לאתר הזה עכשיו לנושא חבר שלי הציע לי שהוא מוכר לי את המחשב הנייד שלו וחשבתי להתייעץ לפני שאני עושה צעד כזה המחשב הוא Hp Pavilion 1160ej Dv5 15.4 אינץ' מסך ונראלי שאת השאר אתם יודעים בכל מקרה המצב של המחשב הוא דיי טוב במצב של חדש שמור היטב והוא מציע לי אותו בחצי מחיר כמעט מהמחיר המקורי בערך 2600 שקל והוא נקנה לפני כשנה והוא מוכר לי עקב מעבר למחשב נייח והוא טוען שהוא לא רוצה את המחשב הנייד יותר כי הוא עובר לנייח בכל מקרה ,מה לעשות כדאי לי לקנות או שכדאי לי לרדת מהעניין ,תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז בגדול המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD לא מתוכנן oc , המחשב יתחבר לטלויזיה 37 אינץ Full HD ההתלבטות שלי היא ככה : התקציב שלי עומד על 5,000 ש"ח, ויש לי 2 מפרטים אחד שהעלות שלו היא 4,900 ואחד שחורג ב 300 ש"ח אבל בו יש חומרה שקשה לי לוותר עליה (לוח אם זכרונות ומארז) מה אתם מציעים לי לעשות? האם החומרה שבחרתי טובה מספיק? מוגזמת? צריך את עזרתכם, תודה לכל מי שיגיב מפרט 1 : מפרט 2 :

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  7. על המחשב תעשה גם עבודה משרדית וגם יראו עליו סרטים מדי פעם. לא ישחקו עליו משחקים בכלל. תוכנות עיקריות כאמור: autocad ו photoshop יש צורך גם במסך, עכבר ומקלדת שקט: לא קריטי אבל עדיף לא מתוכנן אוברקלוק יש לכלול מערכת הפעלה יש לכלול הרכבה בחנות עדיף חנות במרכז הארץ (ת"א והסביבה) או חנות עם שירות תיקונים VIP הצעה שקיבלתי בינתיים: לוח אם Asus P7H55-M Pro מעבד Intel Core i7 920 זיכרון Kingston KVR1333D3N9/2GX2 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 1000GB 64MB צורב DVD ‏ Sony כרטיס מסך GeForce 220GT 1024MB מקלדת Logitech עכבר Logitech מארז HEC 434w ספק 500W HEC מסך מחשב Viewsonic VX2433WM LCD מחיר: 5000 תודה על העזרה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yurtrez,

אחד מהנטבוקים הנ''ל,ניתן לחבר לטלויזיה עם כניסת HDMI לצפיה בסרטים באיכות HD?

9. מבקש המלצה על מיני נייד סביר,לא צריך משחקים וגרפיקה.כן צריך אופיס,אינטרנט. בסדר גודל של 1600 ש"ח מתלבט בין: Dell Inspiron Mini 1012 לבין ASUS Eee PC 1005P לשניהם כמעט אותו מפרט אבל על אסוס מתקינים win7 starter ועל הדל XP Home . אם יש דגם אחר אשמח לשמוע. רוצה לסגור עיסקה עוד היום תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הי, האם המפרט הנ"ל יוכל לשמש טוב לסרטי FHD וגם להריץ מדי פעם משחקים? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס מסך? האם הוא יוכל להיכנס למארז? האם כדאי להוסיף זיכרון? התקציב המקבימלי הוא 2600 ש"ח. מעבדי ‏AMD‏ Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box 490 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI 455 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 285 דיסקים קשיחים‏ Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 415 מארזים‏ Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU 340 סה"כ 1985

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים , סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בגודל 21" , בקרוב שידרוג ל 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? למה לא ?…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מחפש לפטופ 12.1 חזק לחברה שלי, המועמד המוביל הוא אסוס 1201N אני מתכנן להזמין באינטרנט ולשלוח למישהו מארהב שבא לארץ ויביא לי אותו חשוב לי שתהיה אחריות בארץ האם יש עסקאות עדיפות על זו: http://www.jr.com/asus/pe/ASU_1201NPU17BK/ חשוב לי שיהיה אתר אמין ושיוכל לשלוח מהר לכתובת במדינת ניו יורק איך אני יודע אם במשלוח צריכים לחתום על החבילה או לא? האם יש הצעות ללפטופים אחרים? חשוב מאוד שיהיה קל וחזק ללימודים וסרטים ולא יותר מ-600$, אפשר לחרוג ל-13.3 אם המחשב קל ומצדיק את העניין

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  13. שלום רב אני גרפיקאי לפרנסתי (פוטושופ,אילוסטרייטר) אשמח לקבל עזרה , מה עדיף ? מחשב Dell_Precision_T3500 עם מעבד E5630 XEON 2.8 GHz או מחשב עם מעבד I7 960 מחנות המחשבים cobrapc בשני המחשבים 8 גיגה זכרון מה ההבדל בין מעבדי XEON למעבדי I7 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  14. Started by Styx,

מכיוןן שכניראה נשרף לי הספק ואין כבר למחשב שלי החלטתי עד החלפת המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וקצת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מכייון שנישרף לי המחשב אני כימעט בטוח שזה 1920=1080 או משהו בסיגנון * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים * לאילו הגדרות גרפ…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by NoamS,

שלום יש לכם טיפים לקירור לפטופ (מבלי לקנות בסיס קירור)? ניסיתי לשים הגבהה מתחת לרגליות של המחשב שתהיה זרימת אויר יותר טובה. אבל זה לא עזר יותר מידי :-) אולי בקצת. (אני צריך ללכת למעבדה כבר הרבה זמן גם בקשר לכונן הקשיח וגם בקשר לבעיות החום. אבל הם "דפקו אותי". לפני שקניתי ביררתי איפה מעבדת השירות, והיא היתה בת"א. וכעת הם עברו להרצליה הבנתי. מבחינתי נסיעה להרצליה זה ביזבוז של חצי יום לפחות ולא מעט כסף).

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - [glow=red,2,300]עבודה משרדית[/glow], תכני HD, [glow=red,2,300]משחקים,[/glow] עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? [glow=red,2,300]1280*1024[/glow] * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? [glow=red,2,300]משחקי רשת mmorpg[/glow] [glow=red,2,300]מה שיבוא ליד- לא כולל GTA IV[/glow] * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/[glow=red,2,300]בינוניות[/glow]/גבוהות)? . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, [glow=red,2,300]צורב[/glow] למשל)? עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? [glow=red,2,30…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי 2500 שקל. אני צריך שהמחשב יריץ WIN7 ותוכנות כבדות בלי בעיה (לא מדובר על משחקים, אך זה יהיה פלוס, אם אפשרי) אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע. אם התקציב שיש לי נמוך מדי לדרישה שלי, תביאו בבקשה מחשב נייד יעיל שאפשר למצוא במחיר כזה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. רשמתי בכותבת 3000 אבל האמתי שאני מחפש ב-2000, אלא אם יש הצעות ממש ממש טובות בשביל עוד קצת כסף.. אז תאמרו או שהכי טוב, תביאו נניח אחד של מקסימום 2000 ואחד של 2500-3000.. ותציינו לי את ההבדלים והיחס של עלות-איכות.. ואני כבר אעשה החלטה עם עצמי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by evgenyb,

בבקשה מישהו יכול להמליץ על מפרט מחשב מומלץ ל-LINUX (מחשב ביתי לשימושי Internet, Office וסביבת פיתוח קוד ב-C.C++)

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. לאחר שהגעתי להחלטה לקנות נייד של DELL נפתחו בפני אופציות לרכוש את המחשב בחנויות שונות באינטרנט. רציתי לדעת האם, מנסיונכם האישי, אין שום סיכון ברכישת המחשב דרך אתרי האינטרנט והעיקר למצוא את הכי זול, או שכדאי לי להמתין עוד כ-30 יום עד שהדגם הספציפי שאני מעוניין בו יגיע לחנויות? למי שמעוניין, אני מדבר על הדגם: DELL VOSTRO 3500 i5-520M תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אנשים, לצערי נפטר לי המחשב לאחרונה ואני צריך מחשב חדש. אני צריך מחשב למטרות משחקים, Matlab ו-SolidWorks. לא מתוכנן OC. בנוסף, אני צריך גם מסך חדש. אני מתלבט בין מסך עם פנל e-ips לבין אחד עם TN. האם לשימושים שלי אני ירגיש בכלל בהבדלים? שקט די חשוב לי... 8 מתוך 10. אני מעדיף לקנות את המחשב מ-TMS (אלא אם כן יש לכם תובנות שאני לא יודע)... והתקציב הוא 5000 ש"ח (אפשר למתוח עד 5500 אם זה משתלם). תודה אנשים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mcnm,

שלום, ברשותי מחשב נייח המשמש לכל צרכי, אך לאחרונה אני זקוק למחשב נייד פשוט ביותר שישמש אותי רק לכתיבת הערות בוורד ולהפעלת תוכנות פשוטות ביותר (מבוססות על טקסט) השאלה שלי היא האם המחשב הבא הוא כל כך גרוע, עד שלא שווה לשלם עליו אפילו 777 ש"ח...: http://www.skypc.co.il/pl_product~CE268~14~0.htm דרך אגב, בסקירה שנעשתה על הEverex Cloudbook ׁ(שדומה לו באופן לא מפתיע) נאמר כך: When a notebook overheats to the point that it stops working every 30-45 minutes you know there's a serious problem לסקירה: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4282 מפחיד? האם יש סיכוי שפיזור החום שופר בגרסה הנוכחית? נ.ב. גם גודל המסך לא משנה לי. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  23. שלום , אשמח לקבלת עזרה בהמלצה למחשב נייד. במסגרת עבודתי אני נאצץ לנסוע הרבה לחול ואני שוהה הרבה זמן בשדות תעופה (לא תענוג גדול) ומתןך כך אני חייב נייד אמין. המאפיניים שאני רוצה: 1. קל, עד שני ק"ג. 2. קטן , מסך 13.3 אינטש. 3. מהיר , שיכול להריץ כמה דברים במקביל ללא בעיה. 4. כונן פנימי גדול, שיכול לאחסן את כל הסרטים שאני רואה בדרך. 5. זיכרון פנימי גדול. 6. יכולות אלחוטיות כמובן. 7. עדיף, במידת האפשר צג HD אבל לא הכרחי. 8. יכול לעבוד שעות ארוכות על סוללה. 9. כונן אופטי קורא-כותב לצריבה של סרטים. 10. מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים, אני משתמש המון בסקייפ. כמו כן אשמח להבין את האפשרות של מודן סלוסלרי פנימי, האם זה יתרון ? מה זה אומר בכלל... בתודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח ניתן לחרוג בגבול הטעם הטוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המרת קבצי וידאו 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן מסך מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא משנה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב כן, מערכת הפעלה לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור צפון עד הקריות/חיפה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. דגשים: יש מקום למארז עומד - 24X40X50 (עXגXר), יש אפשרות גם מארז שוכב. עיקר יעודו של המחשב יהיה לצפיה בסרטי 1080P ובפורמטי האודיו החדשים, אולם אני מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים( או לשדרג את המחשב בעתיד להרצת משחקים) . PVR - לא הכרחי עכשיו, אבל אולי בעתיד ארצה להוסיף. דבר נוסף - היות והמחשב ישב בסלון, חשוב לי שיהיה שקט ושהמארז יהיה סולידי (בלי נורות מהבהבות).

• 3 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים