עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האתר: http://www.dragonpc.co.il אני מחפש מחשב בתקציב של עד 5.5K ללא מסך וציוד היקפי שיעמוד בדרישות הבאות: 1. יהיה מהיר ושקט מאוד 2. סאונד וגרפיקה מעולים בעיקר לסרטים מוסיקה 3. 200-250GB זכרון קשיח 4. תוכנות כבדות (למשל פוטושופ) יעבדו כמו שצריך בלי להתקע וכו' 5. יוכל להריץ בלי בעיות משחקים בינוניים-כבדים (למרות שאני לא מי יודע מה גיימר) 6. מיותר לציין כרטיס רשת, צורב די וי די שכבה כפולה, USB קדמי

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  2. כרגע המפרט המתוכנן עומד על : מעבד: AMD2500 לוח:ASUS A7V8X או GIGABYTE GA 7VA WD 80GB 8MB 7200RPM :HD זיכרון: MICRON 512MB כ.מסך: MX440 מארז: compucase ca 6a19 ATX, super midi tower case מחיר 2800~ ש"ח התוכנות שנעבוד איתן יהיו: 3DMAX, PHOTOSHOP,AUTOCAD,FREEHAND תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן חבר'ה , לאחר שסחבתי חמש שנים עם אותו מחשב - אני מודיע בצער על פטירתו :-[ (ההלוויה התקיימה אתמול) . בכל אופן , אני מחפש מפרט למחשב ביתי ,טיפ'לה משחקים (ממש לא קריטי אבל מעדיף כרטיס מסך נורמלי ככל האפשר) , הרבה אופיס ואינטרנט , ללא מסך וללא ציוד היקפי , בתקציב של עד 1800 ש"ח. בנוסף עדיף שיהיה במחשב זכרון פנימי בנפח של 2 ג'יגה ומערכת מבוססת אינטל (למרות שאני מוכן גם ללכת על AMD). תודה מראש חבר'ה !

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  4. מחפש מחשב לצרכים משרדיים וביתיים גלישה באינטרנט, Office ואם יש אפשר שיהיה בלוח אם שלו יציאה של hdmi אבל זה רק אם זה נכנס בטווח מחירים.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  5. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב אז ככה. שיהיה בסביבות ה- 5000 ש"ח ולא יחרוג ממש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, שמיעת מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושאר הדברים הרגילים. אבל בעיקר משחקים חדשים אז קחו בחשבון. ללא מסך. אם אפשר אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס INTEL? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  7. שלום , אני מעונין לקרות מחשב לילד בן 13 שמיועד למשחקים ואינטרנט וכן לחבר ממיר YES לצפיה בטלויזיה דרך מסך המחשב, המפרט שחשבתי עליו הוא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤672 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤664 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 512MB GDDR2 - DX10 - HEATPIPE - RETAIL ¤510 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤380 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤463 מארז: JSP-TECH H-550D - MID TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤254 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤452 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת. אני מחפש רק מארז ב-2500 שקל, למטרת משחקים. בעיקר בכיוון סדרת COD, סדרת BF ושות', CNC4, וכל מה שיצא (כמו דיאבלו 3 שיבוא עלינו לטובה בעזרת השם). אני משתמש במסך עם רזולוציה 1600x1200. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג, כך שציוד קירור מתאים יהיה מצויין. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שלום לכם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פתיחת מסמכי אופיס, משחקי קלפים (ישמש כפי שמובן לאנשים מבוגרים ). אין לי צורך במשהו מהודר, אך חשוב לי שהחלקים לא יהרסו ושיעבוד בלי יותר מדי תקלות (שהכונן DVD לא ילך אחרי חודש, שהמאוררים לא יתחילו להפגיז ברעש אחרי חצי שנה וכו'). אני מעוניין לשמור על מסגרת תקציב מינימלית למארז ותוכנו (בין 1000 ל 1500 שקל), ואשמח לקבל בנוסף המלצה למסך ומקלדת בתוספת שלא תחרוג מעל 2000 ש"ח סה"כ. אין לי עדיפות ל AMD או אינטל או כל דבר אחר, אך אשמח שהמפרט יורכב מחלקים שאפשר לקנות במקומות כמו KSP (ובמחירים הללו).

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התקציב 1500 שקל פלוס מינוס. לא כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולאוניברסיטה. לא זקוק לכרטיס גרפי משובח וכרטיס קול משובח אלא משהו ON BOARD שיעשה את העבודה. כולל צורב וללא כונן DVD. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי חברים. הידע שלי דיי מועט בכל הנוגע למפרטי מחשבים, משתמש עד היום בלפטופ ממוצע, רוצה להשתמש בלפטופ רק ללימודים ולקנות נייח לצורך גיימינג (בעיקר League of legends, ולהשאיר אופציה למשחקים מעט יותר כבדים בהמשך.. תאכלס הדרישה העיקרית שיהיה חזק ואמין, בתקציב של בין 4500-5000 (5500~ עם מוניטור טוב) תודה רבה מראש. עריכה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (5500 עם מוניטור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 עם מוניטור זה הגג שלי (5000 בלי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית…

• 20 תגובות
    • 5k צפיות
  13. שלום רב, אני זקוק למפרט למחשב פשוט ביותר, לצורכי אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב הוא כמובן כמה שפחות, אך חשוב לא לבלות בנסיעות למעבדה :-) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. אשמח לקבל המלצה למחשב all around שישמש לצרכים הבאים: office heavy internet/browsing media server כולל העברת תכני HD לקונסולת ps3 gaming קל בלבד לילדים תודה!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב נייח עבור בת זוגי, המחשב הוא למטרות גרפיקה והדמיות של אדריכלים כאלה ואחרות, צריך להריץ vray 3dmax, autocad וכן בין היתר את שלל תוכנות adobe כמו photoshop, illustraiotr וכו' 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה אדריכלית (הדמיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת ועכבר אין צורך במשהו מפוצץ, מסך עדיף שיהיה מסך מט אם קיים או שכולם היום ככה? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 34 תגובות
    • 6.5k צפיות
  16. Started by Evilized,

המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס,ללא מסך, הייתי רוצה שיהיה זכרון של 4GB אינטל או AMD לא משנה לי. ומחנות באיזור חיפה והקריות. תודה!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by bardans,

בלי מסך מחשב חזק בשביל משחקים רצוי כרטיס של NVIDIA זיכרון גיגה שיחולק ל 2 250 גיגה וכל מה שצריך ליהות במחשב מחשב חזק למשחקים

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  18. כרגע יש לי מעבד Q6600 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של 8800 GT. *אם אפשר להביא מפרט מעולה גם ב4000 ש"ח זה יהיה מעולה! כמובן לחסוך זה חשוב אני מחפש מחשב חדש הרבה יותר מזה כמובן,ניתן להוריד את הכונן קשיח מכיוון שקניתי לאחרונה 640 ג'יגה חדש של WD. כמובן ללא מסך מחשב. תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? לכל היותר 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה יבוא לידי ביטוי באיכות/מהירות המחשב, לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים HD, מוסיקה, תכנות, בעתיד עבודה עם גרפים של שוק ההון וריבוי מסכים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio/ NetBeans - כבד Office - תדיר Bitorrent - כבד Dropbox - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 SC2 MW2 על הגדרות בינוניות + -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני מעוניין שיהיה בתוך התקציב את המסך 23 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by yairnee,

נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר (זה אחרי החריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, וקצת מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם …

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  22. Started by azmerald,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מרבית העבודה היא עריכה גרפית 90% מהשימושים הגרפיים הם בפוטושופ. שימוש משני בניית אתרים ואפליקציות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

23. Started by tenta,

אהלן אני מחפש המלצה למפרט עד 4000 ש"ח. המחשב יעבוד עם התוכנות קיובייס, פוטושופ, אביד ו3dmax מכיוון שאני רק מתחיל בכל התוכנות האלו ויכול להיות שאתחיל ולא אתחבר אליהם. ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם על דברים שאני לא צריך אני רוצה מחשב שהבסיס שלו חזק (מעבד לוח אם זכרונות) ושאת שאר הדברים אני אוסיף בהמשך במידת הצורך (כרטיס קול/כרטיס מסך מקצועי). התקציב לא כולל ציוד הקיפי ותוכנות, רק מחשב. קיבלתי המלצה לקחת רק לוח אם של אינטל עם יציאת פייר ווייר לאקסס אינסטרומנט. אמרו לי שהלוחות של אינטל יעבדו הכי טוב עם הקיובייס. הכרטיס מסך הישן שלי הוא asus geforce 210 כדאי להעביר אותו למחשב החדש או שזה יוריד משמעותית מהביצועים? אני רוצה 8GRAM בשני סטיקים של 4 וטרה זיכרון פנימי על כונן אחד, כשהמ…

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. אהלן אני מעוניין לקנות מחשב חדש, רק הקופסא. לא צריך הארד דיסק, צורב וכרטיס מסך (כבר יש, ואעביר למחשב החדש) חשוב שהמחשב יהיה בעל נטיה טובה לאוברקלוק. אשמח לשמוע מכם, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  25. הי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח כאשר השימושים העיקריים (מעבר לגלישה סטנדרטית וכ'ו) הם עבודה עם תוכנות Adobe (פוטושופ ולייטרום בעיקר אך לא רק) וצפייה בסרטי HD (המחשב מחובר ישירות לטלויזיה). כמה תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה באמת שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ציינתי למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בשום ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?קניתי לפני שנה בערך כרטיס מסך nVidia GeForce 210 עם יציאות HDMI ו-DVI כדי שאוכל לחב…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים