עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דגש על אמינות/איכות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by *DaN,

היי, אני מעוניין במחשב נייד לא יקר במיוחד. המליצו לי על שני המחשבים הנ"ל. יש בינהם הפרש של מעל 1000 שקל ורציתי לדעת אם ההפרש הכרחי ובאמת מצדיק את המחיר השונה. השימוש במחשב להרצת תוכנות מעפנות כמו SAS צפייה בסרטי HD וגכלישה באינטרנט עבודה עם OFFICE 4 יציאות USB בעדיפות, הרדיסק לפחות 320GB לפחות 4GB זיכרון 15 אינץ' מסך (אם אתם יודעים על מחשב אחר טוב אשמח לשמוע!!!) 1. מחיר 3040 מחשב נייד Inspiron 1545 מק"ט: inspiron-1545-t4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.html סקירה כללית מחשב מחברת חדש מבית המיינסטרים של חברת Dell בגודל 15.6 אינץ' רחב המספק מענה לצרכים יומיומיים. Dell Inspiron 15 ניחן בפיצ'רים מולטימדיים כגון מצלמה, מיקרופון ורמקולים סטראופוניי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ykg,

ערב מצוין. הנייד צריך לשרת צרכים סטודנטיאליים : גלישה מוזיקה סרטים וכו'. לא אמור להריץ משחקים מיוחדים. רצוי מסך יותר קטן מ15" (עדיפות למשקל נמוך ככל הניתן) במחיר חייבת להכנס אחריות מורחבת ל3 שנים (כלומר דגם שעולה 4 והאחריות שלו לשנה בלבד לא מתאים) אשמח לשמוע המלצות על דגמים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. אני מחפש מחשב ללימודים שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו' ובנוסף לא יהיה מסורבל מדי, תקציב - 4.5k. חייב להיות בו : 13.3 i5 לפחות 4GB RAM יציאת HDMI כונן DVD! (המחשבים של דל באים בלי?) בנוסף עדיפות לדל או לנובו. יש למישהו רעיון? תודה,

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. אני בכלל לא בעניינים, לכן יעזור לי מידע כמו איזה מעבד כדאי לקנות, כמה זיכרון, סוג של מחשב (מיינסטרים וכד'). כמובן שדגמים ספציפיים של מחשבים יתקבלו בברכה. בעיקרון, המחשב מיועד לעבודה אוניברסיטאית: אופיס, אינטרנט, תוכנות סטטיסטיות (SPSS וכד'), גרפיקה (פוטושופ), הרצת ועריכת סרטים (בסיסית) חשוב לי שהמחשב יטוס! (ביצועים מעולים), ממשק נוח (מקלדת נוחה, נגישות...), קל (מתחת ל-2 ק"ג) יכול להגיע ל-7K, אבל המלצות על טובים וזולים יותר תתקבלנה בברכה תודה!

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Bear Cub,

שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by esapir,

מטרות המחשב?בעיקר עבודה משרדית (אופיס), אינטרנט, מוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13", אין חשיבות למסך מבריק או מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי קל ככל הניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק לפחות 4 שעות ללא טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש צורך ביציאת vga ורצוי גם hdmi * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לכונן SSD לא גדול (200GB) * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. אהלן, ותודה מראש למומחים פה על הזמן שלכם אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל. לגבי התקציב - ראיתי שאני יכול לסגור סיפור גם ב4 עד סביבות 4.5, אבל אעלה במחיר אם יהיה משהו ששווה את זה. גודל מסך 14" כרטיס רשת תומך סיבים אופטיים ומהירויות גבוהות. מעבד I7 או I5 סדרה גבוהה/טובה מקבילה ל 7. גם AMD ברמה הזו, יכול להיות בסדר. אלא אם כן יש משהו שעלי לדעת. תומך Thunderbolt 3 אמור להחזיק את הדוקינג הזה שמחובר לשני מסכי 2K. כרטיס מסך תואם שיחזיק את שני המסכים. SSD 512 יספיק. RAM 8-16 מקלדת מוארת המחשב ישמש לעבודה, כרטיסיות מרובות פתוחות ובעתיד גם לעריכה גרפית קלה. מפה כבר הלכתי לאיבוד מרוב חברות. ראיתי את האסוס …

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  9. Started by Cyron,

שלום מחפש נייד לשימוש בסיסי משרדי בעיקר אינטרנט, מוזיקה,סרטים אפשרות לחבר ל-LCD. עניין המשקל ומשך סוללה פחות חשוב, ישומש בעיקר בתוך הבית. תודה מראש על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by WitheNoise,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בטווח 3000 ש"ח לצורך office וקצת מוזיקה וסרטים, המחשב ישמש בעיקר ללימודים. הפרטים החשובים הם גודל מסך - בין 13-15 אינצ' (כן 15.4 זה בסדר) לא משנה מט/מבריק/לד, עדיפות למשקל נמוך, זמן סוללה פחות חשוב,כי גם ככך זה לא יהיה יותר מ 4 שעות. תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by e-d-a,

שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד שיכול להפעיל אוטוקד ושימושים כלליים עד המחיר שציינתי...

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  12. אני מחפש מחשב נייד שישמש מלבד השימושים הסטנדרטים בעיקר לתכנות ב-MATLAB וב-VISUAL STUDIO. התכנות ב-VS יהיה קצת בגרפיקה, כלומר הכרטיס מסך חייב לתמוך ב-OPENGL (האם זה קיים היום בכל כרטיס מסך?), אבל לא משהו כבד במיוחד, זה לא לתכנות מקצועני, זה לעבודה בלימודים. איך המחשבים של LG או Fujitsu-Siemens לשימושים האלו? אשמח גם לקבל המלצות למחשבים אחרים אם יצא למישהו לעבוד איתם, אבל אם יש חוות דעת טובות על שני הנ"ל אז זה יהיה עדיף. תודה!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by Motix,

תקציב: 4,000 מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בHD, משחקים כבדים (אבל לא אשתמש בזה הרבה, כלומר, לא חייב, אלא אם כן התקציב מספיק). *מעבד: i7 Q מעל 2 ג'יגה הרץ * גודל המסך? 15.6 *רזולוציית המסך? עדיפות 1920 1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? ממוצע, אך אם בתקציב אז כמה שיותר קל, כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, יציאת HDMI, * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB או 750GB (מהירות 7200) * כונן אופטי? אם ממש בעייתי אז אסתפק בחיצוני *אחריות: עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, טושיבה, ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צב…

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  14. כאמור - התקציב הוא 2500-3000, עדיפות לחיסכון אך אפשרות לחריגה קלה במקרה הצורך. מחשב מיועד לקריאת מאמרים, SPSS, שמיעת מוזיקה + צפיה בסרטים בסטרימינג מדי פעם. גודל מסך - הייתי רוצה לשמוע על אפשרויות למסך 15' ולמסך 13.5'. משקל - לא קריטי שיהיה נמוך באופן יוצא מן הכלל, אבל יצויין שהמחשב צריך להיות עמיד לטלטולים לנשיאה בתיק. לא נדרש זמן סוללה ארוך, המחשב לרוב יהיה בקרבת שקעים. יש צורך בכונן DVD, אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'. העדפה לחברה - הומלץ לי על DELL ע"ר מדיניות שירות נוחה (בעיקר למשתמשים שלא בקיאים במחשבים), אבל אשמח לשמוע חוות דעת של חברה' פה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. Started by Syrex,

אהלן וסהלן . אני צריך המלצה לנייד ב5K. הוא צריך לכלול במינימל 2GB RAM 160 GB RAM ומסך קריסטלי (צ'ופר אם יהיה יפה וכסוף ;D) וחברה מוכרת שבמקרה הצורך יהיה לי למי לפנות (שהנציגות בארץ תהיה נורמלית,שמעתי רעות על הנציגות של HP אבל שמועות זה שמועות...) בעיקרון המחשב מיועד לגלישה ולעבודה רצופה. תודה...

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. * מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום רב לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד אשר ישמש אותי לשימוש משרדי (אינטרנט, כתיבת מסמכים), שמיעת מוסיקה ואולי לראות סרט מפעם לפעם. הקנייה תתבצע בארה"ב והתקציב הוא עד 700$ (כמובן שלא חובה לנצל את כל התקציב). בעניין המפרט, אני לא הכי מתמצא אז אין לי יותר מידי בקשות ספציפיות.. הבנתי שמומלץ ללכת על ה Core 2 Duo ומסך רחב בגודל 15". בעניין המשקל, המחשב לא ינוע ממקום למקום יתר על המידה לכן אין חשיבות גדולה מידי למשקל, אבל כמובן רצוי שהוא גם לא יהיה בלוק. קיבלתי המון המלצות על HP ו Dell, ומבדיקה באתר שלהם שמתי לב שניתן לבחור את דגם הנייד ומשם פשוט לבנות אותו (בדומה ל Desktop). באתר של HP יש 5 דגמים שונים שמהם ניתן להתחיל את ההרכבה: Presario, G60t, Pavilion dv6z, G70t, Pav…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. הי, מחפש מחשב שלישי לבית בתקציב של בין 5 לעד 7 וחצי אלף. גודל מסך עד 15.6 עדיפות לקל משקל ומשמש לעבודות שיווק מוצרי איפור אז חשוב איכות הצבע במסך. ומשחקים כגון Forza Horzion 5, Stellais ועוד משחקים עם יותר דרישות מעבד מאשר כרטיס מסך. רכישה מאמזון אפשרית במידה ומשתלם כלכלית. אין צורך במצלמת רשת.

• תודה!
    • 3 תגובות
    • 578 צפיות
  19. מחפש לקנות נייד למשחקים, מדיה, אינטרנט וללימודים. לא חייב להריץ משחקים בהגדרות גבוהות אבל צריך להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים. תקציב עד 5000 שקל. מסך 14 אינצ' ומעלה עם איכות תמונה סבירה. מוכן להתפשר על הרזולציה. חייב שיהיה לו חיבור רשת קווי. עדיפות לאחריות בינלאומית. אין העדפה מיוחדת במאפיינים האחרים. עד אכשיו מצאתי את שני אלה: Lenovo IdeaPad Y50-70 http://ksp.co.il/?uin=24621&brand=lenovo&cpu=i5&delfina=ron שהיה מתאים לי בול אילמלא איכות המסך שלו הייתה ירודה. Asus N56JK-CN028H http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=882309 האלטרנטיבה הכי טובה שהצלחתי למצוא בטווח המחירים, עוד לא קראתי ביקורות אליו. תגובות והצעות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by baruch28,

אני צריך המלצה לנייד חזק ומהיר מסך 15.6 דיסק קשיח מינימום 500GB זכרון מינימום 4GB עיקר העבודה באופיס אינטרנט (ובשליטה מרחוק כשלא נמצאים במשרד) ויהיה אפשר לעבוד בלי תקיעות/שיעבוד חלק ומהיר האם מעבד i5 יהיה יתרון משמעותי על i3? אולי עדיף/צריך להשקיע ביותר זכרון במחשב? ולא חייבים להביא לי פה דגמים אלא במה כדאי להשקיע יותר ולמה לשים לב מקווה שתוכלו לעזור לי

21. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק. חזק אני מתכוון בשני מובנים: 1. עמיד למכות ואמין 2. בעל כח עיבוד המצב הוא שיש לי כרגע תקציב גבוה לקניית המחשב, 4500$ (לא מהכיס שלי ), שלא יהיה עוד שנתיים. לכן אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק כמה שיותר זמן. אני מעדיף מסך 14-13 אינצ', אולי אפשר גם 12, אבל חייב כונן DVD. עדיף משקל כמה שיותר נמוך (אני יודע שזה קצת בסתירה לחוזק פיזי), וגם זמן סוללה כמה שיותר ארוך. אני צריך גם בלוטות אם זה משנה. המחשב ישמש לעבודה משרדית בעיקר, לצפיה בסרטים ואולי גם קצת משחקים, אבל למרות שלא צפויות לו משימות עיבוד תובעניות חשוב לי שיהיה חזק כדי שיהיה רלוונטי לשנים הבאות. יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by phmu,

אהלן, עקב אילוצים אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי כמחשב desktop לכל דבר. הדרישה היחידה היא שכרטיס המסך יהיה של nvidia [דרישות תוכנה]. המחשב מיועד לעבודה במשך רוב שעות היום, אז צריך מקלדת טובה ומסך כמה שיותר גדול. אין השפעה לגבי המשקל, מחיר, סוללה וכו'. זה יהיה הנייד הראשון השלי אז בנוסף כמה שאלות טפשיות: - ראיתי כמה ניידים שבאים ישר עם raid. אין בעיה לגשת לביוס ולבטל את זה? - בנוסף, האם אני אמור להתקל בבעיות מיוחדות בשימוש הצפנה מלאה (טרוקריפט) בגלל שזה נייד? באילו אתרים אפשר למצוא ביקורות על ניידים, עברתי על cnet ו newegg. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז ככה אני מחפש מחשב נייד לבסיס שבעקרון ישמש לסרטים וקצת אופיס כמו כן יהיה מחשב בבית לאינטרנט ומשחקים ברמה קלה מאוד של pes ואולי nfs למרות שזה קורה רק לעיתים רחוקות אני לא גיימר. תקציב - עד 3K ואולי חריגה קלה מאוד. עכשיו השאלה היא בשביל לאפשר משחקים כמו pes יספיק מחשב עם מעבד T4200 וכרטיס מובנה או ששדרוג למחשב של מעבד T6500 וכרטיס NVIDIA G105M הכרחי ושווה את ה-1000 שקל הבדל בינהם. כמו כן חשוב מאוד יציאת HDMI. מה נראה לכם על הלפטופים האלה מה עדיף? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3920&CatCode=315 יש פה HDMI או אולי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4115&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  24. שלום לכולם, ידידה שלי מעוניינת לקנות לפטופ בסכום של עד 8000 ש"ח. בשנת הלימודים הבאה היא תתחיל ללמוד אנימציה ולכן היא בטח תעבוד עם תוכנות כמו 3DMAX, Maya וכו'. האם יש דגם כלשהו שיסחוב יישומים כאלה בטווח המחיר הזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  25. היי, ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים. עקב אילוצים כאלו ואחרים זה צריך להיות מחשב נייד. אני מוכן להשקיע סכום של בין 3K - 3.2K דולר ולא אכפת לי אם הקניה תתבצע בארץ או בחו"ל (דרך אתר מוכר או מולץ). בדקתי מספר מחשבים של Alienware אבל אינני יודע אם הם אכן שווים את הכסף. אשמח להמלצות, ר'

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.