ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
היי חיפשתי פה דיונים דומים אבל כל הקישורים לא עובדים אז אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות במסגרת תואר ראשון במדמח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio מאמין שגם מכונות וירטואליות וכל מה שרלוונטי לתואר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב נייד ללימודים שלו מה שהוא רוצה מהמחשב: מסך 13' מעבד כמה שיותר חזק זמן סוללה כמה שיותר ארוך 4 ג'יגה כרטיס מסך חזק (גם לסרטים וקצת משחקים לפעמים) הארדיסק בנפח של 250-320 משקל עד 2.5 קילו חשוב שיהיה בלוטוות צורב DVD חשוב אחריות בין לאומית של לפחות שנה תודה על העזרה מקווה שפירטתי מספיק את הדרישות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי ב6500 המפרט נועד לתוכנות ומשחקים שהיה מהבוסס נראה אינטל אני יותר בטוח מאינטל מאשר AMD אבל כל מפרט יתקבל בשמחה תודה מחר אני קונה בפנדה עיקר שכרטיס מסך יהיה 6800GT תודה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי בצבא והוא מחפש נייד למשחקי מחשב,בינתיים הוא די סגור על זה- LG RD580-U.ADKSE מKSP מה דעתכם עליו? יש לכם המלצות לניידים טובים יותר באותו התקציב?(4K בלי חריגות גדולות מדי..חייל בסה"כ) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת 4. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבקשה בבניית מפרט לחבר טוב שלי, הדרישות למפרט הן: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב הוא בסביבות ה-2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר וכן צפייה בסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה, בעיקר למשחקים וסרטים, וכמובן עבודה שוטפת כגון תוכנות office למינהן ושימוש באינטרנט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * בא…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש כללי אינטרנט ואולי קצת אופיס מחפש משהו אמין שיחזיק תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אפשר עם חריגה של 500 ש"ח ללא מסך מקלדת ועכבר
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה? amd xp 2400 0.13 Radeon9500 128mb Pro (Hercules Prophet 512mb Geil 333mhz Asus A7N8X NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] כמה דברים חשובים : אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.. לא מבין בזה , לא לוקח סיכונים. בקשר לכרטיס מסך , קראתי באתר של תום , שהרדאון של החברה הזאת הוא הטוב ביותר (גם קצת יקר יותר) זכרונות , ירידה חדה במחירים... 512 במחיר שעד היום היתה קונה 256. והלוח אם , קראתי גם כן , באתר של תום שהלוח הזה ממש אבל ממש יותר טוב מכל לוח אחר שהיה שם.. וגם שאסוס יש להם את הלוחות הטובים ביותר. ככה בחרתי את החלקים. מחירים : מעבד - 989 שקל. כרטיס מסך - 1414 שקל. זכרונות - 504 שקל. לוח אם - 827 שקל. מחיר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אין לי כל כך מושג בחלקי מחשב אז אני צריך את עזרתכם. השימוש העיקרי הוא בתוכנות - ADOBE PHOTOSHOP CS4 , PREMIER CS4 ובנוסף משחקים חדישים. התקציב שלי הוא עד 6000 שקל(כולל 2 מסכים שאני צריך שיעבדו ביחד-עד 20-22 אינצ') ועוד שאלה נוספת, יש לי מסך 37 אינצ' full hd , אני יוכל לשחק בו משחקים? (עדיפות למפרט מskypc) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! אני מעונין לרכוש מחשב חדש בשל רצון להתקדמות אז ככה התקציב שבו אני עומד הוא 6000 ש"ח עכשיו רציתי להתעיץ עם אנשים לגבי המעבד שאני ילך לרכוש אז ככה אני רוצה ללכת על מחשב סופר גימר שיריץ לי משחקים ממש כבדים על הגדרות גבוהות במיוחד ללא רצון לעשות לו oc אני יודע שבשביל משחקים ה2 ליבות כמו ה-e8400 או e8600 מעולה למשחקים אבל חשבתי ללכת על ה4 ליבות בשביל שישמש אותי לדברים נוספים אז ההתלבטות שלי זנ בינו לבין ה i7 החדשים ולכן רציתי לדעת האם המעבד של נדמה לי 920 משהו כזה הביצועים שלו טובים יותר ועם הוא ישמש אותי למספר שנים,
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אח שלי צריך מחשב בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת לילדים שלו למשחקים (ילדים קטנים, הם לא כאלו שמחפשים האף לייף 2 ב200FPS) ב4200 חובה גם שיהיה PCI-EXPRESS זהו..
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם , קודם כל אני חייב להגיד שיש לכם פה אחלה של פורום וכל הכבוד על העזרה לכולם ! אוי קי אז ככה........ 1)תקציב מקסימלי 7.3K וכמובן לנסות לחסוך ובמידת האפשר חריגה של 200 ש"ח 2)המחשב לגרפיקה (תוכנות After effects , פוטושופ, פרמייר, Indesign,Illustrater,3D Max ,Iray ועוד....) 3)ללא ציוד הקפי בכלל 4)נראה שהכ. מסך לא צריך שינוי אבל פתוח להצעות 5) השקט חשוב רמה 8 6)אוברקלוק אמ... לא יודע אולי משהו קל בעתיד 7)ללא מערכת הפעלה וכו' 8) בניתי את המחשה באייבורי .לא יודע.......... שמעתי ש- TMS לא נותנים אחריות משהו וגם זה מאוד רחוק מאיפה שאני גר (צפת חור הא....) 9)בקשות מיוחדות בקשר ל מארז אני צריך מארז שקט ומאוורר טוב אבל לא שואב אבק 10)אני מכונן לשדרוג בעו…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד , חשוב לי שכרטיס המסך שלו יהיה שווה +- לכרטיס שיש למחשב HP PAVILION שיש לו כרטיס 9200 , ראיתי שהוא יכול להפעיל SIMS3 טוב , יש לכם המלצה למחשב כזה עד סכום של 4K? בתודה רוני
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מצאתי באתר הזה את המפרט הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~35670~88~0.htm?x=1 ורציתי לקבל חוות דעת ממי שמבין על המחשב הזה המחשב מיועד בעיקרון לקצת משחקים כמו COD וכו' ולעבודה פשוטה על האינטרנט אבל שיהיה מהיר מאוד ולא איטי בעיקרון אני לא מבין איך המפרט הוא כל כך זול למפרט שנראה יחסית טוב מבחינתי למשחקים ודברים כאלה יש לו מעבד שנראה לי מאוד טוב יש לו 8GB RAM כרטיס מסך אני חושב שהוא בסדר לא משהו מטורף אבל סביר יש דיסק קשיח קצת קטן אבל לא משהו נורא ההרחבות היחידות שאני חושב שצריך זה דיסק קשיח יותר גדול ויותר זיכרון RAM נגיד להרחיב ל16 GB רציתי לדעת איך זה הגיוני שמחשב כזה שהוא נראה מצוין כזה זול? והאם זה מחשב טוב לשימושים שתיארתי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש כמה דוגמאות של מפרטים לחבר שמבוסס מחלקים הבאים: לוח אם מעבד זיכרונות כרטיס מסך מארז ספק וזהו... חנות עדיפה בשבילו היא KSP תפגיזו אותי במפרטים...תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: מעבד: INTEL Core 2 Duo S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: GeForce 250GTS 512MB דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: ANTEC SONATA 2 MID TOWER CASE + 450W SMART POWER 2 PSU מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD מסך L1960TR LG המשחקים של היום כבר לא עובדים בצורה טובה ובכלל המחשב די איטי, אני מתלבט אם לנסות למכור אותו ולהביא חדש(קצר בכסף) או לנסות לשדרג אותו במחיר של 800-900 שקל כדי שיוכל להריץ משחקים חדשים ויעבוד בכללי יותר טוב.. אם שדרוג,…
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/Laptop-Cooling-Cooler-Ball-Leg-Pad-Blue-Notebook-New-/350412054862?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51962fa14e תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
טוב אז ככה,חשבתי על לקנות נייד עד 5500 ש"ח רצוי שזיכרון יהיה 2 ג'יגה,שיהיה בערך 250 ג'יגה שיהיה 15',ומשקל כמה שפחות למרות שהכי לא משמעותי עכשיו השאלה העיקרית שלי היא ,האם כדאי לקנות נייד ללא כרטיס מסך,בסביבות ה4500,וב1000 ש"ח לקנות כרטיס מסך חיצוני? או לקנות הכל ביחד ב5500 ? אשמח להמלצות,הצרכים שלי הם בסיסים לא הולך להסתובב איתו בכמויות למרות שמהשקל דיי חשוב לי, שאני אוכל לשחק משחקים נורמלי,לא מדבר על משו כבד אבל בכל מקרה, חשוב שיהיה יציאת HDMI,לפחות אחת. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לקוח מחנות מוכרת ואמינה 3144 ש"ח יעוד מחשב בעיקר לעבודה עם כמה תוכנות במקביל, עריכת סרטים (כולל Rendering), פוטושופ. או מה תציעו לשדרג להגיע ל 3500 ש"ח. כרטיס מסך שיהיה סביר לא יותר
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי היום מחשב בעיקרון לשימוש משרדי ואינטרנטי אבל רוצה גם אפשרות לשחק מעט. המפרט המקורי עם זיכרון קינגסטון 1Gb וכרטיס מסך point of view 7200gs הציעו לי לשדרג את הכרטיס מסך ל- 8400gs תמורת 200 שקל. השאלה, האם כדאי להשאר עם הכרטיס מסך המקורי וב200 שקל לקנות עוד סטיק של 1Gb או להשאר עם הכרטיס מסך ה"משודרג" ורק 1Gb זיכרון. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כמות הרעש לא רלוונטית. מסך 17/19. הכותרת דיי מסכמת את השאר.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית חלקה, וסרטים באיכות HD FULL * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI חובה * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, HP , ASUS ,DELL המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית שזה אינטרנט ואופיס, כמובן לצפייה של סרטים באיכות HD FULL אז כרטיס מסך שיתמוך ויריץ חלק. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם , תיכננתי מפרט ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו. את המחשב אני אקנה מ KSP ברעננה. רכיבים כמו מסך ורמקולים יש לי כבר כך שבבקשה תתייחסו רק למה שרשמתי במפרט עצמו. תודה מראש לכל העוזרים! המפרט: אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS 630 כרטיסי מסך Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 355 צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 220 מארזים Thermaltake Soprano VB1000BWS 460 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 4585 מספר שאלות קצרות- האם שווה לשדרג ל E6400 ? יש הבדל ש…
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-