עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AmL1,

זו כבר פעם מיליון שאני פותח תרד פשוט לא יצא לי ללכת לקנות עדיין,השבוע אני הולך=] התכנון הוא לקנות מIQPC אם למישהו יש שיפורים כלשהם זה יהיה נחמד לא מתוכנן OC שימוש הוא 50% משחקים 50% ובגלל זה המסך נראה לי שלמסך כזה אני לא אצטרך את ה88GTS כל שאר הדברים...לשיפוטכם מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤569 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1676 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1422 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤494 צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA ¤175 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤326 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤38…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  2. שלום לכם. אני רוצה להתיעץ לגבי מפרט מחשב. לא סגור לגבי תקציב. מה שמענין אותי שמצד אחד אני רוצה מחשב עם רכיבי מחשב טובים ושאני יוכל להנות ממנו לאורך זמן לכל שימוש ואין לי בעיה להשקיע אבל מצד שני לא להשקיע סתם כסף מעבר למידה מסוימת שהתוספת בביצועים תהיה קטנה וכמעט בלתי מורגשת. או במילים אחרות אני רוצה מחשב שהמדד של performence per cost יהיה כמה שיותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  3. יש לי חבר במיאמי עדיף שהוא יקנה לי שם או לקנות בארץ? ואיזה מחשב אתם ממליצים ב-500$ (כ-2000 ש"ח) מה אתם אומרים על זה? http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_tlc.asp?CatId=17

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by mary,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ וכן משחקי בינוניים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 17 אינץ - 22 אינץ * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוניים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  5. שלום לכולם אני זקוק למחשב למטרות הנדסיות בעיקר. את המחשב הקודם שלי קניתי לפני 5.5 שנים לאחר סקר שוק מקיף אך לצערי הוא התעייף ואני זקוק לחדש. המחשב צריך להיות חזק כדי להפעיל 2 תוכנות גרפיות במקביל solidworke וPRO-E כמובן MATLAB אופיס ואולי בעתיד VISTA וכמובן אשמח אם הוא יחזיק יותר מ 3 שנים. אני זקוק בעיקר לעזרה בבחירה של לוח אם וכרטיס מסך עדיפות גבוהה לASUS עם intel chipset המעבד שחשבתי עליו הוא ‏Core 2 Duo E6750 2 זכרונות של 1G של Kingston (המלצה על המהירות) דיסק קשיח של WD 320GB הסכום העומד לרשותי הינו בסביבות 3000 ש"ח אפשר יותר בתמורה למוצרים איכותיים מה שחסר לי זה המלצה על : *לוח אם (עדיפות גבוהה לASUS עם intel chipset) *כרטיס מסך (עדיפות גבוהה לASUS עם chipset NVUDA…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח כולל מסך ותוכנות : 3500 שח למחשב + 1000 שח WIN8.1 + ו-3 רישיונות Office 2010 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 שח, אבל בהתאמה לשימושים לא נראה לי שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה - לפעמים ריבוי חלונות בו זמנית, מעט מאד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gilme,

תקציב - עד 5,000 ש"ח. מותג - מוכר בלבד. מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), הורדות, צפיה בסרטים, עריכת תמונות קלילה בפוטושופ. גודל המסך - "13-14. משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג. זמן סוללה - 3 שעות. יציאות מיוחדות - HDMI. אופציות - זיהוי טביעת אצבע או בלוטות ממש לא קריטי. גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB. גודל מינימלי של זכרון - 2GB. צורב DVD - צריך. *** מיועד לתחילת לימודים באוניברסיטה..

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by Magiclog,

שלום , רציתי עזרה להרכיב מפרט למשחקים בשביל אחותי,אין הרבה דרישות , היא משחקת במשחקים פשוטים ומשחקים באינטרנט , לא משהו ממש חזק הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים ,סרטים,עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשה…

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי מחשב DELL LATITUDE E6400 ווינדוז XP במחשב עצמו יש BLUETOOTH אבל אני לא מצליח לא לשלוח ממנו ולא למצוא אותו. מישהו יודע איך אני מגדיר את ההתקן במחשב? האם זה אפשרי עם ווינדוז XP. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  10. שלום לכולם אני טס בספטמבר לניו יורק ובכוונתי לרכוש מחשב נייד לקראת הלימודים. - המטרה של המחשב כמו שאתם יכולים להבין היא בעיקר שימושי אופיס למינהם, אבל אני כן אוהב לשחק במחשב וחשוב לי כרטיס מסך טוב ומעבד רציני - גודל המסך רצוי שיהיה 12- 14 אינץ' -המשקל הרצוי הוא באיזור ה2 קילו, אבל אם אין ברירה אני מוכן לסחוב יותר בשביל מחשב חזק (עד 3 קילו) -אני אשמח לזמן סוללה של 5 שעות + -אני מעוניין ביציאת HDMI גודל כונן : 500GB -עדיף שכן יהיה כונן אופטי (עדיך בלוריי אבל לא חובה) -אין חובה לרשיון ווינדוס (יש לי) -ראיתי חברה בשם maingear, האם כדאי להביא את המחשב לארץ? או שיש סיכון בגלל שאין משווק?? וגם ה Dell Inspiron 14z ניראה לי מצויין, מה אתם אומרים? בשורה התחתונה ראיתי אחלה מחשבים…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Saikodan,

INTEL FOXCONN H55X INTEL Core i3 530 2GB DDR3 1333MHz 500GB SATA2 16mb DVDRW 1000+FW 8.1chanel/HDMI/DVI INTEL X4500 Thermaltake LanBox המחשב הזה יספיק כדי לנגן תכני 1080P? אין לו כונן בלוריי, אבל קבצים בFHD יעבדו כמו שצריך? או שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by Talon,

מחפש מחשב חדש, שימוש עיקרי הוא: פיתוח צריך מחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות כבדות ללא בעיה תוכנות כגון: Photoshop, Eclipse וכדומה. בנוסף אני רוצה לחבר למחשב 2 מסכים, אני מאוד אוהב את המחשבים של DELL אז יש לזה עדיפות אבל מצד שני אני בטוח שאתם מבינים יותר ממני, אשמח לקבל המלצות למפרט.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  13. שלום. מפרט המחשב שלי הוא: (מהתוכנה sisoft sandra) System Host Name : H-DEHW7KRYOLXIK User : Itay Domain : H-DEHW7KRYOLXIK Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.50GHz Speed : 1.50GHz Performance Rating : PR1646 (estimated) Type : Standard L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB MP Support : 1 CPU(s) MP APIC : Yes System BIOS : Compaq 686Y2 v1.04 Mainboard : Compaq 077Ch Total Memory : 255MB SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845 Brookdale Host-Hub Interface Bridge (A3-step) Front Side Bus Speed : 4x 100MHz (400MHz data rate) Total Memory : 256MB SDRAM Memory Bus Speed : 1x 133MHz (133MHz data rate) Video System M…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב אז ככה אחרי הרבה לבטים החלטתי ששבוע הבא אני נוסע לקנות את המחשב . פתחתי נושא חדש כי יש כמה עידכונים שאין לי כוח להוסיף אותם שם . אחרי התייעצות הבנתי שאין טעם לקנות כרטיס חדש ב300 שקל ועדיף להישאר עם ה8600GT ולהשקיע את הכסף בחומרה אחרת , בנוסף גם ספק כח אני אשאיר בגלל שגם הוא לא עושה בעיות 350W של PFC יחזיק את המערכת העתידית . החנות כנראה שאני קונה ממנה היא אייבורי ב"ש , אם יש למישהו הערות לגבייה אשמח . כזכור לשימוש של משחקים לא כבדים למשל FIFA NBA לא יותר .. ושוב תודה . מה שנשאר לקנות זה ככה : 1. מעבד שהבנתי שעדיף AMD לתקציב הנ"ל . 2. זיכרון שאין לי מושג כמה יש הבדל בין 4 ג'יגה ל2 ג'יגה לשימושים שלי במחשב . 3. צורב DVD . 4. לוח אם שאין בו שום אופציה עתידית לשדרוג כר…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by yogevsayag,

שלום לכולם אני ניסיתי בכל המקומות לקבל תשובה ולא הצלחתי , הפנו אותי אליכם ואמרו שאתם תוכלי לעזור אני קניתי מחשב lenovo y700 מהדגם של i5 מחשב באמת פצצה , הבעיה היתה במסך , הצבע הלבן לא באמת היה לבן אלא שמנת וככה גם כל שאר הצבעים לא היו מדוייקים אני עובד עם פוטושופ ולייטרום ככה שהצבעים חייבים להיות מדוייקים . החזרתי את המחשב וקיבלתי החזר כספי , אמרו לי שאולי הבעיה במחשב עצמו אבל לא שלחתי למעבדה ולא כלום , הציעו לי לקחת את הדגם היותר יקר שהוא עם רזולוציה 4K והוא יותר טוב משמעותית , מבחינת התקציב אין לי בעיה לקנות אותו הוא עולה 5550 ש"ח . הבעיה היחידה היא שאני מפחד ששוב הצבעים לא יהיו טובים ואז אני לא יוכל להחזיר אותו שוב. ממש אהבתי את המחשב וא…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Jochman,

אהלן, חבר קונה מחשב והוא צריך הכל כולל הכל (בעצם בלי רמקולים ). עניין הנוחות לא הכי חשוב לו והוא לא מבין כלום. (הוא רצה לקנות מפאקינג זד מחשב ג'נרי בגלל שיש שמה Q6600!) כולל OC, אני עושה לו. בלי חריגות בכלל, הוא עלה בגללי ב1.5 אחרי שהבהרתי לו שמחשב גיימינג כולל מסך וציוד היקפי ב3 הוא לא יקבל. GIGABYTE GA-P31-DS3L Core 2 Quad Intel P31 FSB1333 DDR2-800 ¤399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=682 MUSHKIN DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel HP Series CL4-4-4-12 EPP ¤290 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=280 XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB ¤695 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1175 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 h…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by moshe191,

מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 3200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, ועוד כמה משחקים כבדים... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כל כך הרעש אבל שלא יהיה כמו גנרטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by maozgal,

היי אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב שישמש אותי במשך התואר לעבודות בתכנות. אלו הנתונים שאני צריך: 1. התקציב המקסימלי הוא 2000-3000 ש"ח 2. השימושים הצפויים של המחשב הם לעבודות תיכנות וקומפילציה-רק בשביל זה. 3. אין צורך בשום בציוד נלווה(מסך וכדומה..) 4. אין צורך בשום כונן,לא פלופי ולא CD. 6. השקט של המפרט לא חשוב. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. עם windows 7. 9. אין העדפה לחנות מסויימת-עדיף באיזור רחובות. 10אני רוצה שהמחשב יחזיק לשלוש שנים הקרובות בלי צורך לשדג. ובנוסף רציתי לדעת מה אני צריך בשביל עבודות קומפילציה? מעבד חזק? זיכרון חזק? האם הבדלי הליבות משמעותיים לצרכים אלו,או שתוכנות הקומפילציה לא יודעות להשתמש ביותר משתי ליבות? תודה רבה!!

19. Started by Cilay,

השימושים שלי הם משחקים , סרטים ומחשב שישמש גם כ HTPC בחדר שלי ... יש לי DELL 2007WFP . הדרישה שלי מהמחשב שיחזיק לי 3 שנים (אני נכנס לתקופה של הצבא) , לוח אם שיתמוך ב DDR2 ו DDR3 , סה"כ אני רוצה שהמחשב יחזיק לי כמה שיותר זמן , אין לי בעיה להביא את ה GTX אבל נראה לי כואב להשקיע על כרטיס מסך 3500 שקל , אני מאמין שה GTS 640 יספק אותי , אני טועה ? אני מתכנן לקנות אותו השבוע , אני מאמין שלחנות לא תהיה בעיה שאני אקנה אותו השבוע במחיר של ה22 ביולי , בכל מקרה אשמח לחוות דעת , והאם יש משהו ספציפי כמו הלוח או משהו אחר שכדאי להחליף . אגב , חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמה שאפשר , בגלל זה אני לא לוקח את ה2900XT , והבנתי ש VXTX לא ייצא בזמן הקרוב לצערי =\ בנוסף נאי אקנה עוד חודש ככה את הסאב…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  20. מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 Box ¤1178 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤459 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤208 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤135 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ¤999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...X260-896D3E-XT מארז ללא ספק CoolerMaster Centurion 590 ¤333 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-590 ספק כח Seaso…

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by Andrey Dermansky,

שלום לכולם מתלבט בין 2 הדגמים, המחיר כמעט זהה. Asus ZenBook UX310UA vs Asus Zenbook UX330CA ההבדל במעבד,ל M3 יתרון בשקט ובאורך חיי סוללה. ל I7 בביצועים. למרות שעל הנייר אין הבדל גדול בביצועים לפי מה שראיתי, אולי אני טועה. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט, לימודים, סרטים ואולי ממש קצת עריכת בפוטושופ לתמונות של הילדים. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. תודה נ.ב חוץ מזה עניין הגודל קצת מטריד, כרגע עובד על 14.1" והוא מעולה, האם 13.3" משמעותית קטן?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by yoavrosenthal,

אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לעבודה של סטודנט. חשוב מאוד במחשב מסך טוב. "17 או "19. עדיפות ל"19. מסך CRT. שיהיה כרטיס מסך חזק שיוכל גם להריץ משחקים בכיף וקלות בלי תקלות. זיכרון פנימי של ג'יגה לפחות ודיסק קשיח של 160 ג'יגה. מחפש בעיקר המלצות על מעבדים ולוחות אם. אני רוצה מעבד שהוא עם ליבה כפולה ולוח אם שיהיה מספיק חזק כדי לתמוך במעבד שכזה, בלי עיקובים או הרבה תקלות. כונן DVD וצורב DVD. כרטיס קול באיכות גבוהה. מקלדת ועכבר רגילים. מארז שיש בו גם שיקעי USB קדמיים וגם אחורים. ושקעים של USB2.0 כרטיס רשת טוב.

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שאר המפרט: i7-4510u 6gb ram 480gb ssd kingston uv400 המחשב שחשבתי לקנות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23200 המסך פחות רלוונטי כי 80% מהזמן המחשב מחובר למסך חיצוני השאלה העיקרית היא לגבי המעבד השימושים במחשב: לימוד פיתוח תוכנה: visual studio שפת C intellij/android studio - JAVA לימוד פיתוח אפליקציות שאר שימושים רגילים: אינטרנט, אופיס וכו... לא משחק משחקים מה דעתכם? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני צריך המלצות למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 שקלים. אני חייב שהמסך יהיה 15.4 או 15.6 אינץ' חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות. אפשר שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אשמח לקבל מיפרט עד המחיר הנ"ל, למטרות משחקים עד קצה היכולת התקציבית. אצטרך גם להוסיף ספק כח אבל חוץ מ-4 החלקים שום דבר נוסף. אין צורך במחשב למטרות OC בכלל אבל שיהיה אמין ומהיר בסטוק. תודה !!

• 5 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.