ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אז בגדול אני מ2007 עם הנייח שלי, ב2016 הוספתי לו SSD וRAM והוא סחב איתי עד עכשיו אבל עכשיו הוא כבר ממש עייף. אני מעוניין במחשב עם אופק שידרוגי ארוך, כנראה אחזיק אותו עוד 13 שנה עם שדרוגים בדרך. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, גלישה, אקסל, סרטוני 4K ביוטיוב ולפעמים עריכה גרפית בפרימייר ולייטרום. אני לא גיימר אבל רוצה מחשב חזק שלא יהיה מצב שיגמגם לי עוד שנתיים שלוש. אני עובד עם שני מסכי 2K אז אשמח לכרטיס מסך שמתאים לשני מסכים 2K\4K. השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: אין הגבלת תקציב, רוצה מחשב חזק שמתאים לשימושים שלי ועם אופק שדרוגי ארוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות החלטתה של אינטל לשדרג את המפעלים שמייצרים את המעבדים, נוצר מצב שהיצרניות של המחשבים מדווחות על מחסור של עד 5 אחוזים בין הרצוי למצוי, כאשר אצל היצרניות הסיניות המצב אף חמור יותר. הצרות של האחת הן ההזדמנות של השניה, וכך, AMD הגדילה את הנתח כמעת פי שניים, משמונה אחוזים למחש עשרה, כי לא מעט יצרניות נאלצו לפנות ל - AMD כדי שיוכלו בכלל לייצר מחשבים. כל זה עד בערך אוגוסט. לא ברור עד כמה זה יפגע במעבדים השולחניים, אבל לפי העבר, צפויה עליה במחירי המעבדים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם שבבי 14 ננומטר, כניסה אחת ויחידה ודקיקות ומשקל בלתי אפשריים כמעט, נייד ה-MacBook החדש מחזיר את אפל אל מרכז הבמה של המחשוב הנייד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a1%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a8%d7%a9/
-
- 75 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא: phenom II 920 4 GB RAM 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב GPU התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא ,האם יש כרטיס מסך שיכול לעשות את העבודה במקום שילוש? אם כן איזה? אם לא,איזה שילוש בתקציב מינימלי ינגן בלוריי כמו שצריך?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב , - במחשב הנייח שלי יש לי כרטיס מסך GTX460 . איזה כרטיס מסך של מחשב נייד יכול לתת לי ביצועים הדומים לכרטיס מסך זה ? האם יש לוח שוואות לביצועים של כרטיסים ניידים.נייחים שהייתם יכולים להמליץ לי עליו ? כמו כן , האם יש מחשב נייד לגיימינג שניתן לרכוש היום בארץ שתוכלו להמליץ לי ? תודה מראש , ג'ו
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפס מחשב ניד עד 7300+- (של 2000גג) אני הולך להשתמש בו בתור מחשב למשחקים ולOFFICE לא יותר מ4קג עם לפחות radeon9600mobility מומלץ 9700 512DDR p42.8ghz (עם P4) לא פחות מ 14ינץ לא חיב אבל יעזור מעוד כוננן 1.44 פנימי וכדי מאוד בטריה פנימית 8cell ומלע אז אחשב רעיתי כמה דברים נחמדים של HP וזהוא בארך אז בבקשה תעזרו לי למצו משהוא תודה
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
המחשב יהיה מיועד לרוב לאינטרנט ול- OFFICE! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, זה המפרט שבניתי לחבר. הוא כמעט זהה למפרט שבניתי לפני חודשיים, וראיתי שהמון השתנה, בעיקר ירידות מחירים של AMD-ATI. המערכת שבניתי מבוססת על INTEL כי יצא לי הכי זול, אבל אשמח לשמוע על מערכת דומה של AMD באותו מחיר. ועוד שתי הערות חשובות: **אין לו טעם במעבד חזק יותר מ-6300-400 **בחרתי ב8800 רק כי ראיתי בנצ'ים שבהם הוא לוקח את ה2900, אבל אם אתם יודעים אחרת תשנו בכיף Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb Box 960 ¤ 1 ASUS P5N-E SLI NFORCE 650I 795 ¤ 1 OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-15 620 ¤ 1 SEAGATE 250GB 7200RPM SATAII 16MB 420 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION 2260 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 245 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 620 ¤ 1 סה"כ 5…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש עיסקת בנדל לרכש ללבניית מחשב האם יש כאן אנשים שיכולים להמליץ ממתין לתגובות
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כמה שיותר זול יותר טוב -אין לי מוסג מה העלויות של מחשב כזה.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15,17 * משקל רצוי? לא יודע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB * בלוטות?לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 ג'יגה לפחות * כונן CD/DVD? צורב?לא חשוב * כונן Bluray?לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא מיועד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב(+ציוד הקפי+מסך 1) למטרת משחקים (טוטל וור, פרו אבולושן, משחקי נהיגה וכו') ולעבודה על 2 מסכים, אני לא ממש מבין בתחום והמליצו לי על המפרט הבא: מעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם GAP35CDS3R Gigabyte כרטיס גרפי Saphire Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe או nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe Gigabyte זכרון DDR2 2048MB 800MHZ CL5 מסך מחשב LM1911 Daewoo איך המפרט? הוא עומד בתקציב? ומאיפה קונים? תודה מראש עריכה: מסך 1 כבר יש.
-
- 16 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הכיוון הוא לסביבות ה-4K גג אבל גמיש מאוד לכל כיוון. * מטרות המחשב? שימוש בייתי/משרדי אינטנסיבי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כל מה שמעל 10 אינטש בסדר, עדיף מט, לא קריטי. * רזולוציית המסך? מעדיף FHD אבל לא מאוד קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך מגע, מקלדת מוארת עם home/end/del ועם touchpad טוב. * משקל רצוי? 1.5 ק"ג ועדיף הרבה פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי - שעתיים-שלוש גם בסדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, USB3 חובה. HDMI רצוי. * Bluetooth? רצוי מאוד. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב SSD של 128M מינימום או לפחות כזה שקל להחליף ל-SSD. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא, אבל רצוי שיהיה משהו כזה זמין …
-
- 20 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו' אבל חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד קטן וקומפקטי אשר ישמר ב 90% לעבודה משרדית אינטרנט אקסל וכו'. אני רוצה שהמחשב עצמו יהיה קטן וקל שיהיה נוח לנסוע איתו ולהסתובב איתו בכל מיני מקומות. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. מה אתר אומרים על הדגם הזה: Inspiron 1545 T6500 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-10-n270.htm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש נועם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המשחקים : css team fortres 2 cod 4 שירוצו טוב וחזק יותר מהניח שלי : p4 2.8ghz 7600gt 1.25 gega ram חשבתי על זה : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3138&category_id=c20dbdc9524ca816652cce3ad2addbbb& זה יהיה יותר חזק מהניח שלי ? ואם כן בכמה אחוזים בערך תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מעבד I7-4770K ולוח אם ASUS Z87 DELUXE. אני מחפש מפרט להשלים אותם לחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מעוניין לחרוג אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, גלישה מרובה, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). את התוכנות הרגילות. לא משהו מפוצץ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900…
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום חברים! הרבה זמן שאני מחפש מחשב בעל נתוני החובה הבאים: מסך מגע קפסטיבי ברזולוציה טבעית מינימלית של 1920*1080 (IPS) כרטיס מסך של NVIDIA מסדרת 7xx מעבד האסוול (כל השאר לא קריטיים) מצאתי מחשב מעולה שעונה על כל הדרישות הללו: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/#overview שמחירו בארץ עומד על 6000 שקלים בערך. (אפילו פחות במקומות נבחרים) אני מחפש מחשב למגוון פעולות שהעיקריות ביניהן הן מולטימדיה, גיימינג, ולימודים טכנולוגים (ז"א תוכנות ממגוון הקשת של תכנות בסיסי עד מכונות וירטואליות וכולי, לא סתם "אופיס") אבל בעיקר אני רוצה פשוט לפנק את עצמי, אז מראש אני אענה על שאלות בסגנון "למה אתה צריך את A או B" בתשובה: "אני לא צריך, אני רוצה!" מכיוון שזה המחשב הראש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות. (הרצת VMWARE עם כמה מערכות הפעלה פועלות במקביל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חיבור 2 מסכי 19" במקביל אולי בעתיד אחבר 2 מסכי 24" או חיבור של שלושה מסכים שתיים 19" וטלוויזיה בHD בגודל 40" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שתיים 12…
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מבקש המלצות למחשב ללימודים + שימושי אינטרנט באיזור התקציב הנ"ל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש ממיר דיגיטלי, בו אוכל לצפות ב TV דרך הנייד.. ידוע לי שיש את XTREMER או משהו כזה, אבל לא בטוח שהוא מתאים ללפטופ.. ראיתי APEX, WD אבל לא מכיר מבחינת ממיר. אשמח אם מישהו שמשתמש בממיר דיגיטלי ויש לו ניסיון מוצלח איתם יגיב ויגיד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מעבד I7- 7700 ולוח Gigabyte H270M -D3H מחפש המלצה למקום זול איכותי ואמין ומפרט למחשב פיתוח - דאטאבייסים + סרברים + פיתוח אנדרואיד + פיתוח ווב + סרטים 4K + אחסון גדול אשמח למי שכותב את המפרט , אם יוכל להרחיב טיפה למה המפרט הזה מתאים.. כדי שיהיו לי אינדיקטורים טובים , תודה גדולה :-)
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4,000 שקל לשימוש ביתי. השימוש העיקרי הוא אינטרנט ומשחקים (לא משחקים כבדים אני לא מחפש gaming rig אז לא יקרה כלום אם משחקים כמו Crysis לא ירוצו עליו בultra high אבל לדוגמא שסימס 3 ירוץ באופן סביר כדי שאחותי הקטנה ואמא שלי ירדו לי מהגב), אבל גם חיבור לטלוויזיה לשימוש של צפייה באלבומים וסרטים משפחתיים. ומבחינת Hard drive רצוי שיהיה לפחות 250GB אם זה אפשרי. כמה דרישות של ההורים, שהמחשב יהיה של יצרן מוכר (ההעדפה היא של Dell, אני מניח שבגלל האחריות הארוכה) ורצוי שייקנה ברשת מוכרת (אני יודע שכשקונים ברשתות כמו BUG או Office Depot אז יש איזשהו הבדל במחירים בד"כ אז נא להתחשב בזה בתקציב). אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מחשב נייד בתקציב של 5 אלף ש"ח גודל מסך 17" מינימום אפשר יותר ייעוד בעיקר לעבודה וכמה משחקים לא משהו רציני אך ארצה ש SUPCOM ירוץ עליו צורב DVD יציאות כמה שיותר עדיף אני רוצה בעיקרון את המחשב הנייד הכי מתקדם והכי טוב שאפשר להוציא בתקציב הנ"ל משקל לא ממש משנה סוללה וכו' אמרתי כמה שיותר יותר טוב אין לי איזה משהו להגדיר אשמח לעזרה ואם יש לכם מקום טוב לקנות בו אשמח גם כן לקבל מקום אמין שלא יעשה לי בעיות עם אחריות וכו' תודה לעוזרים דן.
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-