עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. HWZONE שלום, בעקבות ההודעה הקודמת שרשמתי פה בפורום, הבנתי שאין לי סיכוי למלא את הדרישות שלי למחשב ב1500 ש"ח, והחלטתי להגדיל את התקציב ל2500 ש"ח, אבל אין באפשרותי לחרוג ממנו כמעט. אני כן מעוניין ללכת על המעבד : Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 ולהרכיב מפרט בהתאם, שיכלול בתוכו לוח אם שיתמוך בDDR2 ובSATA2, ובכך לאפשר לי שדרוגי זכרון והארד דיסק לשנתיים הקרובות לפחות. את המעבד הזה מוכרים בפנדה במחיר נוכחי של 1076 ש"ח, לאחר ההוזלה (22%), זה בערך 840 ש"ח. את אותו המעבד ראיתי שמוכרים בזיגזג 2000 במחיר נוכחי של 888 ש"ח, לאחר הורדה של 22%, זה בערך 700 ש"ח. האם זה הגיוני שיהיה הפרש מחירים של כמעט 150 ש"ח בין 2 חברות? בכל אופן, עד כה הצלחתי להרכיב את המפרט הבא: מעבד: Inte…

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) [ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב ? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה )? בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : - אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . bf3 ומשחקים כבדים כאלו - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אשמח להצעה למסך טוב 1080p ולא יקר במיוחד - …

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E [ - זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston - *2 דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך ASUS GTS450 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE (Oem) מארזים CoolerMaster CM 690 II Plus Black ATX Case (No PSU ) ספקי כוח SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail סה"כ - 3400 ש"ח *יש לי מעבד אינטל I5 - 750 המלצות לשינויים ושידרוגים יתקבלו בברכה , תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by shahar12,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עד 3300 שקל כולל מסך(אני יודע שהתקציב לא גדול אבל זה מה יש ) המחשב הוא בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים לא ממש כבדים כמו gta,nfs לא מתוכנן oc (בתקציב כזה לא נראה לי שגם אפשר..) לא צריך ציוד הקפי תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Intel Pentium 4 2.4(512/533/Northwood/socket 478) + Titan - Asus P4S533-MX (uATX) - Samsung DDR/PC3200/256Мб - Samsung DDR/PC3200/512Мб - nVidia GeForce FX5200/AGP 8x/DDR 128/128 - SAMSUNG SP 40Гб - WD Caviar 120Гб - . DVD и CD-ROM : Asus CD-RW - LG CD-RW/DVD(read only) - 300W/80mm - או AMD Athlon XP 2500+ (Socket A) + CoolerMaster(80mm) MSI KT6 Delta (MS-6590 v2.0/ATX) + сетевая карта Realtek - Transcend DDR/PC3200/1024Мб - ASUS 6600GT/AGP 8x/DDR3 128/128 - SAMSUNG SP 40 - NEC CD-ROM - LG DVD-RW - ATX/4xFAN 80mm - 400W/120mm - 80грн ATX/2xFAN 80mm -

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2200-2500 בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? טיפה משחקים,שימוש משרדי ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by mirabar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אם חייב, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות (מטלב ופייטון) ועריכה קלילה בפוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חושב חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיבוא עם ווינדאוס (לא חייב) 8. האם ישנה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MasterGal,

שלום לכולם, זה מפרט למחשב שאני רוצה לקנות, אשמח עם תאירו ותעירו לי על חומרה טובה יותר קבלו: מעבד: AMD ATHLON 64 3000 + BOX (מה זה לעזעזל BOX) + מאוורר silentboost לוח אם: כאן לא ידעתי מה יותר טוב אבל בסוף בחרתי, EPOX 8HDA3J למעבדי AMD 64 זכרון : TWINMOS 512MB (השאלה עם הלוח אם שבחרתי תומך בשני סלוטים של 512MB!!!!!!!) כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9800 PRO 128MB 256BIT - יש משהו יותר טוב!!!!!! מארז: COMPUCASE, אני צריך משהו חזק עם יותר מאוורר אחד על המארז, אבל בסביבות 350 ש"ח. הסכום שאני רוצה להשקיע זה עד 4500 ש"ח, אני עומד בזה???

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by yaelbd,

מחפשת המלצה ללפטופ. תודה מראש!!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, וורד, אימייל, אינטרנט. הילדים ישחקו פורטנייט ומיינקראפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14…

10. היי חברים אני קונה מחשב חדש ולא צריך ציוד היקפי המחשב הוא במיוחד למשחקים ולאוברקלוק עתידי!! המפרטדרך אגב התקציב הוא בין 5000 ל 6000) הרכישה תתבצע מ Foxpc Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=676 Thermalright Ultra -120 CPU Cooler ¤278 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=221 GIGABYTE GA-P35C-DS3 Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 ¤688 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=726 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 ¤556 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=62 EVGA nVidia GeForce 8800GT 512MB KO PCIe ¤1745 url]http://…

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by _Null_,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6-7 אלף שקל אבל יכול לחרוג אם יהיה תרומה עולמת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים,לימוד תכנות אז קומפילרים אולי וכל מה שלא עולה לי לראש עכשיו,solid cam,solid works,virtual machine 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה לכל הציוד ההקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או…

12. Started by bangoom,

בחנתי את המערכת מחשב למשחקים בתקציב 6K - ואני רוצה לקבל מפרט מומלץ עבור השינויים האלו: במקום DDR2 - זכרון DDR3 במקום HD 320GB - אני רוצה HS 0.5TB כדי להישאר בגבולות התקציב אני מוכן: להסתפק ב1GB זכרון (אשדרג בהמשך) להסתפק בכרטיס מסך מהדגמים הבינוניים יותר ולהסתפק במארז פחות סקסי תודה!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by -R-E-L-,

בעיקרון הרכבתי משהו נחמד בפנדה תנו חוות דעת על המפרט המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וקצת מישחקים ואולי עריכה והקלטת וידאו בעתיד. המפרט מפנדה קצת חרגתי :-\ : AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,035 ש"ח Gigabyte GA-K8N51PVMT-9 nVIDIA GeForce 6150 Socket 939 572 ש"ח PQI 1GB DDR400 PC3200 499 ש"ח NEC ND-4551 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black 299 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower 370 ש"ח Seagate Barracuda 160GB 7200 SATA II 8MB ST3808110AS 525 ש"ח סה"כ 3,301 ש"ח

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by maor0079,

http://tms.co.il/preview/spec/7vnu6qhx למשחקים בינוניים לכרטיס מסך תקציב גג 550 ש"ח איך ?

15. שלום לכולם! אני סטודנט ומעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב הוא עד 4000 ש"ח בערך,ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה ממש משתלם, העדיפות היא כמובן למחיר כמה שיותר נמוך (יחס עלות-תועלת הטוב ביותר, עד כמה שאפשר) - בכל זאת, אני סטודנט תפרן, מה שנקרא... אני אשתמש בפורמט המומלץ כדי לפרט מה מי מו - 1. מה התקציב? כאמור, עד 4000 ש"ח בערך, מעדיף כמה שפחות, אך ניתן לחרוג בכמה עשרות/מאות שקלים, אם זה משתלם. 2. מטרות המחשב? בעיקר עבודות סטודנטיאליות - הקלדת הרצאות (אולי כדאי שתהיה לו מקלדת שקטה, כדי לא להפריע לסטודנטים אחרים בזמן ההרצאה... ; גלישה באינטרנט; הפעלת ישומי אופיס; חשוב שיוכל להריץ תוכנה שנקראת SPSS למי שמכיר (תוכנה לעיבודים וניתוחים סטטיסטיים). משחקים - מניח שזה יהיה נחמד לש…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מעבד celeron 2.4 לוח asus p4p800 m-x או מעבד amd sempron 2300 לוח abit nf-7 בבקשה תעזרו לי איזה חבילת מחשב יותר כדאי לי??.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by Artista,

אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד לשימושים ביתיים, המחשב לא אמור להפעיל משחקים כבדים או תוכנות מטורפות. אינטרנט,תוכנות התכתבות כמו מסנג'ר וכאלה.. התקציב הינו 3000 שח ואשמח לחיי סוללה שיחזיקו לפחות 4-5 שעות. האחריות חשובה, תודה.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by tehnodrom,

אני צריך 5 דברים במפרט : מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך וספק - יש לי ספק של 420 וואט של tt הוא יכול להחזיק מערכת חדשה? אם לא אז אני צריך גם ספק . אני לא מתכוון לעשות oc ,

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה על המפרט הבא למחשב סלוני HTPC לצפיה בתכני HD, שישמש גם לגלישה באינטרנט ולמשחקים לא כבדים במיוחד. המפרט מבוסס בגדול על מפרט ה-high end HTPC שמופיע כאן באתר, והתקציב הוא סביב 4K-4.5K ודי גמיש. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, אבל אם זה overkill או מצד שני לא מספיק, אשמח לשמוע הערות. מספר שאלות מכווינות: 1. האם הרכיבים האלה תואמים זה לזה (לוח האם מתאים למעבד, זכרונות וכו', והאם הכל נכנס במארז)? 2. שקט: האם נושא השקט (כרטיס מסך עם קירור פאסיבי, כונן קשיח Green ופתרונות הקירור) שהופיעו במפרט באתר הם קריטיים? בכל זאת, מדובר בדירה ולא בבית קולנוע -- יש מדי פעם רעש כלשהו מהמקרר או מהרחוב. אני אשמח אם המחשב יהיה שקט, אבל האם זה מצדיק את המחיר או…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  20. Started by tola,

היי חבר'ה יש לי תקציב של 4000 למחשב של גיימרים לא כולל מסך כמו שאתם רואים בניתי מפרט למחשב (לא כולל מאווררים ) הפסק כוח מובנה במארז אני צריך תעזרה שלכם בהמלצה של המפרט, שינוי חלקים. ואולי גם יצליח לחסוך כסף.תודה רבה מראש Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray :ש"ח981 Rלוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R 1049 ש"ח זכרון פנימי :360 ש"ח DDR III 1600Mhz 3x1GB Kingston HyperX Triple Channe דיסק קשיח:222 ש"ח Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיס מסך:935 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 4870 1GB GDDR5 HDMI Vapor-X מארז:777 ש"ח Thermaltake Elements G 2x200mm + 230mm + 500W PSU המחשב הורכב באתר של tms אגב אם מישהו קנה מהם מחשב אשמח אם תמליצו לי עליהם …

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by Liadlevi,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר פרו(כרגע תדיר,בעתיד גם פרנסה בעז"ה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by casillas,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש אישי ויש לי הזדמנות להזמין אותו מחו"ל, אשמח אם תעזרו לי ובכלל, האם יש טעם לקנות מארה"ב או לקנות בארץ?? * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (המחשב חלק מהזמן יהיה מחובר לטלוויזית LCD) * גודל המסך? לפחות 14" עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? משהו שאפשר יהיה לסחוב בתיק, לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו) המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD לדעתי חובה HDMI * בלוטות? ממש לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[, או שילוב - דורש mSata)אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? ממש לא צריך כונן בכלל כונן Bluray?לא האם נדרשת…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dj asaf,

שלום.... אני מתכנן לקנות מחשב ליצירה(מוזיקה) ב6000 שקל.. עכשיו אני רוצה להשקיע גם בכרטיס קול איכותי עוד 1500 שקל השאלה שלי היא.. אני רוצה לקנות מחשב רגיל אז באו ואמרו לי אז תקנה כבר מחשב נייד טוב... אמרתי וואלה צודק אבל אני לא בטוח שהוא לצרכים שלי.. אז עכשיו אני שואל אותכם.. האם מחשב נייד יכול לסחוב תוכנות כבדות של מוזיקה? אני רציתי לקנות מעבד אייאמדי כפול ליבה.. אני מוכן להתפשר במחשב נייד באייאמדי משהו איכותי וטוב.. ברמה של האייאמדי3500+ בערך.. וזיכרון 1024.. מישהו יכול לבנות לי מפרט טוב במקרה ומחשב נייד יכול לעשות עבודה טובה כמו מחשב רגיל..? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  24. אהלן, כבר כמה ימים אני שובר את הראש לגבי בחירת לפטופ! הצרכים שלי לא גבוהים מי יודע מה אבל חבל לי להתפשר על ההנאה שלי מהמחשב בכל זאת. כיוונתי לטווח מחירים של 2500-3000 אבל גם לגלוש קצת למעלה בכמה שקלים לא יהרוג אותי. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט, לימודים(וורד וכדומה) וצפייה בסרטים, עם אופציה לאיזה משחק או שניים * גודל המסך? מעדיף 15 אבל גם 14 יעשה את העבודה * משקל רצוי?כמובן שעדיף כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, מעדיף אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?, usb3 יהיה נחמד, hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא משהו ספציפי * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אני מאד…

25. Started by sahar_shalom,

איזה מעבד יותר טוב? E6*** P8*** T8*** ד"א: זה למחשב נייד(לא יודע אם זה קשור תגידו לי אתם) תודה

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.