עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן! לאחרונה אני מחפש מחשב נייד והתחלתי קצת לעבור על ביקורות ולחפש פה בפורום על מנת להבין איזה דגמים מתאימים לי. בגדול - אני מחפש מחשב בגודל 12 או 13 אינץ', כאשר השימוש העיקרי שלו יהיה שימושים בסיסים (אופיס, אינטרנט, כל אלה), וסרטים (חשוב לי מאוד שהוא יריץ HD כמו שצריך, ושהצפיה במסך תהיה "נעימה"). התקציב נע באיזור 3K-4K, אבל אפשר להתגמש קצת מעלה אם צריך, ואני מתכנן לקנות אותו בארץ, לא להזמין מחו"ל. מסקר שוק קצר שערכתי, ראיתי את הדגמים הבאים כעונים על הדרישות שלי: LG E310 C2B5E - לצערי לא מצאתי הרבה ביקורות. Acer AS2930Z - לא מצאתי הרבה אינפורמציה, אך נראה שהוא זול ויחסית משתלם. (השאלה כמה הוא באמת שורד) HP Pavillion DV2-1030 - נראה מחשב חזק מאוד אך גם מעט יקר יותר.…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  2. אם אוכל לקבל ייעוץ אני אשמח. אני מעוניין לקנות מחשב שולחני המיועד לגלישה, הורדות ועבודה, שיהיה בסיסי אבל חזק. טווח המחיר שלי הוא עד 1200 לא כולל מסך שכבר יש לי, תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by manuella,

זהו המפרט שלו- [table] [tr] [td][/td][td] מפרט טכני[/td][/tr] [tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel® CoreTMi3 2367UM 1.4GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr] [td]מסך רחב 13.3[/td] [td]HD (720p) WLED display with AntiGlare ( מסך מט )[/td][/tr] [tr] [td]רזולוציה[/td] [td]1366X768[/td][/tr] [tr] [td]כרטיס מסך[/td] [td]Intel GMA 3000 HD[/td][/tr] [tr] [td]דיסק קשיח[/td] [td]320GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM [/td][/tr] [tr] [td]זכרון פנימי[/td] [td]4GB DDR3 1333MHz dual channel[/td][/tr] [tr] [td]משקל[/td] [td]משקל התחלתי 1.670 ק"ג עם סוללת 4 תאים וללא כונן אופטי[/td][/tr] [tr] [td]אחריות[/td] [td]שלוש שנים אחריות יצרן באתר הלקוח[/td][/tr] [tr] [td]אחריות סוללה[/td] …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Raki,

היי, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי גיימינג וצפיה בסרטים וכדומה. התקציב כמו שנאמר הוא עד 2500 שקלים כולל משלוח\מס\מכס ושאר ירקות. האם העסקאות הבאות שוות? : http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=84 http://www.okgshop.com/views.asp?hw_id=386 המחיר לא רע בכלל. אבל אני לא מבינה הרבה בחומרה. חשוב לי שיהיה מספיק RAM גם. במידה והעסקאות הללו לא שוות לדעתכם האם תוכלו לתת המלצה במסגרת התקציב? לא משנה אם בארץ או בחו"ל. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לכל האנשים שלום. אני שוב מבקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב. אבא של ידידה שלי רוצה לקנות להם מחשב חדש לבית. התקציב שלהם זה עד 3K אבל אולי ניתן לבנות גם מפרט בפחות וכך גם כדי. השימושים שלהם הם אינטרנט הורדות של סרטים ומוזיקה, אמא שלה משתמשת הרבה באופיס מכיוון שהיא מורה. אני חושב שעדיף כרטיס מסך לא מובנה על הלוח אם וחשבתי על הE8400 של אינטל וזכרונות 4GB. תודה לכם על עזרתכם. בברכה, אלדד כהן.

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by roadstar,

שלום לכולם, אני דיי חדש פה ולא מומחה גדול למחשבים ולכן זקוק לעזרתכם בבניית מפרט. אני מעוניין לבנות מפרט שיענה על הדרישות הבאות: מחשב מהיר שישמש בעיקר לשימוש משרדי רגיל, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, אבל גם שיוכל לעמוד בדרישות של משחקים חדשים שקיימים היום ושייצאו בעתיד. אני מתכוון לרכוש שני מחשבים (אחד לי ואחד לילדים) ולמרות שאני כנראה לא אצטרך מחשב "גיימרים" אני מעדיף לקנות שניים תואמים (יהיה לי קל יותר עם ההתקנה של הדרייברים וכו). כתבתי "מחשב מהיר", כי אני פשוט שונא לחכות עד שמערכת ההפעלה ותוכנות עולים. מעוניין במחשב שפשוט ירוץ בפתיחת חלונות מרובים באינטרנט ושיעבוד מהר עם הרבה תוכנות שעובדות ברקע. שיפעיל משחקים כבר ציינתי.... חוץ מהדרישות שציינתי, רוצה להוסיף שאני אף פעם…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. שלום חברים, קודם כל זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי עם העדפה למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בהחלט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27" 2560X1440 U2715h -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by shay_55,

שלום מעבד - I7 X980 EXTREME לוח - GigaByte UD9 זיכרון - GSKILL - 1333 24GB כ.מסך 1 -GAINWORD 580GTX SLI כ.מסך 2- GAINWORD 580GTX SLI דיסקים קשיחים : 2 יחידות RAID 0 OCZ VERTEX 4 256 GB SSD - מ. הפעלה 2 יחידות RAID 0 OCZ VERTEX 4 256 GB SSD - עבודה סה"כ 4 דיסקים SSD 256GB VERTEX 4 OCZ מארז - TERMALTAKE COSMO FULL TOWER ספק כח - TERMALTAKE +80 1200W תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. לאחר כמה שנים טובות וקצת פחות עם המחשב שלי שעבר מלא גילגולים הגיע שעת ה"ש" חייב מחשב חדש למשחקים, אשמח מאוד לעזרה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן נחוץ ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ומעט עבודה עם PAINT SHOP . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים Battlefield, GTA, CALL OF DUTY, Need 4 Speed, Pes, -מהי הרזולוצי…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. היי, מחפש מחשב נייד לצורך לימודים + עריכה של סרטונים (עדיין לא ידוע באילו תוכנות אשתמש) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הבנתי שכדי שהמחשב באמת יסחוב לא כדאי לחסוך, אז 4000 זה הסכום המרבי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכה גרפית ועריכות וידיאו וסאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע בנתיים, ייתכן תוכנות עריכה בסגנון PREMIERE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. כול המחשבים בלי OC בלי מסך בלי רמקולים עכבר ומיקלדת..צריך שיהיו חזקים למשחקים..! אחד עד למחיר הזה 6500 ש''ח השני עד 5000 ש''ח.. והשילישי 4300ש''ח ואלו המחירים הכי מוגזמים שיש ....! וכל מחשב זה לחבר....!!!!! תודה רבה לכם אנשים..!

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  12. Started by Akiles,

שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עם כל הציוד ההיקפי. מומלץ מחנות באיזור הצפון (נהריה-עכו-קריות-חיפה). כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטי, רמקולים, מדפסת משולבת (מחיר דיו סביר), מצלמת רשת משולבת מיקרופון. כמה דגשים בנוגע למחשב, ישמש בעיקר לעבודה משרדית + מעט גיימינג אז צריך גם כ.מסך סביר+ רוצה להכניס גם SSD למחשב לא חייב בנפח גבוה. תודה רבה לכל העוזרים !! שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי אם יש צורך .. תגידו לי אתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית + מע…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by tal_levi1000,

שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חייתי אני הולך לסגור חשבון שיש לי עם 4500 דולר (כן בדולרים) אני רוצה להרכיב את המחשב הכי טוב שאפשר בכסף הזה מטרה עיקרית משחקים (כל הסוגים- כבדים קלים וכל מה שבאמצע) סרטים (קידוד וידאו פחות מעניין אותי) אני מעדיף להשקיע יותר במחשב עצמו ולא במסך מסך 19 LCD מחברה טובה יספיק לי אני לא רוצה את המסכים של ה 500" המיותרים האלה :lol: ועוד דבר די חשוב אני צריך להזמין את המחשב הזה מהאתר הבא בלבד WWW.NEWEGG.COM זה אולי יהיה קצת מגביל אבל באתר הזה יש הכל מהכל ומאוד זול!! תודה רבה לכולם מקווה שיצא מחשב טוב

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Yakim Peled,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות ב-PS. עיינתי במפרטי העריכה הגרפית של 3K ו-3.5K ונראה לי שהם יתאימו לי. מה שכן, יש לי כמה שאלות ואולי בעקבותם אשנה את המפרטים הללו ואגיע בעזרתכם למפרט הסופי. בעיקרון, מה שמנחה אותי הוא מחשב מהיר ככל האפשר. רק שיהיה לכם פרופורציות, היום אני עם HD של 20GB וזיכרון של 0.5GB. קשה, קשה...... HD: 1. האם יש HD מומלצים של 10,000RPM במחיר סביר? הנפח לא חשוב (יש לי דיסק חיצוני של 0.5T וכנראה שיתווסף אליו עוד אחד) אז בעיקרון אין לי בעיה להתפשר על נפח בתמורה למהירות. למשל, שני דיסקים של 100GB כ"א יהיה מעל ומעבר אבל אם ההפרש בין 100GB ל-250GB אינו גדול אז נלך על זה. לא זוכר למה אבל אמרו לי שעדיף 2 דיסקים על אחד. 2. זיכר…

• 37 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום לכולם! אני מחפש טבלה שתשווה בין המעבדים של AMD (כמו שיש בסטיקי אבל שם יש רק של INTEL). אם אפשר גם הסברים כי אני ממש לא יודע הרבה על ההבדלים במעבדים של AMD..לדוגמא:TURION 64...מה זה? זה סלרון עם 64 ביט? בקיצור אם יש מישהו שמבין ויכול לבאר את העניין אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הגדרת מפרט למחשב ללא מסך בתקציב דל של כ- 1000 שח , יעוד משחקים בעיקר, האם המחשבים המפורסמים בפרסומות השונות של כ- 1000 שח טובים או שכדאי לבנות משהו אחר ?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by chenrp,

איך אני יכול לדעת איזה מחבר אני צריך ואיזה מטען תחליפי יתאים לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oren46,

שלום רב! מבקש את המלצותיכם לפני רכישה של מחשב HTPC לסלון. המחשב ישמש בעיקר ללכידת תוכניות מהלוויין והצגתן על המסך, אני מחובר ל YES דרך ממיר 3100, ברשותי LCD עם כניסת HDMI. המחשב גם ישמש למשחקים לא כבדים במיוחד כמו NEED FOR SPEED וסימולאטורים דומים. חשוב לי שהמחשב לא ירעיש. סכום ההשקעה כ-4000 ¤ לא כולל מקלדת ועכבר. המפרט שלי: מעבד: AMD PHENOM 9550 לוח אם- התלבטות בין שני לוחות: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H או JW-RS780UVD-AM2+128m דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X18 SATA זיכרון: 2*2GB OCZ REAPER HPC EDITION DUAL CHANNEL DDR2 1066MHZ מארז: ALU-750 ALUTEK המארז מגיע עם 2 מאווררים 80 מ"מ, האם זה מספיק ט…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. לפני חצי שנה בערך נתתם לי מפרט מצויין . כרגע אחותי צריכה מחשב לעבודה ולכן צריך הכל חוקי. היא תעבוד עם אוטוקאד ולכן צריך כרטיס מסך ומעבד טובים. צריך מפרט כולל כל החלקים הנלווים חוץ מרמקולים ומדפסת. תודה רבה. כרגע אין תקציב מוגדר אך הוא בין 2500 ל3000

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  20. שלום אנשים, אני מתכוון לקנות את המחשב הנייד הבא עבור אמא שלי. המחשב הוא מסדרת Lenovo 3000 C100, והדגם המדויק הוא 0761-3FG. קצת נתונים טכניים: מעבד Intel Celeron M 370 1.5GHz זכרון 256MB DDR2 533MHz דיסק קשיח 40GB PATA 4200RPM מסך "XGA TFT 15 כרטיס מסך מובנה Intel GMA 900 מודם/כרטיס רשת 56K v92 Modem, 10/100 Internal Ethernet Card תקשורת אלחוטית 802.11b/g Wireless, BlueTooth צורב DVD מערכת הפעלה Windows XP Home Edition Hebrew ממשקים 4xUSB2.0, S-Video out, RJ11 (Modem), RJ45, IEEE1394, VGA קורא כרטיסי זכרון מובנה (SD/MMS/MS) סוללה 8Cell li-ion משקל 2.8 ק"ג אחריות בינלאומית לשנה מחיר - 3,200 ש"ח. המחשב ישמש אך ורק להצגת מצגות ו/או סרטים באמצע…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by ramivei,

שלום, אפתח ואומר שלדעתי במפרטים צריכים גם להיות לפטופים מומלצים לסוגי משתמשים שונים היות ושם לא מצאתי תשובה לחיפושי אפרט כאן במהלך סמסטר אביב אשר יבוא עלינו לטובה אני מתחיל ללמוד הנדסת אווירואנוטיקה. אני מעוניין לרכוש לפטופ ללימודים. לפי מיטב הבנתי מהמחשבים השולחניים היו מחשבים מלפני 3 שנים שעשו את כל העבודה נהדר ולכן אני מאמין שאפשר לקנות נייד במחיר באמת סביר עד כ2-2.5 אלף שקל להתקין עליו לינוקס סטייל אובנטו/FEDORA ולהריץ דברים בצורה נוחה ללא צורך לשדרג מערכת כל שנתיים שלוש כמו שכל יצרניות החומרה ,התוכנה וחנויות המחשבים מנסות למכור לנו. הדרישות שהמחשב צריך לעמוד בהן: 1) הכי חשוב זמן סוללה גבוה מספיק כדי שאני אוכל להשתמש בו ביום לימודים באונ', כידוע להמון סטודנטים יש נייד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Jarhead,

שלום קיבלתי מחשב נייח חדש אבל המסך שלו יגיע רק בעוד שבוע. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במסך של המחשב הנייד כמסך שיציג את המחשב הנייח. אני בעצם רוצה להשתמש במסך של הנייד כמסך רגיל האם זה אפשרי? במידה וזה משנה המחשב הנייד שלי הוא: IBM ThinkPad T41p. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  23. Started by radicus,

שלום לכולם, אני רוצה למכור את הנייד שלי ואשמח לשמוע מה דעתכם. Dell Inspiron 6400 15.4" Intel Core Duo 2.0 GHz 1GB RAM דיסק WD 160GB כרטיס גרפי און בורד שמסוגל להריץ משחקים כמו WOW למשל מערכת הפעלה XP חוקית המחשב בן 3 והסוללה כבר די חלשה. הוחלף לו מאוורר לפני חצי שנה בערך ומאז הוא לא מתחמם יותר מדי. כמה נראה לכם שהייתם משלמים על מחשב כזה? תודה! אילי

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  24. מה דעתכם על המפרט הבא?? ואם יש לכם רעיונות לשינויים שישפרו את המחשב אך בסה"כ ישאר בערך באותו הסכום אני אשמח לשמוע [= תודה מראש CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 524.39 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 502.59 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 436.13 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : C…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by haim1440,

שלום אני צריך מפרט חזק בעיקר למשחקים הכי כבדים ולסרטים... אני מתלבט בין amd ל intel.... ועוד שאלה איזה חנות אתם ממליצים לקנות? תודה לכל מי שעוזר.[br]פורסם בתאריך: 14.07.2007 בשעה 23:42:26 מה אתם אומרים על המפרט הזה: מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 670 670 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASUS כמות מחיר סה"כ M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E 1 535 535 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 2 215 430 כרטיסי מסך‏ eVGA כמות מחיר סה"כ 8800GTS 320MB Superclocked GDDR3, HDTV ,2xDVI, PCI-E 1 1670 1670 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 310 310 צורבים‏ Pioneer כמו…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.