ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש כאן. אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב והתקציב שלי הוא 1800 רק למחשב עצמו(לא כולל מסך) נתקלתי במחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_3G אתם יכולים בבקשה לתת לי דעה עליו? אם שאפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה אולי? אני צריך מחשב בעיקר למשחקים ותוכנות. ושאלה קטנה: איך פנטיום D משתווה לפנטיום4 ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה ATI RADEON XPRESS 200 קאונטר סטרייק סורס יפעל בו?
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני עומד לקנות מחשב וחשבתי על המפרט הבא, מה אתם אומרים? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1259 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤473 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤337 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 QFan 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤364 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤364 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Palit 9800GT 1GB HDMI Sonic Retail כמות: 1 - מחיר: ¤706 סה"כ: ¤3904 המחירים הינם כוללים מ…
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. כרגע יש לי מחשב של dell מסדרת vosrto ואני ממש מאוכזב. למרות הביקורות הטובות שקבלתי. משטח המגע של העכבר מאוד לא נוח לתפעול והמחשב גם התפרק לי בנסיעות. לפני זה היה לי את של LENOVO אך הצג עשה לי בעיות והמסך היה לי קטן מידי. אני צריך עזרה בהמלצה למחשב נייד עבור עבודות משרדיות בלבד , אני מקליד הרבה יש שימוש נרחב בתוכנות ואינטרנט. גודל המסך הקודם שהיה לי היה 14 אינץ' והיה לי פחות נוח להקלדות. לכן הגודל הרצוי 15 ומעלה. אין לי משקל רצוי. אבל בגלל שאני בתנועה אשמח למשקל שיהיה נוח לנשיאה. אין לי זמן סוללה מוגדר אבל אשמח אם יהיה ארוך להקלדות בנסיעות. כונן CD/DVD? צורב? - כן. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא יש לכם העדפה לחבר…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני עומד בפני שדרוג רציני (לכן אין מארז וכו') למחשב שיריץ בעיקר Avid. יהיה גם פוטושופ, מיני המרות וידאו, ושימושים סטנדרטים. הרעיון הוא להביא את החלקים היקרים מארה"ב ולהרכיב בארץ (לכן חשובה מאד התאמת החלקים). להלן המפרט: Q 1 ASUS GeForce GTX 460 (Fermi) ENGTX460 DirectCU/2DI/1GD5 Video Card $229.99 2 SAMSUNG Spinpoint F3 1TB 3.5" SATA 3.0Gb/s Internal Hard Drive -Bare Drive $109.98 1 CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory $189.99 1 VANTEC NST-D400S3 White Hard Drive Dock $54.99 1 ASUS P6X58D-E ATX Intel Motherboard Intel Core i7-950 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor Motherboard and CPU Combo Price $509.99 Grand Tota…
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה חשוב לי: 1.דיסק קשיח הכי מהיר שאפשר (לא SSD יקרים מידיי), שזה כנראה F3 של סמסונג או דגם עם SATA 3 של WD. 2.כרטיס מסך עדיף של NVIDIA,עוד מעט יוצא 580GTX אז אני אחכה אבל בכ"ז תביאו. 3.מעבד i7 לא I5 + קירור ל-OC , כנראה 950. 4.זכרונות מהירים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מפרט ללא מסך, לא גיימר כבד אך מדי פעם הפעלת משחקים חדשים. תיתכן אפשרות להתקנת שרת וירטואלי. חשוב לי גם דגש על קירור ומארז טוב. ציוד היקפי גם כן נדרש. ניתן לחרוג עד 500 שקל.. תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). יישומי אופיס על בסיס יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? …
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם המפרט הבא משתלם? hp dv6500t Intel® Core 2 Duo processor T7100 (1.80 GHz, 2 MB L2 Cache, 800MHz FSB) מסך 15.4 1200X800 2GB 120GB 5400 RPM 8400GS 926$ האם במחיר הזה אפשר למצוא מחשב טוב יותר? והאם שווה להוסיף עוד 50$ עבור המעבד T7300 ? שאלה נוספת היא האם שווה לחסוך 40 $ ולהישאר עם הכרטיס מסך שמגיע על הלוח אם X3100 של אינטל תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ולהגיד שאני בא עם ראש פתוח להכל. אז תציעו הכל ככה, כרגע התקציב של המפרט שאני רוצה לקנות הוא בגדר תאוריה לגמרי. זה יכול להיות 8,000 - 12,000, יכול להיות יותר ויכול להיות פחות. כרגע הבניה של המפרט תלויה בצרכים שלי, ולא בגדר תקציב. הכוונה שהתקציב הוא לא הפקטור העיקרי. אז יש הרבה מקום למשחק. אז הצרכים העיקרים, -משחקים - רציני -OC - רציני -הרבה עומס (כלומר, הרצה של הרבה תוכניות בבת אחת) -הרצת סרטים באיכות גבוהה === -לא להתעסקות עם עריכות (כמו פוטושופ, עריכות וידאו וכד'..) מה צריך לכלול המפרט? מסך. לגבי ציוד הקפי זה עדין בגדר של סימן שאלה, תלוי אם יש (אני אפרט בהמשך) עכשיו שלא תחשבו שאני סתם בא לזרוק כסף, זה כרגע המטרה העיקרית שלי, אני …
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
חבר רוצה לבדוק, אם הנייד הזה, מתאים למשחק WOW? אני חושב שהוא לא מספיק להרצת מריו גם, אבל רק רציתי לבדוק במקום להגיד לו על עיוור.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה : תקציב:3800 חריגה מקסימלית:200 מה השימושים של המחשב העתידי גיימינג - GTAV IV, COD MW2, C&C, Tom Clancy's HAWX וכל המשחקים החדשים שייצאו על הגרפיקה הכי גבוהה - רצוי שכרטיס המסך היה מסדרת ה-HD5XXX (OC = OverClock) יש לי ידע ממש ראשוני ב-OC אני צריך לקרוא ת'מדריך כמה פעמים (קראתי כבר 4 פעם) וכה אני רוצה OC לפחות ל-3.5GHZ במעבד ואולי אם יהיה אפשרי גם בכ.מסך(לא הכרחי לגבי הכרטיס) ציוד היקפי : יש לי כרגע מסך LCD SAMSUNG 740N, יותר מאוחר אני אקנה מסך בסביבות ה-21-23 אינטש FHD! מערכת סראונד 5.1 JVC RX-6012V מתחברת ב-AUX יחיד! אוזניות+מיקרופון (מעדיף שיתחברו דרך הלוח אם)! ערכת הפעלה : 64BIT חנות : סביר להניח שאני קונה מטכנאי פרטי שלי... אבל בכל מקרה תביא…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
.1 מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים למשל GTA V BATTLEFIELD 3 והכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 LG FULL HD 37"i -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני מתלבט האם לקנות לו משטח לקירור, ראיתי שהוא מתחיל להתחמם מאוד בחלקו התחתון מלמטה במידה ואני מניח אותו על המיטה או על כיסא מרופד מאחר והאוויר יוצא מלמטה, כמו כן הייתי רוצה למנוע כניסת אבק. מאחר ויש המון סוגי משטחי קירור (חלקם מפלסטיק\אלומיניום), הייתי רוצה לדעת איזה מהם מומלצים והאם יש בהם צורך והאם הם פולטים אוויר מלמטה או מהצדדים.
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000-5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:כל המשחקים הכבדים החדשים,תכני HD,תכנות א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.VISUAL STUDIO 2008,MATLAB,MRDS ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכ…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לאחר כמה שנים טובות ללא שדרוג החלטתי לשדרג את חווית השימוש (בעיקר Gaming וקצת סרטים) הכיוון הוא להגיע ליכולת לצפות בסרטים 4K ולגבי גיימינג, כמה שאוכל להגיע רחוק בתקציב הקיים. 4000(+-1000) מחשב + 2000 מסך עדיפות לאמזון (בגלל המחיר) מבחינתי לא לקנות את הכל באותה קנייה אלא לחלק את השלבים על מנת לאפשר את התקציב. להתחיל בקניית מסך ואז אחכ לעבור למחשב ללא כ. מסך חדש ואם יהיה צורך אז אקנה גם כרטיס חדש. לגבי המסך: מתלבט בין 32 אינץ 4k לבין ultrawide 3440x1440 - מה עדיף מבחינת החוויה? (סרטים ומשחקים) חשבתי לקנות באמזון / newegg כי הפערים לארץ יחסית גדולים. אם אני מפספס משהו/ לא בכיוון מבחינת תקציב וכו…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח - חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (תכנות ומלא טאבים בכרום) נטו - לפחות 16 גיגה ראם. בנוסף, פעם ב ארצה לשחק במשחקים כושלים במחשב אז צריך מעבד עם גרפיקה מובנת הכי טובה שיש (אובייסלי לא יהיה משהו חחחחחחח אבל לפחות שזה יהיה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כל כך קשור לאשכול הזה, לא יודע אם אני צריך לפתוח חדש אבל יש לי מחשב עם gtx 1060 6gb, i5 6400 2.7ghz ו8gb ראם, אשמח להצעות למסכים טובים וזולים למחשב הזה(וגם שדרוגים עד 500 ש…
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, זקוק לחוות דעתכם המיקצועית לגבי 4 מפרטי מחשב שבניתי בחנויות שונות. שימושים עיקריים של המחשב יהיו משחקים בהגדרות גבוהות + הרצת מכונות וירטואליות לצורך לימודים. התקציב המקסימאלי הוא 4,000 ש"ח +/- 100 ש"ח. יש לי מסך 22'' של mag רזולוציה מקסימאלית 1680/1050. אין צורך ב- OC, אין צורך בציוד הקפי. מספר שאלות לי אליכם: 1. מבחינת הזיכרון – מה יותר כדאי, שני Single Stick של 2 גיגה או KIT של 4 גיגה ? מה ההבדל בינהם ? 2. כרטיס מסך – 4850 עם OC מהמפעל או 4870 או 5750 ? מה ההבדל בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים? 3. ספק כח – HEC + WIN 550 או HEC 500 או Seasonic 500 ? מה ההבדל בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים? 4. קירור מעבד –Cooler Master Hyper TX 3 או SCYTHE BIG SHURIKEN או Thermal…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בדחיפות למחשב בתקציב של 3500 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח המחשב עומד להעסק על ידי תוכנות כבדות כמו אוטוקד ופוטושופ - במקביל ולכן חשוב זיכרון 4G לעריכת הסרטים צריך כרטיס מסך חזק שתומך בHD שכן תהיה עבודה מרובה על סרטים. המפרט יכלול מערכת הפעלה VISTA מקלדת ועכבר. מארז צריך להיות מארז איכותי שמקרר טוב שכן לא יהיה OC במחשב ולא משחקים. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע לאפשרות של מחשב נייד להיות HTPC - מחשב סלוני. המחשב נועד למטרות צפייה בסרטי HD, תמונות,מוסיקה,גלישה באינטרנט(כולל צפייה ישירה בתוכן),הורדות תוכן ואחסון מדיה כנ"ל.המחשב נייד יחובר לטלווזית LCD 42 עם כניסת HDMI. האם היום ניידים מסוגלים להציג FHD ? יכולים להיות מדיה סנטר מבחינת שאר התכונות שלהם?האם נייד יתמוך בשאר הדרישות שהצגתי? במידה וכן איזה מחשבים מומלצים למטרות הנ"ל ומה סדר גודל של מחיר? למעשה אני מתלבט בין 2 אופציות עיקריות: - הפיכת המחשב נייח הישן שלי ל HTPC וקניית נייד למטרות עבודה משרדית ,גלישה באינטרנט(איזה נייד מומלץ למטרה זו?, נייד זה יהיה תחליף לנייח,יחובר רוב הזמן בעמדה קבועה למסך 23 אינץ Samsung P2350 ולמקלדת ועכבר רגילים, יחד עם זא…
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב2000 ש"ח, שיכלול רק: מארז, מעבד, לוח אם, זכרון והארד-דיסק. המפרט שיתאים למשחקים (לא צריך את הרזולוציה והגרפיקה הכי טובה). בעתיד אשדרג גם כרטיס מסך (כרגע gforce ti4200 128MB)
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעה מivory ואני רוצה לדעת אם המפרט טוב (למשחקים, סרטים, גרפיקה) ואם המחיר טוב יחסית למוצר הנה המפרט השימוש במחשב לצורך משחקים, עבודה גרפית (3DMax, photoshop, unity) משחקים call of duty, counter strike, butterfly3 מעבד אינטל 3.00GHz 6MB Core i5 1155 Quad 2320 זכרון 2יח׳ HS Value Plus Geil 4 GB DDR3 1333Mhz כרטיס מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 p.o. View דיסק 1Tera Sata2 32 MB Samsung מארז PS03B ATX Silverstone ספק כח A.Pfc 500W Fan12 Ci-Power CWT לוח אם P8H61-M LX Plus B3 H61 Asus צורב windows 7 כרטיס רשת כרטיס קול סה״כ 4,100 ש״ח כולל מע״מ הציעו לי גם מסך E2380v HDMI Led 1:5000000 DCR 5MS 23" LG. ב- 1160 שח תודה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנו מחפשים מחשב נייד לאחותי הקטנה - שבשנת הלימודים הבאה ניכנסת לתיכון התקציב שלנו הוא בסביבות 2000 עד 2500 ש"ח חשוב לנו זמן סוללה! חשובה אמינות כמה שאפשר - צריך להחזיק לפחות שנתיים שלוש עד גמר הלימודים חשבנו על מחשב אסוס Eee ? - והשאלות הן : 1. ראינו כמה דגמים של 1005H מה ההבדל ואם יש דגם מועדף 2. מגיע עם מערכת הפעלה XP - האם לדעתכם המערכת תישרוד 3 שנים ? 3. האם כדאי לשדרג זיכרון ל 2G ? 4. גודל מסך יתאים לדעתכם ללימודים - 10.1" 5. אסוס הוא אופציה כי אמרו לנו חברים שהוא בעל זמן הסוללה הגבוהה ביותר - האם זה נכון ? 6. כל המלצה אחרת למחשב נייד תיתקבל בברכה ומעל הכל - האם כדאי לקנות עכשיו ? או ביולי או בתחילת שנת הלימודים.....? האם המחירים אמורים לרדת או מחשבים חדשים אחרים …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין במפרט מחשב לטובת מחשב סלוני, לא מעניין אותי כיצד הוא נראה (ולכן לא חייב להיות כמפרט HTPC אפילו עדיף שלא עקב בעיית תקציב) מה שחשוב לי עיבוד תמונה גבוה, יציאת HDMI שכוללת סאונד יש לי הרד דיסק חיצוני של טרה ולכן לא חובה הרד דיסק בנפח גבוה (עד 500 יספיק) לצערי התקציב שלי נע בסביבות ה2000 ש"ח - מה דעתכם ? נ.ב עדיפות לDDR3 ולמעבדי אינטל תודה רבה אסף
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
תקציב קטן של 3700 צריך הכל מסך. מחשב אינטל! .לעבודה. סרטים .צריבה .משחקים אין לי שמץ של מושג איך מתחילים אפילו חיבורי יו אס בי מקדימה תודה תודה תודה רבה מראש :s05:
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אין צורך בכרטיס מסך חיצוני מכיוון שהוא לא למשחקים.. בלי מסך ובלי ציוד הקפי. עדיף שיהיה מבוסס על E4300 אם אפשר להכניס בתקציב אפילו E4400. הארד דיסק של 250 ג'יגה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קל אבל חזק שיכול להריץ ישומי וידאו (הדמיות רפואיות) ללא בעיה גודל המסך לא חשוב עדיף גדול יותר מ 12 אינץ אבל קודם כל שיהיה קל משקל רצוי פחות מ 1.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך יש צורך ביציאת VGA לפחות לא חייב בלוטות כונן קשיח 128 ומעלה עדיף כ 200 צריך צורב DVD אין העדפה לחברה או בעיות אחריות , יקנה באופן רשמי מספק מורשה על המחשב להיות מסוגל להריץ ישומי דו מימד ותלת מימד רפואיים , יש ככול הנראה עדיפות לכרטיסי קוואדרו של NVIDIA חשבתי על ה לנובו X301 אבל כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כך נראה לי) האם יש מתחרים אחרים שיכולים להיות קלים אך חזקים וגם זולים מזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-