עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, אבל רצוי גם שהחדשים ירוצו טוב-לפחות בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by itamarz_,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי , אינטרנט , משחקים בסיסיים , אופיס וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by לילך ליבוביץ,

שלום ותודה למי שמוכן לעזור. אני מחפשת טאבלט, או משהו דומה, שיאפשר לי לכתוב עליו בכתב יד, כמו במחברת, ולשמור את כל מה שכתבתי. אני כותבת הרבה בעבודה ויש לי אחכ הרבה עבודת תיוק. אשמח למכשיר שיאפשר לי לכתוב דיגיטלית ולשמור בתיקיות. עייפתי מקלסרים ואלף דפים וניילוניות. (מחשב נייד נראה לי מגושם קצת.. אני עובדת עם אנשים וכותבת כשהם מדברים, ולא נעים שהמסך יחצוץ בינינו). אם יש לכם רעיונות, גם לדברים שלא חשבתי עליהם, אשמח מאוד. תודה, לילך

4. AMD Athlon"64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 840 1 840 ASUS Price M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E 520 1 520 DDR 400 1GB Twinmos 600 2 1200 Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 330 1 330 DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 185 1 185 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 HEC 450TW-TF 450W 12cm fan 24pin 260 1 260 LG L1952TQ 19'' LCD 4ms DVI 1530 1 1530 Total price 5105 ¤ ההתלבטות הגדולה שלי היא האם כדי לקחת פחות זיכרון אך כרטיס מסך נפרד??? אם כן תמליצו על תחלופה אך ללא חריגת מחיר!! תעזרו תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  5. שלום! אני מתחילה שנה ראשונה של לימודי אדריכלות ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד. את המחשב אני כנראה ארכוש בארצות הברית. חשוב לי כמובן שהכרטיס הגראפי יהיה טוב, שלא יהיה כבד מידי, גודל מסך 15 אני חושבת. 1. אילו המלצות יש? 2. מה בנוגע לניידים של אפל? תודה רבה, מיכל

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by maimon_y,

1. מה התקציב המקסימאלי: 1600 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודות באופיס משחקים קלים סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מתכנן לקנות מסך בערך בגודל של 23 אינטצ' ברזולוצית HD לא מהגבוהות ביותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  7. Started by ben007,

היי חברה אני צריך בקשה מפרט דחוף יש לי בעית זיכרונות במחשב הוא נכבה וקורס כל שנייה יש לי: CPU Type intel Pentium 4, 2000 MHz (5 x 400) Motherboard Name ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT8753A Apollo P4X266A System Memory 256 MB (SDRAM) NVIDIA GeForce4 MX 420 (64 MB) התקציב: 2000 -2500 גג אני לא יודע אם לקנות חדש או רק להחליף את הזיכרונות לוח אם מעבד. המחשב הוא לעבודה כללית ( לא משחק הרבה אבל ג'יפה 4 לא מספיק ) והכי חשוב זה המהירות שלו- זיכרון- כל מה שקשור הייתי מעדיף חדש אבל זה התקציב /: עזרה בבקשה *נ.ב - כמובן שבמחשב לא צריך מסך,רמקולים,צורב,ס…

• 30 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by KF,

אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מבוסס אינטל (בלבד) למטרת גיימינג כבד ברזולוציית 2K לטווח ארוך. כמו כן המחשב יהיה מיועד גם לצפייה בסרטים , גלישה ובדגש על OC מכובד התקציב הוא 10K ללא מסך , עם אפשרות לחרוג ב-1000 ש"ח במידה וכדאי. כמה דגשים לגבי המפרט: *i9900kf *2080S (לא רוצה TI). *Asus maximus hero (אין צורך ב-WIFI). *קירור מים איכותי - רדיאטור 360. *SSD 1TB M2 איכותי (אין צורך במכני) *מארז מאוורר - חשבתי על lian li o11 air , אך פתוח להצעות. *16GB זיכרון (אפשרות לתדר מהיר 3600-4000) *ספק 850w איכותי. *מערכת הפעלה. *מחנות TMS. תודה

9. היום הוא חוגג שנתיים. מפרט: I3 2100 4GB RAM GT430 איך אפשר לפנק אותו? מה לקנות לו? טנקס.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי בנייד צורב בלו ריי, ועכשיו פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בו כדי לצרוב data על תקליטור בלו ריי אבל הוא לא מזהה את התקליטור. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by L_L,

שלום לכולם! עיקר השימוש במחשב ייעשה לצפייה בתכני HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כ 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת תכני HD ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by FuglyCow,

המחשב מיועד לעריכה גראפית (פוטושופ) וגיימינג קל .. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪447 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: ₪248 כרטיס מסך: Sparkle GTX470 12…

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  13. שלום! אשמח למפרט או למחשב PC שכבר נמצא בשוק. בברכה ותודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 4500 ש"ח, אופציה לקצת משחק אם קריטי, תיתכן ירידה לאילת לצורך הרכישה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית בתוכנות הנדסיות (SolidWorks/ Fusion 360/ Etc...) - מהנדס מכונות במקצוע כרגע גם עובד עם פלטפורמות תכנות ובהליך הסבה להייטק ומחפש מחשב שיכול לעמוד בעומס תוכנות כמו (Visual studio/ Visual studio code/ Pycharm/ Etc...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כזה שאני מצליח לחשוב עליו, מן הסתם שתהיה אופציה לחיבור USB מהיר של התקני קלט היקפיים (לדוגמא עכבר תלת ממד) …

15. שלום אנשים היני הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 ש"ח אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים (וגם כמה ישנים) , מוסיקה סרטים וגם הרבה גרפיקה בתוכנה 3D STUDIO MAX אני צריך רק לוח אם ,מעבד, כרטיס מסך, זכרונות מארז, הרק דיסק וספק אנא עיזרו לי להרכיב מחשב שיכול להחזיק לפחוט שנתיים 3 תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Shoq,

אין צורך בכונן קשיח, והמסך כנראה יהיה LCD 19\22 לא ידוע עדיין. ואיזה מארז מומלץ בעד 200 שקל? תודה מראש. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤825 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤587 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤387 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 No Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤331 כרטיס מסך: Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤841 סה"כ: ¤3076 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : …

• 8 תגובות
    • 565 צפיות
  17. מפרט מסקאי PC מחשב ללא ציוד היקפי פרט למסך שעדיין לא בחרתי אני מועניין במחשב חזק ביותר שישמש אותי לפחות ב 3-4 שנים הבאות. שימושים: עבודה משרדית רגילה, משחקים, עריכת תמונות ברמה בסיסית,סרטים, כתיבת קוד (קימפולים),נפח איחסון גדול אינני חושב שנדרש אוברקלוקינג בשלב הזה (אלא אם מישהו יטען כאן שהדבר אפשרי במסגרת התקציב והחומרה הקיימת) הרכבתי מפרט ואשמח לתגובות,שינויים והסברים כולל המלצות על מסכים 19" (עדיין לא בחרתי). האם המארז וספק של 400W שבחרתי כאן יספיקו לי? האם הקירור מספק? תודה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Dig…

• 12 תגובות
    • 573 צפיות
  18. מפרט הראשון: מפרט השני: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם ASUS P5QL-E ¤520 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤348 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ¤1258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28310 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ל…

• 10 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by zaomri3,

שלום, מעוניין לקנות מחשב נייד שיתאים לעבודת אדריכלות, עבודה עם אוטוקאד בעיקר, לא עושה רינדורים וכו' אבל כן רוצה אופציה לתוכנות תלת מימד ברמה בסיסית גם אם המחשב לא יטוס. מצאתי שני מפרטים עם הבדל של כ1000 ש"ח בניהם, שההבדל העיקרי שאני רואה זה הכרטיס מסך GTX 1650 לעומת gtx1660 אשמח לחוות דעת האם מפרט הזול חזק מספיק, ואם לא האם המחשב היקר יותר יעשה את העבודה? HP Pavilion Gaming 16-A0010NJ / 1Q0Q5EA https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33639 "15.6 HP Omen 15-EK0000NJ 1Q0N0EA i7-10750H https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=33643 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מדיה סנטר תכני HD, עבודה משרדית, אינטרנט (הורדות) ומעט פיתוח VS, גיימינג-כמעט ולא. מסך קיים סמסונג 22 WIDE. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בע…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  21. מה קורה אנשים? .. אני כבר 7 שנים עם אותו מחשב(חצי ג'יגה זיכרון.. כרטיס עלוב וכו'..), ואני מעוניין עכשיו להחליף למחשב חדש יותר. אני בצבא כרגע ובעבר הייתי מבין פחות או יותר בחומרה של אותה תקופה ויודע מה טוב ומה פחות, אבל כרגע אין לי מושג.. אז הייתי רוצה אם אפשר לקבל מפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג לי במחיר שרשמתי בכותרת(עם נטייה לרדת לכיוון ה-3000 אפילו). אני מעוניין לקנות מהחנות-k.s.p כי יש לי אותה ממש ליד הבית ויהיה לי נוח ככה מבחינת שירות וכו'.. אז אשמח אם המפרט יהיה משם ולא מ-r.s.m בעקבות העובדה שאני רוצה להגיע אליהם עם מפרט מוכן בהמלצותיכם.אם KSP משמעותית יקרים יותר אז כמובן שעדיף חנות אחרת לשיקולכם. אני מדגיש שהמחיר שרשמתי בכותרת הוא לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. השאיפה …

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  22. דרוש לי מחשב נייד, אני אלך לפי הסדר של ההוראות בסטיקי כדי שיהיה מובן לכולם.. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, אינטרנט, אימיילים - אופיס וכו'. * גודל המסך? 14-12"" בלבד! * משקל רצוי? לא עולה על 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 160GB לפחות * צורב DVD? - רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - LENOVO, TOSHIBA, DELL בנוסף, BLUETOOTH, WIFI ותחנת עגינה - חובה! אני רק אוסיף שאני לא מעוניין בMSI WIND על אף התגובות הטובות עליו, מסיבה מסויימת אני לא סומך על המחשב הזה מבחינת אמינות. תודה לעונים.

23. Started by yan_ymar,

אהלן חברה תציאו לי בבקשה מפרט למשחקים + OC ב 6 אלף לא לעבור, מKSP בבקשה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by kisin,

אני רוצה לקנות מחשב חזק שיהיה טוב למשחקים החדשים שיוצאים וגם טוב לעבוד עם תוכנות כבדות כמו Visual Studio .NET הצלחתי לבנות מפרט בקצת יותר מ5000 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם. במפרט רשמתי את הכרטיס מסך 6600GT שעדיין לא יצא אבל כנראה שאת המחשב הזה אני אקנה בקרוב ואשתמש בינתיים בכרטיס מסך ישן שיש לי ואחכה עד שהכרטיס החדש יצא ואקנה אותו אז. מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 שקל מKSP לוח אם: Epox: 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 שקל מKSP זכרון: DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 680 שקל מKSP דיסק קשיח: WD: 120GB SATA 550 שקל מKSP צורב די וי די: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 480 מKSP מארז: Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W 656 מCOMP-IL כרטיס מסך: Geforce 6600GT 128MB אני …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by idan23,

קניתי מחשב של DELL INSPIRON 6400 כאשר אני מכניס את המטען תצוגת המסך נראת הרבה יותר טוב ב 30 אחוז בערך וכהמטען לא מחובר האיכות יורדת משמעותית באותה מידה שהיא עולה כשהוא מחובר האם לדעתם יש בעיה בסוללה או במחשב עצמו? ניסתי למצוא משהו בהגדרות בקשר לזה אבל לא מצאתי כלום

• 6 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.