ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
כמה ליבות הם? פחות טוב או יותר טוב ממעבדי ה-i ?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך תוצרת Gainward מבוסס GTS450 עם 1GB של זיכרון GDDR5. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=429〈=en אני אשמח לדעת מהו לדעתכם הערך הכספי שלו בימינו ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בארץ אומנם לא רלוונטי, אבל אם אני מזמין מחו"ל האופציית בחירה הזאת תמיד שם. מה זה אומר לגבי משתמש מהשורה? gracias
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני איזה שבוע בעבודה שלי רצו להיפטר ממחשבים ישנים. אני מחוכמתי פירקתי אותם ולקחתי אלי רק את הדברים הטובים. מדובר על לוחות אם של פנטיום 4 ו 3 עם מעבדים, כרטיס מסך כלשהו, זכרונות, דיסקים קשיחים, כרטיסי רשת. כולם במצב טוב יצא לי גם לקחת מסך LG Flatron L1970hr-wf. המסך מרובע ואני לא אוהב כאלה. הוא במצב טוב מאוד רק עם בעיה אחת: המסך מהבהב בערך 15 דקות ואז נדלק כרגיל (סה"כ עובד מעולה פרט לזמן הדלקה ארוך). המסך לבן, ואין אליו אפילו מכה אחת. אני יודע שאי אפשר לעשות מכל זה הרבה כסף (מצדי גם לחלק חינם), אבל בכל זאת מעניין אותי הערך האפשרי. מי שמעונין בפרטים הטכניים שישאל ואני הנסה להחזיר תשובה (מוגבל בידע, אבל הנסה). תודה מראש. רומן ס.
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי זה לא המקום הנכון אם זה כך אבקש להעביר למקום הנכון. יש לי מחשב בן חודש שקניתי HP Pavilion מסדרת DV6000Z בעקבות קבלת מחשב ממקום העבודה אין לי צורך בו ואני שוקל למוכרו. הנתונים הבסיסיים הם 15.4 widescreen bright view מעבד TL-60 TURION x2 Dual 2GHz x2 2GB 667MHz(2x1GB 120GB SATA 5400RPM צורב דיוידי שלט אינפרא אדום 256MBנפרד מזיכרון המחשב geforce 7200 Bluetouth wireless abg+pre-N סוללה כפולה 12תאים מצלמה מובנית שעובדת ללא דופי מיקרופון מובנה. קורא כרטיסים מובנה חיבורים הסטנדרתיים שיש בנייד 3usb, dvi, mic, אוזניות+יציאה למערכת סטראו,s.video וכו' זה מה שנראה לי בינתיים. אשמח לקבל הערכות מחיר לנתונים אלה
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
אני כידוע מחפש LAPTOP לסטודנט עם אפשרות לעתים לשחק במשחקים לא כבדים FIFA ןאןלי משחקים קצת ישנים .חשבתי על GIGABYTE שעולה ממש זול על TOSHIBA שעולה ממש יקר ועל DELL שגם עולה יקר נכנסתי לאייבורי וגיליתי תמחשב הזה של ASUS שלא רואה את כל החברות האלו ביחד עם נייד במשקל 2.4 מסך 14 מעבד T7500 וכרטיס שפחות או יותר שווה ל 8400GS שנקרא HD2400 שגם מסוגל להריץ משחקים עם מערכת הפעלה הכל..........מה הקאץ??הוא מחודש?הוא מעודפים?במקומות אחרים דגמים דומים עולים בין 6 ל 7 אלף www.ivory.co.il תכנסו שם לנייד asus z99sr
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=LT-RD33-4497&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0 הדגם הזה נמכר בדרך כלל בסביביות 7000 - למה כאן הוא ב-3000? נראה קצת חשוד. לא מצאתי שום איזכור שזהו מחשב משומש.מחודש.. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במפרט מפרטים מספר סוגי רזולוציה. יצאתי מבולבל. מה הרזולוציה הממשית של המסך שלו? מה זה " רזולוציה פנימית" , "רזולוציית סריקה" , " מצב וידאו פנימי "- כל אלו רשומים כ- 1,366 x 768 ורק " מצבי וידאו חיצוניים מקסימליים רזולוציה מרבית : 1,920 x 1,200 http://fre.co.il/items/362518
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיית תקציב לקניית מחשב, לכן אני צריך לדעת במה להשקיע ועל מה לוותר בקניית מחשב לצורך עיבוד וידאו ופוטושופ?
-
- 8 תגובות
- 964 צפיות
-
-
HP Pavillion dv6 core 2 dou t5450 1.66ghz 3gb ram geforce 8400m gs 250gb שנה וחצי בשימוש.. מה המחיר השקלי שהייתם נותנים עליו?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
dell inspiron 1100 cpu: celron 2gh 256 ram 20gb hd מה שוויו כמשומש?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת את השווי של הכרטיס הנ"ל גם בגרסת ה-2g וגם בגרסת ה- 4g . תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, חושב על לקנות את המחשב הבא, הצורך העיקרי שלי זה היכולת לערוך סרטוני 4K בתוכנות עריכה, לא חייב שזה יהיה ממש מהר ורינדור מהיר, אבל שיהיה אפשר לעבוד. ראיתי את המחשב הבא יד 2 והייתי שמח לדעת אם אתם חושבים שהוא יתאים וכמה הוא שווה לדעתכם: מעבד: AMD Ryzen 7 3700X לוח: Asus B450M-A זיכרון: G Skill Ripjaws V 2x8gb (16gb) כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB דיסק קשיח: 512GB SSD של Transcend תודה
-
- 23 תגובות
- 5.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אני מחפש מעבד-לוח אם-זיכרון לשלב עם כרטיס מסך GTX 1080 TI העיקר שלא יגביל את הGTX 1080 TI... יש לי מסך 144MHZ G-SYNC ואת GTX 1080 TI יש המלצות ???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אבקש לדעת מה השיקולים בבחירת מסך למחשב נייד בהתחשב במרכיבי עלות, איכות (משחקים / מולטימדיה / תוכנות גרפיות ...), עמידות,טכנולוגיה, מבריק-מט וכו' (אולי אפשר להוסיף נושא דביק בראש פורום - מחשבים ניידים) אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמה צריך להשקיע (ובמה) כדי לקנות נייד לצרכים הבאים: WORD אינטרנט ניגון סרטים אימיול (קומפקט?) ומה צריך כדי שאפשר יהיה להתקין בעתיד ויסטה אם יהיה צורך? תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
Crysis ברמה מאוד טובה? (לקחתי את קרייסיס כי ידוע לי שיש לו דרישות מאוד גבוהות, ואם המחשב יריץ אותו בביצועים מקסימליים אני אהיה מרוצה מכל השאר)
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי שלום! קניתי מחשב LENOVO THINKPAD T420 Q5U ויש בו כניסת 34 EXPRESS CARD 2.0 רציתי לשאול מה זה אומר, מה אפשר להכניס שם וכו'. תודה! עריכה: אפשר להכניס שם כרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה החלק הזה עושה ? http://www.tomshardware.pl/motherboard/20030312/images/gigabyte-dps.jpg
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש תוכנה שקוראים לה SOFTWARE MANAGER שנמצאת במחשב שלי לפעמים היא נכנסת לפעולה ומבקשת להתקין עדכונים מה בדיוק התוכנה הזאת? האם אני חייב להתקין את כל העדקונים שהיא מציעה? אם לא האם אני מפסיד משהוא?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. היום ראיתי מושג ולא הבנתי מה זה. המושג הוא TABLET PC
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-