עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! חבר שלי אשר מחפש מחשב לשימוש פוטושופ ובעתיד עריכת וידאו, לא לתוכנת עריכה ספציפית משהו כללי. הוא קיבל המלצה למפרט. אני אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שלו, ובנוסף אשמח לקבל המלצה למפרט יותר טוב בתקציב של עד 4,000 ש"ח פלוס מינוס הערה חשובה! לא יהיה בכלל עבודת תלת מימד במחשב, אז אני חושב שאין צורך להמליץ על כרטיס מסך חיצוני חזק אם בכלל. הפרט שהציעו לחבר שלי. לוח אם : WARRENSBURG ATX/DDR3 זיכרון : 4096MB DDR3 1333MHz כפול 2 ( שם החברה לא ידוע ) מארז : HUNTKEY + 400POWER צורב : AD7200 SATA ( שם החברה לא ידוע ) מעבד : Core i7-930 2.80 8M 1333 כרטיס מסך : GT 220-1G מערכת הפעלה : WIN 7 PRO BUSINESS 64 BIT ENG סה"כ מחיר: 1455 $ שזה בערך יוצא : 5,613.32 ש"ח כולל מע"מ האם ה…

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by palin,

היי, החלטתי לקנות את המחשב דרך אייבורי / KSP אילת. אחרי בדיקה של מספר מחשבים החלטתי ללכת על אחת מהאופציות הבאות: 3,700 ש"ח (עם אחריות ל-3 שנים) אחרי הורדת מע"מ Lenovo Yoga 500-14 80N40036IV 3,700 דרך אייבורי אילת: (זכרון 16G) "15.6 Dell Inspiron 5558 i7-5500U מסך מגע או כל מחשב אחר שמופיע כאן בלינק, עונה על הדרישות ועולה פחות מ4300 (מחיר אילת): רזולוציה 1080X1900 IPS, מאט 8G RAM + עדיפות SSD / היברידי סוללה חזקה משקל נמוך מעבד i7 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2590&filters%5B1184%5D%5B%5D=1189&filters%5B1184%5D%5B%5D=1190&filters%5B2802%5D%5B%5D=2807&filters%5B3091%5D%5B%5D=3092 יום טוב חברים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי חברים... אני צריך מחשב נייד בסכום של עד 5.500 שקל. מסך 13.3-14. מודם סלולרי מובנה עדיף. שימושים עיקריים תוכנות שרטוט SOLIDWORKS וכאלה... משחקים שיוכל להפעיל טוב... עדיפות לכאלה עם מקלדת שהכפתורים מופרדים (כמו במקבוק). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by kundelhalevi,

שלום חבר'ה, אני מעוניין לדעת עד כמה לכרטיס מסך יש משמעות אם אני מעוניין לקנות מחשב נייד? אני לא משחק הרבה במשחקים מקסימום פיפא אני חושב על HP 6670 או על DELL 1525 באחד יש GFORCE ובשני יש כרטיס מובנה עד כמה זה קריטי?? תודה

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  5. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. היי, אני צריך להרכיב מחשב שהגודל שלו קריטי, המארז חייב להיות קטן בסגנון של ה- Enermax Laguna (מה שמחייב כאמור לוח MicroATX) המחשב הוא לעבודה משרדית, התקציב עד 1K, אפשר לחרוג אם יש צורך. הערות: -אין צורך בציוד היקפי. -אם אפשרי לדחוף בתקציב G630. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש כמה דברים שאני רוצה במחשב... זיכרון 1GB, כרטיס מסך Gigabyte GeForce 7600GT, הארדיסק 160G. תודה רבה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אוקיי אני רוצה מחשב למשחקים ואני צריך מפרט .. ראיתי את המפרטים באתר ואני רוצה לשלב בין השניים.. (http://hwzone.co.il/specslist/view/4) לגביי המסך.. אני רוצה מסך שטוח 19 אינץ' 8MS התקציב למחשב עומד על 4000 ש"ח +1000 ש"ח למסך.. (ניתן להוסיף כ-200-300 ש"ח תוספת אם אני אצטרך) אני לא סגור על המעבד אני רוצה בטוח את הדברים הבאים: כרטיס מסך 7600 GT זיכרון פנימי 1000 דיסק קשיח 160 ג'יגה צורב DVD כפי שצוין בלינק. (אני לא מעוניין ברמקולים איכותיים של CREATIVE) תודה על התגובות

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Ram89,

חברים יקרים ערב טוב כאשר מציינים "צרכן מבולבל" אין ספק שהכוונה היא אליי. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד וההיצע הנרחב ביחד עם הבקיאות הירודה (מאוד) שלי בתחום לא מובילים אותי לשום מקום. ככל שאני רק מעמיק יותר ומחפש יותר אני רק מתבלבל יותר.. . אני מעוניין במחשב נייד לאוניברסיטה אך עם זאת אני מעוניין שהוא יהיה יחסית סביר++ מבחינת חומרה (אם אי פעם יתחשק לי לשחק במחשב), גודל מסך של 13.3 אינץ', זמן סוללה ארוווווךךך (שיחזיק יום שלם באוניברסיטה), שיהיה עד 2 ק"ג. כעקרון בהתחלה היתה לי העדפה למחשב של HP אך כיוון שבאמת אין לי מושג מה טוב ומה לא, אשקול כל הצעה שלכם... תודההההההה רבה! רם[br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 18:12:23 שכחתי לציין שהמחשב הנייח שלי מאוד ישן וחלש (אחרת היי…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. רוצה מפרט ב5000 לא משנה השימוש רק רוצה לדעת מה אתם אומרים על KSP טובה כמו TMS או חרא כמו IVORY?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by בןציון,

הי חבר'ה.. אני כבר מיואש.. חיפשתי מחשב נייד אולטמטיבי והגעתי לשני אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=4891 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10709 אנא תעזרו לי.. מי יותר אופטימלי.. הן מבחינת מחיר , מסך , זמן סוללה ומשקל.. וגם עיצוב!! המחשב נועד בעיקר לסרטים.. אז לא צריך מעבבד משמעותי.. השאלה אם המשחב של ACER הוא לא מפוצץ מידי.... תודה לכל העוזרים1!!!!!1

12. Started by nargsi,

http://prntscr.com/94jorm

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by tomerZ,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6320) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪948 לוח אם: ASUS P5B-V ₪836 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL ₪1144 דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD1600YS ₪378 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ₪195 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪604 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ₪390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ₪598 קרור למעבד: THERMALTAKE SILENT 775 WITH HEATPIPE COOLING TECH FOR INTEL S775 : CL-P0092 ₪155 מחיר סופי (כולל הרכבה): ₪5125 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by orenc17,

היי אני רוצה להפוך את המחשב שלי למכונת משחקים בגלל זה אני צריך לוח טוב לאוברקלוקינג בתקציב של עד 850 ש"ח וכרטיס radeon בעד 1700 ש"ח אני צריך את כל זה למשחקים טובים תעזרו בבקשה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  15. המחשב הינו רב תכליתי - אופיס, דפדפן, פוטושופ, המרת קלטות, סרטים כולל הידפינישן, חיבור למסך ולמקרן. המפרט: מארז VL80001W2Z V3 THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם Z77A-G43 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.3GHz 3MB CORE I3 1155 2120 זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ כרטיס טלוויזיה AVERTV SUPER 009 PCI דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור AD7280S כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS השאלה היא: המפרט המקורי כלל לוח אם Asus H61 B3 ו-מאיץ גרפי Gigabyte NVIDIA GeForce 520GT קבלתי המלצה לשדרג את לוח האם ל-Z77A ולוותר על המאיץ הגרפי מכיוון שלוח האם כולל יציאו…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  16. שלום חברים. ה CORE I5 שלי מזדקן והגיע הזמן לשדרגו. רכשתי כבר מעבד (6700K) וזיכרונות, אני זקוק להמלצה על לוח אם ומארז. לגבי הלוח - מבוסס צ'יפסט Z170 (ארצה אופציה ל OC בעתיד) של ג'יגהבייט או אסוס, לא הכי יקר ולא הכי זול: http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=2&v=37 http://www.asus.com/il/Motherboards/Intel-platform-Products/ לגבי מארז, חייב שיהיה שקט, ושיהיה מקום למינימום 4 כוננים, רצוי 6. תקציב - כ 1000 עד 1500 ש"ח, נראה לי ש500 ש"ח למארז (ללא ספק) זה מספק וכ 500 ש"ח ללוח כנ"ל, אבל ניתן לחרוג בכ 200-300 ש"ח בערך.

17. צרירפתי את המפרט מחשב שאני הולך לקנות. (ללא OC משום סוג!) - מחשב Gaming חזק מה אתם אומרים? אשמח לשמוע דעות.. בנוסף אני מתכוון לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר של מיקרוסופט Microsfot Wireless Laser 7000 שעולה קרוב ל- 600 ש"ח. *** אשמח לשמוע דעות נוספות לגבי החלפת חלקים כגון לוח, מארז (באותה רמה כי שמתי לב שזה מארז קטלני ביותר ומתוכנן ממש טוב!!!) תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  18. אני צריך רק מחשב ללא מסך. יש לי מסך של סמסונג 19 אינצ' אם כבר אז שווה אולי את ה- ATI HD 4890

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. שלום לכולם, הנייד מיועד לעבודה מקצועית של גרפיקה ועריכת וידיאו, במשרד וגם בבית לכן העדיפות לנייד. התוכנות המדוברות הן: Adobe: Premiere, Photoshop, Illustrator, Lightroom, Gopro studio. קיימות עוד כמה תוכנות אך הדרישות הן פחות או יותר זהות. היות והמחשב אמור לשרת אותי כמה שנים, אין לי בעיה לקנות מערכת יחסית חזקה, או לחילופין מערכת שאפשר להוסיף או לשנות כמה רכיבים(כמו לוח אם שתואם לכמה מעבדים). שאלה עקרונית - האם לצרכים האלו כדאי ללכת על I7 או שכדאי על i5 ברמה הגבוהה? מטרות המחשב? עריכת וידיאו + גרפיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" - האם מומלץ מאט או מבריק לעבודה זו? * רזולוציית המסך? אם ישנה אפשרות מעל FHD 1920X1080 אז מע…

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by trxman,

שלום לכולם אממ תראו, אני צריך (לא בשבילי) מפרט למחשב, בעיקר למשחקים (לא צריך את האיכות הכי מקסימילית)... שיהיה אפשר להריץ משחקים חדישים באיכות נורמלית... - כולל צורב DVD.. בבקשה לא לחרוג...זה ממש הסף. ושאלה קטנה.. מה עדיף? מבוסס קונורו או AMD?..:\ אני מבולבל מכל העסק. ותודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. היי התקציב נע בין 4 ל-5 K .במזומן כמובן.המחשב נועד בעיקר למשחקים חזקים וכבדים,לגבי רזולציה של מסך עדיין לא ידוע כי אין מסך. ולעבודה על מוסיקה באופן חובבני.עריכה יצירה וכיוצא בזה... יש לי מפרט ואני צריך חוות דעת או מקום לשיפורים-(המפרט לא כולל נכון לעכשיו צורב, כרטיס קול, מסך, מקלדת ועכבר.) מעבד אינטל-CORE 2 QUAD Q8200 1333MHZ S775 4MB. לוח אם (של ג'יגאבייט): EP45-DS4 S775 C2Q 1600MHZ INTEL P45 DDR2 1200 3xPCI-E זכרון:DDR2 800MHZ 2x1GB OCZ REAPER HPC EDITION כרטיס מסך של אסוס:9800GT HIBRIDPOWER 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 דיסק קשיח של סיגאט-500GB 7200RPM 16MB SATA2 או-1TB 7200 RPM 32MB SATA2 מארז של טארמלטאק-ARMOR+MX VH8000BWS (NO PSU( ספק כוח של טארמל…

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  22. הי אנשים, אני נמצא בלוס אנג'לס ומעוניין לרכוש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים: 1. שימושים: אינטרנט, כתיבת מסמכים (אופיס), צפיה בוידאו (ב-dvd ודרך אתרי אינטרנט), האזנה למוסיקה. 2. תקציב: עד 500$, כולל אחריות בינלאומית. אם שווה לחרוג מהתקציב - אתגמש. 3. היערות נוספות - חשוב לי שהמחשב: - יהיה מוכן לעבודה. כלומר, שלא אצטרך לבצע כל מיני הגדרות או התקנות מיוחדות. זאת מכיוון שאין לי ידע או זמן להתעסקות בכך. למשל, חשוב לי שמיד לאחר הקניה אוכל מיד להתחבר לאיטרנט דרך אינטרנט אל-חוטי (ווי פיי) בבית ובדרכים ולהשתמש בתוכנות האופיס. יחד עם זאת, אם אוכל לחסוך הרבה כסף ע"י התקנה עצמאית של תוכנות (כמו מערכת ההפעלה ואופיס) - אודה לכם אם תציינו כיצד, ואשקול האם אוכל לעשות זאת לבד. - יכלול אחרי…

23. אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. המחשב הוא עבור אחייני בן ה- 6, הוא משחק הרבה במשחקים הפשוטים האלה שיש ב-Walla (משחקי פלאש וכאלה פשוטים), המחשב ישמש גם לגלישה באינטרנט ולסרטים אבל בגדול המחשב צריך להיות טוב ומהיר ולא משהו חובבני שקונים במבצעים באינטרנט . מבחינת הדרישות המחשב צריך להחזיק מעמד כ-5 שנים עד לשדרוג\מחשב חדש הבא (מדובר במחשב ראשון ומבחינת המשפחה זאת הוצאה יקרה מאוד). התקציב הוא 3000 ש"ח והוא יכיל: מעבד של אינטל (אם אפשר את ה-805 זה יהיה ממש אחלה) לוח אם טוב (נראה לי גיגבייט זה המומלץ) הרד דיסק לפחות 80 גיגה (עדיפות ליותר) מארז של פוקסקון המומלץ והפשוט. כרטיס מסך הכי טוב שאפשר. זיכרון 2 סטיקים של 512 עבור מערכת ההפעלה העתידית או 2 סטיקים של 256 (הלוח אם יכיל מקום ל-4 סטיקים כן?). מסך CRT רגיל 1…

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by eyal4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA4, COD MW3, Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 3 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.