עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by daniel199404,

. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:dragon age 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. ואם כן, האם יש "אתגרים" מיוחדים בנוגע להגדרת קישוריות וכל ציוד קליטת האינטרנט ?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by alon06100,

אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך,המעבד והזכרון כיום יש לי מעבד E4300 כרטיס מסך ATI X1550 וזכרון 2GB הלוח אם שלי כיום הוא ASUS P5B ספק כח 500W רציתי לשאול אם אני יכול עם הנתונים הללו לשדרג את המחשב למעבד E8400 כרטיס HD4850 1GB ו4GB זכרון או שאי אפשר בגלל הספק או הלוח אם, והאם כדאי בכלל לשדרג או שעדיף לקנות כבר מחשב חדש תקציב: 2500

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by Zippy,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט לקרוב ואני מתלבט בין שתי הצעות (ואולי בכלל אחת שלישית מכם) שימושים: סרטים, מוסיקה, ומשחקים ישנים יחסית. תקציב: 3.5K כולל מסך. להלן שני המפרטים שקיבלתי: ההצעה מהחנות: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪873 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155, יחידות 1 ₪53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 Elixir 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪98 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2897 SeaGate 500…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  5. איך כל העסק, שווה את המחיר השימוש הוא משחקים גרפיקה ושימוש כללי אשמח לקבל דעות מהחברה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤880 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤569 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1676 כרטיס מסך: GIGABYTE ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3 ¤1123 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 צורב DVD: לLG DVDRW GSA-H62N DOUNLE LAYERED X18 SATA זיכרון: Kingston 2048MB CL5 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤393 פלוס מאורר 120 מ"מ הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤116 כל העסק יצא 5600 ש"ח

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. מלפנים יציאות usb+atx p4 מארז ati 800mhz daul channel ddr 400+radeon 9200 לוח אם intel celeron d 2400mhz fsb533 256k cache מעבד ddr 256mb 400mhz samsung\kingston\hynix זיכרון כונן דיסקים 1.44 wd 80gb 7200rrpm s-ata דיסק קשיח lg ide 52x32x52 צורב מחיר סה"כ:2000 במידה ונרצה מעבד של פנטיום ולא סלרון 2450 #דרך אגב אם לא הבנת לא כולל מסך ומקלדת

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  7. שלום לאחותי יש עוד מעט בת מצווה והיא רוצה מחשב חדש שיריץ לה משחקים ברמה של sims 2 +- + הרבה תוכנות כמו איסיקיו מסנגר skype ומלא כאלה בלי האטה במהירות המחשב המחשב צריך לכלול 80 גיגה מנימום +1 גיגה ראם מנימום+מסך lcd ואם יש מקום מעבד כפול ליבה נ.ב אין צורך במארז יפה או משהו כזה עריכה: צרין צורב דיוידי..שחכתי... וצריך שהמחשב יחזיק משהו כמו שלוש שנים+תמיכה בויסטה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אבא שלי עורך עיתון, העבודה שלו לא דורשת מחשב חזק, עכשיו הוא על סלרון עם 256RAM וזה ככה ככה בשבילו. הוא רוצה לקנות שתי מחשבים חדשים ואני אומר שלא צריך להוציא על מחשב כזה יותר מ-2500-3000 ש"ח, במיוחד כי קונים שתיים כאלו כי אז זה יוצא 5000-6000 לשתי מחשבים. חובה מסך דק וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. לא חובה כרטיס מסך, אפשר אפילו לשים לוח אם ASUS M2A-VM עם כרטיס מסך 6150 מובנה זה יספיק לו מעל ומעבר. תודה מראש.. =]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by yehonatan28,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בסכום של עד 2,500 ש"ח חשוב שהמסך יהיה מספיק גדול (בסביבות ה-16 אינצ', אם אני לא טועה) אשמח להצעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם - כמו שרשום בכותרת מחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא משחקים- סגנון משחקים ראשי זה MMORPG כמו warcraft ובהמשך age of conan וכו' אבל שיתאים גם ל FPS למיניהם.... מעבר למשחקים מעט סרטים ומוזיקה. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס קול. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ואני מתכוון שקט ממש כי אני פשוט אלרגי לרעשים האלו עכשיו...אם צריך למשוך את התקציב לכיוון ה 6K בידיעה שההבדל הוא משמעותי אז אין שום בעיה אני אשמח לקבל המלצות גם למחיר הזה. תודה מראש, אושיק. נ.ב- וכמובן- האם זו תקופה טובה לקנות מחשב או שעומדים להיות שינויים כאלו ואחרים שעדיף לחכות קצת?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  11. מה היא העסקה הטובה ביותר שניתן לקבל היום בתקציב 1200 ש"ח עבור מחשב מיני לעבודות משרדיות בלבד. יתרונות כמו מעבד, גודל מסך, אמינות, זמן סוללה, אחריות יבחנו בהחלטת הקנייה. אני יודע כי יתכן והתקציב יחייב מחשב מדור קודם, אבל אני מעריך שזה יהיה טוב יותר מהפנטיום עליו אני כותב עכשיו.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. יש מחשב דיי ישן : P3-800 256 SDR LEADTEK G4 4200 128 VIVO ASUS CUV4X ועוד שטויות כמו צורב ,ה.דיסק ,מארז ועוד... אני חושב שאתם כבר הבנתם מהנ"ל שאני זקוק בדחיפות למעבד חדש זיכרון מהיר ולוח עמיד מאוד... אני מיתלבת בין הP4 2.4 לבין AMD 2400 ,זיכרון לפחות 333 MHZ ולגבי הלוח אין לי שמץ מי מה ולמה אשמח לקבל תגובות בתודה THE GYVER

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by aroosa,

אני נורא מתלבט בין 2 לפטופים של DELL שאני רוצה: DELL Latitude D610 DELL Inspiron 6400 ה-D610 הוא מסדרה יותר מתקדמת, גם עולה 400$ יותר ומגיע עם Inter PentiumM 760 2.0 Ghz ה-Inspiron זה הקו היותר בסיסי אבל מגיע עם ליבה כפולה 1.88Ghz ויש לו מסך יותר גדול (15.4 WideScreen) אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר - על מה ללכת????

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  14. Started by DXM,

המפרט הוא מארה"ב, אין צורך בציוד היקפי . בגלל שאני לא מעודכן במחרים אני צריך עזרה... אני לא מכיר מקום שאפשר למצוא מחרים בארה"ב חוץ מNEWEGG... כן יש לי איך להביא אותו-דודים שלי שהיו בשליחות של אינטל בארצות הברית חוזרים...הם היו שם כדי להביא טכנולוגיות למפעל החדש בקריית גת (ולכן רצוי מעבד אינטל...). אין תכנון של OC אבל הוא צריך להיות קר ושקט. למה נשבר לי ממאוררים שמסתובבים ב5300 RPM בלי OC (מה לעשות זה שהתוכנה מראה לי וזה די רועש אני צריך להוריד אתהRPM ב30 % כדי שיהיה נסבל...) אה כן אני לא חולה ביצועים אבל המחשב צריך להריץ משחקים ל4 שנים הקרובות (מצדי שיריץ כל ה4 שנים בהגדרות מינמליות אבל שיריץ). הערות: לא נראה לי שאני צריך כרטיס יותר חזק מה-8800GTS 320MB. תודה רבה לעוזרי…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. שלום לכולם, אני חוזר אליכם פעם נוספת לבניית מפרט מקצועי למחשב. רכשת כבר בעבר בהמלצתם 2 מחשבי עבודה חזקים למקום עבודתי (הרבה תודה לYairZ וBit !) ועכשיו הגיע הזמן לדאוג למחשב אישי בשבילי, אני עובד כיום על מחשב מבוסס q9550 מלפני 6 שנים אז מדובר מבחינתי בקפיצת מדרגה רצינית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, מוזיקה, גיימינג, גרפיקה (photoshop, maya) עריכת וידאו בפרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במיד…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by matan700,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר 3500-4000 ככה.. לצרכים.. אינטרנט,פוטושופ,מוזיקה,משחקים קלים, צפיה בסרטים (מומלץ hdmi כניסה כי אני רואה סרטים בפלזמה) שהמחשב יזוז לי סבבה ולא לאט.. מצאתי מחשב נחמד.. יש המלצה עליו לקנות? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2725

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח + עלות Windows 7. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לילדה בת 12 - קצת אופיס, קצת אינטרנט, משחקי רשת, וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. השימושים הם משחקים וסרטים מתוכנן OC למעבד מה דעתכם על המפרט? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤114 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤506 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤44 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤240 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤545 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1256 כונן דיסקטים: ALPS Floppy 1.44 Black כמות: 1 - מחיר: ¤33 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 Su…

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by harap,

מישהו מכיר את המחשב של אסוס מדגם tp500la-dn042h ויכול להמליץ? זה הדגם עם המסך המתהפך לו בלט. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום לכם, המחשב הישן שלי נשרף והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. המטרות של המחשב הם שימוש באינטרנט ומשחקים בינוניים ( לרוב פיפא , פרו וכדומה . אך מידי פעם גם משחקים יותר כבדים). חשוב לי שהמחשב הזה יוכל לפעול בצורה טובה גם בשנים הקרובות מכיוון שאני מעדיף להשקיע בפעם אחת מאשר לשדרג כל פעם. אני משתמש במסך CRT בגודל 19 אינץ'. אני לא צריך כוננים וHD . אני רוצה את המעבד Q6600 ולעשות לו OC לרמה של 3.5 Ghz לפחות, לכן חשוב קירור טוב. דרוש 2 גיגה זיכרון. אני מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA על AMD-ATI . ובלוח אם אני מעדיף את גיגה בייט מכיוון שיש לי ניסיון טוב איתם כבר.. אני מאיזור הדרום לכן יש עדיפות לחנויות מהאזור אבל זה לא כל כך משנה.. מפרט שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz…

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by XioMa,

* מטרות המחשב: סטודנט למדעי המחשב * גודל המסך? 13/14 עדיפות ל13 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.6 אפשר לחרוג מעט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יותר ארוך יותר טוב (סטודנט) 6-7 נשמע סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אהלן, אני מתוכנן ללמוד מדעי המחשב בשנה הבאה, והתחלתי להתלבט לגבי מחשב נ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%aa%d7%a9%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-chromebook-pixel-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם כרגע אני בתאילנד ואני מעוניין לרכוש כמה חלקים מכאן כי המחירים ממש נמוכים , 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון gta bf5 לראות סרטים fhd ובעתיד 4k א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta bf4 ולחדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מיועד למסך 23 אינץ fhd ויחובר גם למסך בסלון 55 אינץ fhd …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ArZi17,

מחשב בשביל סטודנט שמחפש להתחדש במחשב, חובב משחקי מחשב. (כל 4 שנים אני מחליף את המחשב, ולדעתי הגיע הזמן) נקודות שהיו חשובות לי כשבניתי את המפרט: זיכרון 8 GB, דיסק קשיח 1T. לוח אם עם כרטיס קול 7.1 כאשר כל ה7.1 נמצאים בפאנל האחורי, בלי צורך להשתמש גם בקדמי( במילים אחרות, 4 יציאות אודיו בפאנל האחורי, ומיקרופון באחורי ובקדמי) כרטיס מסך חזק שיחזיק אותי לפחות ב-4 שנים הקרובות USB 3 בלוח אם הכרטיס מסך יריץ משחקים על מסך 22 16x9 של סמסונג, וגם להריץ סרטים על טלויזיה 37" LED, כרגע המחשב הנוכחי שלי מקרטע בכל העסק, ולכן אני רוצה משהו יותר יציב. (כרגע core 2 due 6320 1.86GHz, 2GB RAM, GeForce 8600GT) מה לשפר? מה להחליף? (אני לא נוגע בAMD מעבדים או כרטיסי מסך) כמה בערך אמור לעלות כל הע…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.