עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני רוצה מחשב למשחקים ב8000 (גמיש, עדיף כמה שיותר זול). לא מתוכנן OC, תכניסו במפרט גם מסך 19 אינצ', אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים כל אלה. יש לי כאן מפרט, תגידו לי מה אתם חושבים עליו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 מסך: (לא חייב הדגם הספציפי הזה, העיקר 19 אינץ' בסביבות (1000-1300 שקל) LG LCD 19" L194WT 5ms DVI כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400…

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  2. עם מסך לפחות 15 עדיף מחיר עד סביבות 800$ אם אפשר גם שמות של חנויות זולות עדיף מחברה שיש להם שרות טוב פה בארץ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by O.G.D 2k5,

אני מחפש חנות (אתר עם חנות פיזית) שמוכרת מחשבים ניידים טובים לכל מטרה (משחקים, תוכנות, עריכת סאונד) עם כרטיס מסך טוב (radeon 800xt) תודות מראש... או אולי אם מישהו מכיר חנות המאפשרת לקנות מחשב נייד בהתאמה אישית או חנות שמתמחה במחשבים ניידים..?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי: 4200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אנא נצלו את כל התקציב בהתאם! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית וגיימינג יחסית כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta v, max payne 3 , battlefield 3 , gta IV ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ רזולוציה 1680 -1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  5. אהלן, אני מתחדש בנייח חדש לאחר כמה שנים טובות שאני משתמש במחשב של העבודה. הדרישה היא למחשב לשימושים כלליים בגדול. ריבוי משימות, Photoshop ו- Dreamweaver בקטנה, צפיה והורדת סרטי HD, קצת GTA-IV והמון אינטרנט. אשמח לקבל מפרט עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי ביותר משום שיש שברשותי מחשב עם כרטיס Geforce 9800GT ואחליף ביניהם. 1. מה התקציב המקסימלי? צויין, 2,000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן, 50-100 ש"ח בגדר הסביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כללי, צויין למעלה. בהמשך יתווסף מסך 22 אינצים, FullHD, כרגע יחובר לLCD 32 FullHD …

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by BandiT,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב ב סביבות 1500 שקל - מקסימום 2000. אז ככה - אני לא צריך מסך. השימוש במחשב יהיה כזה, אינטרנט-שיתוף קבצים,אופיס,סרטים,צריבה. משחקים לא כל כך מעניינים אותי אבל אם אצליח להריץ משחק ישן אז גם סבבה.. תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by Lior10,

שלום, אני מעוניין בנייד שדי עומד להחליף את השולחני שלי (מפאת הצורך לעבוד עם מחשב מחוץ לבית וכן בסלון). אני מעונין בנייד עם מסך 15" (אין לי בעיה עם המשקל של כ-3 ק"ג). יש צורך במעבד חזק P8400 ומעלה, אין צורך בכרטיס גראפי מיוחד, HD בגודל סביר 160GB ומעלה, מסך גלוסי. הסתכלתי קצת על הDell Studio שדי מעניינים, אשמח לייעוץ והכוונה מהמומחים שכן לי אין ניסיון רב בתחום הניידים. תודה, והמשך יום נעים.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  8. Started by ac1240,

איך הכרטיס G105 לעומת 4530? תודה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  9. אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי כמה שנים אבל שלא יהיה מוגזם. בעיקרון אני לא כל כך רוצה לעבור את ה-7000 ש"ח אבל אם אין ברירה אז אני מוכן לכל הצעה טובה. * מטרות המחשב?משחקים ותכנות 3D כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 * רזולוציית המסך? 1920X1080 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק בגלל שבדרך כלל הם יותר טובים, אבל זה אפשרי גם מאט. * משקל רצוי?כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא. * Bluetooth?עדיף, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1TB 7200rpm מעדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא ממש. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:8GB זיכרון תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by סטלוס,

המחשב לשימושי צפייה בסרטים,משחקים ואינטרנט. יתרונות חסרונות או סתם המלצות יתקבלו בברכה.תודה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5153

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הי חברים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המכונה הקיימת שלי (מפרט מחשב שאתם יכולים לראות כאן בצד ימין). אז מה אפשר לשדרג (ולא להחליף לגמרי) כדי להגיע למכונת משחקים מכובדת במנוחים של היום? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. מחשב נייד ראשון : http://www.officedepot.co.il/(rjcyqx55supy0r45zirqgl45)/catalogFamily.aspx?ID=593164&CID=100 מחשב נייד שני : http://www.officedepot.co.il/(rjcyqx55supy0r45zirqgl45)/catalogFamily.aspx?ID=593454&CID=100 צריך תשובה דחוף , תודה . אני מבקש לענות תשובות רציניות ולעניין .

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  13. מחפש מפרט שישמש לסרטי hd .. ושיהיה מתאים לווינדוס חזק אם אני לא טועה זה ווינדוס 7 מה שהולך עכשיו. חשוב לי שיהיה שקט. שיהיה 4 ג'יגה ראם זה חשוב. בקשר למארז אם אפשר שיהיה כמה שיותר קטן ואיכותי זה טוב. ועוד פעם הכי חשוב זה השקט!

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Nu_Jerzey_Devil,

שלום לכולם אני מבקש שיבנו לי מפרט חדש בתקציב של עד 2500 שקל ( עדיף כמה שפחות בלי חריגות ) . המחשב מיועד למשחקים ללא OC . אני רק מבקש שתבנו את המפרט מהאתר חברה של http://www.skypc.co.il ושלא תביאו לי מפרט מאתר אחר כי אני רוצה לוודא שיש את החלקים שאני קונה באתר ובחברה ולקנות את המחשב השבוע . החלקים שאני צריך לקנות הם : מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך וספק .

15. שלום לכולם, מצ"ב לינק למפרט מחשב שמפורסם בעיתון. http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=774951 כתוב שם שהמחיר הוא במבצע 2699 במקום 7000 בערך. אני צריך מחשב טוב וחזק אבל לא משהו מטורף. אני עובד בעיקר עם תוכנות גרפיות, תוכנות תלת מימד (3DSmax) ותכנות לוידאו (after effects). התקציב שלי הוא באזור ה-4000 ש"ח ולכן המפרט הנ"ל נראה לי מאד אטרקטיבי במידה ומשדרגים את הדיסק למשהו גדול יותר מגדילים זיכרון ל-2GB ואולי אפילו מורידים ל core 2 due במקום quad. בקיצור אשמח מאד לשמוע את דעת המומחים בפורום. תודה רבה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שהשימוש שלו יהיה שימוש משרדי, אופיס גלישה, מיילים. האם המחשב הזה יעשה את העבודה? או שכדאי להשקיע יותר ולקנות מחשב חזק יותר? מפרט המחשב: Model Brand Acer Series Aspire Model AS5520-5908 CPU Type AMD Athlon 64 X2 TK-55 1.8G Screen 15.4" WXGA Memory Size 1GB DDR2 Hard Disk 120GB Optical Drive DVD Super Multi Graphics Card NVIDIA GeForce 7000M Video Memory shared memory Dimensions 14.4" x 10.8" x 1.3-1.7" Weight 6.1 lbs. Screen Size 15.4" Resolution 1280 x 800 קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115432 המחשב יקנה בארה"ב בכל מקרה. והאם ניתן יהיה להתקין עליו XP? ואיך עושים דבר כזה? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by gaf,

שלום! סוף סוף צמצמתי לעצמי את הבחירה קצת, כעת אני מתלבט בין ACER - http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1263&CatCode= שבהרחבה ל-3 שנות אחריות יעלה לי אותו דבר. בין DELL - http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2002# מה עדיף מבחינת מימוש אחריות (טפו טפו, לא עלינו) במידת הצורך? איכות מחשב? תוחלת חיים? ועוד שאלה, אמרו לי בחנות מחשבים שמחשבי HP עד 3-4K לא איכותיים, אלא רק היקרים שלהם איכותיים, זה נכון?? אולי כדאי לי לחפש HP? תודה!!

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by danielroil,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך עזרה. המחשב החדש צריך להיות חזק מאוד, ומה שחשוב לי בעיקר זה כרטיס מסך+ מסך HD טובים במיוחד. יש לי תקציב גבוה 10K+ (לתקציב בעיקרון אין גבול, אבל אני לא מחפש משהו בזבזני) אבל עדיף לא לבזבז סתם על שיפורים מיותרים. * יש לי כבר את המארז הזה: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led ואת הספק הזה: Thermaltake ToughPower 600W W0103 חשבתי על מסך בסגנון (כלומר גדול יחסית 20+, ואיכותי במיוחד): hp w2448hc חשוב לציין שאין צורך בציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים...). אין צורך גם בצורב או כונן דיסקים. המחשב בעיקר למטרת משחק במשחקים כבדים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ברוב המוחלט של זמן השימוש: אופיס עריכת מצגות וזום. אם אפשר גם אולי לשחק מידי פעם בפרוזה 4 - לא חייב אם זה דורש תוספת משמעותית לסכום ההשקעה (מעל ל500 ש"ח לעומת מחשב בלי הבקשה הזו). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. האם אפשר לחבר את המחשב לרסיבר של מערכת קולנוע ביתית ונדרש איזשהו מתאם לשם כך? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

20. הגלגל של עכבר הנייד שנותן לו לעלות ולרדת .פתאום הפסיק לעבוד אחרי זמן מה עבד בחזרה.עשה את זה פעמיים תוך יום.האם זו תקלה או שאני לוחץ על משהוא בטעות שמבטל אותו?אני מדבר רק על החלק השמלי המסומן ולא על כל העכבר שזז ימינה ושמאלה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  21. שלום אני רוצה מחשב נייד לעבודה באינטרנט ועבודות באופיס.. התקציב שלי הוא 4500 שקל ורציתי לדעת אם תוכלו להרכיב לי מפרט כזה.. תודה.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב, ולהחליף מעבד+זיכרון+לוח אם+מארז+ספק כוח.(זה בעצם מחשב שלם....... ) הקנייה תתבצע רק באפריל, ולכן אני מאמין שעד אז הכל יעלה פחות מ3500 ש"ח. החלקים: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Epox 8K9A2+ VIA KT400 Motherboard AGPx8, 5.1 Sound, S.ATA, ATA133 RAID, LAN, USB 2.0 4 DIMMs [AMD/DDR] 000572 DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Chieftec Aluminium AX-01SLD Tower (P/S not included HEC (Heroichi) 475VD-T Power Supply 475W - TUV/UL/CE Certificated Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! AVAILABLE IN STOCK ! NIS 3,581.42 , מה דעתכם? לא הבנתי כל כך מה זה Nforce 2, הזיכרון בא כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by spooky,

אני צריך מפרט לצורך מולטימדיה-משחקים ב 7000 ש"ח כולל מסך (אין צורך בציוד היקפי אחר כמו מקלדת או עכבר) לא משנה אם מבוסס AMD או INTEL תודה לעוזרים עריכה: שכחתי להוסיף- שיהיה קירור מים ולא אוויר (אל תשאלו אותי למה, זה לא מחשב בשבילי)

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by Oztriker,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ב: אופיס,גלישה באינטרנט , סרטים וכו'. אין דגש מיוחד על חברה, אבל אני מעדיף משהו אמין ולא משהו שרק יצא מפס היצור (כלומר שלא יתגלו באגים כאלה ואחרים בדגם ספציפי אחרי כמה שבועות , כמו שקורה בדרך כלל). מסך ;14-15 אינץ' , אני לא ממש יודע איזה סוגים יש. אבל הבנתי שיש מט ועוד משהו ,כאשר יש פחות השתקפות במט. אני נמצא הרבה בחוץ לכן חשוב שעניין ההשתקפות לא יפריע לי. מאותה סיבה יש גם עדיפות למשקל נמוך. אבל כמובן אם זה בא על חשבון ביצועים אעדיף לסבול. כמו כן אם אפשרי , אני רוצה מעבד חזק ע''פ רכיבים אחרים כמו כ.מסך לדוגמא.(אני רגיל לעבוד אם הרבה תוכנות/חלונות פתוחים במקביל). אני לא מבין גדול בתחום הניידים לכן אשמח אם תסבירו למה עדיף לי רכי…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  25. התקנתי WINDOES XP ואני רוצה לעבור למצב SATA יש לי מחשב DELL 1525 והHDD הוא SEAGATE st9320421as 320GB .איך אפשר לעשות זאת , בלי התקנה מחדש?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.