עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב של 3K - אבל אפשר גם לקנות מתוך יד2 "חדש באריזה" ואז המחיר נמוך מהמחיר בחנויות (מחשב של 4-4.5K יכול לעלות 2.5-3.5K). א) לנסות לחסוך ב) ניתן לחרוג בתקציב, אבל לא רואה סיבה, השימושים יחסית קלילים. 2. בעיקר עבודה ביתית (אופיס, מיילים+גוגל דוקס, מדיה חברתית, לשוניות מרובות (+-30) בדפדפן), מריצה סרטים/סדרות (בחיבור למסך טלוויזיה), עורכת תמונות כתחביב (וגם שומרת על המחשב את כל אלפי התמונות כמובן - יהיה מוגזם לבקש יותר מ300G?) 5. שיהיה שקט 6. בלי OC. אוהבת את המחשב שלי קריר ונעים. 7. מערכת הפעלה + אופיס, שיגיע עם הכל מובנה ומוכן לעבודה 9. הקניה לא דחופה בכלל. יש כרגע אחלה מחשב (Lenovo SL500ׂׂׂׂ) - אבל הוא כבד לי להתניידות והקצוות מסך …

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. ההורים טסים עוד חודשיים לארה''ב.. רציתי קצת עזרה כי אני רוצה להתקדם עם זה.. התקציב הוא באזור ה600 - 700 דולר.. המחשב מיועד לאח שלי שמתחיל ללמוד באוניברסיטה.. רציתי לדעת איזה מחשב לקחת.. אני יודע שיש משמעות רבה למשקל של המחשב , לאורך הסוללה ולגודל שלו... בנוסף , נושא האחריות דיי חשוב לי.. ומכיוון שהטופיק לא עונה על זה בצורה ברור הייתי שמח אם הייתם אומרים לי איזה חברות מכבדות אחריות גם בארץ בעת רכישה בארה''ב.... המחשב לא צריך להיות חזק למשחקים.. אבל לא הייתי מתנגד שיריץ משחקים לא כבדים כמו FIFA 10 ... זהו נראה לי.. אשמח לעזרה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by MaoRC,

+ Microsoft IntelliMouse Explorer מזיגזאז (150 שקל) +Microsoft - Multimedia Keyboard מזיגזאג (90 שקל) ובמקום המארז שבמפרט אני לוקח GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 500Watt מפנדה (190 שקל) הכל יוצא: 5120 שקל.. איך המפרט?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by izikjzi,

אהלן קודם כל אני חדש בפורום ואני אשמח להישאר פה.. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל אבל לא חובה...... אם אתם תגידו לי שאם אני יוסיף עוד 100 שקלים ההבדל יהיה משמעותי אני יוסיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?המשחקים הכי חזקים שאפשר להר…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אהלן, אני צריך להרכיב (ולקנות) מפרט למחשב שישמש כשרת קבצים מרכזי למשרד קטן (משהו כמו 4-5 עמדות). השרת מבחינתי הוא איזשהו מקום שבו ירוכז המידע של המשרד (מסמכים, מסמכים סרוקים ותוכנת ניהול לקוחות שלא לוקחת הרבה משאבים), הוא ישמש גם כשרת מדפסות וכשרת פקסים (צריך מודם, מן הסתם). כפועל יוצא צריך שיהיה לו נפח דיסקים גדול (200-250 גיגה) וצריה להיות לו שרידות גבוהה (חשבתי על RAID-0). הוא יהיה דלוק כל הזמן אבל לא יעשה הרבה עיבודים מעבר לזה כך שצריך להתחשב גם בזה. מבחינת מערכת הפעלה, זה תקציב נפרד - אבל המחשבה היא על Windows Server 2003. מה דעתכם? מצריך התייחסות מיוחדת בחומרה? מישהו יכול להרכיב מפרט שיענה על הדרישות האלה? תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, אודה למי שיוכל לשפר את המפרט שלי, התקציב הוא 5000 ש"ח. אני אשתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, autoCAD , פוטושופ וכד' (לא משחקים) עיקר הבעיות: מה דעתכם על הזכרון? כרטיס גרפי? (נ.ב. אני אוסיף גם כרטיס קול של TERRATEC ) CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1091.38 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 615.66 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Value Dual Channel Memory Kit [ ¤ 604.37 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 253.13 ] 1 Hard Disks : Seagate 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ …

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by yakir10,

שלום חברים אני צריך מפרט שיענה לי על כל הדרישות משחקים אינטרנט וכל זה אני רוצה שהמחשב יהיה חזק ושיחזיק לכמה שנים טובות תודה מראש נ.ב - נתנו לי מפרט לדעתי טוב אבל אני רוצה לראות את המפרטים שלכם אני יוכל לפרסם אותו אם תרצו

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Danniel,

שלום רב, עקב בעיית איטיות בכמה מחשבים אני מעוניין לשדרג 3 מחשבים ל SSD וגם זכרונות. המטרה שימושים משרדיים ושהכל ירוץ מהר בצורה ניכרת. לצורך העניין לפחות 20% שיפור ביצועים מחשב 1: Summary Operating System Windows 7 Professional 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 37 °C Haswell 22nm Technology RAM ‎8.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. B85M-DS3H-A (SOCKET 0) 28 °C Graphics CTX E22F5G (1600x900@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) Stora…

• 22 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. הנה המפרט --------------- ?Core2 Duo-E6300-1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache? ASUS ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 2 גיגה זיכרון!!! ?1GB Twinmos? 667 MHZ X 2 GALAXY ?7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E? ??Chieftec Bravo Black +2 מאוורים 1 של 120 מ"מ ואחד של 92 מ"מ ספק כוח ?PSU 500W MAX (400W True) (24pin כולל הרכבה במעבדה+אחריות סה"כ 4570 ש"ח!!!! מה אתם אומרים?!?!?............שווה?!? האם אוכל לעשות OC עם המערכת הזאת?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברים, אני כבר די מגובש לגבי מה אני רוצה, אני בעיקר מעוניין לקבל חוות דעת על מה שהרכבתי עד כה ועזרה עם ההתלבטויות. להלן תשובותיי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב - המפרט ה-"אידיאלי" שלי יוצא בערך 10K ואני מנסה לרדת ממנו כמה שאפשר... א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר אך לא על חשבון ביצועים/מראה/שקט/איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באלפי שקלים לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לא תובעניים במיוחד (פירוט בהמשך), סרטי BLU-RAY HD באיכות מלאה, גלישה כבדה (200+ טאבים בו"ז), פיתוח (משחקים/תוכנות, כתחביב), וכרייה של קריפטו-מטבעות כמו DOGECOIN. א…

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. שלום לכולם, קיבלתי המלצה מחבר של המחשב https://ksp.co.il/?uin=52600 - Lenovo Yoga 730-13IWL 81JR0023IV שמחירו עומד על 5100 באילת (הולך לקנות אותו בשבוע הבא). השימושים הם: שימוש משרדי - שימוש ממוצע, ומעבר לך שימוש בתוכנות של מהנדסים כמו: מטלב. רוצה מחשב לשימושים סטנטדרטיים טיפה מעל הממוצע כדי שישמש אותי לטווח ארוך. האם המחשב הזה יענה על הצדרכים או שיש המלצה טובה יותר ביחס למחיר? בתודה מראש,

• 22 תגובות
    • 9.3k צפיות
  12. Started by nestt8,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5700 מקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים לעריכה ולגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מקצועי אבל לא לפרנסה תוכנות:photoshop,unity.3DMAX,unreal engine3 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אין לי מושג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים (BF,COD) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. רק רציתי להודיע שהזמנתי את הדגם מחו"ל תוכלו לקרוא עליו עוד כאן : http://www.slashgear.com/msi-gx620-gx720-gaming-notebooks-with-turbo-overclock-control-0413352/ או בגוגל ... בחרתי בדגם הזה ספציפית כיוון שבאמת שלא מצאתי ביקורות רעות עליו . מבחינת משקל - הוא פחות מ 3 קילו - בסביבות ה 2.7-2.8 עם הסוללה שזה עומד בדיוק באותה קטגוריה כמו שאר הניידים באותו מחיר. מעבד - אין מה לדבר בכלל - חדיש 45 ננומטר. הדבר היחידי שבאמת מטריד אותי הוא הכרטיס מסך והצריכת חשמל שלו והחום שהוא יזרוק עקב כך, בעקרון המחשב בנוי מציפוי אלומיניום קליל מה שאמור להפחית את החום - כמו כן התאימו למחשב 5 מצבי צריכת חשמל בלחיצת כפתור שאמור להפחית את הצריכה של כל המערכת בתמורה לביצועים נמוכים יותר, אני …

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. Started by hichkock,

בניתי בעזרה של כמה חברים מפרט שמיועד להרבה דברים (משחקים, עריכה גראפית) ומיועד לאוברקלוק בעתיד. אני קונה הכל באתר www.pandas.co.il אז רצוי שתביאו (אם תביאו..) מוצרים משם. -ותודה מראש.. אז הנה מה שיצא עד כה: NEC CDROM X 52 CD-3002A Bulk 100 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 498 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 65 ש"ח ArcticSilver 5 3gram 55 ש"ח AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,274 ש"ח Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron 299 ש"ח Vantec Tornado 92MM Case Fan 98 ש"ח Gigabyte GA-K8NSNXP-939 nVIDIA nForce3 Ultra 939-pin 1,415 ש"ח Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-4000PRO P…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Bear Cub,

שלום. כרגע אני עובד על מחשב 15.4' , 4GB זיכרון, מעבד T8100 ואני מרוצה מאוד מהביצועים. מכיוון שאני צריך יותר ניידות אני מחפש להחליף אותו במחשב 13', בתקציב סביר של עד 5K עם ביצועים שלא כל כך יפלו מהביצועים כרגע. מאוד חשוב לי איכות המסך כי אני עובד הרבה בפוטושופ, גם סוללה שלא תהיה קצרה מדי אם כי פחות עקרוני. ללא צורב. חשבתי על DELL VOSTRO V13, עם 4GB זיכרון. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14742 תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אחותי קונה מחשב לעצמה, היא סטודנטית. (היא גרה בבית, אני כבר גם לבד..) התקציב מאוד דחוק.. מאוד. 3000 שקלים, למחשב, מס, ומדפסת "פשוטה.." היא לא צריכה משחקים, אז תרגישו חופשי לשים כרטיס מסך אונבורד, סאונד און בורד, וכו.. ומסך 17 פשוט אך טוב. שבת שלום.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by Dano,

אוקי אז אני רוצה שתבנו לי מחשב למשחקים (ללא מסך+מקלדת+עכבר+רמקולים+מדפסת) קיצר כל מה שבמארז... דיסק קשיח מספיק 80. אני רוצה כרטיס מסך טוב שיחזיק לי להרבה זמן ושאני יוכל לשדרג בעתיד זהו..בהצלחה! ותודה!!! אה וצורב במקום CD

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כולל הכל.... תודה רבהההההההההההההההה

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by TheReaper,

טוב אני צריך משפרט לשדרוג חדש ההעדפות שלי הם 1.כרטיס מסך של גיפורס 7600 מינימום עם 256 MB זיכרון 2.סטיק אחד של 512 MB RAM זיכרון DDR2 השאר מה שבא לכם רק שיישאר בתקציב.. זה מחשב למשחקים אם זה משנה לכם...

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין לשים מחשב בסלון שלי לשמיעת מוזיקה ולראות סרטים(DD-DTS) השאלה היא איזה מחשב הכי בסיסי אני צריך לעניין הזה! לא חייב מחשב חדש אלא אולי קומבינציה של פנטיום 3 אפילו! ואיזה תוכנית עלי להשתמש בכדי לראות תפריטים בבירור על הטלוויזיה!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. זה המחשב שהרכבתי: http://jpg.co.il/view/5112af4b8a96f.jpg/ הזמנתי אותו כבר והם שולחים לי אותו מחר אז אני חייב לדעת משהו שאני יוכל לשנות את ההזמנה מחר מוקדם בבוקר, זה מגיע עם קירור מובנה של אינטל הקירור הזה נראה לי סתם מסריח וגם למארז יש רק שתי מאווררים הנציג שדברתי איתו אמר לי שזה מספיק למעבד הזה והוא נשמע אחד שמבין, אני אוהב לשחק במשחקי מחשב על איכות גבוהה אז האם זה יספיק? או (1) שכדאי לאוסיף גוף קירור למעבד? (2) עוד משהו שאני צריך לדעת על המפרט הזה וכדאי לשנות? הלוח אם שדרגתי לאחד עם USB 3 ושמתי כרטיס גראפי NVIDIA GTX 650 האם כדאי לי לשדרג עוד משהו? תודה לעוזרים! אני חייב את זה עד מחר..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by penny_hardaway,

כל תגובה תתקבל בברכה: AXP1800+ ThermalRight AX7 Extreme Nanotherm II Blue Epox 8k5a2 kt333 Corsair 256MB cmx256A-3000c2 Maxtor 80GB 7200RPM D740X Suma GeForce 4 TI4200 64MB Iiyama 413pm 17" Hercules Muse XL DVD Aopen 48\16 Dragon AX-01SLD Window Logitech optical Wheel mouse 56KB v.92

• 22 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. שלום חברים ראיתי לא מזמן המליצו פה למישהו על המפרט הזה לגיימינג מחנות IQPC והמפרט הזה גם נראה לי כמו שכתבתי המחשב יהיה לגיימינג והמסך שלי הוא 1080. לא מעניין אותי ראש ,OC וכל הדברים האלה פשוט לגיימינג של כל המשחקים החדשים והכבדים , כמו BF3,SKYRIM...... הארדיסקים יש לי וגם כונן DVD הנה המפרט שחסר לו לוח ואני מבקש שתעזרו לי איתו. הפרטים למטה מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪926 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1473 מארז: [..] COMPUCASE 63R3-NPS w/o PSU ₪185 ספק כוח: [..] HEC COUGAR RS 550W - RETAIL - זמין במלאי ₪315 קרו…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. שלום!, אני רוצה להזמין שני מחשבים המיועדים למשחקים, סרטים, תוכנות, אינטרנט וכו'.. אך למשחקים בעיקר. אני רוצה ששני המחשבים יהיו זהים אך בתקציב של אחד יהיה כלול מסך 22" אז תחלקו את ה-10,000 ש"ח איך שבא לכם שיכלול: מחשב+מחשב+מסך=10,000 X+X+Y=10,000 ז"א ששני המחשבים יהיו אותו דבר או אם יש לכם שיקולים אחרים אשמח לשמוע. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 10,000 ש"ח - מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?) צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות המחשב הן למשחקים החדשים והכבדים שירוצו חלק על רזולוצית מסך 22" וכמובן שגם אינטרנט, תוכנות, …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.