עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבוע טוב לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט לHTPC - השימוש שלו יהיה לסרטים נטו - למרות שבמחשבה לעתיד אני אוכל לחבר אליו NV 8800 או 275 (אם המארז בכלל יתאים). אני מתלבט אם יש טעם להשקיע בהארד דיסק גדול - כי לי במחשב יש גם ככה 1.25 TB (עם 150 גיגה פנויים). חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס רשת N (יש לי DLINK DIR 655). וחשוב לא פחות שהגובה של המארז יהיה 12 ס"מ - במידה ואין ברירה אפשר לחרוג לעד 15 ס"מ. ורוחב של עד 43 ס"מ. אגב , במידה ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה - אני ארצה לשים מתאם לHDMI - השאלה אם הוא יוציא גם סאונד ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש - לא קריטי אבל לא לבזבז על מה שלא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובים הנדסיים בזמן אמת - C+MATLAB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. חיבור נוח למסך חיצוני + סט אלחוטי קומפקטי וטוב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שקט - לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by יניב רון,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד, אבל הבעיה היא שאני לא מבין בזה כמעט כלום. השימושים שלי הם: בתוכנות של אופיס (וורד, אקסל ן Power Point) אני צריך את האפשרות לגלוש באינטרנט גם מהבית וגם מבתי קפה (צריך שם חיבור מיוחד/ אלחוטי או משהו כזה?) אני צריך שהוא יהיה עמיד- אני מתכוון להתנייד איתו לא מעט שיעבוד לפחות 3-4 שעות בלי חיבור לחשמל שיהיה לו חיבור למיקרופון (צריך חיבור מיוחד או שזה חיבור USB רגיל?) ואולי אני אשתמש בו קצת להוריד מוסיקה מידי פעם. הייתי שמח להוציא לא יותר מ 4500-5000 שקל השאלה שלי מה אני צריך לחפש מבחינת מפרט

4. Started by SenDeR,

שלום. אני צריך מפרט למחשב לשימושים ביתיים, כמו אופיס, אינטרנט, סרטים וכו' אין צורך בOC אין צורך בציוד היקפי תודה.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ללא חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים(SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.( SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יש צורך במסך,אין העדפה ספציפית,משהו טוב אבל לא יקר גם יותר מדי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי 6. האם מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by amitbl,

היי לכולם. המפרט הנוכחי שלי בצד. אני נוטה להריץ הרבה יישומים במקביל והמעבד שלי מתחיל להראות את גילו. בכוונתי להתקין win7 בשולחני שלי ועל הדרך החלטתי לשדרג את המפרט תחת תקציב של כ3000 ש"ח. שימושים: - עבודה במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. - הרבה עבודה משרדית. - תכנות java וdotNet בסביבות כבדות כמו visual studio - שימוש בהרבה תוכנות סטטיסטיות (Statistica, R, MATLAB ועוד) - הרבה מוזיקה (הסאונד חשוב לי) - Virtual Machine - עבודה עם בסיסי נתונים (SQL Server, Oracle, ACCESS) - משחקים בקטנה, מדי פעם להתפרק קצת עם Need for speed או Modern Warfare - סרטים בFHD (מדי פעם אני מחבר ל40 אינטצ'...) אני לא גיימר כבד, ולא עובד עם תוכנות גרפיות. לא היה וגם לא יהיה אוברקלוק. חשוב לי שהמחשב י…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  7. המחשב הישן נרכש לפני שנתיים נמסר להורים שהתמכרו לאינטרנט ולכן הזמן למחשב חדש. מספר נקודות חשובות לציון: 1. התקציב (חריגה אפשרית עד 10K)הוא ללא מסך או כל ציוד היקפי. 2. המחשב ישמש לשימושים רב גוניים כגון עריכת סרטים,הפעלת 2 סרטי HD 1080P במקביל, ריבוי משימות -מספר רב של טאבים פתוחים כולל winrar עובד ברקע . 3. מכיוון שהמחשב ישמש כעין שרת שאליו יחוברו מספר דיסקים קשיחים שיזרימו ריפים מלאים של בלוי ריי בעדיפות לוח אם תואם עם sata 3 ו usb3 . 4. אני מבקש מחשב עם כונן SSD למערכת ההפעלה שתאפשר גם גישה מהירה לתוכנות ועוד כונן SATA3 גדול. 5. שקט רמה 9-10 בכל הרכיבים מארז ,קירור למעבד,קירור לכרטיס מסך, ספק כח. 6. לא מתוכנן אוברקלוק או גיימינג אבל מחפש את כרטיס המסך החזק ביותר…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. הכל, מכבד לקל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחפש מקלדת. שקטה יחסית ועם כפתורים שטוחים (כמו בלפטופים). אחת לא גימיקית או יפה משהו מיוחד אבל טובה למשחקים, עם קליק נעים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  9. חיפשנו לחבר שלי מפרט מחשב למשחקים ו OC ולקחנו מ[צונזר] ממערכות המחשב שלהם מחשב ב 4,819.83 ש"ח [צונזר] זה המפרט של המחשב, שווה או להחליף חלקים ? מעבד: מבוסס AMD Athlon XP זיכרון: 512MB TwinMos DDR PC3200/400 לוח אם: ABIT NF7 (nforce2) - ATX כ. קול: 5.1 משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: SAPPHIRE RADEON 9500Pro ATLANTIS PRO - 128MB DDR דיסק קשיח: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 כונן דיוידי: BENQ DVD 1648A X16 צורב: LITEON 48x 24x 48x CD-RW כונן דיסקטים: 1.44 מודם: PINE FM-3621-31 (ECS2819F) 56K VOICE - PCI מארז מקצועי: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE מאורר מיוחד למעבד: Thermaltake Volcano 11 < הפרסום אסור. ראה הוזהרת. >

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by reivel,

היי כולם מחפש לקנות מחשב נייד חיית עבודה, להרצת מלא תוכנות במקביל, סביבות פיתוח, מלא טאבים של קרום וכו עדיף ASUS או DELL (אמרו לי שהם הכי אמינים) גודל מסך לא קריטי מחובר למסך מחשב בבית (עדיף 15 אינץ) מסך לא מחזיר אור (מט), לא מתחמם מהר. לא יהיה בעיקר למשחקים אבל צריך להריץ כמו שצריך משחק חדש פה ושם, כן ישומש לסרטי HD. נפח זכרון גדול 1TB לפחות. זמני תגובה מצויינים. (צריך SSD?) אמור להרזיק לכמה שיותר שנים ולהיות עמיד וקשיח ולא נשבר בקלות. בטריה אמורה להרזיק כמה שעות בגלישה באנטנרט מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by pperoxide,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני ניד פור ספיד או משחק מרוץ אחר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא רק את הכונן 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך DVD צורב …

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. Started by bbking,

מעבד-i7 4960x לוח אם אסוס-x79 deluxe זיכרון 16 גי'גה crucial כרטיס מסך R9 290 -shappire ספק-seasonic 620W ssd 730 series-240 GB מסך dell p2314h 23 אינטש LCD

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by arigo,

שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. המחשב שקניתי יגיע עליי תוך 5 ימים מטרת. המחשב גיימינג/ מכונות וירטואליות לצורכי לימודים מפרט המחשב Nzxt phantom 410 usb3 A.pfc 12cm x series 750w seasonic 5820k Nic l31 thermaltake קירור למעבד X99s gaming 9 ac 2011v3 Crucial ballistix 8 gb ddr4 2400 mg 2 יח Wd black wd1003fzex sata 1tb Amd radeon r9 290x tri x 4g 5 sapphire מסך ips pivot dp dvi 8 ms p2314h מחיר מלא שיצא לי 9751 שח כולל מעמ עכשיו יש לי כמה שאלות 1) איך המפרט ? 2) איך הזכרונות האלה מבחינת מהירות וכו ? אני בעתיד יקנה עוד זוג כזה בלימודים אני עובד עם שרתי exchange ושם צריך לפחות 18g של זיכרון ולפי מה שקרתי המעבד תומך עד 2133hz מירות זיכרון וקניתי 2400hz הלוח תומך בכזה השאלה אני חייב להפעיל ידני אוורקלוק …

• 32 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by danvis,

היי כולם, קניתי אסוס U36S לצרכי לימודים לא מזמן, בפעולה שוטפת בזמן לימודים על שולחן - בהחלט אין בעיה של התחממות, אבל לפעמים אני משתמש בו במיטה וכשהוא יושב על השמיכות אני מרגיש שהוא מתחמם ושאני שם יד מתחתיו הוא ממש חם. אני מחפש משטח קירור למטרה של עבודה עם הנייד במיטה, משהו מתכוונן יהיה נחמד. מחיר עד 150-200. תודה! (:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by niros123,

אני צריך מחשב למשחקים שיהיה שקט לא צריך OC לא כולל מסך ואני צריך גם המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב שיתחבר לממיר של הוט... הציעו לי בחנות מחשבים שלא אזכיר את שמה את המפרט הבא, מה דעתכם עליו? אני כבר אכניס את המפרט...עכשיו גיליתי שאני לא יכול לתת קישור לתמונה שנמצאת בנענע.... מארז: Midi tower es-8205 aluminum silver no psu ---- 218 קירור מעבד: Zalman cnps7000 alcu pcu fan --- 170 מעבד: Intel core due 2.13, 2 m, 1066 MHz, lga775 #e6400 --- 1431 צורב דיוידי: Asus dvd-rw 1608p2 white 16X8X16, 40X32X40 --- 230 דיסק קשיח: ווסטרן דיגיטל 250 GB 16M --- 444 זיכרון: DDR2 800 Mhz kingstone pc6400 1024 lc5 --- 544 לוח אם: GIGABYTE GA-965P DS3 INTEL965P --- 798 ספק כוח: Enermax 500V--- 6…

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 ש"ח כולל מסך יעודי 24 אינטש ומעלה עם רזולוציה 1920X1080 ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז על מה שלא נותן ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי אנימציה שיוכל להפעיל תוכנות כמו ,photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects בצורה אופטימלי רצוי גם למשחקים כמו GTA V ,כרטיס מסך רק NVIDIA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. איך זה ? אשמח לביקורת... מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤603 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤477 מארז: Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤277 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤137 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 מחיר: ¤311 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 7300GS 256MB (Up to 512MB) Retail כמות: 1 מחיר: ¤145 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black - במלאי כמות: 1 מחיר: ¤135 מקלדת: LOGITECH Internet 350 Keyboard Black - OEM כמות: 1 מחיר: ¤57 עכבר: LOGITECH Value Wheel Mouse Optical Black S90 - OEM כמו…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by naki,

האם אפשר להוסיף ssd על כל לפטופ? אני רוצה לקנות מחשב של Asus מסדרה n או את הg 501 ולהוסיף את הכונן.. זה פוגע באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, אל תתיחסו להצעת מחיר, פשוט העתקתי את הרכיבים מסקאי. ההצעה היא כזאת: מוצר 358 358 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L 292 292 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP 900 900 כרטיס גרפי Inno3D nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe 232 232 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 216 216 ספק כח HEC 400TRT 400W 240 240 מארז ללא ספק HEC 6919B Black 111 111 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 40 40 גריז טרמי Zalman ZM-STG1 588 588 מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box האם הספק יחזיק את המפרט? האם לא יווצר צוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by alzi,

שלום אני חייב עזרה לגבי מחשב נייד . בהשקעה של 6000 ש"ח אני לא מכור למשחקים . ללימודים,עבודה ,קצת גרפיקה. מה מומלץ מבין החברות : טושיבה,יבמ(לונבו),DELL או HP(מסקרן אותי הניידים שלהם אם מעבדי AMD) האם הם טובים כמו בנייחים ? אשמח לקבל גם דגמים. ממש תודה alzi

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by Tamir Naim,

לאחר ריסטרט אין קול במחשב בכלל ויש איקס ליד הרמקול

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. כרטיסמסך 8800 מעבד אינטל חובה כי אני עושה oc זכרון 2 ג'גה בלי מסך תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. שלום לכולם אני על סף קניית מחשב חדש. המפרט שכרגע אני הולך עליו הוא: מעבד: Q9300 או Q9450 (תלוי אם ארצה להשקיע עוד קצת כסף) כרטיס קול: SB X-Fi Xtreme Gamer כרטיס מסך: 8800GT או 9600GT או 3870 - תלוי בהצעות המחיר שאקבל זיכרון: 2x1gb 800MHZ Kingston בשלב הראשון לא מתוכנן OC, ורוב הסיכויים שאף פעם לא. אולי בעתיד, אם יהיה צורך, אעשה OC קטן בלבד. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי השאר: לוח אם, ספק, מארז, האם לקנות את המאוורר שמגיע עם המעבד, או להחליף לאחד אחר, ואולי שכחתי עוד משהו חשוב. אודה לכל מי שיוכל לייעץ בנושא. תוספת (אולי חשוב לספק) - אני מתכנן לקנות 2 HD. אחד גדול - 320GB ואחד קטן (80GB). הסיבה לכך - אני מאמין שזה יאפשר לי להשתמש בקטן לצורך הורדות שותפות שלא יפריעו לעבודה (…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  25. היי לכולם ביקשתי הצעת מחיר מכמה חנויות וTMS נותנים מחיר טוב אבל אני לא יודע עד כמה תואם המחשב שהציעו. המפרט שביקשתי היה זה... http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/8 וההצעה שהם נתנו מצורפת אז הם נותנים לי משהו סביר ועוד במחיר הרבה יותר זול? כדאי לחפש משהו אחר? יום טוב - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, ברשת שיש במארז לא ייתקע הרבה אבק? (זה מארז אחר לגמרי) והאם יש יציאת DVI גם? כי יש לי שני מסכים שאחד מהם קצת ישן.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.