עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקי אני רוצה להחליף כרטיס מסך,לוח אם ומעבד המחשב הזה משומש כמעט לגמרי למשחקים 1. אני מחפש לוח אם שתומך בקונרו ויש לו סוקט 775 (אני גם צריך מעבד מתאים) ושאלה: יש לי כרגע 2 סטיקים של 256MB RAM במהירות 300MHZ והשאלה שלי האם הם יתאימו ללוח החדש? (הם DDR SDRAM לפי הeverest שלי)

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by yair sch,

אהלן! אנחנו כמה סטודנטים להנדסה שרוצים לעשות קנייה קבוצתית של מחשב נייד. המחשב צריך לסחוב בצורה טובה אוטוקאד, התקציב הוא בערך עד סביב ה2500 שקלים..יש לכם המלצה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  4. יש לי בעיה ממש מוזרה! כל פעם שאני שם קבצים גדולים (מעל 500 מגה) על שולחן העבודה, הלפטופ שלי מתחמם בצורה מטורפת! וזה בוודאות בגלל הקבצים האלה, כי עשיתי כמה וכמה נסיונות בשביל לבדוק אם ה"תיאוריה" שלי נכונה. בכל פעם שאני שם קובץ גדול, הוא מתחמם וברגע שאני מסיר את אותו קובץ או מעביר אותו לתיקייה אחרת, חצי שעה אח"כ הוא מתקרר. כמו שאמרתי נייד מדגם VOSTRO 1500 של DELL עם וינדוס ויסטה למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה??

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  5. אהלן! הגיע השעה להחליף את המחשב השולחני שלי . אני מחפש לקנות מחשב נייד. הדרישות שלי מבחינה תוכנה הן : linux ubuntu\windows 8 עבודת תיכנות - eclipse שרת מקומי apache+tomcat vm photoshop \ gimp התקציב שלי לא גבוה. מחפש משהו בין 2500-3500 . אשמח להכוונה בנושא תודה! אלון

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. Started by tiktok,

הי, אני מפתח עצמאי שעובד מהבית על פיתוח בסביבות Embedded, Linux ו - Mobile (לא אפליקציות, יותר Low Level) מחפש מחשב Desktop חזק שמתאים ל: 1. ביצוע Buildים כבדים במספר Threads גבוה - קמפול קרנלים של Linux, קמפול Android ROMs 2. פיתוח שוטף בכלי פיתוח דוגמת emacs, vim עם כלי source browsing 3. יתכן צורך מדי פעם להרצת VM אחד או שניים לטובת בדיקות וכד' 4. שימוש אישי מינימלי - גלישה ב - Chrome, שימוש ב - IRC 5. ריבוי רכיבים שמתחברים ב - USB - פלטפורמות בדיקה ופיתוח. רצוי גם ריבוי USB3 6. מערכת הפעלה Linux Ubuntu 7. צריך שתהיה יכולת טובה לעבוד ב - TwinView - כלומר 2 מסכים שעובדים כמסך אחד. המסכים שיהיו מחוברים הם כנראה 24 ברזולוציה מקסימלית 1920x1080 *לא* ישמש למשחקים, Video en…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. Started by yakir10,

שלום חברים אני צריך מפרט שיענה לי על כל הדרישות משחקים אינטרנט וכל זה אני רוצה שהמחשב יהיה חזק ושיחזיק לכמה שנים טובות תודה מראש נ.ב - נתנו לי מפרט לדעתי טוב אבל אני רוצה לראות את המפרטים שלכם אני יוכל לפרסם אותו אם תרצו

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Omri Cohen,

היי אני מחפש מחשב נייד שתומך בעריכה גרפית(רוב תוכנות אדובי כולל עבודה במקביל) ותוכנות 3d ועריכת וידאו . גם מאוד חשוב לי שהמחשב יחזיק לתקופה ולא אצטרך לקנות חדש עוד שנה חשבתי לקנות asus gl552 הגרסה הפשוטה ביותר ולהוסיף 256gb ssd m.2 יש אולי חוות דעתֿֿ/ ביקורות /המלצות אחרות תודה מראש עומרי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Santa ^^,

שלום לכולם, עשיתי לי מפרט לגיימינג ב5K תגידו לי אם ניתן לשפר אותו בתקציב הזה.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1147 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪197 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪627 מארז: Bitfenix Survivor Core 2X20CM + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪306 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חד…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  10. שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש, אחת הדרישות, או יותר נכון הרצונות שלי, להתקין MAC על הPC, כמובן שיותקן גם WINDOWS 7 או לינוקס. רציתי לדעת איזה מפרט ניתן לבנות כך שיהיה פשוט יחסית להתקין וללא סיבוכים וחלקים שאינם מתאימים. אין צורך בהארד דיסק, ובכונן דיסקים. מטרת המחשב הינה האקינטוש, משחקים (אבל אל תכניסו כרטיס ב1700 שקל+ מספיק 1000-1200 ואפילו פחות), סרטים HD 1080P, והוא יחובר בכבל אופטי לרסיבר 5.1. עדיף שיהיה אפשרות לOC... אשמח אם תרשמו איזה שינוים דרושים לOC. רצוי להכניס במסגרת התקציב FLASH הארד דיסק. חשוב לי השקט, וממש לא חשוב לי איך המחשב נראה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  11. היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הוא בין 3000 ל- 4000 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, לפעמים תכנות ב- visual studio ו- intellij. גיימינג לא רלוונטי בכלל. כרגע עובד עם מסך 23'' עם רזולוציה טבעית של Full HD (1080p) 1920 x 1080 (ממש צפציפית Samsung SyncMaster BX2335 LED - LED monitor - 23"). אם התקציב יהיה יותר קרוב למינימום אשקול לקנות מסך חדש (כמסך נוסף), פחות קריטי בטווח הקרוב. (כן אשמח להמלצה על מסך 25'' שיתאים למחשב, עדיף עד 1500 ש"ח). אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך לכלול וינדוס 10. צריך צורב. הקנייה מתוכנן עד סוף השבו…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. קניתי את המחשב לצרכי גימינג רציניים, אני לא מחפש פ'יצרים רבים אלא ביצועים גבוהים וכמה שיותר בזול... מה אתם אומרים? המפרט: BOX AMD Athlon 64 3000+ CPU - 1399 nis Gigabyte K8VT800 VIA KT800 Chipset - 599 nis GieL 512MBIT CL2.5 timings 2.5-3-3-6 + cooling - 480 nis Case: Inno21 MIDI ATX 3-12cm Fans(+80 nis) +USB + P/S 350W - 250 nis סה"כ: 2800 בקירוב :] + הארד דיסק שכבר יש לי 40 GB + כרטיס מסך ASUS GF4Ti4400 אחרי שעבר מודינג רציני רץ על 590\320. + Logitech MX500 + fUnc 1030 + Sennheiser PC150 Sterephonic Headphones [ for cs] :] נו מה אתם אומרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ben060,

זה דגם שהמליצו לי בחנות. למרות שהמעבד לא מהדור החדש. מה שחשוב לי במחשב זה איכות בנייה, משקל נמוך ויכולת לשרת לטווח של שלוש שנים בערך. יש גם את הדגם של samsung s03il שגם הוא נראה לי סביר. מצד שני יש את הs300/400. ואפילו את ה e330. בעיקרון השימושים הם של סטודנט. אולי משחק קטן פה ושם אבל לא משהו רציני. אשמח לשמוע! בן

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by Axel Foley,

אני צריך בבקשה המלצות למפרט, לעבודה בפוטושופ בעיקר, ללא מסך וציוד היקפי. תודה לממליצים

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד T41 שאני משתמש בו ולפעמים הוא מרגיש לי איטי, רציתי לשאול אם שדרוג הזכרון מחצי גיגה לגיגה או 2 גיגה יעשה לי הבדל שיעזור לי ביום יום. אני לא מריץ משחקים או תוכנות ממש כבדות אבל אני עובד עם הרבה חלונות ותוכנות שונות.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by proview,

1. מה התקציב המקסימאלי?4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ברשת למחשב יחוברו 2 מסכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1650-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4.…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1. תקציב מקסימאלי- 3,000 ש"ח. א) ניתן לחסוך אם אפשר. ב) חריגה מהתקציב- עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב- גלישה, אפליקציות ווב למסחר ויישומי Office א) תוכנות מסחר מבוססות WEB- אורדרנט, אורדרנט פרו. בשימוש תדיר. ב) לא מיועד למשחקים. -גודל מסך אופטימלי- 15.6”. -הגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות 3. רצויה יכולת להתחבר לעמדת עבודה- docking station. 4. אין רכיב אשר לא נדרש במפרט. 5. רצוי לשמור על פעולה שקטה עד כמה שניתן- 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק . 7. יש לכלול מערכת הפעלה. הגרסה אינה משמעותית אך חשוב שתהיה בעברית. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. 9. במהלך השבוע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים, אחרי 6 שנים שאני עם הנייד הדי בסיסי שלי שכבר מתחיל להזדקן החלטתי להעביר אותו להורים ולקנות מחשב חדש. אני מחפש מחשב נייד לצרכים אקדמים(הנדסת חשמל) , עם שימוש תדיר בתוכנות כמו Matlab , Visual studio ואחרות. הניידות פחות קריטית לי ואעדיף מחשב עם מסך 15.6 ומקלדת נוחה לעבודה רציפה, גם אם זה יבוא קצת על חשבון המשקל. המחשב לא לצרכים של גיימינג, אבל אם יצליח להפעיל משחקים בהגדרות בסיסיות זה יהיה נחמד. כמו כן בסוף השבוע הקרוב אהיה באילת, אז אוכל לרכוש את המחשב שם, אז גם מחשבים ב4000 ש"ח שאחרי הנחת המע"מ יעלו 3500 ש"ח הם אופציה. ולחלק האומנותי של השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. זה המפרט הדי סופי יש לי כמה שאלות: המחשב יחזק הרבה זמן? האם הספק יחזיק את המערכת? הזכרון 667MHZ לא יכול לגרום לצוור בקבוק? והלוח אם עם העדכון גרסה תומך במעבד נכון? הנה המפרט: ENERMAX ספקי כוח ENERMAX ELT400AWT LIBERTY 400W ACTIVE PFC SATA 415.00 415.00 מחק BFG כרטיסי מסך BFG NVIDIA GeForce 8800GTS OC 320MB PCIe 1805.00 1805.00 מחק G.SKILL G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ CL5 579.00 579.00 מחק GIGABYTE M.B FOR INTEL GIGABYTE GA-965P-S3 REV 3.3 (QUAD REDY) INTEL 965P HD AUDIO GBL 564.00 564.00 מחק INTEL CORE 2 DUO INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1115.00 1115.00 מחק LG מסכי LG L1953TR 19'' LCD 2MS DVI SILVER 1233.…

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  20. מה שחשוב שיהיה קל מהיר ובעל בטריה ארוכה בכלל בכלל לא בשביל משחקים רק אופיס ואינטרנט מרובה וPDFים יש כזה דבר בנמצא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  21. בס"ד שלום ותודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 אבל רק אם ההסבר ממש משכנע. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - coral draw, הכנת סמלי "לוגו" בצבע אחד לפני הדפסה על מוצרי פרסום. הכנת תמונות והדפסתם לסובלימציה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by s-hanoch,

חברים, יום שלישי הקרוב אני טס לסין ורציתי לדעת איזה מחשב נייד הכי שווה לקנות מבחינת הכל, ביצועים, מהירות, כרטיס מסך(גרפיקה טובה שתפעיל לי כל דבר כולל המשחקים הכי חדשים) ומבחינת מחיר אני מוגבל ל5000 אלף.(אך אם צריך להוסיף קצת אין בעיה) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, עדיין מחפש עזרה לגבש מפרט מתאים. אשמח לקבל הערות לגבי המפרט הבא: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 מאוור AMD מקורי , יחידות 1 ₪15 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2143 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 3 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪193 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 PowerColor ATI Radeon 4650 512MB GDDR2 HDMI, יחידות 1 ₪263 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=156…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי את המפרט הזה: מעבד INTEL core 2 duo e6750 לוח אם gigabyte GA-965P-S3 כונן קשיח western digital wd2500aaks 250GB 7200RPM כרטיס זיכרון PQI DDR2 1024X2MB 667MHZ CL5 כרטיס מסך BFG NVIDIA GEFORCE 8800GTA OC2 PCle מארז NZXT apollo שחור ספק כח HEC 400TRT 400W אמרו לי שהספק כח יהיה גבולי.. אז השאלה שלי היא אם אתם יכולים להגיד לי איזה ספק כח יותר טוב ממה שיש לי... עדיף שלא יהיה גבולי והתקציב הוא 290-300 ש"ח תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  25. אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות שיהיה מהיר ויעיל שאפשר לקנות אותו בחנות ממשית לא באינטרנט, אם אפשר שיראה גם טוב (זה לאחותי,סטודנית בערך ) מחיר עד 4K ראיתי מלא מחשבים במחירים האלו בבאג ואופיס דיפו אבל אני לא ממש מבין בתחום והכל נראה לי דומה וטוב יש איזה דגם בולט שידוע כאמין וטוב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.