עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים! אחרי שבועות!!! של חיפושים שינויים סקירות וסריקות... ובעיקר כאב ראש..... החלטתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי קניית מחשב חדש... 2 ייעודים למחשב: 1. הרצת מספר וינדואוזים במקביל כולל ויסטה (ע"י תוכנת VIRTUAL PC לטובת תרגול לדימוי רשת מחשבים.. אני לומד "מנהל רשתות מחשבים" של מייקרוסופט....) ככה שאני צריך בין 2-4 ג'יגה זכרון RAM ומעבד מהיר.. 2. הפעלת משחקים חדשים... כרטיס מסך ברמה בינונית -/+ שיריץ בלי שום בעיות משחקים חדשים... לא גיימר כבד... בינוני.... וזה גם לא אני.. זה לאח שלי... חחח אני חשבתי על המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box 2400 MHZ 1066 FSB 4096 CACHE מחיר: 1300 ש"ח ~ לוח אם: Asus P5B Deluxe intel p965 מחיר: 1100 ש"ח ~ זיכרון: Corsair® TWIN2X20…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום רב אני מעוניינת במפרט למחשב לשתי בחורות בנות עשרים, רצוי מבוסס AMD המיועד לגלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים קלים וכו... בעתיד הקצת יותר רחוק של שנה אני אצטרך כנראה גם קצת תוכנות תלת מימד ושרטוט ללימודי אדריכלות.. כמו כן שהמפרט יכלול מסך LCD איכותי בגודל 19'' (אין צורך ברמקולים ומקלדת) ומארז איכותי ושקט ולא שקוף צבעוני עם מאווררים מקושקשים התקציב הוא עד 4000 ש"ח (כולל הרכבה) אם אפשר מחנות KSP פ"ת או מחנות אחרת במרכז המון תודה מראש, לילה.

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by Palarya,

אהלן, אבי הוא בעלים של נייד מדגם IBM ThinkPad R60, שנרכש דרך החברה שלו לפני כשנתיים במחיר מוזל של כ-5K במקום 7K אותו מחשב נרכש למטרת עבודה, היות והוא עוסק בפיתוח תוכנה.. בעיקר Matlab ו-VisualStudio המחשב חלוש, מיושן, ובימינו כבר לא שווה הרבה. הוא עובד ב-HP, ומספר שיש לו שם נייד מסדרת תחנות העבודה של HP, לטענתו זהו אחד המחשבים החזקים שראה, ולא יכל למצוא את הדגם למכירה בזאפ ההסבר שניתן לו, הוא שהחברה מגבילה את הדגמים המיובאים לכל מדינה, פרט לתכנתים הצריכים כח עיבוד חזק, להם מייבאים מחשבים במיוחד בכל אופן, התקציב לא באמת קבוע על 7K, אלא צריך להיות במסגרת מחיר הגיוני, להתאים לכלל השימושים: עבודה בתוכנות הנ"ל, צפייה בסרטים (תמיכה ב-HD תבורך), אין צורך במסך גדול מ15" (אלא אם אי…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  4. צהריים טובים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ז"א - רק מספר חלקים, והם : כרטיס מסך, מעבד, לוח אם, זכרונות, כונן DVD, דיסק קשיח, ספק כוח. הייתי צריך מחשב למשחקים כבדים, עם אפשרות ל-OC (לא גדול) לכרטיס מסך ולמעבד בעתיד, אבל לא מפלצת שמיועדת ל-OC בלבד... יצא לי כ- 4500¤ המפרט : *מעבד : AMD Athlon 64Bit 3200+ (Vince Core) x ה-X בשביל לסדר את הסוגריים. *לוח אם : GigaByte K8N Pro SLI כולל SATA II ... הוחלף ב- ABIT AN8-SLI nForce4-SLI השינוי הוא לטובה ? כי ראיתי בקורת שאומרת שה-אביט יותר טוב *זכרונות : A-DATA 512MB DDR 400Mhz שניים כאלה, אחד שאני קונה ואחד שכבר יש לי בבית (זהה) *כרטיס מסך : Nvidia eVGA 6800Gs 256MB 256Bit *דיסק קשיח : Maxtor 80GB SATA II 8MB Buffer *כונן DVD : LG …

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by Highlandwer,

שלום , במזל טוב קניתי ויש לי לאפי סוני ויאו . הלאפי הגיע עם 2GB , וקניתי 2 מודולים של 2 GB כל אחד כדי שאוכל להרחיב. קיצר הוצאתי את ה 2GB המקוריים- 2 מודולים של 1 GB . ושמתי את אלו של ה 2GB כל אחד. עכשיו , כשאני מסתכל על כמות הזיכרון שהמחשב מראה ויש לו דרך המחשב שלי , רואים שלמחשב יש רק 3GB . כשאני נכנס דרך ה SONY VIO CONTROL אז רואים שיש 4GB. על הנייד מותקנת מערכת הפעלה VISTA PERMUIM שהגיע עם המחשב. האם המחשב נייד מנצל אז בכלל את 4GB או שאין משמעות והוא מנצל רק 3GB מתוך ה 4גב? אם אני אתקין מודול אחד של 2GB ומודול אחד מקורי של 1 גב. זה אז יעבוד פחות טוב ? תודה HIGHLANDWER

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by עמיחי3,

היי, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש ללימודים, ככה שהשימוש יהיה בעיקר גלישה באינטרנט ויישומי אופיס. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה קליל מבחינת משקל, שהמטען שלו יהיה קליל (כי לאחרונה נתקלתי במטענים גדולים שלא באמת נוח להסתובב איתם) ושהסוללה שלו תחזיק לי לאורך זמן. ההתלבטות שלי היא בין שני מחשבים- מקבוק אייר 2020, i5 מסדרה y, הוא 256 גב, 8גב ראם או הזנבוק החדש ux325ea, הוא גם i5 אבל דור 11(!), 512 גב, 8 גב ראם כמות הזיכרון בפועל לא קריטית לי, אני כבר 6 שנים כמעט עם הזנבוק שלי ולא מגרד את המקסימום של 256 שיש לי כרגע ברור לי שהזנבוק יותר מהיר, השאלה אם ליישומים שאני צריך זה בכלל רלוונטי. בנוסף, יש לי אייפון ואייפד ויהיה נוח אם הם יתמשקו עם המח…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Inertia,

שלום לכולם,יש לי מערכת מבוססת core 2 שאני מעוניין לשדרג אני צריך המלצה למעבד ולוח אם מתאים, וקיט לזכרונות. אני חושב על i5, i7 Sandy Bridge ראיתי שלשניהם יש גרסאות עם k ובלי. יש לי כרטיס מסך HD5670 שנשאר, כמו גם ספק כח חדש (וטוב) הרדיסק ומארז השימוש במחשב יהיה גיימינג ועריכת וידאו, אני רוצה שתהיה אופציה לאוברקלוק במקרה הצורך. אני לא צריך כ.גרפי כי יש, ולא צריך כרטיס קול כי יש לי כרטיס נפרד (פי.סי.איי) רצוי שהמעבד+לוח אם+זכרונות לא יחרגו מ2000 ש"ח. בגדול אני מחפש את היחס עלות\תועלת הכי משתלם במחיר הזה ועבור הדרישות האלו. אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. זה המפרט שבניתי, חשבתי ללכת על I5 בהתחלה אבל המחיר על מחשב מבוסס AMD קרץ לי יותר, ובכלל ש OC מחוץ לתחום מלפרט הספציפי ירדתי מהרעיון... המלצות ושינויים יתקבלו בברכה צורב שמתי בטעות IDE, אני יקח SATA...

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  9. שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למחשב נייד על עבור סטודנט להנדסת חשמל. חשבתי על כונן SSD של כ-128GB (עם אפשרות לעוד דיסק SATA בשביל סרטים ושטויות) ועל זיכרון של 16GB ומעבד i5 (המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תרגילי בית ב-Matlab ו-Windows בלי שיקרטע) האם זה אפשרי בסכום הנ״ל? (ומאיפה ) תודה רבה ושיהיה שבוע שקט!

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  10. Started by urich,

תקציב 5500 אני רוצה מפרט חזק שאני לא יצתרך לאפגרד כמה שנים. אבל שיתן יחס ביצועים מחיר טוב.!!!! אני רוצה גם שיתמוך בפורמטים החדשים כמו pci express כך שהמערכת צריכה להיות מבוססת על nforce 4 חשבתיעל הלוח של גיגה בייט ב600 שקל. 1.יש טעם לחקות לddr2 2.האם ההבדל בין ה6600 ל6800 כל כך גדול שמצדיק את המחיר. טוב עכשיו לעיקר אני לא צריך מסך מקלדת ועכבר אני לאצריך הרד דיסק עצום רצוי מהיר. אני חשבתי ל המפרט פחות או יותר הזה עם שיפורים ותוספות ביחוד מארז וספק כוח נורמלים. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8053&PHPSESSID=f52ee4b624bfc913b7f8cb78c7da3f16 אה כן שיהיה סטיק אחד של 512 במקוום שתיים וזהו פחותאו יתר

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  11. יש לי מחשב HP DV5 מי שיודע הביוס הינו מאוד מצומצם ויש לו קרוב ל 4-5 פעולות 1 מהפעולות נקראת processor C6 status וההסבר בצד זה שאם אני מבטל את זה אני מבטל את אופציית ה "שינה של המעבד" כיאלו זו איזו טכנולוגיה לחיסכון בחשמל ברגע זה זה על " פועל אצלי" ככה גם קיבלתי את זה האם מישהו יוכל להביא לי פירוט בדיוק מה זה עושה למחשב אם אני מבטל את זה? בעקרון גם שזה פועל המעבד עובד תמיד על 2.3 כיאלו אין נפילות כאלה אבל מעניין אותי לדעת מזה

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. שלום לכולם. סוף סוף קניתי מחשב נייד של DELL INSPIRON 1545 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t6600.htm ביחד עם המחשב הגיע ווינדוס 7 - 64 ביטים. וכל ה320 ג'יגה שיש בדיסק הקשיח נמצאים על C. ואני רוצה להשאיר בC רק את הווינוס ואת השאר להעביר לD למשל. ז.א אומרת להשאיר בC כ50 GB. איך אני יכול לעשות זאת בתנאי בית? שמעתי על התוכנה partition magic/ יש במקרה מדריך קל לשימוש בתוכנה? ומאיפה להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  13. שלום לכולם חבר שלי צריך מחשב חדש בתקציב עד מקסימום 4k הוא לא צריך ציוד הקפי, מסך והוא לא עושה oc אבל שיחזיק גם משחקים של היום אבל לא עד כדי כך כבדים. המטרות שלו זה כמו בכותרת:גלישה,עבודות בword וקצת משחקים כמו: cs nfsc ואולי cod4.ותבנו לו מחשב מחנות באזור המרכז זה מאוד חשוב!!,ועוד דבר שחשוב לו זה מארז יפה,שיהיה שקט. תראו בינתיים מה בניתי לו ותגידו לו מה עדיף: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ₪887 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ₪362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ₪304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  14. החל מסוף אוגוסט אני אהיה במשלחת של ארבעה חודשים בארה"ב (אני לא יודע איפה אשתכן אבל אני בטוח שתהיה לי נגישות לחנויות אלקטרוניקה ולדואר). מפאת הזמן הארוך שאשהה שם (והדולר הנמוך) חשבתי לקנות לאפטופ, ולאחר חיפושים רבים באינטרנט מצאתי את שני הדגמים הנ"ל: APLLE MACBOOK ו DELL XPS M1330 השימושים שלי יהיו : OFFICE, אינטרנט, סרטים (HD וDVD רגיל) להקרנה על טלוויזית LCD, ומשחקים (לא כבדים במיוחד) ועריכת ווידאו פשוטה. פרמטרים חשובים : האחריות ומימושה בארץ. זמן סוללה. תאימות ל OFFICE. משקל. גודל. מחיר (בהתאם לתועלת ולמפרט). מפרט מומלץ. ועוד דברים שאני אזכר בהם מאוחר יותר. תודה מראש לעוזרים! רועי

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  15. שלום לכולם : אבקש את עזרתכם בבקשה . האם יש מצב להשבור את המחירים האלו ( מצורף תמונה) של המחשבים המוכנים שהחברות מוכרים ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by supermiki,

קודם כל שלום לכולם . אני מבקש מיפרט למחשב גיימר,והתקציב שלי הוא 6K כולל מסך.תודה למביאים. (המחשב הוא 6K,וכמה שהמסך תוסיפו.)

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל הערכת שווי המחשב. שם המחשב: Dell Latitude E4200 intel core 2 duo SU9600 1.6Ghz 5GB DDR3 128GB SSD samsung PM800 series 12.1Premium, UltraSharp WXGA (1280 x 800) LED Display DVD-RW external optical drive Windows 7 Ultimate 64 bit Office Pro 2010 ברשיון. סוללה 6 תאים. ע"פ בדיקת מעבדה לצורך הצעת מחיר להרחבת אחריות- מצבה מצויין ומפיקה מעל 80% ביצועים ביחס לחדשה. מחזיקה בפועל כ6 שעות עבודה. משקל: 1.3 ק"ג. מגיע עם מטען slim קומפקטי וקל משקל (שדרוג ביחס למטען סטנדרטי שנחשב לכבד וגדול). המחשב בן שנתיים. שמור מאוד, ללא שריטות כלל ועבד בעבודות אופיס וקצת גלישה בלבד. אין אחריות, אך ניתן להרחיבה לשנתיים נוספות בעלות של 700 ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by mynush2004,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ומתבלבל בין 2 סוגי מעבדים: 1. Intel® Pentium® Dual-Core Processor 2. The Intel® Core Duo processor מה ההבדל בין המעבדים השונים מבחינת ביצועים, צריכת חשמל, חדשנות? אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר ל-office,גלישה,צפיה בסרטים ותמונות (לא משחקים כבדים), איזה מעבד אני צריך? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by justwondering,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בקרוב ואני רוצה לקנות מחשב. התקציב הוא 3500. התמקדתי ב-3 אופציות ואשמח לשמוע את דעתכם. 1. dell vostro 5468 עלות: 3500 ש"ח. Intel Core i5-7200U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 14.0-inch HD (1366 x 768) Anti-Glare NVIDIA GeForce 940MX,. אחריות של 3 שנים. http://www.hvr-plus.co.il/Product/36145319/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5468-מסך-14-מעבד-i5-7200U-דיסק-256GB-SSD 2. 2. lenovo YOGA 710s עלות: 3632 ש"ח(אילת): Intel Core i7-6500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 14.0 Inch FHD (1920x1080) ips touch screen, Intel® HD Graphics 520. אחריות של שנה. http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי , אני מעוניין במחשב נייד שבתקציב שבין 3000 ל 4200 . הדרישות : רשת אלחוטית ( עדיפות שיהיה גם תקן N ) זיכרון 2GB מינימום , אחסון מעל 160GB . צורב יהיה נחמד , מסך מעל 14 אינטצ' , סוללה שתחזיק זמן סביר . USB ביד רחבה , BT , עדיפות ל HDMI . כריטסי זיכרון זה כמו HDMI , נחמד שיש . השימוש יהיה משרדי , התעסקות בגרפים שמצריכים דיוק , גלישה , מעט התעסקות במחשב רכב באוטו , סוג של מחשב כללי כזה . תווודהה פורום יקר שלי .

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע יש לי מפרט ב פחות משלוש אלף שנראה לי מספק.. אבל אם יש טענות רבות נגד אפשר לחרוג בעוד כמה מאות והכי קיצוני 4אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש פשוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 10…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. להלן הדגמים, לינקים למפרטים, וכמה מההבדלים הבולטים ששמתי לב אליהם: Lenovo 3000 N100 Duo 1.6Ghz http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=2872 WiFi LAN Intel® 3945 a/b/g (מקורי של אינטל) קורא טביעות אצבע משולב FingerPrint אחריות- שנה. Dell Inspiron 6400 1.73Ghz http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3410&catcode=200 הזיכרון שמסופק רק 533MHz אחריות- 3 שנים (אני עדיין ממתין לתשובה מהמשווק לגבי מה כלול באחריות). LG F1-224DE Duo 1.73GHz http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3480&catcode=487 3 שנים אחריות (שנה- מלא. שנתיים- רק חלקים, כך שזה לא ממש אפקטיבי). הערה: ראיתי ביקורות מכל העולם לגבי הניידים הנ"ל, אך לא מצאתי ביקורות ל LG. אשמח להמלצו…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by muliwin,

היי לכולם אני מחפש מסך מחשב לגיימינג, גודל 24 ומעלה יש לי כרטיס מסך msi gaming x 1070. אציין שאין לי כלכך ידע במסכים אני נוטה קצת לכיוון של המסך ultrawide 21:9 ספציפית lg 34uc79g-b במקרה שלו שמתי לך שהוא בא עם free sync לכרטיסי amd... רציתי לדעת עד כמה זה חשוב הפיצ'ר הזה האם עדיין שווה לקנות אותו למרות שהוא מיועד לכרטיסי amd האם בכלל הוא שווה את ההשקעה או אם יש מסך אחר שמומלץ האם המסך הקמור והיחס האולטרה רחב(21:9) באמת משפרים את החוויה באופן ניכר ובכללי אשמח לכמה כיוונים של מסכי גיימינג מומלצים תקציב לכל היותר 4k ואשמח לחסוך אם אפשר מתנצל מראש אם זה לא תואם את חוקי הפורם…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by joniar,

מחפש מחשב למשחקים כבדים {מה אפשר להגדיר כ-"כבד" חוץ מקרייסיס אולי?} בתקציב הנ"ל לא משנה AMD INTEL לא יודע אם יצא הWINDOWS 7 אם כן ואם זה יעזור במשו אז.. אני אשים אותו.. צריך מפרט מלא {ללא מסך יש לי 24" של סמסונג } עם יהיה אפשר לדחוס גם שיהיה שקט בצורה סבילה זה יהיה סבבה.. לא אכפת לי גם לבנות אותו לבד עדיף מחנות בראשון דוגמת SKYPC או TMS&FOXPC תודה רבה

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  25. שלום אני זקוק למפרט ללא ציוד הקיפי ומסך עד 5000-6000 שקלים מחשב למטרת משחקים אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 5 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.