עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Double-U,

שלום אני קונה מחשב בזמן הקרוב ואני צריך את העזרה שלכם. אני קונה רק מחשב בלי ציוד היקפי אפשר חריגה רק אם צריך. חייב מהחנות IQPC כי משם אני קונה וזה הכי קרוב אלי. והמחשב למשחקים כבדים ושימושים רגילים ( אינטרנט, ICQ , MSN , סרטים ועוד.. ) . בניתי משהו תגידו לי איך יצא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 - RETAIL ¤895 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤401 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: TRANSCEND 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz ¤192 מארז: THERMALTAKE M5 ( BLACK) VJ2000BNS w/o PSU ¤285 …

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3,600 ש"ח במזומן. 2. מטרות המחשב? HTPC שישמש לצפיה בסרטים, קולנוע ביתי ומשחקים כאשר הוא יחובר אך ורק ל TV Full HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך הרכבה. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? המחשב צריך להיות שקט, ושהמארז יהיה אלגנטי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב מאוד ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - בא…

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by tkjbi,

אני צריכה המלצה למחשב נייד לצורכי לימודים ... בטוח מחירים של עד 2500 שקל .. כמה שפחות ככה טוב עם מסך נורמאלי שלא יצאו לי העיינים .. יש המלצות ? תודה ...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by AloNs01,

אהלן חבר'ה יש לי כרגע מחשב יחסית ישן, לפני 5 שנים בערך אבל אז היה מכונה רצינית ב 6000 שקל: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם DFI DK X48 כרטיס מסך HD 4870 4 ג'יגה זיכרון כונן קשיח 500 ג'יגה נראלי של סמסונג ספק Hiper 500W מארז אנטק 300 + 3 מאווררים מסך 22" של LG בעיקרון אני לא מחפש שידרוג מאסיבי למחשב, שעיקר השימוש שלי בו הוא סרטים ומשחקים. רק שאוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות טובות (לא חובה מקסימאליות) ושיעבדו בכיף על 1680x1050 אז מה שאני חשבתי לשדרג זה רק את הכרטיס מסך (שלדעתי כבר עבר זמנו) והכונן קשיח לגבי הכונן קשיח אני כבר דיי סגור על הסיגייט ברקודה 2 טרה ולגבי הכרטיס מסך יש 2 אופציות: א. לקנות כרטיס מסך חדש. ראיתי שיש ב TMS מבצע על GTX 560 (אם הוא מ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by guynu,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בתכנים מורדים (לא HD), צפייה ישירה , הורדת תכנים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by assaf772,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות 6000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, שיריץ את COD 5 שיוצא חלק. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD וכונן. יש לי מספיק. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SKYPC או IVORY 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שקט במיוחד חשוב לי מאוד! קירור חשוב לי אבל לא עד כדי כך! עיצוב אל תיתנו לי מארז אם אולטרה סגול שיאיר אותי בלילה. מארז הכי פשוט שיש בוא USB מקדימה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני רוצה הרכבה. יש לי מערכת הפעלה חוקית כבר בדיסק 8. האם יש …

7. Started by VanHalen,

מחפש המלצה לשילוש המבוסס על מעבד I5 זיכרון 16GB(מספיק לא?) ולוח אם מסדרה Z. לא מעוניין ב OC אגב, גם אופציות של AMD יכולות להיות מעניינות, פשוט מלא זמן לא הייתי בעניינים. דגש על יחס עלות תועלת, בלי להשתולל ובלי תקציב מוגדר, פשוט לשלם כמה שפחות. לדוגמא: מספיק לי 10400 אין צורך לשלם יותר בשביל עוד 300MHZ חשוב לי לוח אם טוב אבל שוב אין צורך להסחף. אם צריך להוסיף עוד 100 שקל לזיכרון מהיר יותר שנותן לי תוספת של 3% בכללי, גם מיותר לחלוטין. מקווה שהסברתי את עצמי. אגב, חשוב לי להבין למה בחרתם מה שבחרתם. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Psy,

זה המפרט שלו: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/u-series/u510/#techspecs מדובר על הדגם עם i5, זיכרון פנימי 8 ג'יגה, כרטיס מסך intel hd 4000 המחיר הוא באיזור ה2600 ל3 שנות אחריות מבחינת מפרט - מלבד המעבד החסכוני והכרטיס מסך כל שאר הפרמטרים שאני מחפש נמצאים והמחיר נשמע טוב. יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה? והכי חשוב - האם הוא יספיק\מספיק חזק להריץ תוכנות עיצוב פנים ואדריכלות [בעיקר דו מימד], פוטושופ וכו' ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by orel176,

שמעתי על המבצע בבאג לסטודנטים. המחשב מוצע ב4000 ש"ח ולמיטב הבנתי המבצע עומד להסתיים. אני מעוניין בנייד למטרת לימודים ללא דרישה של משחקים או דרישות מתקדמות מקסימום לתכנות. השאלה היא כזאת: -הדגם הנ"ל באמת זול בצורה משמעותית?והאם זה מבצע אטרקטיבי? -מה לגבי איכות הבנייה של טושיבה? -זה נכון שפלטפורמת סנטה רוזה לא מומלצת ועדיף ללכת על נפה? מצורף לינק למבצע תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  10. ראיתי את המודעה של אינטל פה באתר (בטח ראיתם את זה) ויש שם מבצעים בכל מיני חנויות. אני מחפש מפרט כללי עכשיו באיזור ה-2500-3000 שקלים - והשאלה אם יש שם משהו שווה במיוחד לדעתכם שבאמת יש בו הנחה גדולה. תודה.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by צומפי,

שלום אני מחפש עבור ידידה מחשב נייד אודה לכם אם תוכלו לעזור. גודל מסך-12-13.3 מעבד - דו ליבתי, כמה שיותר חלש וחסכוני- יישומי אופיס ואינטרנט. משקל-קטן מ 2 קילו מראה חיצוני-דק כמה שיותר. זמן סוללה- 4.5 שעות, אם אין אחד כזה אז גם 3 שעות יספיק. כרטיס גרפי- ללא , לא ישמש למשחקים. מחיר 3500-4000 עם אפשרות לחריגה. אין צורך בסידירום. מצאתי את ה-2930Z של ACER שכמעט עונה לכל הצרכים למעט זמן סוללה והעובדה שהוא לא כל כך דק. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by bv_beaver,

שלום! עזרתכם בבקשה, אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח(עדיף פחות) שימושי המחשב הם: בעיקר גיימינג בינוני(קצת Call of Duty, Operation Flashpoint 2 וכו') ותכני HD. בקשר למסך - 2מסכים, אחדLCD 17(ישן) ואחד טלוויזיה LCD 27 HD (משתמש ב''17 כאשר אני רואה טלוויזיה למשל - העדיפות שלי היא להשתמש כמה שיותר ב 27'') אין צורך בציוד היקפי, כוננים למיניהם, דיסק קשיח ומערכת הפעלה. השקט לא חשוב במיוחד. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  13. Started by adirgali,

athlon 64 3200+ (s-939)vc k8nf-9 512mb*2 400mhz twinmos cl 2.5 6800gs 256mb 200gb sata lg 16x48x white צורב דיוידי סוני gamer 450w 8023 מארז מה כדאי לשנות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  14. חברה הלוח שלי הלך לעולמו היה לי AMD 3800 סוקט 939 וזה בעיה עכשיו לוח אם של gigabyte וזכרונות של DDR1 קיצר חברה אם תעזרו לי לבחור את הכי טוב בתקציב שלי שהוא 2000 שקלים המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים , הפעם אני יעבור כבר לאינטל פעם ראשונה שאני יקנה אינטל מזה שנת 2000. אני צריך לוח אם ומעבד וזכרונות בהתאם את כל השאר יש לי יש לי ספק 650 וואט וכרטיס מסך 8800GT וHD 500GB אני חשבתי על החלקים הבאים מה אתם אומרים? Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair DHX TwinX CL4

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  15. אהלן. חבר שלי הפנה אותי לפורום הזה, אז זוהי הודעתי הראשונה, סלחו לי אם עשיתי משהו לא בסדר (כן קראתי והשתדלתי לפעול לפי חוקי הפורום) אני מריץ מחשב נייח ביתי בן 4-5 שנים, שבזמנו, כשקניתי אותו, הוא הריץ משחקים ברמה הכי גבוהה שלהם בלי בעיות, זה אמנם תקף גם להיום, באמת מחשב מעולה, אבל אני יותר ויותר נתקל בעובדה שהמחשב כבר לא עומד בדרישות המינימליות (מבחינת דרישות, על הנייר בעיקר. בעיקר לגבי מערכת הפעלה ו RAM) של משחקים כיום. בנוסף כבר הצטבר בו יותר מדיי קבצי זבל, ומי כמוני שונא לפרמט. הגעתי למצב שאין לי מקום וזיכרון מיותר על המחשב, אני יותר ויותר מוחק קבצים ואפילו מתפשר על כאלה שאני צריך, הRAM כבר נכון להיום עומד בדרישות המינימליות בלבד, ואני רץ על ווינדוס XP. (מתוך העדפה, אב…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - להשתדל מאוד לא לחרוג . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר תכני HD, אבל הייתי רוצה לשחק למשל בSKYRIM ושיפעל על הגדרות בינוניות-גבוהות, כלומר כרטיס מסך בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, Call of Duty, וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080p. בתור התחלה הוא …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by david6655,

שלום, אני עומד לקנות מחשב מחוץ לארץ ואני צריך את המפרט המתאים מחיר- עד 7K שימוש במחשב- בעיקר גיימינג רמת חשיבות השקט- מ8-10 -אין צורך בOC -אין צורך בציוד היקפי וגם מערכת הפעלה -אין לי חנות מועדפת כי אני קונה מחוץ לארץ הערות- החלקים שהייתי רוצה שיהיו במפרט הם: מעבד I7+.... כרטיס מסך GTX 680 , קירור מחשב על בסיס מים (לא חובה אבל עדיף) , מארז עם עיצוב יפה וגם שתהיה לו שליטה ידנית במאווררים(לא חובה אבל עדיף) -הייתי רוצה שתיתנו לי 3 סוגים של מפרטים תודה רבה לעוזרים!!! ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Linga,

המפרט הוא לא לי,אלא לקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אבל לא על חשבון דברים קריטיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,אילוסטרייטר,ActionScript-בקיצור כל תוכנות עיצוב הגרפי [לא עריכת וידיאו] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים,SC2,דיאבלו3,DRAGON AGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך חדש בגודל 21-22 אינץ' מקסימום,רזולצייה- 1080X1920 שייקנה בנפרד.. -ל…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by optimusprime,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:Star wars,GTA 5,Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by tomer cohen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.witcher 3, cs go, ARK, fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by omega3,

הי חברים, מה נשמע? צריך את עזרתכם: 1. התקציב המקסימאלי הוא כאמור לעיל- 7000. במידה ויש סיבה טובה אפשר לחרוג ממנו. מעדיף לחסוך. 2. המחשב ישמש לעיסוק עם התוכנות: מאיה (תלת מימד), זיבראש (תלת מימד), פוטושופ, לייט ווייב, פרימייר פרו, אפטר אפקטס. שימוש יומי למשך הרבה שעות. המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות כמובן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רעשים הם לא דבר ממש קריטי אבל אני לא רוצה טרקטור. 5. אני גר ביבנה (25 דק' דרומה מתל אביב). מעדיף חנות / מעבדה מהאיזור אבל בשביל משהו מומלץ במיוחד מוכן לנסוע לאן שצריך. 6. מתכנן לקנות עוד שבועיים. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודי…

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by Trout,

אני צריך להחליף את המחשב... אני צריך את המחשב לצורך עבודה עם התוכנה SolidWorks... זאת תוכנה לשרטוט של מהנדסים. לפי מה שראיתי באתר של התוכנה אני צריך כרטיס מסך nVidia Quadro הייתי מעדיף שזה יהיה מעל 550FX, אבל אם משהו מכיר משהו יותר טוב, הצעות יתקבלו בברכה... בעקרון הסכום המקסימלי שאני רוצה להשקיע במשחב זה 4500 ש"ח, אבל אם משהו יכול להציע לי משהו טוב בפחות, אני אשמח לקבל את זה... חוץ מזה אין לי צורך במקלדת, עכבר, מסך וכרטיס קול... אודה לכם מאוד על עזרה מהירה... תודה! Trout

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by nadav22h,

כמה לדעתכם שווים החלקי מחשב הבאים? מעבד intel core 2 quad q9400 לוח אם asus p5kpl-cm זכרונות 2x2 GB 800 mhz ddr2 כרטיס מסך asus nividia 9800gt 1gb ספק כוח jtc p4 500w atx12v תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לחברי הפורום הזמנתי מחשב בעל המפרט הבא: לוח אם MSI K7N2-L Delta AMD זכרון DDR 333MHz 256M X2 דיסק קשיח Samsung 7200 40G כ. מסך GeForce FX5600 256M DDR מעבד AMD Athlon 2600+ כונן דיסקטים מארז מחיר : 3,100 את שאר החלקים (רמקולים, עכבר) יש לי האם המפרט מספיק למשחקי תלת מימד או שצריך לעשות שינויים? (בלי לעבור בהרבה את המחיר הזה) תודה !

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by shay999,

צריך עזרה בקניית מחשב למשחקים ככל האפשר בסכום של כ3000 שקלים. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.