עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. b]מסך: [..] MAG 22" H2201L LED 2ms DVI WIDE ₪623 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪505 לוח אם: [..] ASROCK H61M-HVS ₪280 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪132 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪815 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 כרטיס קול: [..] ONBOARD SOUND ₪0 מארז: [..] NZXT SOURCE 210 (BLACK) w/o PSU ₪214 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT LGA1366 BOLT THRU KIT - זמין במלאי ₪54 קרור למארז: [..] 3RSYS ICEAGE 80mm : IA-80HF ₪28 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪233 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILV…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by no_way,

מעבד CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz 9.5 x 333 לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L 3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN זיכרון 4GB RAM דיסק קשיח Disk Drive WDC WD5000AAKS-07A7B0 ATA Device 465 GB, IDE Disk Drive ST31500341AS ATA Device 1500 GB, 7200 RPM, SATA-II כרטיס מסך Nvidia GTX 460 כמה החלקים שלו שווים והאם שווה למכור אותם? האם שווה לשדרג או לקנות חדש?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. היי כבר המון זמן שלא הייתי פעיל ואין לי מושג מה הולך בשוק כרגע. המחשב הנוכחי שלי כבר לא שווה כלום בשוק של היום ואני מעוניין לקנות אחד חדש. עכשיו, הצרכים הם בעיקרון מחשב חזק שיחזיק תקופה, שמשחקים חדשים יפעלו עליו ברמה טובה. שהעבודה איתו תהיה חלקה ויהיה לו הרבה מקום. שאני לא אצטרך להחליף או לשדרג בשנתיים הקרובות. אני לא עושה אוברקלוק, לא מרנדר ולא שום דבר, אני משתמש פשוט. 1) 4,000, ניתן לחרוג אבל רצוי שלא. 2) השימושים העיקריים הם פשוט עבודה שוטפת, שלא ייתקע. שאוכל לראות HD ומשחקים יפעלו בצורה טובה. הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1280*1024. ורצוי שהמשחקים יהיו בהגדרות גבוהות. 3) אין צורך. אם בא לכם להמליץ על משהו מגניב בנפרד אז בכיף. 4) ----- 5) ----- 6) 7. 7) שלילי. 8) מער…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by galgal4,

שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה, הצעות ותגובות בקשר למפרט הלא גמור שחיברתי. המחשב שאני רוצה ליקנות הוא עבור הורים של אישתי. שימושי המחשב שלהם יהיו: - אינטרנט - Office - עריכת תמונות וסרטים דיגיטליים - משחקים בסיסיים תקציב כללי עם מסך - בסביבות 5000 שח קראתי באתר שעדיף להתמקד במעבדי AMD ובכל זאת אני מבקש בשלב ראשון לקבל ביקןרת כאשר המעבד הוא Pentium. אז זהו המיפרט (הלא גמור) שהצלחתי ליבנות: מארז: Generic Midi Tower ATX ספק w300 - אשמח לקבל שם חברה במקום Generic מעבד: Pentium 4 - 1.8 או Pentium 4 - 1.7 לוח אם: Asus P4B266 עם תמיכה ב- USB 2 או P4B266-C ללא תמיכה - במה כדאי ליבחור ? כונן קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm זכרון: MB 256 DDR PC2100 MICRON 266MHz כרטיס …

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by aviran_n,

שלום, אני צריך מפרט ל-HTPC לצפייה בסרטי FHD ו3D. המחשב יצטרך לכלול 3 יציאות למסכים (עדיפות לHDMI ועוד DVI*2). אין צורך בדיסק קשיח/צורב/ציוד היקפי כלשהו. מעדיף לוחות עם חיבור סריאלי ומקבילי (LPT). המפרט עליו חשבתי הוא: I3-2100 Asus'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6949&CatCode=659"]Asus P8H67-M PRO Antec'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5295&CatCode=625"]Antec NSK2480 1X4GB RAM המפרט מתאים? יש מקום לשיפור? אודה להמלצותיכם...

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  7. שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימניג. המחשב אמור להספיק ל 3-5 שנים. זה מבחינתי מחייב אחריות מינימום לשנה. עד עכשיו היה לי Asus rog והייתי מאוד מרוצה הבעייה היא שהוא יקר בארץ, ומהבדיקות שעשיתי עושה רושם שלנובו הוא גם בחירה מצויינת. האפשרויות שראיתי בארץ זה - 1. לנובו - המפרט בלינק 2. אסוס - המפרט בלינק שאלה על חנויות בארץ - האם אתם מרגישים נוח לעשות קניה יקרה מחנות שאתם לא מכירים? והאם מישהו כאן מכיר את החנות בשם ניידנייד ויכול לתת דעה עליהם? שאלה על אחריות בקנייה מחו״ל - לנובו - פניתי לשירות שלהם בארץ ואמרו לי שהם לא נותנים שירות למחשב שנקנה בחו״ל (אי אפשר לקבל אחריות גם בתוספת תשלום). הפער היה למעלה מ2000 ש״ח. הא…

8. Started by shlomi1234,

* מטרות המחשב? שימוש משרדי קל (אינטרנט ואופיס ) , סרטים וומשחקים ישנים בקטנה ( סטייל קוד2 , אנריל 2004 וכדומה). * גודל המסך? 15.4 / 15.6 * משקל רצוי: לא ממש משנה , יהיה לרוב מקובע * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא , יהיה מחובר רוב הזמן למקור מתח כך שסוללה של שעתיים ככה זה מספיק.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI! * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא וגם אם אפשר שיהיה בלי מערכת הפעלה כדי להוזיל מחיר , מה טוב. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? הרבה הורדות בEMULE, צפיה בסרטים/סדרות טלויזיה, מוסיקה, הרבה אינטרנט, לפעמים משחקים , לא כבדים בדרך כלל, אבל רוצה שתהיה אפשרות לשחק במשחקים (האם יש צורך בכרטיס מסך נפרד?),ושהמחשב יידע להיות מהיר ולעבוד טוב כאשר יש 2-3 חלונות אקספלורר פתוחים, מסנג'ר וEMULE - הכל במקביל. כדאי שהמחשב יתאים גם למשחקים שיופעלו ברמה סבירה (אם יבוא לי לשחק לפעמים...) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בכל ציוד היקפי, פרט למסך 19", כנראה הולך על Samsung 943B LCD 19" 5MS (התקציב למסך כ-900 ש"ח) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מבקש לקבל את המפרט מהאתר "נועה מחשבים" 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני צריך מחשב נייד למשחקים בינוניים (אין צורך בלהריץ את המשחקים החדשים והכבדים על מקסימום, בעיקר משחק ב-World of Warcraft שקצת ישן אבל דורש משאבים רבים יחסית). תקציב עד 3500 ש"ח, מעדיף מחנויות באג, אופיס דיפו או KSP, בגלל הקרבה למקום מגוריי. מטרות המחשב: כפי שכתבתי, בעיקר למשחקים וצפייה בוידאו. * גודל המסך: עדיפות ל15" בערך. * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא הולך לזוז מהמקום כל כך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כנ"ל, לא משנה כי הוא יהיה מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): מעדיף שיהיה HDMI כמובן. * בלוטות: מניח שכן, יש מחשבים בלי? * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה יותר מדי, אפילו 80 יספיקו. יש לי מחשב נייח עם מספיק מקו…

11. Started by sgt_flippy,

אני צריך המלצה למחשב נייד למשחקים? והמחיר הוא 7600 אם אפשר כמה הצעות?. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד בטווח המחירים שבין 4000 ל6000 ש"ח. אני רוצה אותו למטרות סטודנטיאליות (וורד, אקסל, מצגות, PDF וכו'), למטרות העברת זמן (סרטים ומשחקים קלים - אם כי זה בפירוש פחות קריטי), וכמובן גלישה באינטרנט. ארצה לעבוד עם מספר חלונות פתוחים במקביל (תרגום), ויהיה נחמד אם לא יאט את המחשב . אני לא מעוניין באולטרה נייד, כי המסך שלהם מאוד קטן, אבל המשקל כן מהווה פקטור - אני רוצה מחשב קל ככל הניתן (2.5-3 קילו נשמע סביר). זמן סוללה רצוי הוא שש שעות לפחות. תודה רבה לכם על העזרה, יואב

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by סופגי,

למען האמת, המחשב שלי מעולה. הוא קצת איטי כי הוא מבולגן והמקום שלי אזל (גם בכונן C, אחרי שנשרף לי הכונן נייד לא היה לי לאיפה לרוקן את המחשב.. ) לאחרונה השתחררתי מהצבא, וגיליתי שהמחשב שלי עדיין מסוגל להריץ משחקים, אבל על הגדרות נמוכות יותר (את MW2 הרצתי על הכי גבוה) ואת BF3 כבר לא. פוטושופ מידי פעם היה מודיע לי שנגמר לי הRAM, ואבלטון (ליצירת מוסיקה) גם היא לא עמדה במשקל הVST. יכול להיות שפרמוט וסידור המחשב יוכלו לעזור, אך גם הוספת חלקים מסוג אחר יועילו גם. לצערי הלוח שלי לא תואם CROSSFIRE או משהו כזה, ובכלל אני לא יודע אם להשיג כ. מסך נוסף מאותו דגם והחלפת לוח יעזרו- אנא עזרו לי ! מפרט המחשב שלי עכשיו הוא כזה (בערך..) Intel core 2 duo e8400 OC(3600) (עם קירור של ארקטי…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. לוח אם p5b-vm s775 conroe g956 ddr 2 800 pci-e vga מעבד intel core 2 duo 775p intel core 2 duo (6300) 1.86ghz\1066mhz\2*1mb em64t 775p box זיכרון Kingston 1gb 667mhz ddr 2 דיסק קשיח sata 2 3.5" - wd wd1600js 3.5" 160gb 7200rpm 8mb sata 2 צורב dvd-rw פנימי lg gsa-h10a(b) dvd-rw dual layer 16* ide bulk whith software black מארז מחשב- hec 6k31 mini tower matx 2*5.25"+2*3.5 300w 24p black כ.מסך- asus 7300gt silent 256mb tv dvi pci-e האם כל החלקים מתאימים? יש שלושה דברים שממש חשובים לי שיהיו במחשב: יציאה קואקסיאלית , יציאת S VIDEO , ולפחות 2 יציאות USB קדמיות... התבלבלתי עם המפרטים שלהם אז אשמח לאישור אם כל מה שאמרתי נמצא במפרט... וכמובן... האם הייתם משנים משהו במחיר הזה,…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  15. חוץ מ $$$ כמובן ..... http://www.pc2.co.il/categories/32574 ? תודה

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לעזרת מי שמבין בנושא. 1. יש לנו צורך במחשב נייח שיוכל להריץ סוליד קל [בלי יותר מידי חלקים בפרויקט - משטח שמכופפים לזווית 90 מעלות, ומסמנים חורי הברגה] כיום השימוש בדגם מאוווד מיושן של קוואדרו ומחשב נייד מיושן עוד יותר. מצאתי באזור המרכז בחנות פלונטר - P620 ב800 שח וכנראה זה יהיה הכרטיס. הבא בתור זה P2000 במחיר קרוב ל2000 שכנראה לא נוכל להוציא [ולא בטוח שיש צורך]. אשמח לבניית מפרט מסביב לכרטיס הזה בעוד כ-3K. אם ממש יועיל מבחינת ביצועים, אפשר עוד 3.5K. זה מה שניסחתי כרגע, מניח שהרבה כאן זה overkill - קישור להצעת המחיר https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=284734 פירוט …

17. Started by ninja29,

אני צריך מקלדת מוארת לנייד E4300 שאלתי את DELL אמרו לבדוק בחניות בדקתי התקשרתי אין פתרון אז בטח אני צריך להזמין מחול מי שיודע --לתת קישור לחנות בארץ או בחול

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב העבודה של במחשב זה גלישה באינטרנט צפייה של סדרות וסרטים בHD וקצת גיימינג קל (fifa,fm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa,fm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המחשב מיועד למשחקים Call f dute , Fifa09 , Redalert וכו מוסיקה סרטים ועבודה משרדית לאחר התעיצות אתם אני לבסוף כן יקנה את המחשב הבא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 אבל מצד שני קראתי שכדאי לחכות גלל המעבדים החדשים שעקבותם המחשבים הקודמים יוזלו מעבדי ה - intel core i7 מה אתם ממליצים האם באמת תהיה ירידה משמעותית תודה,

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by bsn23,

שוב שלום ותודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). premiere cs5.5 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by asaffklein,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה אשמח אם תייעצו לי איזה מחשב לקנות כאמור התקציב הוא 4000₪ אבל יש מצב לגמישות קלה מטרות המחשב: עבודה כבדה. תוכנות אדובי למיניהן, אוטוקאד. * גודל המסך? עדיף מסך גדול יחסית )בין 15 ל 17( * רזולוציית המסך? רזולוצייה גבוהה המתאימה לשטח עבודה גדול בשביל העיצוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה אבל לא חייב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהמחשב מחובר בבית רוב הזמן * hdmi חובה * Bluetooth? יתרון * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של ssd בשביל המערכת וhdd בשביל הקבצים. גודל מינימלי 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פלוס מינוס 3000 ש"ח. אפשר לחרוג במידת הצורך. 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי, אבל לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

23. INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ABIT IP35-E GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT SAMSUNG 250GB 8MB IDE 7200 RPM - SP2514N LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ANTEC 120mm TRICOOL TRILIGHT LED צריך שינויים מסוימים? ומה לדעתכם עדיף בין מה שצוין למעלה לעומת הדיסק קשיח, הזיכרון והלוח אם הבאים: GIGABYTE GA-P35C-S3 Western Digital 250GB SATAII NCP 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by uriel_237,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב במחיר 3,000 ש"ח פחות או יותר ואני צריך מחשב שיפעיל לי משחקים חדשים שיאפשר גלישה באינטרנט עבודות וכדו' אשמח לדעת אם מחשב זה עומד בדרישות: מארז: מארז איכותי תוצרת Thermaltake WingRS 100 כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות ספק כח Spire 550W 12CM FAN יתרון חשוב: PFC לצריכת חשמל נמוכה 3 שנות אחריות לספק הכח שדרוג לספק ThermalTake 550W 14CM FAN 3 שנות אחריות רק 55 ש"ח שדרוג למארז מותג SilverStone דגם SST-PS02B בעל גריל קידמי לזרימת אויר משופרת רק 120 ש"ח מבחר מארזים וספקי כח בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם מיטב המארזים וספקי הכח מהיצרנים המובילים בעולם מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz זיכוי למעבד אינטל C2D E8500 ב-20 ש"ח שדרוג למעבד אינטל C2Q Q9400 …

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by audi4,

אז ככה לוח אם של אסוס דגם: P5LD2 Asus כרטיס מסך: ATI Radeon X700 + TV OUT זיכרון : סמסונג 1024 במהירות של 667 מגה הרץ mhz דיסק קשיח: מקסטור 160 GB כרטיס קול: 7.1 ערוצים מקלדת ועכבר מיקרוסופט כונן די וי די : פיליפס/LG כונן די וי די: של LG 4167 מארז יפה ופשוט 5 מאווררים מסך ממזמן כבר קניתי חברת סמסונג 12MS דגם: 710t הוא עלה לפני חצי שנה 1400 ש"ח כשכולם קנו אותו ב 2000 ש"ח מה דעתכם על המפרט יש משהו לשפר תגידו אין חחש ממחיר יש תקציב להכל רק ציינו מה טוב יותר ואני ירוץ ויקנה

• 5 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.