עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים, יש לי מחשב DELL LATITUDE D520, אני מעלה צילום מסך של הזיכרון הנוכחי שיש לי היום במחשב: היום ,כפי שאתם יכולים לראות, יש לי 1GB זיכרון, שכנראה לא מספיקים יותר, לצערי. ואני חייב להגדיל את הזיכרון לעבודה תקינה ומהנה יותר על המחשב. חשבתי להחליף את 2 הסטיקים הנוכחיים ב 2 סטיקים של 2GB זיכרון כל אחד, ככה להגיע למקסימום זיכרון שהמחשב יכול להכיל (אם אני לא טועה 4 GB) עכשיו כאן הקושי, איזה זיכרון מתאים למחשב שלי? אך אני יודע? משהו יכול לחלץ מידע מהצילום של אוורסט ששלחתי? יש המלצות לאיזה זיכרון כדאי? תודה מראש, ניצן

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by jj516,

Intel 2.6 lg *52 לוח M של חברת ASUS לא ידוע איזה דגם 256mb 400mhz Geforce mx 440 מודם פקס - לא ידוע איזה מארז GENERIC עכבר - כנראה אופטי, לא ידוע מצלמת אינטרנט צורב LG 52*24*5 60GB DVD sony\lg מקלדת אלחוטית + WINDOWS XP - לא ידוע עם PRO או HOME כמו שאתם רואים הרבה לא ידוע, אבל המחיר שנתנו זה הגזמה - 4943 ש"ח! וכן אני יודע שהיום ככה מוכרים חברות קבר ומחשבי קבר, אבל כמה לדעתכם הוא באמת שווה?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  3. שלום לכולם לאחר חיפושים נתקלתי במסך של סמסונג דגם 931BF נראה לי מסך חביב? האם אני טועה מישהו יכול להביא דעה? להציע משהו אחר? קישור לאתר המוצר http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp?page=Specifications

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  4. יש לי הצעה ממכירה פומבית לרכוש את המחשה הנייד. הוא נחשב טוב? תודה לעוזרים מפרט טכני: מעבד: Processor Intel® Centrino Mobile Technology, Intel® Pentium® M Processor 740 Enhanced Intel® SpeedStep® technology, 1.73GHz, Level 2 cache 2MB, 533MHz Bus speed מסך: Display 15.4" WXGA High Definition Widescreen Resolution: 1280x800 דיסק קשיח : 80GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm זכרון: 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB) Supports up to 2GB DDR memory כונן אופטי: DVD Writer dual format (+/-R +/-RW) with Double Layer support כרטיס גרפי: Video Intel Graphics Media Accelerator 900 Up to 128MB shared video memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: Communication High …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום ברשותי מחשב HP7560N הכולל ( לאחר שידרוג ) : > מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ > כרטיס אם מתוצרת Asus , A8M2N-LA > 2G זיכרון 240 pin, DDR2 SDRAM > HD 320G 7200RPM של Seagate ( מערכת ההפעלה XP וכל הקבצים יושבים על אותו כונן - כונן נוסף של WD משמש כגיבוי ) > כרטיס המסך ל NVIDIA GeForce 8600 GT של חברת EVGA > ספק 500W של CORSAIR ברצוני לשפר את יכולת עריכת סרטים על מחשב זה בתקציב של עד 1000 ש"ח ( תוכנות window movie editor ו - Pinnacle rev 10.0 ) במה להשקיע ?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by quantoM,

מחשב לצורכי גיימינג קליל יחסית על מסך 22". התקציב הוא 3K והוא גם ככה צפוף אני יודע אבל אין עוד.. אולי עוד 100.. זה לחבר אז חשוב אמינות כמה שיותר מהחנות שהוא לא יצטרך לשבור אחר כך את הראש ולא לתת לי שום הצעה מIQPC תודה. אז מה שחשבתי עד עכשיו[תאמת אני לא מעודכן קצת אז תסלחו לי]: מעבד E5200 לוח אין לי שמץ- לא מתוכנן OC ואם כן אז הוא יהיה על קירור סטוק ויבוצע ע''י לא מתכוון לקחת אותו רחוק אם בכלל זכרונות- עדיף 4GB נראלי 2GB כבר לא בסטנדרטים של היום HDD - 320GB יעשו את העבודה כאן, אבל! אם 500GB יכנס במחיר טוב וכונן יציב לפי מה שידוע אז אפשר ואף מבורך כרטיס מסך - חשבתי על HD4770 מעדיף כמה שפחות לגעת בOC איתו - וחשוב יציבות מאוד! מארז - אין לי שמץ אולי משהו של HEC או שהיה …

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  7. הינה הדברים שאני צריך אם אפשר תשמות המלאים מהחנות KSP תקציב 2200 שקל 1. כרטיס מסך - מיועד למשחקים שיפעל טוב מאוד , יותר בכיוון של גיפורס 2. זיכרון - יש לי 2 סלוטים של כל אחד 256 , ואני מחפש עוד 512 3. הארד דיסק - משהו בכיוון של 250 גיגה 4. מאוור טוב - מיועד למחשב שדלוק כל הזמן שיקרר טוב החלקים שיש לי עכשיו במחשב

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  8. שלום אנשים !! חבר של אבא שלי הציע לו מחשב נייד בן 3 שנים שעוד לא נפתח אפילו, חדש מהאריזה. המחשב הוא של IBM דגם: c40 . לא הצלחתי למצוא על הדגם הזה מידע באינטרנט, ואני לא יודע את המפרט שלו. המחשב מיועד בעיקר להוריי שצריכים רק אינטרנט ואופיס. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת הנתונים הטכניים של המחשב הזה, ואם הוא שווה 1000 ש"ח. תודה רבה וסופ"ש מענג !

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אוקיי אז אחרי כמה אשכולות שפתחתי כאן הנה המפרט שעשיתי בחנות (לא קשה להבין באיזה חנות מדובר ) ?ATX MIDI 400W usb,p.stab 180? (מארז) Teac/SONY 1.44? (Floopy) 50 DVD LG X16 (box) 180 Athlon XP (T-Bred) 2600 (מעבד..) 580 ?NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2? (זה הלוח אם.. של אביט) 630 ATI RADEON 9200 TV,DVI 128MB? (כרטיס מסך) 420 IIYAMA 19'' V.M. Pro 455 FLAT? (מסך) 1850 MAXTOR ?80GB 7200/133 8MB (הארד דיסק) 460 DDR 400 ?256MB A-DATA? (*2) (זכרון) 220*2 ?Altec Lansing ATP3 sub + 2sp (רמקולים) 520 ?ASUS 52 x 32 x 52 (צורב) 240 ?MS Internet + MS Mouse Optical? (מקלדת + עכבר) 120 כל זה עולה 5900 ש"ח עכשיו היתה התלבטות אם לקחת את המסך 17 של סאמסונג אני…

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by ronenvak,

אשמח לקבל חוות דעת מקצועית (הערות והארות) על המפרט הבא לוח אם : Gigabyte GA-7NNXP מעבד : AMD Athlon xp 3200+ כרטיס מסך : ATI Radeon 9600 Pro 128m זיכרון: Corsair TwinX 2x512 DDR PC3200 מארז : Thermaltake Xaser III VM 300A ספק : Thermaltake 480w + PFC לא ציינתי מחירים מכיוון שהמעבד, הזיכרון והכרטיס מסך נרכשים בארה"ב הייתה לי התלבטות לא קלה בין האטלון לבין ה-64 אבל נראה לי שאני הולך על האטלון המחשב כעקרון הולך להיות בייתי ולהתעסק בעיקר בעריכת ווידאו ותמונות.

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני לא צריך מסך וציוד הקפי. התקציב שלי זה גג 4000 ש"ח ואני צריך מחשב שיחזיק לי לפחות לשלוש ארבע שנים. אני לא הולך לשחק יותר מידי אבל אני כן רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים כיום באיכות גבוהה. ולשימוש ביתי רגיל מוזיקה, סרטים ואינטרנט, וגם לפוטושופ. ולא אני לא מתכוון להתעסק אם שום OC עכשיו אין לי שום מושג בחומרה ככה שאני לא יכול לכוון אותכם לאיזה שהוא כיוון מסויים. קיבלתי גם המלצה מחנות למפרט הבא, האם הוא טוב? כדאי? Intel core i7 45n 1066mhz 2.66G 1366 8M מאבד Gigabyte ex58-ud3r לוח אם kingston 1G ddr3 133 שלושה זכרונות Western digital 320G הארד דיסק Gainward GTS250 512M כרטיס מסך Ezcool 650D-F25 400W atx מארז אני מודה מקרב לב לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by barf,

היי, האם הבאג שמצאו במעבדי אינטל יתוקן במעבדים שמיוצרים מעכשיו ? האם לחכות בקניית מחשב למעבד חדש מתוקן ? או שיהיה רק תיקון בתוכנה ? תודה מראש.

13. אוקי לאחר לבטים רבים והחלטות קשות זה המפרט הסופי (הערות יתקבלו בברכה) : Corsair XMS2 2GB (2x1GB) DDR2 800 (PC2-6400) Dual Channel Memory 64$ Gigabyte GA-P35-DSL 93$ Thermaltake Big Typhoon 40$ Intel Core 2 Quad Q6600 Go Stepping 276$ EverCool 120mm Case Fan 8$ Corsair HX Series 520W 71$ PNY GeForce 8800GTX PCI-E Video Card 470$ WD Caviar SE16 3.5" 320GB SATAII Hard Drive, 7200 RPM, 16MB Cache 72$ Modware Illuminated Gaming USB Mouse 8$ מארז שיקנה בארץ Nzxt Apollo רמקולים (עוד לא סגור) אבל כנראה AltecLansing VS-2321 סה"כ מחיר באזור 5250 ש"ח

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by magus972,

לפי כמה ימים נשרף לי כרטיס הקול (CREATIVE X-FI Xtreamemusic) והתחלתי לחפש אחר כרטיסי קול חדישים עברתי פה על כל המפרטים המומלצים ואפילו באחד מהם אין המלצה על כרטיס קול אפילו לא במחשב החלומות אני שואל את עצמי, ואותכם, איך דבר כזה יכול להיות? תשובת כרטיס הקול על לוח האם מספק את הצרכים של המשתמש הביתי לא תופסת כאן. כרטיס קול על לוח האם צורך משאבים מהמעבד (טוב נו, כיום זה כבר מינורי) והוא מפיק רחשים כל הזמן. יש למישהו המלצות על כרטיסי קול?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  15. מבקש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה (פרנסה) ועבודות משרדיות אבל גם לראות סרטים בעתיד יכול להיות שארצה להשתמש בו לעריכת אודיו, כך שהוא צריך להיות פתוח לאפשרות כזאת וחשוב שיהיה שקט מאוד תוכנות לפיתוח תוכנה: MySQL Server. IntelliJ, Eclipse תוכנות לעריכת אודיו: cubase בנוסף ברשותי כרטיס מסך ישן ATI RADEON X800 GTO , האם עדיף יהיה לי להשתמש בו על המחשב החדש או שהוא כבר מיושן מידי? בכל מקרה הייתי רוצה לשמור את האופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by alonezer,

אוקי אז המחשב משמש לאינטרנט WORD ופוטושופ וחשוב שיעבוד מהר בהם עדיף מעבד E8400 וזה יהיה על מסך 17" תודה רבה

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  17. Started by karekupe,

מבקש המלצה למפרט חדש בתקציב של 3200 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תוכנה לעיצוב מטבחים בשם RAUMPLAN http://d3d.co.il/Product.aspx?cid=2&pid=1 - בשימוש תדיר דרישות התוכנה: http://www.d3d.co.il/UserFiles/mifrat_comp_win7(1).pdf (לא להתייחס לנפח ההראדיסק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 1 6. האם מתוכנן אוברקלו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Shinobi,

שלום חברים, מחפש מפרט למחשב עריכה ברמה מקצועית. התוכנות שאני משתמש בהם : PREMIERE, AFTER EFFECTS , CINEMA 4D. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדל משמעותי ושווה לנצל את כל התקציב או לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו\גראפית, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PREMIERE, AFTER EFFECTS, CINEMA 4D, אופן שימוש תדיר-כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, אסאסין קריד... בקיצור סוגי המ…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  19. רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הנייד בנ"ל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 אשמח לעזרה , בתודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by london22,

היי, למשרד שאני עובד צריך מחשב עבורי. אני גם אקנה מסך טוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח 500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה - עיבוד תמונה, אפטר אפקט. לא תלת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא …

21. Started by snapdragon,

המפרט בעיקר לגלישה, אופיס וטיפה משחקים. מארז + ספק TR2-400W וHD כבר קיימים. מעבד: AMD ATHLON 64 5400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO5400DOBOX - BOX ¤408 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤516 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤236 מחיר סופי: ¤1568 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על הלוח-אם, האם תומך בכרטיס המסך הזה שהוא pci-e 2.0 ? והאם מתאים לספק 400W ?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by asusqwer,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? איטרנט,צפייה בסרטים והורדות מאתרי שיתוף.אני מעדיף גם מארז קטן min א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BitTorrent ,פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  23. ערב טוב חברים, חבר ביקש שאמצא לו מחשב חדש [האחריות זה דבר מאוד חשוב בישבילו] שישמש אך-ורק לאינטרנט ואופיס. חיפשתי בזאפ, מצאתי רק מתצוגה או של חברת Infinity | שהוא לא רוצה להתעסק איתה... התוכלו למצוא משהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  24. אני לא בטוח אם הכותרת טובה פעם ראשונה אני עושה פה כותרת אנא מחילה :] המפרט שלי : כונן קשיח: Western Digital WD1600AAJS 160 GB ספק כוח : לא מכיר אותו תכנאי קנה לי G-pro p-4 500w atx12v מעבד: פנטיום 4 3.00 לוח אם: ASUS P5GL-MX זיכרון: 512 X2 כרטיס מסך: Geforce 7300 GT 256 MB מארז:A-TOP Gladiator A878BK-N אני מקווה שזה טוב כי לא היה לי שום ידע בזה לפני ורק לפי היופי קניתי ד"א יש לזה 2 מאוררים 120 אינצ' והוספתי כרטיס קול. רוצה להוסיף: מעבד+מאוורר קירור שקט למעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרון מעדיף GB4 אני מוכן להשקיע 3000 מקסימום לחרוג ב500 שקל. אני משחק במחשב ואוהב משחקים כבדים ואני תמיד משחק על הרזולוציה הכי גבוהה,עם נמוכה אני לא מסתדר... אני מתכנן לקנות מחשב לעתיד שיהיה לי אותו…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Erezxz,

שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Lenovo Flex 2 15 (יש מספר דגמים , אני מדבר ספציפית על הלינק למטה) http://ksp.co.il/?store=beitshemesh&uin=23579. לא כל כך מצאתי ביקורות על הדגם הספציפי הזה , ואם מצאתי ראיתי שהSPECIFICATIONS שונים ממה שרשום בKSP לדוגמא. בגדול אני רוצה לדעת איך המחשב , אם יש תלונות עליו וכו'.. המון תודה ארז

• 5 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.