עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בשורת המשימות מוצגים לי אחוזים בלבד....\ניסיתי לחטט, אך נראה כי איני מצליח.

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  2. שלום לכם אני מעונין לקנות מחשב נייד לעריכה וידאו על תוכנת - avid xpress pro5.2 במידה ואני קונה את המומלצים שלהם אני צריך להיפרד מ 12-14 K ואין לי הם דורשים - לדוגמא : Dell Precision M65 או nw8240 (הנה הלינק לאתר התוכנה והדישות http://www.avid.com/products/xpresspro/specs.asp ) אשמח לקבל את עצתכם לגבי מפרט דומה וזול יותר המפרט שאני מחפש צריך לכלול מעבד Pentium M 1.8 Ghz - או יותר טוב או Pentium D 1.7 Ghz - או יותר טוב זיכרון 2gb ram כרטיס מסך NVIDIA QuadroFX 1500M NVIDIA Quadro FX 350M NVIDIA Quadro FX Go1400 NVIDIA force 256 או יותר כרטיס FW מובנה 80-100gb 7200RPM SATA מסך - 15.4 או 14.2 os - xp sp2 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by yoavamir,

שלום לכולם, * מישהו יכול לרשום לי בבקשה מפרט של מחשב עם מעבד אינטל + מסך טוב רצוי 22' (אבל גם 20 או 19 טוב). * יתרון למחשב שיהיה שקט. * עכבר ומקלדת אלחוטיים. * המחשב מיועד גם למשחקים אבל לא כבדים כל כך. משחקים לבנות, סגנון סימס. * מספיק כונן קשיח 160gb. תודה גדולה מראש! יואב.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  4. מחשב לחברה שלי. היא רק גולשת ושומעת שירים במחשב . וגם משתמשת באופיס. לא משחקת בו או משהו. תודה

5. אוקי יש לי תקציב מאוד גמיש חוץ ממסך וצורב דיוידי אני צריך לקנות הכול המטרה סרטים ובעיקר משחקים כול החיים שלי נהנתי מאינטל ולכן אני לא הולך לעבור למאק או amd מ2001-2007 היה לי מחשב פנטיום 1400 -שידרגתי זכרון ל640 מגה וכרטיס מסך לרדאון 9600 פרו אבל זהו-בשנתיים האחרונות המשחקים לא עובדים על המחשב שלי או דרושה הורדת גראפיקה רצינית כדיי שיזוזו בכלל אז התעסקתי בעיקר בסרטים ואת המשחקים שמרתי צרובים לעתיד שבו אקנה מחשב באמת סוס עכשיו שיוצאים המשחקים "ביו שוק",המשחק של אבודים(אפילו שנראה לי שיהיה חרא כמו שאר המשחקים מבוססי הסרטים או הסדרות חח אבל אני חייב לשחק בזה כי אני מכור לסדרה )ומשחקים כמו האלף לייף 2 אפיסודה 2 ומאפיה 2, gears of war,האלו 2 ועוד ועוד אני כבר לא יכול …

• 59 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום, מטרות המחשב המיועד הם בעיקר אופיס, אינטרנט, ותוכנות קלות-בינוניות(כבדות בטוח לא)-סטודנט ואני מדגיש ואומר: אין צורך בכרטיס מסך חזק, משחקים לא יועלו על המחשב אני מתלבט בין 3 מחשבים: אופציה ראשונה: http://m.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 אופציה שנייה היא ה-HP Pavilion DV5269ea, קישור: http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3464 אופציה שלישית היא ה-HP Pavillion DV6126EA, קישור: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2781 אשמח לקבל תשובות ומענות בהקדם, או אופציות אחרות שנעות בטווח המחירים של המחשבים הנ"ל. בתודה מראש אלעד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by kaspersky,

המפרט מיועד למשחקים,לא צריך ציוד הקיפי e8400 gtx260 4gram.gakill ep43-ds3l corsair 650 asus 20x silverstone-kl03 Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB asus 22" VW222U 2ms Arctic Cooling Freezer 7 Pro מה דעתכם על המפרט?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by yonni,

Hard disk: Samsung SV2002H 20GB זיכרון: 256MB DVR מעבד: Intel Pentium 4 CPU 1.60 GHz כרטיס קול: soundMAX integrated digital audio, analog devices כרטיס מסך: NVIDIA RIVA TNT2 model 64 / model 64 pro אני מחכה לאינפרומציה על לוח האם, ומה זה לעזאזל זכרון DVR??? אפילו הערכה גסה תעזור פה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by Forza Milan,

מעבד: INTEL P-4 LGA775 3.8GHZ 570 800MHZ 1MB כרטיס מסך: ATI Radeon 9550 256MB זיכרון: 512MB DUAL DDR 533MHz אפשר המלצה לדיסק קשיח 200-160GB? ד"א, המעבד הוא לא מעבד מפלצתי?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by yonishema,

מחפש מחשב נייד במחיר של עד 4800 ש"ח בשביל לימודים אינטרנט סרטים ומשחקים בקטנה (אני לא מחפש מחשב עם כרטיס מסך רציני) קודם איך בכלל לבחור מחשב חשוב לי שהחברה תיהי הכי טובה אז מה החברה הכי טובה במחשבים ניידים? אני רוצה שהמעבד יהיה טוב וחזק למשל סנטרינו ששמעתי שהוא מעולה שיהיה בעל 2 ליבות ולפחות 2.0 GHz זיכרון שיהיה כמה שיתר מהיר 800 GHz לפחות ולפחות 2 גיגה דיסק קשיח 250 מספיק לי יציאה HDMI רשת אלחוטית אני מקווה שלא הגזמתי בשביל הסכום אני מחפש תמחשב הכי טוב והחברה הכי טובה למחיר הזה מי שיש לי דגם מסויים להציע לי או לענות לי על אחת מהשאלות ששאלתי שישלח תנקס... :) :) :)

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by starline,

שלום, אני צריך להרכיב מחשב לבן דוד שלי,הוא בן 14 לא משחק משחקים כבדים בכלל, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט עד תקציב של 2000 ש"ח כולל מסך 21-22 אינץ'. חשוב לציין שאני מעוניין במעבד שהוא i3 או i5 אם ייכנס בתקציב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by diablo4u,

אהלן, ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים ובחנות שהיא הלכה המליצו לה על VOSTRO 3500 VM-RD 35-8011 דעתכם? אם לא רלוונטי וזה שקר אז גם טוב לדעת (זה מה שאני אמרתי לה) להלן התשובות לשאלות: תקציב - עד 4000 (למרות שלי הציעו את המחשב ב4300 וזה גם תופס.. כלומר אפשר לחרוג כל עוד זה שווה את זה, אבל לא בהגזמה) מטרת המחשב- ללימודים בעיקר, שלא יהיה איטי, רצוי שיהיה מהיר, שימוש באינטרנט, סרטים, תמונות, משחקים בקטנה (כי אני לא ממש משחקת במחשב..) גודל מסך - 15.6 משקל - דגש על משקל לא כבד (3 נשמע כבד ) זמן סוללה ארוך. יציאות ובלוטות לא מבינה כל כך בזה. אבל שיהיה את מה שחשוב. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB כולל DVD וצורב אחריות לפחות 3 שנים באתר הלקוח והעדפה לחברת DELL אשמח להצעה או הארה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by koko0,

יש לי hp 4320 עם. סלוט פנוי לזיכרון רציתי לדעת מה זאת החברה הזאת ואם הם מתאימים - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2455 המחשב עם I3 . מישהו יודע איך מוסיפים זכרונות במחשב הזה? זה מבטל אחריות מבאג? החלפתי כבר בכמה מחשבים אבל הוא נראה מיוחד מלמטה (חלק לגמרי)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ranger_z,

אחרי התלבטות ארוכה החלטתי שאני לא מסוגל להחליט.. אז ככה, יש את הHP6515 בסביבות ה6200 שח (1GB זיכרון RAM) יש לו את הC2D 7300 2Ghz מצד שני יש את הACER5520G שאני יכול לקנות אותו בסביבות ה4800 שח (עם 2GB Ram) ולו יש מעבד AMD turion 64 x2 במהירות של 1.8Ghz... מבחינת שאר הפיצרים הם די דומים לדעתי.. כמובן שההתלבטות היא האם ללכת על המחשב הזול עם המעבד של AMD או ללכת על היקר יותר מה שאומר שהמעבד שלו שווה את ההשקעה הנוספת של יותר מ1000 שח. שכחתי לציין את מטרות השימוש למחשב, ובכן שניהם נמצאים באותה קטגוריה של בידור ביתי ואני צופה לו שימושיים מגוונים החל מעבודה בתוכנות משרדיות פשוטות, עבודה בתלת מימד (וקצת משחקים), צפייה בסרטים, פריצה לאתרים צבאיים מאובטחים בחו"ל... (סתם...) מה אתם ה…

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  15. שלום :-* , אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט למחשב ביתי. השימושים העיקריים של המחשב יהיו גלישה , סרטים אופיס. אני מעוניין בHD של 160GB , זכרון 1024M וצורב DVD לגבי המעבד אני אדיש בין AMD ובין Intel (אני לא מעוניין לבצע OC) (רמה של E2140 או 3800 תספיק) הרכיבים שבהם אני לוטה באפלה הינם: 1.לוח אם - אני מתכוןן לחבר מספר HD (לפחות שניים מהם IDEמהמחשב שאני משדרג ממנו) כך שאני צריך שתהיה תמיכה במספר חיבורי SATA וIDE 2.כרטיס מסך - יש לי אני RADEON 9200 AGP ואני לא יודע האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש (מה שאומר לוח שתומך ב AGP) במידה ואחליט לקנות כרטיס חדש אז אני מעוניין בכרטיס בסיסי עם יציאה לטלויזיה + DVI (מעדיף עם קרור פסיבי) , אני מתלבט האם לקנות כרטיס בנפרד או לוח אם שמכיל כבר…

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by TheKiLLEr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק טוב ..תלוי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) נחמד אם יהיה HDMI * בלוטות? כן, ווירלס אינטרנט * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320+ * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממ לא, העיקר חברה טובה ואמינה בסה"כ אני רוצה מחשב טוב לעבודות שציינתי למעלה, שלא ייתקע, יריץ טוב..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 2500 אפשרי לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג גג 500... אחרי הכל סטודנט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים וגלישה בעיקר. תכנות, matlab וכאלה. אם יהיה אפשרי לדחוף גם כרטיס מסך כלשהו אז אולי פורטנייט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB,PSPICE,VISUAL STUDIO 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות למערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

18. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש בסך 6000 ש"ח ואני צריך עזרה בבניית מפרט מקצועי למחשב השימוש העיקרי במחשב: תוכנות תלת מימד ורינדורים: NX SIEMENS, 3D MAX, SOLIDWORKS המחשב לא לצורך משחקים אני צריך מחשב שיודע להתמודד עם עבודה בקבצי תלת מימד גדולים עם תאורות וטקסטורות וכמובן הכי חשוב רינדורים מהירים באיכויות רינדור גבוהות ( הגדרות גרפיות גבוהות ) ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח אין צורך בציוד הקיפי שיהיה שקט 6 בסולם מ1-8 לא מתוכנן אוברקלוק יש צורך במערכת וינדוס 10, הרכבה בחנות דרישה לחיבורים/תקנים החדשים ביותר שקיימים . חיבור אופטי לסאונד אם הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב ששווה לחכות אז נא ליידע אותי ת…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

מישהו יכול לחוות דעה (ובלי להיכנס עכשיו ל-AMD או INTEL) . בעיקרון - מחשב למשחקים חדשים/אינטרנט/תוכנות/עריכת וידאו ..... זה הכיוון הכללי - שיפורים המלצות .....??? NEC DVD-RW 3540 1GB RAM DDR2 533 Kingston Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz - או שעדיף ללכת על 64bit/ Dual Core ?? לוח אם של ASUS P5LD2 Deluxe 945 Chipset ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? ASUS Extreme N6600-TD PCIe 256MB מסך - לא החלטתי LCD או CRT. למשחקים עדיף CRT , תקנו אותי אם אני טועה .... מחיר - עד 5500 ש"ח יש לי הרגשה שעשיתי קצת סלט , אם מישהו יכול לעשות סדר בבאלגן .... :s05: תודה

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by yanhak,

היי, אני מעוניין לקנות netbook לצורך שימוש באופיס וכמו כן לצורך חיבורו למקרן להקרנת סרטים ומצגות. אני אצטרך להשתמש בו במשך שעות רבות מאוד ולכן חשוב לי מאוד שהמסך יהיה ברזולוציה טובה (768X1280 אבל לא חייב) וכמו כן שלא יהרוס לי את העיניים. המחיר עד 2500 ש"ח (פחות או יותר) תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. טוב אז אני צריך המלצות למחשב נייד, התקציב נע בין 2000 ל 2500 ש"ח, עדיפות מ RSM/YARDEN PC כי אני מרוצה מהמחשב הקודם משם אבל אפשר גם להציע ממקומות אחרים כמובן.. בגדול המחשב נועד לאינטרנט, עבודה ב WORD, תוכנות קלות, סרטים, MSN, שירים, תמונות וכו' אין דרישה מיוחדת כל כך..חוץ ממסך שיהיה יחסית גדול(לא ה10.1 הקטנים האלה) ושיהיה לפחות 250GB אם אפשר יותר ו 2GB זכרון ראם.. תודה !

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה המחשב הנייד שלי מת ואני צריך לקנות אחד חדש. אני דיי מתמצא בחומרה של מחשבי שולחן אבל מאחר ומחשבים ניידים דיי שונים באופיים אני צריך קצת עזרה. בעקרון אני צריך מחשב נייד בעלות סביב ה4000 ש"ח שמתאים לפיתוח כלומר מקלדת נוחה ( חובה ), הרבה RAM ומסך בינוני עד גדול. בנוסף צריך שיהיה עליו כרטיס מסך תומך CUDA. סוללה כמעט ולא חשובה מאחר והוא לרוב יהיה מחובר לחשמל. הוא לא חייב להיות בעל ביצועים מיוחדים כל עוד הוא תומך בכל הפונקציונליות החדשות של CUDA אז עדיף כרטיס מהארכיטקטורה הכי חדשה ( סדרה 700 ). כמו כן אני כנראה אריץ עליו לינוקס לכן לא חייב שתהיה עליו מערכת הפעלה מוכנה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: שימוש תדיר, בעיקר למשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920*1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG, RTS, FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אני מעדיף שיהיו כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני חדש פה ואין לו שום ניסיון או ידע בנושא המחשבים. אשמח שאם תשובה תביאו גם הסבר למה זה טוב. תודה. 1. תקציב מרבי 4000, בלי חריגות. 2. שימוש במחשב הוא לצורכי מסחר בבורסה ולימודים. 3. יש צורך במסך כפול. 4. מחשב נבנה מאפס. 5. לא משנה. 6. לא יודע מה זה. 7. כן, יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס והרכבה תתבצע בחנות. 8. אזור רכישה הוא באר שבע, אין העדפה לחנות (אלא אם כן תמליצו על חנות מסוימת מטעמי מחיר/אמינות). 9. בספטמבר. 10. מה שתמליצו שכדאי שיהיה, דברים הכי נפוצים. 11. כן, מאמין שעם הזמן המחשב ישתדרג. 12. אין. תודה על העזרה.

25. 1. התקציב המקסימלי הינו 2000 ש"ח, זה המקסימום של המקסימום לא לחרוג בבקשה 2. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם למשחקים קלים כמו Counter Strike, Counter Strike Source ואולי גם GTA וגם לצפייה בסרטים וסדרות אבל לא צריך משהו מיוחד בשביל זה שימוש במחשב יום יום ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אין לי מושג מה הרזולוציה של המסך, אבל זה מסך מדגם 18.5 Chimei LCD 95NA/D * משחקים קלים כמו COUNTER STRIKE, COUNTER STRIKE SOURCH ו-GTA * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפר…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.