ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L מעבד E5400 כולל מאוורר זיכרון Crucial DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB צורב Sony Optiarc AD-7240S X24 SATA Black DVD מארז כולל ספק HEC 6C28 Silver 300W -------------------- מחיר כולל: 1295 ש"ח (אני מקווה שהספק מספיק טוב)
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בשעה טובה וביגון קודר המחשב העתיק והמצוציין שלי הלך לעולמו כנראה סופית. מה שמחייב אותי להטריח את המומחים פה בניסיון להרכיב מחשב חדש. המחשב הוא בעיקר למטרות משחקים די כבדים (CALL OF DUTY. GTA. MAFIA 2 וכדומה. בעיקר משחקי אקשן כבדים שמחייבים כוח עיבוד רציני) ולצפייה בסרטים באיכות גבוהה שתעניק חוויה אמיתית (אולי הדרישה נשמעת קצת מצחיקה אבל במחשב הקודם שלי גם זה היה מותרות) התקציב כאמור עד 5000 ש"ח עם כוונה לחסוך במידת האפשר. אין אפשרות לחרוג מהתקציב. ומכיוון שאני משקיע על מחשב חדש החלטתי להחליף גם מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. לגבי רזולוציה רצויה אין לי מושג ואני אשאיר את זה למומחים כאן אך שמתי עין על מסכי ה23" LED עם יחס ניגודיות של 1:1500000 ומעלה,אך כמובן שהדבר החשוב ביותר ה…
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי בבקשה לדעת איזה מפרט של מחשב אני צריכה על מנת לעבוד עם תוכנות עריכה premiere and avid. אשמח אם אקבל תשובה.....
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי כאן מפרט מצויין מה דעתכם על קנייה ברשת KSP? אגב במפרט אני מתבלט בין מעבד E5200 שהוצע לי במפרט לבין E7400 כשהשיקול הוא הארכת השידרוג לפחות לעוד 3,4 שנים לפחות. במקום שעם מעבד קצת ישן בעוד שנה אצטרך לשדרג. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אהלן , מאחר ואיני מבין גדול בלפטופס , אבקש את עזרתכם בנושא . אחרי חיפושים וסקירות מקיפות של התחום החלטתי שאני הולך על הדגם הזה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Lj35A3yUj3O-X05sw_suQ2V:12bbi68k5?id=4179271&pr=QJ5&N=2%2031488%2030913%2030593 עכשיו , רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני קונה . קודם כל חוות דעת על המוצר אם יש ממישהו שמבין וניסה . אני מעצב גרפי , ובעיקרון אני צריך להפעיל פוטושופ על המחשב לפעמים . עקרונית , הפעולות שבשבילן אני צריך את הלפטופ הן : הניידות [ בבית . לא בחנויות ] . שימוש בפוטושופ , גלישה , סרטים ומוזיקה . עכשיו מה שאני לא בטוח בקשר למחשב , אחרי כל הנתונים האלה , זה החברה AMD . לא מכיר אותה ולא התנסיתי בה בעבר …
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה מחשב למשחקים (למשל black ops, pro evolution, starcraft) ופיתוח (סטודנט למדעי המחשב). יש לו עדיפות רצינית לאינטל והחנות צריכה להיות מהמרכז (RSM יהיה מצוין). לא מתוכנן OC והשקט לא חשוב במיוחד. תודה מראש, דודי
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתמיכה טכנית(אם זה לא אז מנהלים אתם יכולים להעביר...) בכל מקרה, כל תקלה אפשרית כבר הייתה לי במחשב הזה כולל מסך שנשבר ולוח אם שהוחלף. מאז התיקון האחרון שמתי לב לתופעה מוזרה ומציקה מאוד. כל פעם שהמחשב עובד על בטריה ולא מחובר לחשמל כעבור כמה דקות אני פשוט רואה מסך שחור הוא לא נכבה, אני עדיין רואה תאורה מאחורה אבל אני לא מצליח לראות כלום. אם המחשב מחובר לחשמל אז הכל כרגיל. ניסתי לחבר גם מסך חיצוני LCD והתופעה זהה. אותו דבר . כאילו הכ.מסך (המובנה) לא יכול לעבוד רק על הסוללה או משהו... אני לא יודע אודה מאוד לעזרכתם
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש לצרכי עבודה בסיסיים מאוד. המפרט פחות חשוב לי אך האמינות, העמידות, החסינות, אורך החיים של הנייד ושירות התיקונים שלו (בעיקר בארץ) חשובים לי בהרבה. ישנם מספר שאלות פרטניות: 1) האם המארזים של Lenovo באמת עשויים מחומרים מאוד מיוחדים שגורמים למחשב להיות עמיד יותר באופן משמעותי משאר החברות? 2) האם מישהו יודע משהו חיובי או שלילי לגביי שירות התיקונים והאחריות של Lenovo? 3) עד כמה עמידים הניידים של acer ואיך שירות התיקונים והאחריות שלהם? 4) אילו הם החברות המובילות לצרכים שציינתי (עמידות, אמינות ושירות תיקונים)? כמובן שגם רק תשובה על שאלה אחת תהיה מצויינת בשבילי. המון תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן אני צריך איזה מחשב ממש פשוט לסבתא שלי לא ידעתי כמה כסף בדיוק צריך אז רשמתי מה שחשבתי אם אפשר פחות אז עדיף חשבתי משו עם כ.מסך און בורד... ושהכול יהיה און בורד אני חושב שהכי משתלם עכשיו אני צריך גם מסך דק לא משנה לי של מה שממליצים... וכמובן איזה מארז איזה HD ואיזה CPU...תודה מראש =]
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מתלבט בין: 13-inch 1.4GHz Core i5 MacBook Pro 256GB storage (mid 2019) לבין: Apple MacBook Pro (13-inch, 2.4GHz quad-core Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD יש הבדל של 1000 שקל בינהם. האם ה2.4 שווה את ההשקעה של ה1000 שקל יותר? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חבר שלי ביקש ממני מפרט חלקי 1. מה התקציב המקסימלי? 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7. האם מתוכנ…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הייתי מעדיף להגיע לסביבות ה5000, אבל 6000 נשמע לי יותר סביר. אני סטודנט אז אני כנראה לא ימצה את עד הסוף את SolidWorks, אבל חשוב לי שירוץ חלק. עוד דברים: - מסך 15.4 - זיכרון 4GB - זמן סוללה לא קריטי - נפח כונן קשיח לא קריטי - Windows 7 מבחינת הכרטיס מסך, לפי האתר של SW כתוב שצריך: A certified OpenGL workstation graphics card and driver מבחינת ביצועים ישנה לי DDR2 או 3 בזיכרון ו5400RPM או 7200 בכונן קשיח? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אוקיי, מת לי המחשב ויש לי כמה דברים שאני לא צריך לקנות. אז אל תכללו במפרט: זיכרון, מסך, צורב וכמובן רמקולים, מקלדת עכברגם לא. יש לי מסך 21" אז אם אני לא טועה עדיף גירסה של 8800GTS עם יותר זיכרון בשביל הרזולוציות הגבוהות. אוברקלוקינג? לא יודע האמת אם צריך, תציעו לי אתם. שורה תחתונה, משחקים כבדים, קירור נורמאלי, כפול ליבה ושיחזיק כמה שיותר זמן. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני צריך המלצה למפרט התקציב הוא 2,500-3,000 כשהשאיפה היא כלפי מטה השימושים של המחשב: אינטרנט, מוסיקה, סרטים, משחקים קלים (לדוג' Football Manager 10 וCivilization 3) בקשות מיוחדות: - אם אפשר, בלי יותר מדי התעסקות במחשב, (שזה אומר בלי אוברקלוק, שההרכבה תהיה כלולה בתקציב, שאני לא אצטרך להתקין תוכנות מיוחדות וכו') - אם נכנס בתקציב - הארד דיסק של 500GB ו-4GB זיכרון פנימי - שהמחשב יוכל להריץ Windows 7 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 אם זה באמת קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כגון Dark souls 2 שהוא הכי חדש שמעניין אותי שאני יכול לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני כבר לא יודע מה לקנות...כל אחד אומר משהו אחר ואני גם ככה לא מבין גדול במחשבים אז אני רק מתבלבל יותר.. התקציב שלי 5000 +- יש למישהו הצעה למחשב טוב כולל מסך (wide??) וכרטיס מסך טוב ?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נמצא בבלבול, אשמח לעזרה מקצועית. מטרות המחשב? בעיקר לצרכים רגילים ועריכת תמונות ( קבצי raw, לייטרום ופוטושופ). * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1080x1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2ק"ג. פחות מכך יהיה מעולה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא דיל ברייקר. אשמח למשהו סביר (אזור ה- 4 שעות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל סוחב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כרטיס מסך חיצוני אם התקציב מאפשר. (האם קריטי…
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המבצע הזה : http://www.buy2.co.il/South/DailyDeal/Index/0e5eeced-3b44-4189-b27f-fd9e9a8697fd?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+South&utm_campaign=0ddfce83ee-Buy2_ZURICH_13_12_2011_South_A&utm_medium=email ובדיוק עכשיו אני מחפש מחשב נייד. מה אתם אומרים על המחשבים במצע? אני מחפש מחשב בעיקר לצורך משרדי (office, תכנות לאנדרואיד ובניית אתרים). כמוכן אני בדר"כ עם הרבה טאבים פתוחים. מעדיף מחשב עם מסך בגודל סביר עד גדול ללא משקל כבד מדי ושתהיה סוללה למשך זמן ארוך יחסית(בטח שמעל 3 שעות ורצוי יותר...). תודה רבה מראש, פז. עריכה: את המבצע לא רכשתי עקב המלצות החברים פה ולכן מבקש המלצה למחשב נייד שיענה לי על הצרכים הבאים : * מטרות המחשב? לדוג…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי NEC 3500A חדש, אז אין צורך בזה. הנה מה שאני מתכנן בינתיים (מחירים מנועה מחשבים): AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1360 ¤ 1 ASUS A8N-SLI 939 1040 ¤ 1 TWINMOS DDR TWISTER 512mb 400mhz CL2 690 ¤ 2 MAXTOR 200/7200 SATA 8MB 755 ¤ 1 LEADTEK FX6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1285 ¤ 1 Thermaltake Silent PurePower 410W 360 ¤ 1 המחשב אמור לשמש גם לגלישה, office וכולי, גם למשחקים מדי פעם, לפעמים קצת קידוד וידאו וכולי, בקיצור, הוא צריך להיות תחנת עבודה שעובדת 24/7, וסוחבת כל מה שזורקים עליה. אני אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט, ואם מישהו ממליץ על שינויים.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב אחרי חפירה. הגעתי למסקנה שזה המחשב שיתן לי את כל מה שאני צריך במחיר נורמלי. רציתי לקבל ממכם סוג של "אישור" שבאמת ברמת מחיר הזאת לא אוכל להשיג משהו טוב יותר... המטרות: 1. משחקים - (בעיקר FPS). 2. עבודה במכונות וירטואליות לטובת עבודה. המחשב שאני מתכוון הוא הדגם Y50-70 עם ה specs הבא: * מעבד 4720HQ. * מסך 4K IPS. * 256 SSD. * 16 GB RAM. * כרטיס מסך GTX 960M. המחיר: 6500 ש"ח. (רוכש באילת, אז תורידו אלפייה על המע"מ - 5.5K)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, פעם שלישית השנה שאני קונה נייד... רק שהפעם... הוא בשבילי!חחח בכל מקרה... בעקרון המחשב הוא לצורכי עבודה, עבודה אם שרת HTTP ועבודה אם ZEND ,בקיצור...צריך מחשב ממש חזק. אבל, גם יוצא לי לשחק מדי פעם בכל מיני משחקים מזדמנים..ושלא נשכח את הסרטים...חלק חשוב. ההתלבטות הראשונה שלי היא בין MAC לנייד רגיל המפרט של הMacBook נמצא פה:(תזכרו שמדובר במאקינטוש) http://www.eguru.co.il/Product.aspx?productid=348 עכשיו...אם המאקינטוש לא יבחר לבסוף..ואני יצטרך לבחור נייד רגיל.. עכשיו, בדקתי פה וראיתי המון המלצות ל Gigabyte W566N-DC24M http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5177 אבל השאלה היא, האם יש למישהו המלצות אחרות לגבי נייד מתאים בתקציב הנ"ל? (6000) תודה מראש, יהב.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב כרגע הוא בסביבות 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (אפשר לחרוג עוד אם מדובר בקפיצת מדרגה אמיתית) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל משחקים, אח"כ סרטים וגלישה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, דיאבלו 3 ובאופן כללי שיתאים לכל משחק שייצא השנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות יחסית (לא חייב להיות אולטרא, אבל כן גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי Elitebook 6930P , והורדתי מאתר HP את כל הדרייברים, והתקנתי,עשרות דברים, כולל של כרטיס המסך. לא מצאתי דרייבר למסך עצמו, וכנראה זאת הסיבה לבעיות בתצוגה, ולזה שגם אין איך לשנות את קצב הריענון (refresh rate). מי יכול לעזור? בתודה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אין סיבה מיוחד להשאיר כסף, אלה אם השינוי לא מהותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1050*1680 * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיעבוד טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק…
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב ומבקש את דעתכם עליו!!! המחשב יהיה מחובר למסך 19 ו32. מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Hec Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מחיר החבילה 4520 אם יש רכיבים י…
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-