עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Amir Isaschar,

שלום מה עדיף מבין האפשרויות והאם מומלץ? https://ksp.co.il/mob/item/99560 HP Laptop 15-DW2006NJ או https://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד-dell-inspiron-15-3593-n3593-7238-דל?aff=Zap&aff_a=1

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  2. אהלן, אני צריך להרכיב (ולקנות) מפרט למחשב שישמש כשרת קבצים מרכזי למשרד קטן (משהו כמו 4-5 עמדות). השרת מבחינתי הוא איזשהו מקום שבו ירוכז המידע של המשרד (מסמכים, מסמכים סרוקים ותוכנת ניהול לקוחות שלא לוקחת הרבה משאבים), הוא ישמש גם כשרת מדפסות וכשרת פקסים (צריך מודם, מן הסתם). כפועל יוצא צריך שיהיה לו נפח דיסקים גדול (200-250 גיגה) וצריה להיות לו שרידות גבוהה (חשבתי על RAID-0). הוא יהיה דלוק כל הזמן אבל לא יעשה הרבה עיבודים מעבר לזה כך שצריך להתחשב גם בזה. מבחינת מערכת הפעלה, זה תקציב נפרד - אבל המחשבה היא על Windows Server 2003. מה דעתכם? מצריך התייחסות מיוחדת בחומרה? מישהו יכול להרכיב מפרט שיענה על הדרישות האלה? תודה רבה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום רציתי לדעת עם המפרט הזה טוב למשחקים (קלים) כמו counter strike gta fifa need for speed אני ישמח מאד לשמוע את תגובתכם המחשב עלה עם הכול 2000 ש"ח רציתי לדעת עם משתלם ויש לי מסך 22 של proview Geforce 9500GT 512 DDR2 כרטיס מסך 405 ¤ RAIDMAX SAGITTA 2 מארז 276 ¤ 293 ¤ דיסק קשיח 500GB SATA 2 16MB Evercool מאוורר למעבד לוח אם ¤305GIGABYTE GA-945GCM-S2L DVDRW LG X20 כונן צורב 163 ¤ FSP350W ספק כוח 79 ¤ מעבדוCore 2 Duo E7200 BoxוIntel 530 ¤ נפח: 2048 MB זכרון 167 ¤

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by erez1977,

מתכנן לבנות האקינטוש לצורכי עיבוד תמונה ועריכת סרטים. נא חוות דעתכם לרכיבים ולעלויות. אשמח להמלצות גם על חנויות שנותנות יותר תשלומים... מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪199 לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪781 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪422 ספק כוח: Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ₪304 זיכרון: Corsair 8GB Kit 4GBX2 DDR3-1600 CL8 כמות: 1 - מחיר: ₪439 קשיח למחשב שולחנ…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by shirb,

שלום, אני מחפשת מחשב בתקציב של 3000 עד 3500 שימוש של אינטרנט ,קצת עבודה משרדית ובעיקר לתכנות בסביבות עבודה עיקריותVisual Studio, eclipse - שימוש תדיר לעבודה וללימודים. אני מאמינה שאני ירצה לחבר אותו למסך בסביבות ה 19-21.5 אינטש בערך הגרפיקה שאני צריכה בנונית עד נמוכה בלי משחקים. מערכת הפעלה win8 לא צריך לכלול אופיס מינימום זיכרון GB4 מינימום דיסק קשיח GB500SSD מעבד לפחות i3 שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי טוב. אחריות של שלוש שנים או של שנה עם אפשרות להרחבה חשוב לי גם מחשב קל שישקול בין 1 ל1.5. בלי כונן לדיסקים ומסך קטן עד 13אינטש (מסך מט לא מבריק). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב הכותרת אומרת הכל, התכנון הוא מידי פעם להעביר סרטים בFIREWIRE למחשב לעבד ולצרוב ב DVD השאלה הגדולה היא איזה מעבד לקחת INTEL או AMD...? בנוסף הייתי רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDTV דרך component (בעיקרון יש לי עוד מחשב, זה שאני משתמש בו עכשיו, שלא אכפת לי לקנות לו כרטיס AGP עם יציאת HDTV כזו - אם מישהו מכיר כרטיס כזה - אודה להפנייה - ואז אני אהפוך את המחשב הזה למחשב ניגון סרטים וכד' - ואז אין חובה ליציאת HDTV דרך COMPONENT) - סתם להסביר כי יש לי טלויזיה עם כניסת HDTV דרך קומפוננט. בנוסף רצוי כרטיס קול מצוין... שיספק סראונד באיכות טובה - למשחקים בעיקר (וגם לסרטים) - ובעניין זה - האם יש צורך ביציאה אופטית - כי קשה לי להאמין שאני אקרב את המחשב הזה למערכת הקולנוע הביתית שלי לצו…

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by KF,

היי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לסטודנטית עד 3500 ש"ח. דגשים : *מסך 14 מט *סוללה חזקה *קל משקל *זיכרון 8-16GB SSD WIN10 אין תוכנות מיוחדות .. בגדול גלישה באינטרנט , סרטים , וורד , אקסל , מיילים , זום וכד'. אפשר לחרוג אבל ממש מעט במידת הצורך.

8. Started by orese,

אני מחפש בשביל חבר שהשימוש שלו זה אינטרנט וכתיבת מיילים אבל נראה שאין להשיג, גם ביד שנייה לא מצאתי שום דבר אמין אני חושב להזמין מחול אבל אין לי כל כך ניסיון בזה מה לדעתכם הפתרון הכי טוב לאחד שרוצה לקנות מחשב נייד ב באזור ה 1500-1800

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by eyarit,

שלום. אני זקוק בדחיפות למפרט לתחנת עבודה מבוסס על תחנות העבודה של HP אשר יריץ לי תוכנה ייעודית ברמה גבוהה לעיבוד תמונות דיגיטליות. קיבלתי הצעה לתחנה הבאה: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/product_pdfs/hires_z800_datasheet_102809.pdf אך המוצר יקר מאוד. האם לדעתכם ניתן לבנות מפרט זול יותר משמעותית מבלי לאבד מהירות משמעותית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  10. היי, המלצה למחשב גגימינג עד 2800 ש"ח ללא ציוד היקפי, מערכת הפעלה ומסך. לילד בן 9 תודה מראש

11. לפי מה שהבנתי ה WIN 7 starter חוקי לחלוטין והאופיס חוקי ל 30 יום , אבל הוורד והאקסל נשארים האם זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by BMWE,

שלום, לאמי בבית ככל הנראה מת המחשב (99% בטוח שלוח אם). אני מחפש מחשב שמעל 905 מהשימוש שבו הולך להיות גלישה באינטרנט (לא הורדות/משחקים) ו/או מסמכים. אשמח להמלצות - האם לחפש לוח אם חדש (כרגע הלוח הוא G31 של ג'יגה בייט) או עדיף כבר לקנות מחשב חדש? ואם כבר מחשב חדש, אשמח להמלצה האם הדגם הכי זול של KSP/אייבורי זה מספיק? רשת אחרת/נוספת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. טוב בסוף לא קניתי את ההוא ב3, כי חשבתי להעלות או להעלות והחלטתי שכן אז תציעו לי בבקשה מפרט למשחקים ללא ציוד היקפי ב4000 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by aarrek,

שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב חזק מאוד בעל נפחים גדולים וזיכרון רב , אומנם המחשב לא מיועד למשחקים אבל מותקנות עליו המון תוכנות ונאגרים בו קבצים רבים וחלקם בעלי נפח רב. קיימת חשיבות רבה למהירות ולכן חשבתי על ניצול מלא של זיכרון + מעבד חזק -אולי 64 ביט. קירור טוב + 8 GB RAM , לגבי נפח HD - חשבתי על נפח כולל של 2 טרה אולי אפילו לעשות RAID בין 2 דיסקים. אין כוונה לבצע OC ,אילו מגבלות (תוכנות והתקנות ) במידה ותותקן מערכת עם 64 ביט ? הכוונה לחלונות7 עיסקי שירכש לאחר מכן (לא כלול במגבלת המחיר). כמובן חשוב שיהיה מארז גדול ולוח עם הרבה יציאות USB . אין צורך בציוד היקפי. לגבי מסך - מסך של כ- 22 " איכותי וטוב. תודה מראש

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. צהריים טובים. אני קונה בחודש הקרוב מחשב גיימינג חדש. אני מתלבט בנוגע לחנות ממנה כדאי לי להזמין. בנו לי את המפרט באתר שקוראים לו plonter ואני מתלבט בינו לבין TMS. בעבר קניתי מחשב מחנות דיי גדולה שפשטה רגל. מצד אחד לא פניתי אליהם מעולם כי לא היו תקלות מצד שני עדיף שהחנות ממנה אני קונה תהיה שם אם תהיה בעיה. אני גר במגדל העמק, פלונטר ממוקמים בתל אביב וTMS בנתניה. רציתי לשמוע את דעתכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by amma,

שלום, המחשב הנוכחי שלי די גוסס ואני שוקל להחליפו. השימושים המרכזיים שלי בו הם אינטרנט תכנות עריכת תמלילים וצפייה בסרטים (בד"כ על מסך חיצוני, לפעמים על מסך טלויזיה דרך vga) מאוד מצא חן בעיני המקבוק פרו ב1200$ ולמעשה אני רואה בו מחשב די מושלם (מה גם שכבר הרבה זמן אני מעוניין לנסות את המק או אס ואולי גם קצת לתכנת לאיי פון) הבעיה המרכזית שלו כמו שאני רואה את זה, זה אפל וההתעקשות הלא ברורה שלהם על הדיספליי פורט כלומר הם מסרבים לשים hdmi, משהו שכשקניתי את המחשב הנוכחי לפני שנתיים וחצי התקמצתי עליו ואני עד היום מתחרט. (וזה למה אני מתחבר עם כבל vga) לכן זהו פרט חשוב עבורי. מה שאני רוצה ממחשב: 1. מסך 13 או 14" עם תאורה אחורית (led backlit) לא מוכן לוותר על זה 2. יציאת hdmi 3. מקל…

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by manga,

מחשב חדש ובנוי. זקוק להמלצות ביקורת ושיפורים. m.b: abit fatal1ty an8 sli cpu: amd 3200+ venice psu: tagan tg530-u15 h.d: w.d 250gb sata2 16mb mem: geil 512mb ram ddr400 value x2 v.c: gigabyte geforce 7800gt מארז T.T SOPRANO תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yan,

היי, אשמח לקבל המלצה למפרט טוב ללא ציוד הקפי עד 1000 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זה המפרט בעיקרון למשחקים סבבה נכון?? מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 564 1 לוחות אם Gigabyte MA69G-S3 AM2 GMA69GS3 ¤ 440 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ 216 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 414 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1460 1 מחיר המפרט - 3524 ש"ח. ולגבי המפרט אמרו לילהחליף את הספק כוח שיש לי עכשיו במפרט שהוא ATX להחליף ל 400 TRT מישהו יודע למה כאילו מה יותר טוב או לא משנה וגם חוות דעת לגבי המפרט אשמח תודהה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. Started by koby058,

מי מהם יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by חן וייסמן,

לפני כמה ימים פרסמתי כאן הודעה למפרט למחשב חדש, אני הולך לקנות אותו בלי קשר. כרגע יש לי מחשב "ישן" שאני הולך להעביר לאחי אבל הוא כבר לא סוחב ככ במשחקים, הדרישה העיקרית היא משחקים בגרפיקה גבוהה. זה המפרט: לוח: GA-G41M-ES2L מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2666 MHz (8 x 333 זכרונות: Kingston (2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM) X2 כ.מסך: GTX9800+ 512MB מארז דיי סביר לא זוכר את הדגם ספק בן 5 שנים של COOLERMASTER 550W זהו... איך שלי נראה השיפור יכול להיות בכרטיס מסך... השאלה אם שווה להשקיע בכלל? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by Or3,

היי. סופסוף נתנו לי הזדמנות להרכיב מחשב בעצמי, אבל אסור שהמחיר יעלה מעל 5000 ש"ח. מסך שטוח כבר יש לי והוא במצב חדש, וגם כרטיס המסך שלי מעולה. (MSI Radeon 9800 Pro) כל מה שאני רוצה להחליף זה מארז, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח וקירור. אני בונה את המחשב ב-LogicPC והנה מה שבחרתי - CPU - AMD Athlon 64 3000+ BOX Motherboard - Epox EP-8KDA3 Plus Nvidia Nforce3 250GB RAM - Kingston 512MB DDR 3200 CPU Cooling - Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD Case - Raidmax Scrop 868B MidiTower Gaming P/S not H.Disc - Maxtor 250GB 7200 RPM External USB 2.0 One Touch סה"כ זה יוצא לי 4642.73 ¤ יש מה לשפר?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. אחותי ביקשה ממני לקנות לה מחשב זול ואין לי מושג איזה מחשב אפשר להביא במחיר הזה חח ??? אז תציעו לי מפרט לא יקר ואפילו אם צריך חריגה אז בסדר . תודה!

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  24. היי, התקנתי לפני כמה זמן windows 7 ultimate ומאז העוצמה של הרמקולים פחתה בצורה מאוד משמעותית וגם עם המיקרופון הפנימי היו קצת בעיות. התקנתי דרייבר של realtech שסידר את המיקרופון אבל הרמקולים עדיין חלשים. מישהו אולי נתקל בבעיה ויודע איך לסדר אותה? תודה ושבת שלום גלית.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. היי חברים, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק ויתאים גם לעבוד כמו שרת בדיקות עבורי. שיתמוך ב64 BIT ולוח אם שיתמוך בוירטואליזציה וכונן SSD עתידי. בנוסף שאני אוכל לשים לו כרטיס מסך חזק בעתיד. (כרגע אין מספיק כסף עבור זה). אם יהיה אפשר לדחוף לזה כונן קשיח בגודל 1 טרה זה יהיה מעולה. כל זה יורכב בתוך מארז antec 300 עם ספק של 550w חנויות מומלצות על ידי הם KSP ו- RSM עקב קירבה אליי. תודה.

• 11 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.