עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matand32,

שלום בניתי מפרט מחשב לצורכי הפקה מוזיקה באולפן הביתי האמת לקחתי חלקים חזקים אני חושב. הייתי שמח אם מישהו פה שמבין היה מסתכל על המפרט והוא אומר לי אם המחשב הזה מספיק חזק לצרכים שאני צריך אולי חוץ מהפקת מוזיקה הייתי משחק באיזה משחק אחד התקציב שלי עומד על 10 אלף המפרט יצא במחיר של 9500 אז ככה אם יש איזה חלק שכדי להוריד ולהכניס חלק יותר חזק אשמח אם תמליצו לי כי אני רוצה לבצע קניה לפחות ל5 שנים הקרובות לקח לי הרבה זמן לחסוך את הסכום ומאיזה חנות מומלץ לקנות את המחשב אז ככה זה הפרט ותודה לעוזרים [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 70%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 2%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 13%, align: center]מ…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by ISRAHELL85,

חברים הכעתי כנראה לפינל 2 שלי.... בבקשה תעזרו לי להחליט מי מהם יותר טוב ולמה, כי במפרט הם די דומים... אני זקוק לעזרה בנוגע להבדלי המעבדים בין המחשבים... ולעוד המלצות וייעוץ שאתם מוכנים לתת טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur= תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום חברים, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הנ"ל, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14312 אני רוצה אולטרה בוק עם ביצועים ולא עם HD 4000 שכולם מציעים. 14' זה הגודל המדוייק לי. המחשב הזה חזק על הנייר, אני מחפש דעות של אנשים שיש להם אותו, גם של אלו שלא שדרגו את הזיכרון, ובמיוחד אלו שלא היו מרוצים מ 4 והוסיפו, האם זה תרם ? אשמח לדעת את דעתכם עליו, תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Denlagutin,

בוקר טוב לכולם! אחי התחיל ללמוד,עיצוב גרפי ופרסום מובייל. הוא מעוניין לקנות מחשב שאשמש אותו כתחנת עבודה. כרגע הוא רק בתחילת דרכו אבל אשמח לקבל לקבל ממכם המלצה למחשב חזק יחסית שאתן גם ביצועים לעתיד. מה התקציב המקסימאלי? 5500-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך ב) במידת הצורך . עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כרגע זה רק תחילת דרכו, השימושים בתוכנות עיקריות הם פוטושופ, אילוסטרייטור ואיינדזיין. אולי בעתיד גם משהו יותר כב…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by eliXir,

ללא ציוד היקפי, כולל מסך LCD, מחנות הנמצאת בר"ג (לי ידוע על KSP, אם ידוע לכם חנות אחרת טובה יותר בר"ג אז אפשר גם משם). תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by ניר רוזנשיין,

אחרי 5 שנים טובות הלך המחשב, הגיע הזמן לחדש. אשתמש בו בעיקר לגיימינג, משחקים כמו The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Skyrim ועוד כל מיני. חשוב לציין שאני כמעט בכלל לא מבין בחלקי מחשב אז יש סיכוי גדול שכל מה שבניתי פלופ אחד גדול. אשמח לדעת אם פספסתי משהו, חלקים חשובים, אם יש חלקים שבחרתי שיש טובים מהם או עולים פחות ושווים בביצוע וכו'. מתכנן לקנות באילת או באמאזון. או גם וגם. https://pcpartpicker.com/list/dhJNsZ

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אני רוצה לקנות מחשב הדרישות של הם 1) מעבד אינטל רצוי 2) מחשב לגלישה, סרטים, מוזיקה (לא למשחקים) רצוי שיריץ בצורה חלקה סרטי hd 3) ללא ציוד היקפי 4) יש לי מסך17 אינץ ישן crt תודה רבה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. היי חבר'ה.. דברים חשובים לי: מסך: רוצה מעל 1280x800, רצוי מסך מט, רצוי שיהיה LED. משקל: אשמח להיות מתחת ל-2 ק"ג אבל נראה שזו לא דרישה קלה להשגה. חיי סוללה: משהו שיחזיק ניגון סרטים (לא דיוידי) בטיסות, רצוי לפחות 4 שעות עם 6CELL. אכסון: 250GB יספיק, זיכרון 2GB בסדר אני בטח אשדרג בהמשך, רצוי בסטיק בודד. כרטיס מסך: לא משחק, המובנה של אינטל בסדר, כדאי שיהיה HDMI או Display Port. אחריות: חובה 3 שנים נוספים: רצוי רשת אלחוטית N, מערכת הפעלה לא משנה. מעבד שמסוגל להריץ 1080P. איזה DualCore 2.2ghz לפחות. חובה איוורור שקט. שימוש משרדי וניגון סרטים ברשת אלחוטית מחובר לטלוויזית LCD. תקציב בין 5000 ל-7000 ש"ח חשבתי על כמה דגמים, ביניהם: Dell E6400 14.1" P8600 עלות: 6440 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yoram111,

כדי לפתור בעית התקנת WIN-7 במחשב שלא "מדבר" אני זקוק לכרטיס קול PCI שיש לו דרייבר מתאים ל-WIN-7. אני לא זקוק לאיכות, רק שישמיע קול. אודה לכם אם תוכלו להמליץ על כרטיס קול הפשוט והזול ביותר שיעבוד עם WIN-7. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by koof,

שלום כולם, אני מחפש נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני, וגם יהיה מרכז מולטימדיה - כלאמר שאוכל לחבר לטלוויזיה/מקרן או צג יותר גדול. נשמע לי שהיום הגיוני לדרוש לשם כך חיבור וידאו דיגיטלי - כך גם כשהמחשב כבר יהיה ישן (בן שנתיים) הוא יוכל לעשות את זה בצורה טובה. ולתחושתי יש גם צורך בכרטיס מסך יותר מהבסיסי, וכמובן אחריות רצינית לשלוש שנים. עד עכשיו מצאתי בעצם רק שניים שעונים לדרישות: acer 5684 dell 9400 (אגב - למה באירופה - לא בארה"ב - אפשר לקנות כזה מהאתר הרשמי של דל במחירים שפויים, ובארץ למרות הכתבה איתם מסוף אפריל אין זכר במפיצים המורשים ובמקומות אחרים המחירים גבוהים בכ30%?) עוד רעיונות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by yot,

באחד מימי על גבול רצועת עזה נתקלתי בפירסומת של אחת מרשתות המחשבים וחטפתי איזה שוק קטן.. מפרט שלדעתי (הלא מעודכנת) הוא ברמה גבוהה מאוד במחיר זול מאוד.. עכשיו בגלל שאני לא מעודכן (אינעל הצבא הזה) אני צריך את עזרתכם במציאת הקאצ'.. מעבד: Core 2 Duo E8200 לוח אם: Intel Pearl Creek G31 הארדיסק: 320GB SATA2 16MB (לא צויין של איזה חברה) זיכרון: 2048 DDR2 800 גם לא צויין של איזה חברה כ. מסך: GEFORCE 8600GT 512MB גם לא צויין של איזה חברה צורב DVD מחיר: 1999 ש"ח ברור לי שהחלקים יהיו מחברות הפחות טובות..אבל מבחינת הלוח אם, הזיכרון והכ. מסך זה רק אומר שאפשרויות ה-OC לא יהיו בשמיים אם בכלל.. אבל זה לא מעניין אותי. השאלה היא כמה זמן לדעתכם המחשב הזה יחזיק משחקים מודרניים (מקסימום עוד שנ…

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  12. לפי שאני קונה ספק אני צריך לדעת מה לקנות אם כדאי לי ללכת על משהו פשוט לא משהו חזק כמו hec איזה או איזה משהו חזק כמו OCZ בכלל כל מה שהמחשב שלי סוחב זה 2 זכרונות של 256 PC3200 2 HD 40GB כרטיס מסך GF2 GTS רמקולים 5.1 צורב ומאוורר SF2 על המעבד +מאוורר 120מ"מ+3X80מ"מ הלוח הוא ABIT NF7-SL מעבד AMD 2500 ואני עושה גם OC ואני ממש סוחט אותו בגלל שיש לי חלקים טובים לOC על איזה ספק אתם ממליצים לי משהו דיי זול וטוב לא משהו נורא יקר אבל משהו שיחזיק תמחשב

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by strauss02,

היי. אז עכשיו רכשתי באופן מאכזב מחשב ב4000 שקל בלי להתייעץ עם אף אחד ופישלתי בגדול, אבל אם יוכלו להציע לי פה מפרט טוב יותר וזול יותר אני אחזיר את האחרון שקניתי וארכוש חדש. (במידה ואתם מתעניינים, המפרט האחרון היה: -מעבד: Intel Core I7 3770 3.90GHz 8M -מערכת הפעלה: Microsoft Windows 8 64bit -לוח אם: Intel B75 Chip USB 3.0 + SATA 3 -זיכרון: 8GB DDR3 1333MHZ -דיסק קשיח: 1TB 7200RPM -כונן: LG GH22 DVDRW X24 -כ.מסך: Nvidia GeForce GT630 2GB DDR3 לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. -יציאות: LAN, 6XUSB+2USB 2.0, HDMI ,VGA, 7.1CH Audio -מארז:Cooler Master Elite -ספק כוח: Ehtremely Silent 600W FULL POWER , 3 שנות אחריות -תוכנת אופיס: תוכנת Open Office (כולל וורד,אקסל,בעברית מלאה…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. שלום לכולם, אני צריך עזרה מהמומחים פה בקשר למפרט מחשב- תקציב: 11.000ש"ח עם מסך 19 CRT או LCD טוב ומקצועי לפחות כמו ה-CRT+עכבר לייזר המחשב הוא ל: גרפיקה, וידאו, אנימציה ומשחקים(משחקים כבדים כמו doom, farcry וכו') טיפול ועבודה בקבצים כבדים מאוד(בין 20מ"ב ל-1.5ג"ב לקובץ), רינדורים, ובעבודה של כמה תוכנות יחד בנוסף למה שרץ ברקע(אנטי וירוס, firewall וכו') המחשב ירוץ על כמה מערכות במקביל: xp/vista linux fedora mac system x חשוב שיהיה שקט אפילו שקט מאוד ומקורר כמה שאפשר(לא קירור מים)-אם אפשר שלא יעבור את ה-55 מעלות מבוסס אינטל בקיצור מחשב על שיחזיק לפחות 3 שנים המון המון תודה על העזרה gol36

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. ההצעה המקורית מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1275 לוח אם: Intel 965 Chipset for LGA 775 CPU - 788 - Plonter כרטיס מסך: Leadtek PX8800GTS-TDH - 2729 - (Plonter) דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤442 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213 זיכרון: SUPERTALENT 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK - T667UB1G_I ¤1093 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤378 ספק כוח: 436 ¤ ENERMAX LIBERTY 400W SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ¤270 ההצעה שלו: INTEL CORE 2 DUO S775 (E6300) 1066MHz/FSB 4MB - BOX - 1080NIS - IQPC Intel 965 Chipset for LGA 775 CPU - 788 - Plon…

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  16. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 169 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא ריבית, תשלום מזומן שטרות או העברה בנקאית 2% הנחה : ¤ 3667 תתחדשו ! ותשמעו לי לא תמצאו משהו יותר טוב ! כי אני אחרי הרבה שאלות , כולם אמר…

17. שלום כולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. עיקר השימוש לי הוא עריכת וידאו בAVID, אפטר אפקטס ואני מעוניין להתחיל ללמוד אנימציה 3D. אני לא עורך וידאו ועיקר השימוש לי בAVID הוא רינדור לכן, אני לא מתכוון להשקיע בכרטיס גרפי ייעודי לעריכה. אני לא יודע אם זה רלוונטי, אבל חלק מהעבודה שלי הוא עם דיסקים חיצונים המחוברים בESATA או בUSB3. חשבתי לשדרג את המעבד ואת הדיסק עליו יושבת מערכת ההפעלה לדיסק SSD. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא: מעבד [table][tr][td]AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray לוח אם [table][tr][td]Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET זכרון [table][tr][td]Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 (שניים) כרטיס מסך [table][tr][td]Sapphire ATI Ra…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yonifra,

שלום, קודם כל, אני אמנם קורא בפורומים של HWzone כבר די הרבה זמן אבל לא יודע למה לא נרשמתי מעולם.. מוזר, בכל אופן, זה הנושא הראשון שלי וחשבתי שזה המקום להעלות אותו. יש לי מחשב נייד של HP בן שנה ושלושה חודשים (DV6327ea) שלאחרונה קיבל שפעת. מדי פעם המסך מהבהב ונהייה כהה מאוד או פשוט מהבהב וקשה לצפייה, רק כשמזיזים קצת את המסך שלום זה מסתדר (לפעמים גם לא וצריך ממש לנענע אותו כדי שיעבוד) מישהו נתקל בבעיה כזו? כמה עולה לתקן את זה? יש מדריכי "עשה זאת בעצמך" כדי לתקן את זה? זה ממש מתסכל, סה"כ המחשב נחמד מאוד לשימוש משרדי ואפילו קצת תכנות, אבל אני לא משתמש בו למשחק (חוץ מאולי קצת C&C Tiberium Wars אבל גם זה לא באיכות הכי גבוהה) אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח. תודה ומקווה שהעולם ל…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני מחפש מחשב נייח להורים שלי, השימושים העיקריים הם אופיס - וורד, פאוור פוינט ויוטיוב. יש מסך מחשב, מקלדת ועכבר, צריך רק את המחשב ומערכת הפעלה. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 2200 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפע…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  20. המשחקים הם COD, BBC2, CRYSIS ונוספים בסגנון. האם המפרט הבא מתאים לדרישות? מעבד Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם H67M-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI זכרונות ‏2GB Mushkin CL9‎ X2 כרטיס מסך ‏HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E ‎ דיסק קשיח ‏500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ‎ צורב ‏DVD±RW GH22NP x22 Black IDE (Oem)‎ קירור למעבד ‏Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 ‎ מארז ‏Elite 335 Black (No PSU) ‎ ספק כוח ‏520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail)‎

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי אני רוצה לקנות מחשב שיסחוב משחקים ( לא ממש כבדים אבל גם לא קלים ) הכנתי מפרט של כל החלקים ופשוט אני צריך עזרה אם המחשב יסחוב את המשחקים או לא ??

22. שלום לכולם ותודה רבה ! לאחרונה ביקשתי מפרט לhtpc , ועכשיו אני מבין שאני כנראה לא זקוק לכך. בסלון אשתמש בפלייסטיישן כסטרימר ולמעשה אקנה מחשב חדש שיעשה את העיבוד וישלח אותו לפלייסטישן וככה אוכל להרוויח מחשב חדש שעדיין ימלא את הצרכים שלי בנושא הסרטים. מה דעתכם ? התקציב שלי הוא 2000 - 2500 ללא מסך. אני ממש איבדתי את הצפון מכל המבחר , i3 ? x3 ? i5 ? בנוסף - האם אני צריך כרטיס מסך ? המשחק הכי כבד שאני אשחק נראה לי אהיה קאונטר - סטרייק , בשביל מה יש סוני ? 8) אך אשמח ליציאת hd מכיוון שגם בחדר יש lcd. בקיצור , אינטל או amd ? ואשמח שאם יש אופציה לשידרוגים בעתיד שתהיה פתוחה , וכן אני פוזל לאינטל כי ראיתי שהביצועים של כולם יותר טובים מamd תודה רבה !! אין עליכם

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  23. שלום אנשים יקרים, מחשבי היקר, ששירת אותי נאמנה כ-5 שנים החליט לפרוש לעולם שכולו טוב... :-[ וכעת אני מעוניין לרכוש מחשב חדששש + מסך אל.סי.די גדול. התקציב סביבות 10,000 ש"ח. ברצוני לרכוש מחשב חזק, המיועד בעיקר להקלטת מוסיקה (אודיו וגם MIDI), משחקים, סרטים, גלישה וכו'. מחשב שיעבוד 24/7. קראתי בעיון את המפרטים המומלצים באתר, כמו גם שרשורים בנושא מפרטים בסכום דומה, להלן הקישורים אליהם אתייחס פה למטה: אני חושב שרלוונטי מפרט 7,500 ש"ח למשחקים ללא מסך: http://hwzone.co.il/specslist/view/111 בקשה למיפרט מחשב ב10500 ש"ח של DarkLight: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290131.0 הצעת מחיר למחשב חזק תקציב 8500-9000 של Fireman: http://hwzone.co.il/community/index.p…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי לכולם. לפני מספר ימים בניתי מפרט מחשב ב2500. בעזרתכם כמובן... אבל לאחר שהבנתי שאני מגזים עם כרטיס המסך בהתחשב בזה שאני לא גיימר מטורף אלא משחק במחשב פה ושם ובעיקר לומד ועובד עליו החלטתי להפנות את המשאבים(כסף!) למעבד. אני זקוק לעזרתכם בבחירת מעבד וכרטיס מסך מתאימים לצרכי. הייתי שמח אם הייתי מצליח להשתדרג ל C2D (במקום הE5200 דואל קור) אבל לא אתנגד גם לAMD במיוחד לאור הכתבה שהודיעה על ירידת מחירים! אשמח לשמוע את דעתכם מפרט נוכחי: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤407 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤325 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤813 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS…

25. שאלה חשובה !!! לאחר החג (יום כיפור) אני מתכוון לקנות מחשב נייד כרגע אני מתבלט בין שני לפטופים עיקריים שהם: מחשב נייד "15.6 Lenovo G550 2958-K3G מעבד ליבה כפולה Intel® Core 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVidia GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM מידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב MultiBurner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN 10/100 יציאות USB 2.0X3 ,VGA יציאת רשת עכבר Touch מערכת הפעלה Windows Vista® Home Premium עברית או אנגלית אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Lenovo ניתן להרחבה ל-3 שנות אחריות ב-590 ש"ח (אחריות ע"י היבואן הרשמי) לינק לאחריות בינלאומית סוללה …

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.