ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, בנייתי מפרט (נעזרתי בפורום מעבדים ולוחות אם), אני מציג את המפרט בפניכם אם יש שינוים שלדעתכם כדי לי לעשות אנא רשמו (אם המפרט נירא טוב גם כן רשמו), המחשב נועד עבור משחקים : GTA 4..., צפייה בסרטי HD, מדיה סנטר, עבודה), http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=884E1B74-1033-4369-9942-9821C1B152CF תודה וחג שמח.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם המסך מט או מבריק לפי המפרט שאני מקבל בחנות מבלי לראות את המסך? מה הכוונה במסך wxga ומסך tft? האם כרטיס מסך gmax3100 מספיק כדי להריץ את VISTA בצורה חלקה? האם מישהו מכיר את המסך של Dell Inspiron 1520 IN-RC 03-1810 ויודע אם הוא מט או מבריק?
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לא מחשב תותח למשחקים או משהוא, אבל שיעמוד בלחץ של תוכנות. כמובן תקשורת אלחוטית+ דיוידי+צורב. מה אתם ממליצים? למנוסים בינינו אבקש חוות דעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני שואל כי אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה''ב וידוע לי שדיסקים קשיחים בניידים אייטים יותר מהרגיל..
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בתקציב של כ-3500 ש"ח. המחשב אמור לשמש כעיקרון ליישומים אינטרנטיים בסייסים (קצת גלישה בפיירפוקס ו-IE,תוכנות מסרים כגון אייסיקיו ומסנג'ר ועיון במיילים) תוכנות הורדה פתוחות נון סטופ ברקע (בעיקר סבבהDC התובענית אך המעולה אך כנראה שגם הפרד ישמש אותי פה ושם) צפייה מרובה (חצי שעה-שעה ביום) בסרטים/תוכניות באמצעות BsPlayer והדבר החשוב מכולם - משחקים! מספר הערות : *המחיר הוא למחשב בלי מסך (שמעתי המון המלצות על ה-L721 של Nu Tech ואני מאמין שאני אקנה אותו אלא אם כן אקבל כאן המלצה למסך עם מחיר דומה שיפיק יותר) *אני לא צריך רמקולים (המחשב יחובר למערכת סטריאו) *המראה החיצוני של המחשב ממש אבל ממש לא משנה לי ולפיכך אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי במארז *גם עכבר ומקלדת ייקנו בנפרד *אני מאיז…
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי חבריה, אתמול פירקתי את המחשב לאחר שופנתי ללינק המתאים ותודה לעוזר במהלך הפירוק נשבר פלסטיק תקע החיווט של המאוורר. חיברתי את החוטים מזיכרון אך המאוורר לא פועל האם ניתן להשיג תקע חיבור ? האם יש סקיצה הממחישה את חיווט הנכון חיברתי משמאל לימין>צהוב>שחור<אדום>כחול תודה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
כבר הרבה הרבה זמן שלא התענינתי במה הולך בשוק היום ואפשר להגיד שאני די תקוע שנה וחצי אחורה. אם היה לי זמן סביר להניח שהייתי גולש קצת ומתעדכן מהר מאוד אבל המצב הוא שאני כרגע בצבא ואין לי זמן לזה בכלל. אני צריך לבנות מפרט ולתת אותו לאבא שלי שיקנה, חשוב לי יותר שתמליצו לי על רכיבים מרכזיים ופחות על מארזים וכאלה בגלל שאין לי מושג מה הולך היום במעבדים, כרטיסי מסך, זכרונות ולוחות אם. למחשב אין יעוד מרכזי רק רצוי שהוא יהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים בצורה טובה בשביל האחים שלי שיוכלו לשים מה בא להם ואני לא מדבר על דרישות של גיימרים או משהו כזה, שימוש באינטרנט, צריבת סרטים אולי, ועבודה משרדית. אני גם צריך הצעה למסך אל סי די טוב. זהו מקווה שלא חפרתי יותר מדי פשוט אין לי הרבה זמן ואנ…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים, מסטארקראפט ודיאבלו עד קול אוף דיוטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24", 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך ב…
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה ללפטופ עד מחיר 1100$+- לקנייה בארהב. מבקש מסך 13-14 אינצ אבל שיהיה יחסית חזק, בבית הוא יחובר למסך חיצוני וללימודים הוא יהיה נייד ולכן חשוב גם זמן סוללה טוב. אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4 שנים וברצוני אולי לשדרג אותו (עוד חושב על זה) ולכן אני לא סגור על התקציב, מכיוון וחלקים כמו מארז, מאווררים ודיסקים קשיחים יש לי (חדשים) זה אמור להוזיל את העלויות. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על איזור ה2500 נניח, נשמע הגיוני? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אף פעם לא יזיק אבל אין בעיה להגיע לתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לדעת כמה הנייד שלי שווה, הוא נקנה לפני שנה, נשמר במצב מצויין יש לו עוד שנתיים אחריות. דגם lenovo idea pad 2 . כ.מ 840m מעבד i7 4510u מסך מגע 14 אינץ 1920X1080 FHD דיסק 1TB היברידי 8 GB SSD קניתי אותו ב 4090.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אם המחשב כבוי ומחובר למטען והסוללה סיימה להיטען יש סכנה בלהשאיר אותו מחובר לחשמל אחרי שהסוללה סיימה להיטען? מדובר בgigabyte W468N אם זה משנה משהו... תודה.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן יציאות מיוחדות : לא יציאה כל שהיא למסך לא, לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 128GB כונן : אין צורך כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : כן העדפה לחברה כל שהיא : , לא תקציב : עד 3500₪ עם עדיפות לפחות ניתן לרכוש בארצרת הברית תודה מראש, גיל
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסכום של 6000-7000 ש"ח, לכל השימושים, ביחוד למשחקים. לכן חשוב לי כרטיס מסך טוב, אך איני מבין בכרטיסי מסך לניידים. אשמח לעזרה והכוונה בנושא. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש את המחשב הנ"ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t7100.htm עם התוספות 2GB זיכרון (2*1G) + וינדוס ויסטא + 120GB 7200RPM דיסק . סה"כ יוצא 6500 ש"ח. רוצה חוות דעת על החנות notebookclub . האם יש אופציות להנחות אם הרכשיה תהיה במזומן. חוות דעת על המפרט תתקבל בשמחה גם . תודה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי עריכה קלילים של תמונות ווידאו לא משהו רציני. הדרישות שלי למחשב הן משקל שיהיה קל ומסך קטן גג עד 15 אינץ', עדיפות למסך קטן, יציאה ל HDMI עד כמה שזה נשמע מוזר. חזק בשביל להריץ את התוכנות עריכה (בין אם זה ה Movie maker ואולי פוטושופ) אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים כאלה ואולי חוות דעת לגבי מחשב שמצאתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
Intel Dual Core 3GB RAM HDD 320GB תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שבוע טוב וחג שמייח לכולם! אני צריך מחשב משרדי שירוץ באופן חלק ומהיר. סביר להניח שנורטון תהיה התוכנה הכי כבדה עליו... אני מתלבט בין שני מפרטים. המפרטים הם בנויים מראש, אשמח לשמוע את חוות דעתכם ומפרטים נוספים. 1. מעבדי AMD Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Shared DDR (Up to 256MB) כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים Generic 400W מסכים None Price…
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ככה המעבד הוא E-6600 מחיר 1800 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe המחיר 1300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON X1800GTO 256 mb VIVO מחיר 1126. HD- Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מחיר 460 צורב DVD של LG עולה 200 ש"ח זכרונות 2*OCZ DDR2 PC2-5400 Gold Series *EOL 667Mhz מחיר 1600 בקשר למארז אני כבר לא יודע במה לבחור תמליצו תגיבו תודה
-
- 17 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב בזמן הקרוב לאחר שעות עבודה קשות ורבות שבעזרתן הרווחתי את הכסף. ראיתי את המחשב הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=6987 רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט (האם המחיר והרכיבים שווים) ואיך אפשר לשפר אותו בצורה הטובה ביותר כך שהמחיר הכולל יהיה עד 8000 ש"ח ללא מסך. או שבכלל כדאי להרכיב מחשב לבד אני חשבתי על להוסיף עוד 512 לזיכרון ולהחליף לכרטיס מסך Albatrin GeForce FX6800 GL אני לא מצאתי בשום מקום מעבד AMD 64 3200 רק ראיתי athlon 3200+ ואני לא ממש יודע אם המעבד הוא טוב יחסית למחיר ול OC או לא. תודה!
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכיבו לי פה באתר.. בעקרון, אני צריך מחשב למשחקים ואינטרנט. סך הכל, המינימום שאני רוצה הוא להפעיל משחקים כדוגמת CRYSIS על המקס בצורה חלקה. שווה להוסיף כסף ולקנות את מעבד הE7400 במקום הE5200? אני שוקל להתעסק בOC..ה5200 עם הלוח אם והמאוורר שבמפרט יאפשרו לי? כשיש בכלל טעם לקנות מעבד 7400 בהשוואה לשאר המפרט ולמטרת קניית המחשב בכלל[גיימינג]? אני מתכנן לקנות בנוסף מסך סמסונג T220 22 אינץ. מהידוע לי זה מסך מאוד איכותי. ידוע רק למישהו אם הוא תומך בHD? איך המארז Compucase 6C28 Midi Tower? מבחינת קירור ונוחות, אין שום בעיה? אחרי הכל הוא זול מאוד... תודה רבה. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 1 370 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כ…
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות מחשב HTPC לסלון, שיהיה מסוגל לנגן את כל קבצי הוידאו הקיימים, בכל הפורמטים ובאיכות מקסימלית. שגם אם יהיה סרט ששוקל 40GB אפשר יהיה לראות אותו ללא בעיה. המחשב יתחבר לטלויזיה 40 אינץ' דרך HDMI. רצוי שאפשר יהיה גם לשחק מדי פעם במחשב, אולי לא משחקים כבדים מדי, אבל שתהיה אופציה כזאת. חשוב מאוד שהמארז יהיה יפה ואסטטי, שלא יעמוד משהו מכוער באמצע הסלון. בנוסף, חשוב שיהיה שקט. כמובן שיתחבר לאינטרנט. לא יודע לגבי שלט, תעזרו לי להחליט, וגם לא יודע לגבי מסך LCD על המארז. מקווה שלא שכחתי שום דבר. תקציב סביב 4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג, אפשר גם קצת פחות. ללא מסך. ללא ציוד הקפי. ללא מערכת הפעלה. לסיכום: שימושים: סרטים בכל האיכויות ומשחקים בינוניים (PES 2011) בהגד…
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום צריך את עזרתכם! המחשב הנייד נורא איטי,בעיקר בהפעלה ראשונה. גם כשהוא היה חדש היתה אותה תופעה. תודה
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שני שכבר כמעט ואינו בשימוש, כולל את החלקים הבאים: מעבד - Intel C2Q Q9400 2.66Ghz לוח - Gigabyte Ep45-ds3r זכרונות - 3X2G ddrII 800Mhz kingston Value כולם מחוברים לספק Seasonic X-series 760W gold ומארז Fractal design R3. אשמח אם תוכלו לעזור בהערכת המחיר לשילוש הנ"ל ללא הספק.. תודה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://item.express.ebay.com/Computers-Networking_Laptop-PCs__NEW-ASUS-F3SV-B3-15-4-2-2GHz-2GB-160GB-DVD-RW-NOTEBOOK_W0QQitemZ190156595219QQihZ009QQddnZComputersQ20Q26Q20NetworkingQQadnZLaptopQ20PCsQQptdiZ143QQddiZ1192QQcmdZExpressItem האם יש דרך להסיר את VISTA ולהתקין XP במידה ולא אהיה מרוצה מ-VISTA ? עריכה: שיניתי את הלינק כי מצאתי את עוד דגם עם 2GB זיכרון במקום 1
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-