עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by galgalgal2001,

יש לי מחשב של אסוס eee 1000he ואיתו קיבלתי את הווינדוס הום אדישם בעיברית היום התקנתי ווינדוס 7 ואני ממש ממש מאוכזב ולא יודע מה לעשות. כמה מהבעיות העיקריות שצצו לי שהם: המשחקים פועלים הרבה הרבה יותר לאט למראת שעכשיו אני משתמש ב100M ביט מהRAM (מתוך 1G) מה שיותר מעצבן שכל המקשים המיוחדים שבאים עם המחשב אינם פעילים בנוסף עם תקשורת הבלוטות' אינה פעילה וגם המצלמה לא פעילה. כמובן שעכשיו אני פשוט לא מסתדר עם כל השינויים העיקריים שבין XP וWIN7 אבל זה יעבור... ראיתי אצל חבר שלי את האייסר אספייר אוון שיש לו מעבד חלש יותר משלי N270 ואצלו הכל רק ממש טוב.. לכן עשיתי את המעבר. הורדתי את כל הדרייברים שיש באתר של אדוד לגבי המחשב ועדיין המחשב לא זז. כרגע כשאני קותר את ההודעה הזו כל הסמלי…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש + מסך דק 17 אינץ', לגלישה באינטרנט ולאופיס עד 4000 ש"ח. אין צורך להריץ משחקים אז אין לי בעיה שתתנו לי כרטיס מסך חלש. לא משנה לי INTEL או AMD. כמה דגשים: 1) אם אפשר אז בבקשה תרכיבו לי מהחנות הזאת: http://www.lamir.co.il/computer.asp?Computer=1 2)אני צריך גם עכבר ומקלדת. 3)חשוב שהמסך יהיה דק 17 אינץ' ומשולב עם רמקולים, אם אפשר אז מתוצרת סמסונג. 4) בבקשה שיהיה זיכרון 512MB. בתודה מראש דור

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. בעיקר אופיס, גלישה וקצת משחקי אינטרנט. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=12192

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, אני נמצא בהלבטות לגבי קניית מחשב ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ד"א מתנצל מראש אם זה לא הפורום המתאים, באמת לא ידעתי איפה עוד לשים את זה. בשבוע האחרון המחשב שלי שבק חיים והחלטתי לקנות מחשב חדש, לשם כך החלטתי להקדיש 5-6K. הרכבתי לעצמי את המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪645 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - REAPER HPC : OCZ3RPR16004GK ₪483 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1436 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] THERMALTAKE ARMOR PLUS MX ( BLACK+WINDOW) VH8000BWS w/o PSU ₪594 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRON…

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by omri123,

אני מעוניין לקנות מחשב ללא ציוד היקפי בתקציב של עד 3000 ש"ח המטרה: עריכת וידאו ומשחקים לא כבדים, לא מתכוון לעשות OC יש לי מפרט של החלקים העיקריים ללא מארז ספק וגופי קירור רציתי לדעת מה אפשר לשפר (בדגש על מעבד, לוח אם וכרטיס מסך) מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2X 2GB Kingston Value כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 9400GT Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black S…

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by nbav,

שלום לכולם הבנתי שבשנים האחרונות נעשתה התקדמות גדולה מאוד בקרב המחשבים הניידים ויש לי מספר שאלות בנושא בתור מישהו שממש לא בקיא: 1) האם מחשבים ניידים הגיעו למצב שהם מסוגלים להריץ משחקים כבדים עליהם? 2) מה ההפרש במחיר בין מחשב נייח למחשב נייד (הבנתי שהיתה ירידת מחירים גדולה). 3) האם המחשב הנייד מפיץ קרינה (לא יודע אם מחשב נייח מפיץ או לא) בזמן שימוש על ידי סוללה ובזמן שימוש בחשמל 4) האם בזמן ההטענה של הסוללה מופצת קרינה? 5) ישנה שמועה שמסוכן לשים את המחשב על הרגליים מחשש לקרינה? יש אמת בדבר? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני מחפש נייד שיוכל לסחוב תוכנות כבדות (תיכנות + DB מקומי + בדיקות אוטומטיות), אבל שגם יוכל להריץ משחקים די חדשים, אם כי לאו דווקא בהגדרות הכי גבוהות. אני מתבלט בין שילוב של T7700 עם כ.מ. 8400GS לשילוב של T7300 עם כ.מ. 8600GT. שתי האופציות עם 2GB זיכרון. שני השילובים יוצאים סביב ה-7500 ש"ח. שילוב של T7700 עם 8600GT עולה היום הרבה יותר מדי עבורי. ל-T7700 קפיצה גבוהה בביצועים לסוגי האפליקציות שאני אצטרך להריץ, ולכן אני נוטה לכיוונו. השאלה היא האם ה-8400GS יוכל להריץ משחקים חדשים בהגדרות נמוכות יחסית?

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by ShayN,

שלום... אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא בדיוק מבין בהכנת מפרטים אז אני אשמח לקבל עזרה.. התקציב למחשב הוא 3500 אין לי חנות מועדפת לקנות את המחשב אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אני מעדיף שהחלקים יהיו חדשים ועדכניים, המחשב יהיה למשחקים ולמדיה בעיקר וגם לתוכנות, לגלישה באינטרנט, ולעבודות שונות... אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר גם כשהרבה תוכניות עובדות ביחד. אני רוצה גם הצעות למארז ולמסך (למסך יש תקציב בנפרד - התקציב למסך בסביבות ה1500 ש"ח) בקשר למעבד... אני מעדיף 3 או 4 ליבות (שמעתי ש3 יותר טוב מ4 אבל מה שאתם חושבים שיתאים תשימו) בקשר לזיכרון אמרו לי שכדאי 4 ג'יגה אבל שוב מה שאתם חושבים שיתאים תשימו... זה הכל... מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד!! תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by דאגלס,

הי, בקשה קצת אחרת - בת שלי עולה לכיתה י (לא במגמת מחשבים) ויש אצלנו בבית ספר פיילוט ללימודים על מחשבים ניידים. שורה תחתונה צריך לקנות לה מחשב נייד והבית ספר לא נתן שום מפרט ודרישות מיוחדות (גם אחרי שדיברתי איתם אמרו שאין משהו ספציפי). מניח שסוללה טובה נדרשת ומסך 14 אבל אולי יש דברים נוספים שאני לא חושב עליהם. יש למישהו רעיון למחשב יחסית זול שיספק את הסחורה? תודה מצאתי את זה- זה מספיק טוב? https://ksp.co.il/web/item/265603

10. שלום, אני שוקל לקנות את המחשב ASUS עם מעבד I3 דגם:X54HY-i3 באתר וואלהשופס מצויין שהאחריות ניתנת ע"י רונלייט http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1INX54HY ואילו באייבורי וKSP מצויין שהאחריות ניתנת ע"י יבואן רשמי במעבדות IBM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 יש הבדל בין סוגי האחריות ? בנוסף אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי הדגם. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. טוב אז ככה שאחותי מת המחשב הישן היא ובעלה לא גימרים ולא מורידים כבדים והם מתלבטים בין נייד תקציבי שיהיה תחליף שולחני לבין מחשב תקציבי אם אפשר ודי ברור שאפשר בנייח הייתי רוצה להכניס כרטיס מסך שמתמודד אם סירטי HD וקצת בקטנה משחקים נגיד כרטיס שתומך בDX10 וסירטי HD אפילו OB חוץ מזה לנייח צריך להכניס כרטיס רשת אלחוטי -לנייד ברור שיהיה גם ככה בנייד אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם יש מודל שמסוגל להתמודד בתקציב הזה אם סירטי HD יש לו עדפה זמני בטריה הרבה פחות חשובים בתודה לעוזרים קרירין

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  12. שלום לכולם אנוכי אזרח שמחזיק ברשותו מחשב משנת 2001. אל תשאלו אותי איך הגעתי עד לכאן עם העגלה הזו שברשותי, העיקר שהחלטתי להחליף כי המצב קשה, המחשב כל כך איטי, עד שאני מעדיף לגלוש מהסלולרי ... איזה מחשב אני צריך: השימושים שלי: אינטרנט, מסמכי אופיס, ומשחקים לא כבדים במיוחד, כגון NBA, פיפא, SIM וכדומה לצערי, איני מבין במפרטים כלום ושום דבר. אני רק יודע שאני רוצה זכרון פנימי של 2 ג'יגה, וספק כוח טוב. אני עוד מקובע עם מעבדי אינטל, אבל אין לי בעיה אם תמליצו על amd טוב התקציב: עד 2500 שקל. בנוסף, אני רוצה להתחדש במסך, 22 אינטש. אשמח להמלצות לאחד כזה, עד 1500 ש"ח, אם יש מסך שממש מומלץ מוכן להגיע עד ל1800. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by bora-aa,

המחשב ישמש בשביל סרטים,עבודות עם האופיס. נכון לעכשיו לא חשוב לי כרטיס מסך. לא כולל מסך מחשב. הדברים שצריכים להיות זה 4 GB ראם ו 1TB מעבד. תקציב- 2000-2300 במידה וזה לא יספיק וצריך לחרוג,תפרסמו ואני אראה. אשמח לחנות במרכז. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by ds.trias,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -- סקיירים, למשל, FAR CRY 3 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+ צפיה בוידאו 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות (לא מיועד לעריכה גרפית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים סבירים ופשוטים אופציה למסך 1080p ומעלה עם איכות צבעים סבירה+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן. יש לי לפטופ עם חיבור קיים לSSD. חבר טוב נסע לאילת, החלטתי לנצל את ההזדמנות והבאתי לו כסף אמרתי לו שירכוש לי SSD של סמסונג שמתחבר למחשב נייד עם חיבור קיים. נתתי לו את הדגם הספציפי שאני רוצה שמתאים לחיבור שיש לי והוא הביא לי samsung evo 850 , עכשיו הכל טוב ויפה רק שזה לא מתאים לנייד זה הSSD הדרך היחידה היא להעביר את ה HDD הקיים למקום של הצורב ובמקום זה להתקין את ה SSD הזה עליו? ואם כן, איזה חלקים אני צריך?

17. מה התקציב? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כדוגמת קרייסיס וקול אוף דיוטי 4 ו 5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך 17" LCD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן . האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? התאמה צריך . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעוניין בחלקים שציינתי למטה או תואמים לאילו. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה בינונית. 10. האם מתוכנן OC? אולי . אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, …

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  18. המפרט הבא אמור לספק את הדברים הבאים: 1 - צפייה בסרטים ב-HD- המחשב יחובר ל-LCD 2 - גלישה באינטרנט רוב שעות היממה. 3 - שיתוף קבצים. (אימיול וטורנטים) 4 - עריכת וידאו וסאונד (רמה קלה עד בינונית QBASE ו-CUMTESIASTUDIO 5 - המחשב עובד 24/7!!! מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤385 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤462 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ¤279 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤154 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤419 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤507 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  19. איך נראה לכם המפרט הבא: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1290.94¤ ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) Amount: 1 Total Price: 692.87¤ Twinmos DDR-RAM Twister 256MB 4000 CAS2.5 Memory Amount: 2 Total Price: 1199.36¤ Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System Amount: 1 Total Price: 692.3¤ Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel Amount: 1 Total Price: 134.99¤ Coolermaster SAF-B82 80mm Fan Amount: 1 Total Price: 55.04¤ Thermaltake Hardcano 2 Silver HDD Cooling Rack Amount: 1 Total Price: 127.72¤ Vantec 18" Flo…

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מקבש מכם המלצות למחשב נייד שיהיה כמה שיותר קרוב בביצועיו ל- Toshiba Statellite x200-21T רק עם מסך 15 אינץ' ובמחיר של עד 4500 ש"ח ואם אפשר אז אפילו זול יותר. המחשב ישמש בעיקר לצורכי עבודה והרצה של תוכנה לעריכת מעגלים מודפסים(PCB Design) של חברת Cadence הנקראת Allegro. הסיבה שאני מבקש מחשב שיהיה זהה בביצועיו לדגם שציינתי היא שבעבר עבדתי עם מחשב זה ואני יודע שהוא "סיפק את הסחורה" אך אם לשיקולכם ניתן להסתפק במפרט פשוט יותר שיבטיח עבודה נוחה וחלקה אשמח לקרוא המלצות גם בכיוון הזה. קישורים רלוונטים: מפרט של Toshiba Statellite x200-21T http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&com.broadvision.se…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by jhracham,

Gigabyte 965P-S3 Rev 1.0 2 סטיקים של 1 גיגה 667Mhz. שני כוננים SATA 2 160GB האלה החלקים שכבר ברשותי ונקנו לפני מספר חודשים בטיול של אבא לסין. החלקים שאני מתכוון לקנות כרגע הם: מעבד Q6600 במחיר 1541 כרטיס מסך 8800GTS 640MB במחיר 2036 מארז Enermax Chakra ECA3052 במחיר 391 ספק Enermax Noisetaker 420W במחיר 374 ועוד חלק חשוב זה מסך Dell 2407WFP השאלה שלי היא דבר ראשון האם יש חלקים שאתם חושבים שצריך לשדרג במפרט הזה באופן מהותי מדובר במחשב למשחקים בעיקר וכמובן אינטרנט סרטים HD וכל השאר. ודבר שני האם כל השילוב הזה של ספק כרטיס מסך מעבד ומסך. יעבדו כמו שצריך. ואיפה לדעתכם צפוי להיות צוואר הבקבוק של המערכת. דבר שלישי לגבי המחירים אם למישהו יש השגות בנושא. מוזמן להעיר. לצורך הגי…

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by avilanthe1,

שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח לבית של ההורים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור ההורים שלי. צריך להתאים לגלישה באינטרנט ולראיית סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).eclips for java , html, תוכנות Office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה …

24. אני בתהליך של רכישת מחשב נייד.. * מטרות המחשב? גלישה, הורדות, סרטים, תוכנות מוזיקה, חיבור לאמצעי הקלטה * גודל המסך? 15 אינץ', אולי 17 * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות יותר טוב, אבל לא במחיר של ביצועים נמוכים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך באופן קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 1TB, כמויות ענק של מוזיקה וסרטים * כונן CD/DVD? צורב? כדאי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי, אבל אם יהיה נייד איכותי שבתקציב ואני אצטרך לדאוג לתוכנה א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם בסוף היתחרטתי-גם אישתי לא מעונינת ב-AMD -רק אינטל מיועד: *מישחקים כבדים לילד בן 9 . *עריכת ווידאו בסיסית-מה צריך? *הקלטת תוכניות TV מהמחשב-מה צריך ? המון תודה לכל העוזרים והמומחים.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.